Viikonloppu kuvina

13 toukokuun, 2012

Perjantai:
 

 

Perjantaina olin päivän pikkusiskon kanssa. Puuhasteltiin kaikkea pientä, kunnes iltapäivällä lähdin Palestraan BodySteppiin. Jumpan jälkeen mentiin ihanan hikisinä Maijan kanssa Uittoon, missä katsottiin tyttöjen kanssa Suomen peliä. Lähin kun oltiin 2-0 johdossa, ja oliko pikkuinen järkytys myöhemmin illalla kääntää telkkari jääkiekkokanavalle ja huomata, että ollaan just häviämässä. Aloin itkemään kun fanit huusi areenalla vielä kättelyjenkin aikaan ”Suomi! Suomi!”, oli jotenkin niin katkeransuloista kun ne kannusti Leijonia viimeiseen asti. Perjantai meni kuitenkin selvin päin, hyvä minä je.

Lauantai:

 

 

Seuraavana päivänä menin aamusta töihin. Meillä oli Triumphilla äitienpäivän kunniaksi ruusuja, ja oli mukava työpäivä. Puoli viideltä lähdin kotiin Tuukalle, ja luin katkonaisesti loppupäivän. Uomalla oli taas keikka Kunnon Paikassa, joten olin yksin illan – ja vähänkö pelotti katsoa yksin Taru Sormusten Herrasta -leffaa! Tai ei katsoessa, mutta elokuvan loputtua oli jotenkin hullun pelokas olo ja piti jättää toiseen huoneeseen valot päälle kun menin peiton alle nukkumaan.

Sunnuntai:
 

Sunnuntai alkoi aamulenkillä. Kävin juoksemassa siltojen lenkin, oli hyvä fiilis ja hyvä ilma. Lenkin jälkeen nannaa proteiinipatukkaa, suihku, Frendejä ja iltapäivällä äitin kanssa Amarilloon syömään äitienpäivän kunniaksi. Tilattiin S-etumenusta kevyesti savustettua lohta ja uuniperunaa chilikatkaravuilla sekä creme fraichella ja guacamolella. Oli ihan hyvää, ei ehkä tyydyttänyt niin hyvin kuin Wingstonin rasvaiset siivet, mutta olipahan freshia!

Nyt oon viimeiset viisi tuntia tehnyt teille postauksia, huh huh alkaa niskat kouristelemaan kun istuu paikoillaan tietokoneen ääressä. Mulla vähän harmittaa tämän päivän herkuttelut, mutta olkoon ne palkintona siitä, etten oo tehnyt yhtä pahettani kahteen viikkoon yhtään. Putki selittyy tosin sillä, etten oo juonut, ja tätä kautta putki luultavasti myös katkeaa ensi perjantaina – olis nimittäin yhdet ihanat tuplasynttärit tiedossa..

Mitä te ootte hommaillu! Toivottavasti tykkäsitte postauskesta :) Mun niskoihin nimittäin sattuu, haha.

14 Kommenttia

 • Reply Ann 13 toukokuun, 2012 at 5:52 pm

  oioi mitä ruokaa :)
  kiva kun postailet näin usein, oon aina ihan haukkana lukemassa lisää sun kuulumisia :)

  • Reply Sita 13 toukokuun, 2012 at 6:16 pm

   Vitsi huippua kuulla tällasia juttuja, tulee aina niin motivaatiota postailla kun tietää ettei mene hukkaan aika ja vaiva :) Kiitos paljon!

 • Reply piglet 13 toukokuun, 2012 at 6:22 pm

  Täällä ainaki tykkäiltii postauksesta! Hirmu jees ku pidät aktiivista kirjotus tahtii yllä, koska sun postaukset on ihan yksii niistä joita eniten ootan, hih!(:

  • Reply Sita 13 toukokuun, 2012 at 6:25 pm

   Awww ihana sie <3 Kiitos!

 • Reply IraCassandra 13 toukokuun, 2012 at 6:26 pm

  Olipas kiva postaus kun kattoi koko viikonlopun, ja vitsit tykkään tosta sun sunnuntain kampauksesta, ihana! Täälläkin on vietetty äitienpäivää lounaan merkeissä ja katottu lätkää (tosin nukahdin jo ekan erän aikana, enkä kyllä missannutkaan mitään kun otettiin niin pahasti turpiin!) :)

  • Reply Sita 13 toukokuun, 2012 at 6:48 pm

   Mie en uskaltanu kattoa ollenkaan, FB:n etuseinän päivitykset sai riittää ja siltiki sattui sydämeen :( Leijonat ei nyt oikein onnistu. Ja kiitos, sutturanuttura se vain on!

 • Reply iina 13 toukokuun, 2012 at 6:27 pm

  raasu niska limassa raatanu meille postauksia! oot ihana ja tykkään susta ja sun postauksista ja tästä postaustahista!! :) <3

  • Reply Sita 13 toukokuun, 2012 at 6:47 pm

   Niskat limassa _ja_ jumissa! :D Haha noei, mukavaa hommaa tää on. Kiitos teän <3

 • Reply MARIKA 13 toukokuun, 2012 at 6:54 pm

  olet niiin sulonen hiukset kiinni ! :'D

  • Reply Sita 13 toukokuun, 2012 at 6:55 pm

   Tuukka inhoaa ku mulla on hiukset auki, seki aina haluaa ne kiinni :D

 • Reply Anni 13 toukokuun, 2012 at 7:34 pm

  Voi miten mukavan rento asu sulla onkaan ollu näin sunnuntaina! :) Mistä on nuo kivat farkkusortsit?

  Keep up, sun blogi on ihana!

  • Reply Sita 13 toukokuun, 2012 at 7:58 pm

   Ne on Ginasta ostettu vuosi sitten :) kiitos paljon!

 • Reply Mirella 14 toukokuun, 2012 at 7:59 am

  Haha, koitappa olla 8 tuntinen työpäivä koneella joka päivä ja illalla vielä vääntää postausta :D Niskat on piiikkkasen aina jumissa ja poikaystävällä töitä hieroessa :D

  • Reply Sita 14 toukokuun, 2012 at 12:45 pm

   Hyii vähän kauheaa :D Onneksi meillä on palvelijat?

  Jätä vastaus