Viime päivät

16 joulukuun, 2011

Keskiviikko ja torstai menivät tosiaan työn merkeissä. Rakastan joulumyyntiä, sitä kun on vähän kiirettä ja ”All I want for Christmas” soi taustalla kun etsit jonkun miesasiakkaan kanssa tämän vaimolle sopivaa lahjaa. Ja tosiaan, kaikki seurustelevat miespuoliset lukijat jotka asuu Rovaniemen suunnalla – tulukaahan äkkiä ostoksille, jos ette oo vielä ostanu tyttöystävälle lahjaa :)

Eilen töiden jälkeen käytiin tyttöjen kanssa kattomassa New Year’s Eve -niminen leffa (traileri). Oli ihan jees, en ehkä nauranu kovin paljoa mutta itkin sitten senkin edestä, haha. Se on jännä miten ihmiset alkaa miettiä kulunutta vuotta uuden vuoden lähestyessä, pohditaan mitä virheitä tehtiin ja mikä oli parasta. Seuraavaksi alkaa lupausten pyöritteleminen päässä; mitä ensi vuonna pitää ehdottomasti tehdä, minkä paheen aikoo lopettaa ja mihin on pakko matkustaa.

Miksei voi ajatella sitä päivää, jota elää parhaillaan? Ainakin mulle on niiin vaikeaa elää hetkessä, en tiiä onko se loppujen lopuksi psykologinen juttu – nykyhetkeä kun ei voi tavallaan muistella, ja ihmisen ajattelu kuitenkin perustuu isoksi osaksi muistiin ja muistoihin – mutta olis silti ihanaa vaan unohtaa aikajanalla pomppiminen ja pysyä siinä omalla paikallaan. Miettiä sanaa tänään ja nyt. Onko tänään päivä, jolloin teen jotain josta nautin? Onko mulla nyt hyvä olla, onko mun rakkailla hyvä olla? Loppujen lopuksi aika menee niin nopeaa, tai ainakin mulla tuntuu että nykyään päivät menee ohi ennen kuin huomaakaan, pitäisi nauttia enemmän.

Okei, hyvä tuollaisen puheen jälkeen sanoa että tänään mulla ei oo mitään suunnitelmia. Ehkei oo kuitenkaan liian myöhäistä keksiä jotain kivaa, onhan vasta aamupäivä. Pämppäämään en kyllä lähde, huomenna on kymmenenksi töihin, mutta ehkis jotain kivaa ravintolajuttua tms. illalla.. Nyt aloitan nykyhetkessä elämisen menemällä suihkuun ja nautiskelen Yves Rocherin kuorinta-aineiden ja suihkuöljyjen kanssa.

Pitäkää kivaa kaikki lukijat ja randomisti tähän blogiin eksyneetkin :)

9 Kommenttia

 • Reply piipsaa 16 joulukuun, 2011 at 11:00 am

  Munkin mielestä tässä päivässä eläminen on vaikeaa, aina kun uusi viikko alkaa suunnitellaan päivät ja odotellaan sitä viikonloppua, perjantaina baariin ja lauantaina moikkaamaan kaveria sen keikalle ja sunnuntaina brunssille ja illalla pelaamaan trivial pursuitia kallioon. Vaikka olisikin kivaa noina hetkinä kaipaan myös sellaista spontaania oleskelua jota kesällä oli niin helppo toteuttaa…

  tulevana vuotena aion elää itse omaa elämääni ja tehdä valintoja ihan itse :)

 • Reply josku 16 joulukuun, 2011 at 11:36 am

  upeita kuvia ♥

  http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

 • Reply Hanna 16 joulukuun, 2011 at 11:56 am

  Hienoja kuvia on. Sun kamera näyttää ihan mun kaverin järkkärilt… Mikä kamera toi on? Jos vaikka sit oiski sama. :)
  Ja totta. Aina porukka tuntuu ajattelevan vaan tulevaa, ja harvoin tätä hetkeä. No okei, iteki aattelen koko ajan tätä iltaa kun variporkulla pidetään pikkujoulut, mut silti. :D

 • Reply abasourdi 16 joulukuun, 2011 at 12:11 pm

  "Miksei voi ajatella sitä päivää, jota elää parhaillaan?"

  Tämä on mielenkiintonen kysymys, jota oon monesti miettiny juttujen takia, joita tuttavapiirissä tapahtui kesällä. Oon ite järjestelmällinen persoona ja saan parhaiten aikaan, ku mulla on rutiinit ja suunnitelmat, joten ehkä en oo kovin hyvä elämään hetkessä, mutta ainakin vähäsen aiheeseen liittyen oon yrittäny parhaani mukaan tänä syksynä olla onnellinen ihan pienistäkin asioista ja siitä, että saa ylipäätään olla elossa. :)

 • Reply Sita 16 joulukuun, 2011 at 12:54 pm

  piipsaa: Yhdyn tuohon ja teen saman lupauksen, varsinkin tuo oma elämä; mullaki tuntuu että haikailen niin paljon muiden muka täydellisten elämiä, vaikka niitä ei voi koskaan saada. Eikä ne loppujen lopuksi ole niin täydellisiä kuin miltä vaikuttaa.

  josku: Kiitos, vaikkei kyllä mitään upeita ole :D

  Hanna: Canon EOS 450D :) Ja hei pidä kivat pikkujoulut, nauti kuin viimeistä päivää!

  abasourdi: Suunnitelmallisuus ei minusta ole huono asia, esimerkiksi mie koen mielihyvää ku saan järjestellä tulevaisuutta ja suunnitella/haaveilla – sekin on hetkessä elämistä omalla tavallaan, kun se kerran tuottaa iloa nykyhetkeen :)

 • Reply Milla 16 joulukuun, 2011 at 1:46 pm

  Mä oon muuten aina miettiny, et tuleeks ne miehet ostamaan rintaliivejä vaimolleen/tyttöystävälleen niin, et näyttää käsillä minkä kokoiset rinnat naisellaan on!? :D

  Mulla on niin hyvä mielikuva mielessä tollasesta tilanteesta! :P

 • Reply Peppi 16 joulukuun, 2011 at 3:36 pm

  Mäkin haluuun töihiiiiinnnnnn!!!!!
  ja mäkin haluisin nähdä ton new year's even! Ehkä joku Tommi-niminen yllättää ;D

  ps. Noi sun hiukset on niin ihanat ♥

 • Reply sna 16 joulukuun, 2011 at 5:34 pm

  Ihana Sita ja ihanat ajatukset :)

 • Reply Sita 16 joulukuun, 2011 at 6:14 pm

  Milla: No osa tulee!! Hyi inhoan sitä, aina sama paska läppä :D

  Peppi: Et haluuuu nauti nyt ku ei tarvi fyysisesti ahertaa :) Ja joo toivotaan!

  Saana: Itse olet ihana :)

 • Jätä vastaus