Tilapäivitys

27 joulukuun, 2011

Mooi!

Huh huh, olipa työpäivä. Ihmiset kyllä tykkää alennusmyynneistä, Rovaniemen keskusta oli ihan täynnä porukkaa ja -50% -merkityillä rekeillä tongittiin kilpaa pikkupöksyjä.

Mun viime päivät on sujunu kohtuu rennoissa ja mukavissa tunnelmissa (niin kuin varmaan kaikilla muillakin..), oon mm. käyny pikaisesti pulkkamäessä, nautiskellu ruoasta, nukkunu pitkään sekä jostain syystä pelannu Sims3:a ja vielä siemaillen samalla Baileysta :D Niin ja käytiinhän me eilen siellä Tapsan tansseissakin Tivolissa. Oli kyllä ihan hauska ilta, tai jotenkin kun ei ollu mitään sen kummempia odotuksia niin sitä nautti kaikesta enemmän. Toivottavasti uutena vuotena olis yhtä kivaa. Me saatetaankin ajella Kittilän ja Levin suuntaan paukuttelemaan raketteja, mikä on ihan jees juttu koska Rovaniemi on kohtuullisen tylsä paikka uutena vuotena. Saa nähdä miten käy, toivottavasti päästään lähtemään koska mökkireissut kaveriporukalla on aina jotenkin niin huippuja.

Mulla on tällä hetkellä perus darra-ahdistukset päällä, huono omatunto asioista joita en edes oo tehny ja tuntuu kuin koko muu maailma olis jossain salaliitossa mua vastaan, haha. Tiiättekö tunteen? Onneksi ei oo fyysisesti paha olo, se tästä vielä puuttuiskin.

Huomenna ja ylihuomenna olis kuitenkin vapaapäivät! Mulla himottais mennä johonkin ravintolaan syömään (jopa mulla alkaa mennä jouluruoka yli), mutta muita suunnitelmia ei oikeastaan olekaan. Jos sitä jatkais vielä vähän aikaa lomafiilistelyä ja aloittais kunnon arjen joskus ensi viikon puolella..

7 Kommenttia

 • Reply Ella 27 joulukuun, 2011 at 8:21 pm

  Voi kunpa täälläkin olisi sen verran lunta että pääsis pulkkamäkeen! Ja tiedän ton darra-ahdistuksen, kyllä se siitä kun nyt nukut kunnolla :)

 • Reply Sita 27 joulukuun, 2011 at 8:38 pm

  Ella: Malttaiskin mennä nukkumaan, tein itelle juustolautasen ja pelaan Simssiä :DD Haha mutta oot ihana <3

 • Reply Kaisa 28 joulukuun, 2011 at 7:54 am

  Mmm, tuttu tunne. :S Ja Ellapa sen sanoi, voi kun täälläkin ois lunta. Joulu oli melko boooring ilman lunta ja mites tuo uusi vuosi. Huoh. Mistä ne raketit lähetetään ilman hankea? :/

 • Reply Sita 28 joulukuun, 2011 at 9:26 am

  Kaisa: En oo aatellukaan tuota! Kaikki hokee kuinka joulu on tylsä ilman lunta mutta niin ku sanoit, on se uusi vuosiki aika ankea ilman hankia.. :/ Ehkä tässä ylihuomiseen mennessä tulis yhtäkkiä kunnon lumisateet?

 • Reply Lotta 28 joulukuun, 2011 at 10:29 am

  Pääsispä täällä Tampereellakin pulkkamäkeen, haluisikko lahjottaa sitä lunta vähän tännekkin? :)

 • Reply Noora 28 joulukuun, 2011 at 12:41 pm

  Voi ei, tuo kuvauksesi alehässäköistä sai minut yhtä vakuuttuneemmaksi siitä, että tämän vuoden aleshoppailut teen ainoastaan nettikauppojen kautta :DD

 • Reply Sita 28 joulukuun, 2011 at 1:47 pm

  Lotta: Mie koitan lähetellä sitä sinne päin :)

  Noora: :D Haha semmosta se on, nettikaupoissa välttää sen talvitakissa hikoilun ja parhaista löydöistä tappelemisen..

 • Jätä vastaus