Viikon 4 treenipäiväkirja

26 tammikuun, 2014

 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg
 

Mooi :) Se olisi viikon jumppapirkkoilujen aika! Mulla on jatkunut tämä reipas kausi, mikä on oikeastaan ihme, kun ottaa huomioon pimeyden, kylmyyden ja kaikki kouluhommat. Mutta hyvä vaan, kyllä tätä talvea ja stressiä jaksaa paljon paremmin kun vähän liikkuu.

Viikko neljä oli jumppien osalta aika samanlainen kuin viikko kolome. Les Millssin Combattia, Pumppia, Steppiä ja Attackia – tanssitunnit jätin väliin, niin kuin tuun varmaan tulevaisuudessakin jättämään. Pitää koittaa paapoa tuota polvea :) Viikonloppuna oli kuitenkin vähän erilaiset menot, siitä lisää alempana.

Maanantai:
BodyCombat 45 min

Aloitin taas viikon mini-Combatilla. On kyllä aika siistiä, kun yksi parhaista kavereista vetää tunteja! Tekee ihan erilaiseksi jumpan. Mie oon taas kovaa vauhtia hurahtamassa Combattiin, mikä ei välttämättä oo ihan paras juttu; mun yläselkä ja erityisesti oikean lapaluun alue alkaa mennä jumiin, ja naksauttelenkin mun olkapäätä kouristavan tunteen takia. En tiiä, onko ne jumit myös hartian ja solisluun tai rintalihaksenkin alueella – joka tapauksessa koitan rajoittaa ilman hakkaamisen yhteen kertaan viikossa ja katson, vaikuttaako se jumeihin mitenkään.

Tiistai:
BodyPump 60 min

Tiistaina oli pumppailupäivä. Ja kivaa oli! Koitan nyt käydä Pumpissa vähintään sen kerran viikossa, koska salitreenit on taas jääneet ihan sivuun. Tavoitteena olisi laittaa vielä tämän BodyPump-ohjelman aikana kyykkybiisiin 30 kg painot (tällä hetkellä mulla on maksimissaan 25 kiloa tangossa). Muihin kappaleisiin en oo ollut erityisen innostunut nostelemaan painoja, sillä tuli just tiistaina taas todettua, miten tekniikka menee isojen kiekkojen edelle; kokeilin laittaa normaalia kevyemmät painot hauiksiin, ja seuraavana päivänä hauikset oli pitkästä aikaa jumissa.

Keskiviikko:
BodyStep 60 min

Keskiviikkona olin atleettisessa Stepissä. Nannaati nannaa! Oli ihanaa. Voiko jumpasta sanoa noin, haha. Keskiviikko oli mulla taas vapaapäivä, joten olin ehtinyt tankkailla Steppiä varten kämpillä kouluhommien parissa – ja kylläpä lähti punnerrukset ja ponnistukset pekonin voimalla >:) Kunnon urheilija.

Torstai:
BodyAttack 60 min

Torstaina olin illan Attackissa. Oli paljon kivempaa kuin viime viikolla, jolloin mun polvi oli kipeä. Attack on mulle ehkä vähän sellainen laji, joka ei muutu paremmaksi mitä enemmän käy. Tai siis, niihin ohjelmiin kyllästyy vähän nopeammin kuin Pumpissa, Stepissä tai Combatissa. Mutta ei se haita, kyllähän ne ohjaajat alkaa tässä pikkuhiljaa sekoittelemaan biisejä vanhoista ohjelmista.

Perjantai:
Lepo

Perjantaina pidin lepopäivän, tosin kävin vähän pyllähtelemässä ulkojäällä. Eli olin luistelemassa ekaa kertaa moneen vuoteen :) Illalla venyttelin vähän pidempään kuin yleensä, sillä haluan tänä keväänä saada tehtyä puhtaat spagaatit.

 
Lauantai:
Tennis 90 min

Lauantaina pääsin taas lätkimään tennistä! Miehän oon tosiaan nuorena pelannut tennistä jonkun seitsemän vuotta, mutta lopetin lukion alussa (tanssi vei niin paljon aikaa ja rahaa). En ollut koskaan mikään hullun hyvä (mun erikoisalaa oli saada raivarit peleissä kun jäätyessä homma meni tuuppaamiseksi :D), ja ehkä just siksi tosi kivaa huomata, ettei kaikki ne treenit ja kisareissut oo menneet hukkaan. Tatsi on tietenkin parin vuoden tauon jälkeen aina hukassa, mutta yllättävän äkkiä se onneksi palaa kun käy pelaamassa muutaman kerran.

Sunnuntai:
Juoksu 30 min

Mun treeniviikko päättyi taas sunnuntailenkkiin – tällä kertaa vähän lyhyempään sellaiseen, koska olin laiskapepu mukavasta lenkkisäästä huolimatta. Oli niin rentoa kotiin tultaessa tehdä postauksen kuvassa näkyvä smoothie (mangoa, banaania, avokadoa, ananasta, puolukoita, maitorahkaa ja maitoa) ja käydä saunassa. Paras lopetus viikolle!

Jos teillä on HeiaHeia-tunnuksia, minut saa vapaasti lisätä kaveriksi siellä. Koitan ensi viikolla toteutella teidän viime treenipostauksen toiveita ja keksiä jotain uutta liikuntapäiväkirjaankin teille luettavaksi. Palaillaan :)

12 Kommenttia

 • Reply iina 26 tammikuun, 2014 at 10:05 pm

  oijoii combat se oli munki lemppari! ja ois varmasti vieläki jos pääsisin hakkaileen ilmaa haha :-) kesällä taas hihii. ihanaa ja reipasta uutta viikkoa sita! <3

  • Reply Sita 27 tammikuun, 2014 at 5:59 pm

   Eikö siellä oo! Olis muute hullua käydä joskus ulkomailla jumpassa, vitsi olis pihalla jos ei olis tuttu ohjelma :D Samoin!! <3

 • Reply Anonyymi 27 tammikuun, 2014 at 2:39 pm

  Oon zepessä ja näin sut mut en kehtaa tulla moikkaa :s

  • Reply Sita 27 tammikuun, 2014 at 5:59 pm

   Haha ihana, olisit tullu vaan!

 • Reply IraCassandra 27 tammikuun, 2014 at 5:40 pm

  Nää on kivoja nää treenipostaukset mut itelle tulee niiiiin huono omatunto ku on vähän motivaatiopulaa…. :D Huomenna niin meen jumppaan!

  • Reply Sita 27 tammikuun, 2014 at 5:58 pm

   Ei nää oo huonoa omaatuntoa varten!! Eli hus pois sellaiset fiilikset, mulla tulee muuten huono omatunto :D Haleja <3

  • Reply IraCassandra 28 tammikuun, 2014 at 5:06 am

   Tiedän! :) Halit <3

 • Reply emilia 27 tammikuun, 2014 at 5:53 pm

  heii! tää ei nyt liity ollenkaan tähän postaukseen, mutta muistelin että oisit joskus tehny jonku videon missä on musiikkia taustalla (eiks se ollu kerran siitä helsinki-reissusta tms?). tein ite kerran semmosen my day-videon, mutta se poistettiin youtubesta tekijänoikeusrikkomusten vuoksi eli koska siinä oli biisi taustalla. nyt oisin tekemässä samantyylistä postausta, mutta osaatko sanoa saako siihen mitenkään laillisin keinoin laittaa jotaki musiikkia taustalle soimaan ilman että se heti poistetaan? :-D kiitos etukäteen!

  • Reply Sita 27 tammikuun, 2014 at 5:58 pm

   Moikka! Mie en yhtään tiiä miks sitä mun videota ei poistettu – epäilin että oliko se laatu niin huono ettei ne tunnistanu biisiä :D Ku muokkasin sen kännykällä leikkauksista taustamusiikkiin saakka! Eli vitsii en osaa tällä kerralla auttaa!

  • Reply emilia 27 tammikuun, 2014 at 8:45 pm

   Haha oke :D joo no pitää varmaan vaan toivoa ettei sitä heti poisteta tai jotenki yrittää selvittää toi juttu.. Kiitos kuitenki:)

 • Reply Anonyymi 29 tammikuun, 2014 at 4:19 pm

  Maistuko sulla nuo mangokuutiot ihan normaaleilta? Ostin meinaan tuollaisen pussin (ihan samanmerkkisen ja pakasteesta) enkä pysty syömään niitä kun hajukin jo kuvottaa. Se vaan paheni sulattaessa.

  • Reply Anonyymi 30 tammikuun, 2014 at 8:36 pm

   Maistuu ihan normaalilta, tosi makealta.. :D

  Jätä vastaus