Viime viikonloppuna Rovaniemellä

2 helmikuun, 2015

Mooi!

Tässäpä muutamat kuvat, jotka otettiin viikonloppuna reissussa. Käytiin poikaystävän kanssa pikku reissu Rovaniemellä, jossa käytiin kylässä perheiden luona taivastelemassa lumen määrää. Äitiä en kyllä nähnyt tällä kertaa, sillä se lähti tosiaan jo Thaimaahan – mutta eipä se mitään, sillä me seurataan perässä jo kahden viikon päästä.

Perjantai-ilta meni aika leppoisasti, oltiin perillä Rovaniemellä kuuden jälkeen ja vietettiin ilta kotosalla. Lauantaina mentiinkin sitten jo aamupäivällä keskustaan.

image

 

Käytiin tällä kertaa syömässä Rossossa, jossa mie tilasin lohta tattikastikkeella. Olisi kyllä tehnyt mieli Wingstonia, mutta pikkusiskolle Rosso oli vissiin kivempi vaihtoehto :)

image

 

Pyörittiin lauantaina myös kaupoissa, ja mie ostinkin Lindexiltä -70 % alesta 15 eurolla tuollaisen kukkahapsu-unelman. Haluan äkkiä Thaimaahan käyttämään tuota shortsien kanssa! Oii.

image

 

Viikonlopun aikana hönöteltiin myös Nooran ja meän Lila-collien kanssa. Nore on niin huippu, pikku talvikko joka vetää aina hullua reeniä juoksupyörässä.

image

 

Niin ja multa leikattiin vähän tukkaa! Pituus ja malli näkyy paremmin postauksen ekassa kuvassa. Eipä nämä hiukset hirveästi muuttuneet, mutta vähän parempi kunto näissä taas on kun kuivat latvat on napsittu pois.

Lauantai-iltana päädyttiin vahingossa Sfääriin, jossa alkoholi oli kyllä halpaa ko makkara! Euron mustikkashotit, viiden euron vodka-drinkit ja kolmenkymmenen prosentin alennus kaikista normaalihintaisista juomista rannekkeella, jonka sai ennen kahtatoista. Ei Oulussa vaan oo näkynyt tuollaisia hintoja – vähän petollista kylläkin, hehe. Jäi lenkit juoksematta, vaikka oli treenikamppeet mukana reissussa :D

image

 

Sunnuntaina meitä hemmoteltiin vielä tällaisella pöydällä: pulled pork -fajitaksia! Nyhtöpossu on kyllä mun uusi lemppari, voisin elää sillä ja suklaalla, haha.

Niin kuin päivitinkin Instaan, meän sunnuntain juna oli pikkusen myöhässä… Sen piti lähteä liikkeelle kuudelta ja olla perillä Oulussa yhdeksältä – no, lopulta me päästiin lähtemään Rovaniemeltä vasta silloin yhdeksältä, koska junasta puuttui veturi. No meni se matka (ja paikoillaan oleminen) ihan rattoisasti, kun Sofia oli meän kanssa samassa junassa ja katsottiin lopulta porukalla How I met your mother -sarjaa ravintolavaunussa.

Tänään oli kyllä vielä vähän jumi päällä viikonlopusta enkä selvinnyt luennolle, mutta Attackissa tuli ihme kyllä käytyä. Huomenna pakko päästä arkeen mukaan, kympiltä luento ja iltapäivällä kaikkien koulu- ja reissuasioiden hoitoa. Mutta tällaisia kuvia ja pikku höpötyksiä tällä kertaa!

 

12 Kommenttia

 • Reply Tiina 2 helmikuun, 2015 at 10:13 pm

  Onpas taas kyllä söppänät noi ekat kuvat susta! ♥ En malta oottaa et nään sen lainepermiksen ku tuut sieltä Thaimaasta!

  • Reply Sita 11 helmikuun, 2015 at 11:01 am

   Hihi :) <3

 • Reply Teuvo 3 helmikuun, 2015 at 12:47 am

  Moi! Kai te haitte VR:ltä rahahyvityksen tosta kun myöhästyi yli 60min? :)

  • Reply Sita 11 helmikuun, 2015 at 11:01 am

   Haettiin :)

 • Reply Henssi 3 helmikuun, 2015 at 1:40 pm

  hitsi ku yritin eilen jo kommentoia unettomalla hetkellä, mutta eipä tietenkään puhelin suostunu toimimaan pyristelyistä huolimatta! piristi kyllä taas lueskella sinun höpötyksiä!! tuli hyvä mieli eilisen maanantaimasistelun ja flunssan puhkiamisen jälkeen! ihana sita <3 ja kääk hitsi mie en malta oottaa enää niitä thaimaapostauksia!! oijoijoijoi!

  • Reply Sita 11 helmikuun, 2015 at 11:02 am

   Oi kiitos, huippua kuulla että piristi :) Hahaa miekään en malta oottaaa

 • Reply Juulia 3 helmikuun, 2015 at 3:58 pm

  Siis toi kimono, ihan täydellinen!! Ihastelin sitä instankin puolella jo. Awww<3

  • Reply Sita 11 helmikuun, 2015 at 11:03 am

   Hihi :)

 • Reply iina 3 helmikuun, 2015 at 5:36 pm

  voi että oot söpö <3 paljon haleja! hihi ihana kohta oot jo thaimaassa!! :-)

  • Reply Sita 11 helmikuun, 2015 at 11:03 am

   Viikko vielä :)

 • Reply Hertta | HERTTA MARIA 4 helmikuun, 2015 at 10:01 pm

  Hei nam, toi on mun lemppariannos Rossossa!

  • Reply Sita 11 helmikuun, 2015 at 11:03 am

   Mmm :)

  Jätä vastaus