Viime viikkoa

3 marraskuun, 2014

image

Moikkasen moi ja tiedoksi heti alkuun: mie en tee tätä viikkopostausta tällä kertaa päivä kerrallaan, sillä huomasin äsken ottaneeni liian vähän kuvia viime viikon aikana. Niitä ei tullut neljä kertaa seitsemän, joten ruutuja on nyt vähän sekaisin! Osa kuvista oli muutenkin niin pimeitä ja ankeita, etten haluakaan laittaa niitä esille, haha. Ihana Suomen syksy.Ekassa kuvassa näkyy ensinnäkin tuo vaaleanpunainen ja söpö takki, jonka löysin Ginan alerekistä. En ostanut, mutta lähellä oli! Takki oli kuitenkin sen verran ohut, ettei tuota olisi tullut kuitenkaan paljoa käytettyä. Sama homma Bikbokista löytyneen mintunvihreän takin kanssa; söpö mutta epäkäytännöllinen. Tuon paljettitopin kuitenkin ostin jälkimmäisestä liikkeestä, oon kaivannutkin vaatekaappiin tuollaista pikkujoulukauteen sopivaa paitaa. Ylhäällä näkyy myös kahvilakuvassa Bisketin kanapatonki, oli niin hyvää että voi suositella täälläkin :)

Viime viikolla tein tietenkin vähän muutakin kuin kiertelin kauppoja. Luentoja oli ja meni, mutta mainitsemisen arvoinen on ehkä yhden uuden kurssin ensimmäinen luento. Meillä oli sellainen luennoitsija, jota en ole ennen tavannut, ja luennon alussa käytiin nimilistaa läpi. Ennen kuin mie olin ehtinyt sanoa mitään, luennoitsija kääntyi mua kohti ja kysyi, että ”Ja sinä varmaan olet *kiinalaiselta kuulostava nimi*?” Osallistujalistalla oli siis joku aasialainen nimi, ja luennoitsija oletti mun naaman perusteella, että mie olen tämä henkilö. Oikeasti tilanne ei edes ollut niin hauska, totta kai tällaisia erehdyksiä voi sattua (kyseinen opiskelija ei siis ollut vielä tullut luentosaliin, ja suomalaisista koostuvassa ryhmässä mie näytin tietenkin sopivammalta tämännimiseksi), mutta mie olin just edellisenä iltana katsonut How I met your mother -sarjan Cook Pu -jakson… Repesin siis nauruun aika kovaan ääneen ja pahensin tietenkin samalla tuota muutenkin noloa tilannetta luennoitsijan kannalta – raukka, enhän mie oikeasti sille nauranut vaan sille HIMYM-kohtausta muistuttavalle tilanteelle :D Noo, ei voi mittään.

 

image

Viime viikolla oli myös vähän jumppahommia! Ensimmäiseksi on pakko kehua tuota Lidlin proteiinipatukkaa, joka näkyy ekassa kuvassa. Oli oikeasti tosi hyvää, ei ollut sellainen kuiva tai jauhomainen koostumus niin kuin monissa prodepötköissä. Tuli melkein joku Mars-patukka mieleen :) Toinen uusi juttu oli tuo Ginan treenitoppi, joka ei itse asiassa kuulunut urheilumallistoon, mutta jonka ostin kivan mallin ja printin takia. Hintakin oli vain kahdeksan euroa je!Jos joku ihmettelee, millä salilla on tuollainen violetti seinä, niin Voitossahan tuo kuva on otettu! Käytiin siellä keskiviikkona ilmaisella tutustumiskäynnillä salilla ja oli kieltämättä kivannäköinen paikka. Hienot uudet laitteet ja monipuolisesti painoja. Voitto vaan sijaitsee Limingantullissa eli sen verran kaukana minun kotoa, ettei siellä ehkä tulisi käytyä niin usein vaikka kortin ottaisikin.

Viime viikolla kävin ryhmäliikuntatunneista BodyAttackissa, 30 minuutin BodyPumpissa, BodyStepissä ja Sh’Bamissa. Ihan hyvin tuo selkä kesti; ainoat liikkeet, joissa tuntui kipua, oli Attackin jalannostot eli potkut suoralla jalalla (pisti jokaisella nostolla niin pahasti alaselkään, etten pystynyt tekemään) ja Pumpin maastavedot, jotka pystyi kuitenkin tekemään. Ja Maijan vetämä Sh’Bam oli huippu :)

 

image
 

Viime viikolla mulle myös saapui paketti Lifehairilta! Laatikon sisältä paljastui kuvassa näkyvät Oliivi-sarjan suihkugeeli, kuorinta-aine ja vartalovoide sekä saman sarjan shampoo ja hoitoaine. Isot peukut Lifehairille, suomalainen yritys jolla on hyvät periaatteet toiminnassa :) Noita Oliivi-hiustuotteita mulla on ollutkin joskus yli vuosi sitten, mutta ihonhoitotuotteet oli uusia tuttavuuksia. Mie tykkään tosi paljon ihon kuorimisesta, joten kuorinta-aine on kyllä noista lemppari! Kaikissa tuotteissa on sellainen etäisesti hubbabubbamainen tuoksu, vaikka sarjan nimi ehkä luo vähän erilaisen mielikuvan :)

Pakko myöntää, että oon ihan onnessani tästä uudesta läppäristä. Tuntuu niin kuin elämä olisi muka mennyt kerralla järjestykseen :D Mutta kyllähän se paska kone vaikutti niin moneen juttuun: ei voinut tehdä koulutehtäviä, postauksien tekemisessä meni ihan hullun kauan eikä sähköposteihin haluttanut vastata, kun pelkästään Gmailin aukaisemiseenkin meni vartti…

Mun piti lähteä vielä polkemaan takaisin Linnanmaalle jumppaan, mutta nyt laiskottaa kyllä liikaa! Varsinkin, kun ulkona sataa ja on ihan pimeää. Tänään mie oon tosiaan pyöräillyt sateessa yliopistolle, ollut kahdella luennolla, hoitanut iltapäivällä juttuja 15.11. blogitapahtumaa varten (apua se on jo ensi viikolla!!) ja hengaillut kotona koneella pupupuku päällä. Jos joku ei tiiä mikä se on, kattoo Instagramista @sitasalminen, hähä.

 

2 Kommenttia

  • Reply iina 3 marraskuun, 2014 at 7:07 pm

    hii kivsu postaus :) ei anneta marraskuun masentaa <3

    • Reply Sita 7 marraskuun, 2014 at 2:12 pm

      Ei niin <3 :)

    Jätä vastaus