Viikon liikuntapäiväkirja

16 syyskuun, 2012
vauva

Taas on muutama sunnuntai jäänyt välistä, mutta nyt olisi perinteisen liikuntapäiväkirjan aika. Viime viikolla olin itse asiassa kipeä, minkä ehkä huomaa tuosta alkuviikon liikunnan määrästä; oli hullu ikävä heilumaan ja hikoilemaan! Ja sitten oltiinkin niin jumissa, että piti pitää vähän useampi välipäivä, haha. No, oli kiva viikko joka tapauksessa.

Maanantai:  Tennis 60 min, Zumba 45 min
Tiistai:  BodyCombat 60 min, BodyJam 60 min
Keskiviikko:  BodyPump 60 min
Torstai:  –
Perjantai:  –
Lauantai:
Sunnuntai:  Zumba 60 min, BodyBalance 60 min

Miten siellä on syksy lähtenyt käyntiin treenien suhteen? Joko ootte käyneet kokeilemassa Les Mills -tuntien uusia ohjelmia? Mie tykästyin kyllä uuteen BodyCombattiin ja BodyPumppiin, varsinkin Combatin biisit kuusi ja seitsemän on ihan loistavia! Myös ”Bangarang” ja ”Turn up the music” sai aikaan rakkaudentunteita rinnassa (jälkimmäisen kohdalla ihan kirjaimellisesti…).

Ensi viikolla olisi tarkoituksena käydä pitkästä aikaa vähän joillain muillakin tunneilla kuin vaan noilla perus BC, BP, BB ja tanssitunneilla – jooga tai CXWorx vois olla kivaa vaihtelua. Tai BodyStep pitkästä aikaa! Paitsi mulla vähän pelottaa tuo keskimmäinen. Voiko ryhmäliikuntatunnilla olla pelottavampaa nimeä?

Ps. Syön just kahden kilon rullakebabia.

60 Kommenttia

 • Reply Jenni 16 syyskuun, 2012 at 5:43 pm

  tosi kiva tää postaus! :) kiva lukee tämmösiä liikunta painotteisiaki juttuja :)

  • Reply Sita 16 syyskuun, 2012 at 6:50 pm

   Oi kiva kuulla etten tee turhaan :)

 • Reply Neea 16 syyskuun, 2012 at 5:46 pm

  HAHAHAHAh loistava pudotus tuo vika, en melkein ihan huomannu sitä ku ei kakkulat oo päässä :DD ihana tyttö! <3

  Minäkää en oo päässy liikkun olleskaa tällä viikolla :/ polttelee ihan äs aaatanasti. Luultavimmin pääsen vasta ke tai to, ajattelin ainaki käydä testaan to illan spinnpumpin :) Voi jösses valmiiksi pelottaa, eli eikun takimmaiseen riviin ääks..

  • Reply Sita 16 syyskuun, 2012 at 6:52 pm

   :D Oli pakko olla rehellinen..

   Etkö tuu Hukan sinne jäseniltaan torstaina! Meinasin nimittäin jo sanoa että voin tulla kaveriksi sinne tunnille mutta mulla on se Vima-ilta silloin :)

  • Reply Neea 16 syyskuun, 2012 at 6:53 pm

   tä mikä ilta?? menny ihan ohi :o :D moneltako se on? kiinnostais kyllä!

 • Reply Heli 16 syyskuun, 2012 at 5:49 pm

  Millanen hintataso Hukassa on jos miettii opiskelija kukkaron kannallta :) ?

  • Reply Sita 16 syyskuun, 2012 at 6:58 pm

   En hirveästi tiiä muiden Oulun kuntosalien hintoja, mutta uskoisin että Hukka on kalleimmasta päästä (tietenkin Hukalla on sitten paljon palvelujakin ja isot tilat). Tuosta löytyy tarkat hinnat http://www.hukka.net/jasenyys/hinnat-ja-ehdot/ :)

 • Reply Anonyymi 16 syyskuun, 2012 at 5:52 pm

  Voiks tehä näitä enemmän? Näitä on kiva lukee!(:

  • Reply Sita 16 syyskuun, 2012 at 6:59 pm

   Of course my darling :)

 • Reply nniina 16 syyskuun, 2012 at 5:57 pm

  mie oon ihan hullun kateellinen ku jaksat noin paljon liikkua :D
  ..mut jos käyt siinä CXWorx jutussa niin kerrotko sitten millainen se oli ? :) ku oon itekkin miettiny siinä käyntiä, mutta joo., itelläkin pelottaa ku olin jo kuollut Body Attackin tunnilla, että millainen se sitten olis :D

  http://niinav.blogspot.fi/

  • Reply Sita 16 syyskuun, 2012 at 7:01 pm

   Voin kertoa! Mutta sehän kai keskittyy vaan keskivartaloon ja lihaskuntoon, Attack on (ainakin toivottavasti) aika erilainen tunti :) Mieki oon aina kuollut Attackin jälkeen, ja mulla menee jotenki ihmeellisesti aina maha siellä kipeäksi? Siis ei sellanen perus pisto kylkeen tai alamahaan niin kuin yleensä tulee jos hulluna hengästyy, vaan sellanen ihan outo kipu – siks toivonki ettei CXWorx oo yhtään samanlainen :D

  • Reply Anonyymi 16 syyskuun, 2012 at 7:02 pm

   attack on paljon pahempi ku CXWorx. kyllä siihen uskaltaa mennä. tehokas kyllä, muttei todellakaan mikään tappotreeni :)

  • Reply Sita 16 syyskuun, 2012 at 7:40 pm

   Niin no mie vähän arvelinkin että Attack on enemmän syketunti :) Ja oon kattonu että porukka käy Combatin jälkeen CXWorxissa, ei se sillon voi ihan hirveä tappotreeni olla! :D

 • Reply Eve 16 syyskuun, 2012 at 6:13 pm

  Cxworxiä kannattaa kokeilla! Mulla on usein vatsalihakset ihan jumissa seuraavana päivänä. Siihen tarvii vähän sellasta rutiinia, mutta heti ekalla kerrallaki varmaan tuntuu :D Mutta ei tarvii pelätä ollenkaa, se kestääki vaan puoltuntii nii ei voi olla kamalaa. :) Ooks kokeillu bodyattackia? Pelkäsin ainakin ite sitä ihan turhaan ja tykkään hirmusesti!

  Musta uus pumppi on ihan kiva ja aika rankka, balance vielä parempi, attack ihan huippu. Parin kerran pääst tietää vast kunnolla. :)

  • Reply Sita 16 syyskuun, 2012 at 7:04 pm

   Oon kokeillu Attackia, en vaan oikein pysty käymään siellä kun menee maha kipeäksi (niin kuin tuohon ylempään kommenttiin selitin). Jotenki ne tärähdykset tekee sen että alkaa sattuun mahaan jokaisella hypyllä, se on ihan outoa :D Ei ikinä missään muussa lajissa tuu samaa tunnetta, en tiiä mikä se on kun se ei ollu syömisestäkään kiinni (koitin mennä tyhjällä mahalla).

   Mutta jee kivaa kuulla mielipiteitä CXWorxistä (miten tuo sana taipuu…) :)

 • Reply Laura 16 syyskuun, 2012 at 6:23 pm

  Toi CxWorx on mun ihan lemppari kun oon tällänen vatsojen ystävä! Liikkeet tuntuu ja rakastan niitä biisejä, saa kivat fiilikset aina! Kuminauhaliikkeet voi aluks olla vähän hankalia, mutta kun on vetäny setin pariin otteeseen niin homma hoituu. Suosittelen, sika kivaa ja tehokas keskivartalotreeni!

  • Reply Sita 16 syyskuun, 2012 at 6:48 pm

   Jee vois kyllä kokeilla :) Kaveri kans kehu sitä että liikkeet oikeasti oli tehokkaita!

 • Reply röspe 16 syyskuun, 2012 at 6:24 pm

  bodysteppi todella kivaa, sinne vaa hikoilee ja pomppimaan muide mukaa!

  • Reply Sita 16 syyskuun, 2012 at 6:47 pm

   Nii onki! Oon mie siis siellä käynytkin, nyt on vaan ollu vähän taukoa :)

 • Reply Anonyymi 16 syyskuun, 2012 at 6:31 pm

  Moi! Mie ihan sinua tuntematta kyselisin semmosta, että ootko sie jumppatunneilla sellanen suoraansanottuna vittumainen eturivin ämmä, joka siis nimensä mukaan päättää tunkea eturiviin vaikka tilaa ei olisi ei sitten millään? Kun peilistä on ihan pakko nähdä? Tai varaatko paikkasi ennen tunnin alkua eturivistä juomapullolla tai kengillä tms? Jos olet niin MIKSI?! ja jos ET, niin mitä mieltä olet näistä ihmisistä? :D

  t. hyvinkin ärsyyntynyt näihin ihmisiin

  • Reply Sita 16 syyskuun, 2012 at 6:46 pm

   Haha :D Oon mie eturivin ämmä, mutten toivottavasti vittumainen sellainen! En mie ala eteen tunkemaan jos siinä on jo muita ihmisiä, tai jos esimerkiksi tuun tunnille melkein myöhässä (sillon voin kyllä mennä mihin vaan mahtuu), mutta jos oon ajoissa ja on varaa valita niin kyllä mie tykkään olla peilipaikalla. Ja kyllä, varaan usein paikan – paitsi nyt sun kommentista tuli mieleen etten tiiä mikä käytäntö Hukassa on näiden varaamisten suhteen. Minun Rovaniemen salilla se oli nimittäin ihan ok normi juttu, ja nyt tuli paniikki että voi ei saakohan Hukassa tehdä niin :D

   Ja vastauksena vielä niin siksi, että oon vaan tottunut olemaan edessä ja tykkään monesta eri syystä olla siinä. Esimerkiksi Pumpissa tykkään katsoa liikeradat peilin kautta niin että ne pysyy puhtaina. Ja kun näkee peilikuvan niin myös tiedostaa itsensä ja sen, jos ei vaikka tee täysillä (mie laiskottelen paljon todennäköisemmin jos oon seinää kohti). Eturivissä ei oo luonnollisestikaan ketään edessä, ja siksi on vähän niin kuin yksi alue vähemmän varottavana – jos on keskellä salia, pitää vaikka Combatin potkuissa varoa ihmisiä edessä, sivuilla _ja_ takana.

   Toivottavasti tämä vähän selitti meitä eturiviläisiä :D Mutta joo miekin inhoan sellaisia jotka tulee suoraan eteen eikä välitä, vaikka blokkaa suoraan jonkun muun näkyvyyden. Kyllä mie siksi yleensä kysynkin että saako tulla jos on vähän ahdas väli, ja musta on muutenki kiva heittää jotain juttua vieressä treenaaville :) Jollei oo tosi huono päivä >:)

  • Reply Anonyymi 16 syyskuun, 2012 at 6:57 pm

   Kyllä siellä Hukassa tehdään niin ;) t. entinen Hukkalainen

   Mie kyllä ymmärrän sen peilipaikan tärkeyden just noiden liikeratojen kannalta. Mutta kyllä se ärsyttää, kun aina samat naamat siinä peilin edessä keikuttaa tai samat lenkkarit (tai pullot) on aina varaamassa sitä paikkaa. Muutkin haluaa! Ja se tunkeminen! Hitto, Bodyjamissakin liikutaan paljon joka suuntaan ja raajoja heilutellaan miten sattuu, niin silti joku ihku jumppaaja sieltä tulee aina siihen eturiviin, vaikka kahden ihmisen välissä on jo valmiiksi vähän tilaa. Kyllä mie olin mielissään kerran, kun yksi tällainen änkijä (:D) liikkui combatissa vähän turhan innokkaasti ja vielä väärään suuntaan.. sai sitten multa pikku osumaa! HAH! Ei oikeasti mitään vakavaa, törmäsi minnuun ja mie sain vähän ärähtää :P

  • Reply Neea 16 syyskuun, 2012 at 7:11 pm

   JUST tällasten takia mua ahistaa käyä jumpissa… :D tällanen ainaensikertalainen ku käy ja menee väkisilläki väärään suuntaan niin joku huonopäiväläinen ärähtää vaikka kuin koitan pysyä takarivissä, haha :D kiva jos joku vielä oikee sihtailee että varmasti ossuu jos tuut senttiäkkää lähemmäs. ei voi niinku sanoa että varotko kohta heiluu?

  • Reply Sita 16 syyskuun, 2012 at 7:26 pm

   Neea mie uskon että ymmärsit väärin, anonyymillä oli kyseessä joku joka oli käyttäytynyt aiemmin usein välinpitämättömästi muita kohtaan ja anonyymi siksi ärähti, kun tyyppi oli ansainnutkin sen. Ensikertalaisia kyllä musta yleensä kaikki jumppaajat ymmärtää ja varoo, varsinkin kun kaikki yleensä muistaa oman ekan kerran :) Ja sekin on hyvä kun ohjaajat yleensä kysyy tunnin alussa että ketkä on ekaa kertaa, ihmiset näkee siinä sellaiset ja just mahdollisesti varoo ja näin :)

  • Reply Neea 17 syyskuun, 2012 at 5:03 am

   Kysyykö?? Muutamissa mitä oon käyny, ei oo kysytty :D mun mielestä ois hyvä jos elottelijat ois just eturivissä, vähemmän kolareita kun vähemmän ihmisiä keihin osua ja näkis heti kaikki liikkeet jne oikein. Mullakaan ku ei laseja oo jumpissa päässä enkä värkkäile piilareidenkaan kans, joutuu yleensä katto etummaiselta että miten se tekee ja se ei ikinä oo hyvä idea :s

   Ehkä tuli mieleen ne omat kerrat ku pari kertaa saanu jonku käpälästä naamaan, vaikka ollutkin suunnilleen takimmaisessa rivissä.. :D (kävin ennen ouluopiston jumpissa, tyyliin 100ihmisistä pienessä tilassa niin onko kumma)

  • Reply Anonyymi 18 syyskuun, 2012 at 7:59 pm

   Oon käyny Hukassa 5 vuotta ja en oo kyllä ikinä nähny missään jumpassa mitään eturivin varailua kengillä tai pulloilla. Ja siis oon käyny jumpissa useamman vuoden useita kertoja viikossa. Ei siellä ole mitään eturivin kulttuuria. Eikä sitä toivottavasti tulekaan taas syksyllä tulleiden uusien jäsenten mukana.

  • Reply Sita 18 syyskuun, 2012 at 8:20 pm

   Mie oon kyllä nähny näiden parin viikon aikana, mutta ne on ollu lähinnä semmosia että joku jättää pyyhkeen ja avaimen siihen omalle paikalle siksi aikaa kun käy vaikka täyttään juomapullon. Okei joistaki tietyistä jäsenistä huomaa että niillä on tavallaan sellanen "oikeus" eturiviin että jos vaikka ne tulee tosi myöhässä niin niille tehdään tilaa että ne pääsee eteen :D Mutten tiiä sitten onko tuo niin paha juttu

 • Reply Anonyymi 16 syyskuun, 2012 at 6:51 pm

  tuo cxworx on mun mielesta ainaki ihan kivaa! lihaskuntoa siis koko tunti, varmaan tiesitkin :) mulla kylla ainakin hiki lensi vaikkei se niin kauhean vauhdikasta olekaan :D vatsalihaksissa myos saattaa seuraavana paivana tuntua, mutta sehan on vaan hyva juttu :D etta rohkeasti mukaan vaan!! :)

  • Reply Sita 16 syyskuun, 2012 at 7:22 pm

   Kyllä mie ehkä tiesin :D En ollu ihan varma, hyvä kun varmistit siis! Ja joo ehdottomasti hyvä juttu, vatsoja on tosiaan vähän vaikea saada jumiin millään muilla ryhmäliikuntatunnilla kun niitä tehdään vaan minuutti tai kaks :)

 • Reply Reetta 16 syyskuun, 2012 at 6:56 pm

  Oot ollut ihanan ahkera! Mun pitäisi nyt myös ehdottomasti ryhdistäytyä liikunnan osalta :)

  • Reply Sita 16 syyskuun, 2012 at 7:26 pm

   Huomenna on maanantai, mahtavien uusien alkujen päivä ;)

 • Reply Anonyymi 16 syyskuun, 2012 at 7:04 pm

  en oikein ymmärrä liikunta- tai ruokapäiväkirjapostausten ideaa.. :/ ne näyttää aina keinotekosilta ja jotenki siltä, että pitää yrittää vakuutella, että on ahkera ja syö terveellisesti :D

  • Reply Riikka 16 syyskuun, 2012 at 7:17 pm

   Mä just mietin pitäisikö mun alkaa listaamaan myös liikuntoja omaan blogiini, vaikka oonkin tavallaan samaa mieltä kun tämä anonyymi. Tai siis eihän mun tarvii kenellekään "todistaa" että olen liikkunut, mutta tavallaan se olisi hyvää motivaatiota :) Oishan se noloa laittaa lähes tyhjä listaus blogiin näytille. Lisäksi itse ainakin saan motivaatio kun näen miten muut ovat liikkuneet, joten sen puolesta ymmärrän miksi monet tykkää näitä listauksia lukea.

  • Reply Sita 16 syyskuun, 2012 at 7:34 pm

   Anonyymi: Mie ennen olin samaa mieltä, mutta nykyään mulla on ihan eri suhtautuminen asiaan :) Koska jos joku haluaa vakuutella muita, niin so what? Oma on asiansa :D Mulla ei periaatteessa edes kiinnostais laitella omia liikkumisia tänne koska en kaipaa mitään kehuja asian suhteen, eikä mua silleen hirveästi motivoi sekään että muut näkee mitä oon tehnyt viikon aikana, vaan laitan koska tiiän että se ensinnäkin herättää keskustelua (musta on mukava lukea mitä liikuntaa lukijat harrastaa tai just mitä mieltä ne on jostain tunneista) ja toiseksi koska tiiän, että monet tykkää näistä postauksista; jotkut on uteliaita ja haluaa tietää, kuinka paljon ja miten muut ihmiset liikkuu, ja tällaisista saa myös motivaatiota omaan treeniin. Ei sillä, että mun liikkumiset olis niin hienoja ja runsaita että ne välttämättä inspirois, vaan koska liikunnasta lukeminen vaan aina jotenkin kummasti lisää omaa halua liikkua. Ainakin mulla :) Siksi siis laitan näitä. Mutta ymmärrän sun pointin, olin ennen ihan samaa mieltä asiasta!

   Riikka: Jos se sua motivoi niin laita ihmeessä! Ja joo, melkein tyhjiä listauksia postanneena tiiän tunteen :D Mutta älä mieti mitä muut miettii, jos ite tietää ettei se oo mitään todistamista tai rehentelyä niin sehän riittää. Kunhan on itelleen rehellinen :)

 • Reply Jenna 16 syyskuun, 2012 at 7:07 pm

  Oot kyllä niin ahkera! Mulla jääny nyt kokonaan viikko välistä kipeänä olon vuoksi, ärsyttää jo näinkin "pienen" tauon jälkeen ja koko ajan on fiilis, että pitäisi jo mennä heilumaan! Mutta eiköhän alkuviikosta ala flunssa hellittää sen verran, että uskaltaa taas!:)

  http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

  • Reply Sita 16 syyskuun, 2012 at 7:36 pm

   Välillä pitää olla :) Mulla on semmonen maailman motivoivin kaveri että pakko liikkua kun sekin vetelee kymmentä tuntia viikossa :D

   Joo mullakin oli viime viikko vähän heikko flunssan takia, muista malttaa odottaa tervehtymistä ettei tuu mitään pahoja jälkitauteja :)

 • Reply Jassu 16 syyskuun, 2012 at 7:10 pm

  stepissä on iha huippu uus ohjelma kannattaa kyllä käyä testaan !:)

  • Reply Sita 16 syyskuun, 2012 at 7:37 pm

   Aijaa joo hyvä tietää! Mie en oo viime ohjelmista ihan hirveästi tykänny niin toivottavasti nyt olis panostettu enempi biiseihin :)

 • Reply Anonyymi 16 syyskuun, 2012 at 7:31 pm

  Minäkin tykkään ihan hirmuisesti Combatin uudestra ohjelmasta, vaikka onkin normaalia rankempi. :) Mitäs oot Hukasta tykännyt? Itse olen jo lähemmäs vuoden käyny5t siwllä kuntoilemassa ja kyllä tollainen ilmapiiri kannustaa liikkumaan. Törmäillään!

  • Reply Sita 16 syyskuun, 2012 at 7:38 pm

   Joo oli se kyllä rankka! Tuntuu, että jokanen biisi on sellanen jossa meinaa loppua voimat – eli jokainen biisi taitaa olla hyvä :) Oon tykänny kyllä Hukasta, vaikka välillä oonkin ihan hukassa (hehz) kun saleja on monta ja näin mutta kyllä nyt alkaa jo tottumaan! Jee tuu moikkaileen :)

 • Reply Anonyymi 16 syyskuun, 2012 at 8:08 pm

  Ihan mieletön ikävä hukkaan, ku en oo moneen viikkoon muiden kiireiden ja flunssan takia ehtinyt ollenkaan :( Combatissa tosiaanki on ihan huippu ohjelma!

  • Reply Sita 17 syyskuun, 2012 at 1:08 pm

   I feel you bro :/ Mutta hyvä vaan että parantelet kunnolla, inhottavaa sitten jos tulee joku jälkitauti tai sydän alkaa reistaileen kipeänä treenaamisesta! Je nii onki :)

 • Reply Kristiina 16 syyskuun, 2012 at 8:11 pm

  Millanen toi BodyJam on? :O Meitsi tästä ku oon nyt terveillä jaloilla ja päääsen kohta muuttamaan Helsinkiin (JEEEEEEEEE) ni ajattelin liittyä jonnekki salille jäseneksi. Kiinnostas testaa kaikkee erilaista, ehkä toi Jam on listalla kuha se ei oo verrattavissa Zumbaan! Hmm.
  Ainii oon iha höperö ku kommentoin tällee joka postaukseen erikseen!

  • Reply Sita 17 syyskuun, 2012 at 1:03 pm

   BodyJam on tanssitunti, jossa rakennetaan helpohkoa mutta pitkää koreografiaa tunnin aikana. Eli siis ei sellainen niin kuin Zumba jossa jokaisella biisillä on oma koreo, vaan pidempi sarja. Helpohko koreografia siksi, että kaikki pääsee mukaan ja sykettä saa helposti nostettua kun ei tarvitse keskittyä liikaa askeleisiin. Mutta vähän haastetta kuitenkin yleensä löytyy, eli sarjat ei oo pelkkää askel-viereen-meininkiä :)

   Zumbassahan jokaisella ohjaajalla on omanlainen tunti, eli siksi ei oikeastaan voi puhua Zumbasta kovin yleisenä terminä – joidenkin Zumba voi olla tanssityyliltä sama kuin Jam, tai sitten joidenkin Zumbassa voi olla enemmän lattareita ja lihaskuntoa. BodyJam on lisenssitunti niin siinä on aina se sama rakenne ohjaajasta riippumatta :) (Mutta jos kuitenkin puhutaan Zumbasta yleisesti niin Jam on musta vähän coolimpi versio, tai sellanen aavistuksen nuorekkaampi :D)

   Haha ei haittaa, muutki tekee sitä! (esim. iina-vauva) :)

  • Reply Kristiina 17 syyskuun, 2012 at 2:46 pm

   Tulipa tyhjentävä vastaus! Kiitos :-) Tolla kommentilla, voisinki käyä testaa Jamiiiii!

 • Reply Anonyymi 16 syyskuun, 2012 at 8:13 pm

  Heippa!
  Mehän ollaan menty ristiin, kun minä olen Oulusta kotoisin ja muuttanut tänne Rovaniemelle opiskelemaan!
  Olet ilmeisesti Rollossa käynyt jossakin liikuntakeskuksessa? Missä? Voitko suositella jotain liikuntapaikkaa? Olen miettinyt tuota Kunnon Paikkaa ja sitten Palestraa.. Oulussa kävin juurikin Hukassa ja joku vastaava paikka olisi kiva löytää täältäkin :-)

  • Reply Sita 17 syyskuun, 2012 at 11:11 am

   Moi :) Mulla on ollu Palestraan jäsenyys monta vuotta, mutta oon käynyt satunnaisesti myös Kunnon Paikassakin. Tykkäsin Palestran sijainnista, tiloista, ryhmäliikuntakalenterista sekä ohjaajista, mutta nyt KP:kin ryhmäliikuntakalentereita on laajennettu niin en voi olla suosittelematta sitäkin :) Palestra voi olla vähän enemmän Hukan tapainen, mutta hei mie suosittelen että käyt tutustumiskäynneillä! Oon melkein satavarma, että saat käydä ilmaiseksi testaamassa kumpaakin :)

 • Reply Anonyymi 17 syyskuun, 2012 at 6:06 am

  Haha näin sut kunnonpaikassa muttrn uskaltanu tulla juttelee !!:D

  • Reply Sita 17 syyskuun, 2012 at 11:09 am

   Haha ihana olisit tullu! :)

 • Reply Anonyymi 17 syyskuun, 2012 at 9:54 am

  Miten oot kokenu tuon Hukka-yhteistyön? Tuntuuko, että se muuttaa sun tapaa bloggailla? Jotenki musta tuntuu, että voi käydä niin, että alat helposti karsia henkilökohtaisempia ja syvällisempiä aiheita pois ja pysyttelet "turvallisilla vesillä" ja lisäilet urheilujuttuja :) Tietysti tää on vielä aika uusi juttu, mutta jotenkin en tiedä, vaikuttaako se kuitenkaan pelkästään positiivisesti. Minä tykkäilen niistä Sita pohtii -osioista ja vähän jostain "taiteellisemmasta" :)

  • Reply Sita 17 syyskuun, 2012 at 11:07 am

   Ihanaa kun mulla on tällaisia tyyppejä lukijoina jotka oikeasti lukee tätä blogia :) Kiitos siis ensinnäkin siitä että vaivauduit laittaan kommenttia, arvostan kovasti.

   Tiiän mitä tarkoitat, mutta pakko ekana korjata että en oo oikeastaan hirveästi lisänny urheilujuttuja jos vertaa vaikka viime talveen, jolloin oon laittanut liikuntapäiväkirjoja joka viikko ja tehnyt niiden lisäksi ylimääräisiä treenipostauksia esimerkiksi BodyCombat-maratoneista. Enkä varsinkaan oo silleen väkisin lisännyt! Eli ei huolta, en oo tekemässä tästä liikuntablogia :) Totta kai treeniaiheisia juttuja nyt tietenkin tulee tulevaisuudessa säännöllisemmin, mutta lupaan että ne on sellaisia tiiviitä ja hyviä paketteja eikä niin että yhdestä salikerrasta tulee kolme liirum laarum postausta :D Ja mitä tuohon karsimiseen tulee.. tietenkin sitä vähän miettii omia postauksia eri näkökulmasta nyt kun on tuollainen hyvin konkreettinen yhteistyökumppani – mutta silti musta jotenkin tuntuu, että tää sun huomaama muutos on vähän pidemmän tähtäimen juttu, eli sellainen joka on alkanut paljon ennen tätä Hukka-hommaakin. Miekin mietin että mikä se on ja miksi, ja tulin siihen lopputulokseen että eniten mun postailuun vaikuttaa se, että nykyään mun lukijat ei enää koostu täysin vieraista ihmisistä, vaan sellaisista joita saatan nähdä irl tai jotka tunnistaa mut jos vaikka kävelen kadulla. Se on jännä, miten mulla ei oikeastaan kiinnosta kuinka paljon tuntemattomat, toisella puolella Suomea asuvat ihmiset musta tietää, mutta mulla ahdistaa ajatus siitä, että kirjotan tänne blogiin vaikka että joo mulla on ollu syömishäiriö ja sitten joku mun kanssa samoilla luennoilla istuva ihminen lukee siitä. Se on se juttu. Yksi vaikuttaja on myös se, ettei Sitalla oikeastaan oo ollu mitään pohdittavaa viime aikoina :) Tai siis _on_ tapahtunut kaikenlaista, mutta ne asiat on ollu niin rankkoja ja henkilökohtaisia etten sitten oo kehannu tänne blogiin niistä kirjoittaa – eli sellaiset välimallin semisyvälliset jutut on ollu hakusessa. Oon tosin tehnyt luonnoksiin postauksen yhdestä henkilökohtaisesta asiasta, josta oon jo kauan halunnu teille kertoa, mutten oo vaan yksinkertaisesti uskaltanu postata sitä. Pelkään, että siitä tulee liian iso juttu. Että kaikki mun tutut lukee sen ja jotenki muuttaa suhtautumista muhun. Ja onhan se vähän riskipeliä, jos kertoo paljon niin sitten inhottavilla ihmisillä on myös paljon asioita, joilla loukata. Haluaisin kuitenkin postata sen vielä joku päivä, ja muutenkin lisäillä kaikkia diippejä juttuja, koska mullakin on ikävä sitä vanhaa Starry Eyesiä :) Ja taiteellisempiakin juttuja pitäis saada tänne lisää, true dat! En oo vaan kovin ehtinyt runoilla viime aikoina, nyt pitää petrata.

   Apua, tuntuu etten mie nyt osaa tehdä mitään loppupäätelmää tästä. No hmm.. Sovittaisko vaikka niin, että mie yritän tästä lähtien lisäillä teille taas niitä merkityksellisempiä postauksia, mutta jos niitä tulee harvoin niin te muistatte, että se johtuu edellä mainituista asioista. Käykö? :) Haleja <3

  • Reply Anonyymi 17 syyskuun, 2012 at 1:08 pm

   Kiitos ihanasta ja ajatellusta vastauksesta <3 Mietin, onkohan mun kommentti liian "tuomitseva", koska henkilökohtaisuuden rajan määrittäminen on kaikille yksilöllistä, ja monesti ne taiteellisemmat postaukset sisältää asioita, jotka on itselle herkkiä, eikä ketään voi oikeastaan kehottaa kirjoittamaan henkilökohtaisemmin. Vaikkei paljastaisi varsinaisesti asioita yksityiselämästään, esimerkiksi runot tai piirrustukset tai taiteellisemmat valokuvat voi tuntua henkilökohtaisilta -varsinkin runot. Omiin teksteihin suhtautuu aina yhtää aikaa rakkaudella ja kriittisyydellä, eikä niitä siksi ole helppo asettaa arvosteltaviksi :) Tärkeintä on, että pidät rajan siinä, mikä susta tuntuu hyvältä, ja muistat, että tämä blogi on sinua varten. Sun kanava avata itseäsi, elämääsi ja fiiliksiäsi, juuri sen verran ja silloin kun haluat. Älä siis mieti, loukkaantuuko lukijat, jos et joka päivä jaksa postailla tai haluat ottaa henkisesti "etäisyyttä". Et ole vastuussa muille kuin itsellesi -vain omasta onnestasi. Pointtini oli siis lyhyesti: kiitos ja anteeksi :D

  • Reply Sita 17 syyskuun, 2012 at 1:17 pm

   Haha ole hyvä ja saat! Vaikkei mitään anteeksipyydettävää ole, ei ollu liian tuomitseva kommentti ollenkaan :) Ja kiitos sanoista, mie nimittäin otan juurikin tuon lukijoiden loukkaantumisen niin sydämen päälle että haluttais joskus nauhottaa teille mun ja poikaystävän puheluita :D Valitan sille aina kriisin käydessä päälle että äääääääää oon ihan paska bloggaaja ja mitä teen ja kaikki vihaa mua ja mikään ei oo hyvin :D (ja Tuukka tietenkin hiljaa puhelimen toisessa päässä ei jaksa käydä samaa keskustelua sadannen kerran haha.. noeii).

   Mutta niin kiitti vielä :)

 • Reply Hanna 17 syyskuun, 2012 at 12:28 pm

  Voihan sitä välillä lepopäiviäki pitää :) Mä ootan ihan innolla jo millon meille tulee tuolla Aplico ryhmässä BodyStep ja -pump. Tiiäks sää Sita mitä "Core" tai "Bootcamp" on? Meillä tulee olemaan niitäkin meinaan ton ryhmän kaa, mut ite en niistä ole koskaan kuullukaan.

  • Reply Sita 17 syyskuun, 2012 at 1:06 pm

   Core on yleensä nimen mukaisesti keskivartalotreeni, ainakin arvelisin näin! Ja Bootcamp on sellanen.. en oo ite ollu, mutta kaverin sanojen mukaan sellanen lihaskuntotunti jossa nousee syke ja hiki lentää :) Ja ilmeisesti kuntopiirimäisesti tehdään niitä liikkeitä osittain kehon painon ja osittain konkreettisten painojen kanssa? Korjatkaa joku jos oon väärässä :D

  • Reply Anonyymi 17 syyskuun, 2012 at 7:23 pm

   Bootcampissa vuorotellaan lihaskunto- ja sykkeennosto-osuuksia. Suunnilleen joka toinen biisi vedetään sykkeet kattoon ja sitte tehhään punnerruksia jne. Liikkeet tosi yksinkertaisia ja painoja ei oikeastaan tarvita. (:

  • Reply Sita 18 syyskuun, 2012 at 8:28 pm

   Aa noni nyt selvis! Kiitti :)

 • Reply Anonyymi 17 syyskuun, 2012 at 6:57 pm

  Haha ihana tuo ps. :D Ite tulin just BodyBalancesta, ei ollu meijän salilla vielä vaihtunu uuteen mut kuulemma ens kerralla. :) Mie en oo bodypumppiin ja -attackiin vielä uskaltautunu, etenki pumppi hirvittää et sekoilisin siellä niiden tangon ja painojen kaa.. :D mut ehkä jossain vaiheessa!:) Oulu on muuten ihana kaupunki, harmittaa etten ite lähteny sinne opiskelee ku ois ollu mahollista (enkä jaksa hakee uudestaan vielä ainakaan) vaan jäin kotipaikkakunnan yliopistoon.. Tsemppiä syksyyn! :)

  • Reply Sita 18 syyskuun, 2012 at 8:23 pm

   Ai et oo käyny Pumpissa ikinä? Jos käyt niin mie voin neuvoa sulle painot jos haluat, se on nimittäin inhottavaa ku menee ekaa kertaa eikä tiiä mitä laittaa tai mitä vaikka pitää ottaa omalle paikalle ennen tunnin alkua. Nii kysy jos tarviit jelppiä :) Tosin ohjaajatki voi neuvoa tunnin aikana mutta kaikki ei sitä tee vaikka olis ensikertalaisia.

   Mieki kyllä oon tykänny, just tänään ku pyöräilin keskustasta kotiin niin tuli sellanen I<3Oulu -fiilis :D Kiitos samoin ihana!

 • Reply Anonyymi 28 syyskuun, 2012 at 6:54 pm

  tervetuloa ouluun!

  sulla on ihana blogi ja mukava huomata et oot samanlainen, iloa pursuava sita ku monta vuotta sitte. mee ihmeessä kokeileen cxworxiä!! tulee kunnon killerabsit kun jaksaa tarpeeksi usein käydä :)

  kaikkea hyvää <3

  hawaii-duo parisi kauan sitten

 • Jätä vastaus