Testissä Oulun frozen yogurt -jäätelöt

14 elokuun, 2014

image

Täältä se nyt tulee, mun lupaama postaus Oulun jogurttijäätelöistä. Harmittaa vähän että sain tämän julkaisuun vasta kesän lopulla, mutta kylläpä tässä on vielä aikaa käydä jäätelöllä :) Näiden lisäksi froyoa saa ainakin Zeppelinin Arnoldsista – lisään sen vielä myöhemmin tähän postaukseen, jos käyn testaamassa jäätelön vielä sielläkin.

image

Torinranta

Torinrannan annos maksoi viisi euroa ja hintaan kuului mansikat sekä mehukeitto. Jäätelön koostumus oli sellainen jäisen ja kermaisen väliltä, ja maku tosi hyvä! Torinrannan jäätelökioskilta saa vissiin myös froyoa pallona, sitä ei oo tullut maistettua.

image

Tuba

Ainolanpuistossa sijaitsevan Tuban froyo maksoi 3,90 euroa ja hintaan kuului nuo ihanat lisukkeet, joita sai laittaa itse oman maun mukaan! Iso peukku :) Koostumus oli aika jäinen, ei kovin paksu, mutta esimerkiksi noiden kaakaonibsien kanssa maku oli tosi hyvä.

image

Robert’s Coffee

Robert’s Coffeen annos oli ehkä mun lemppari näistä kolmesta! Jäätelö oli paksua ja kiinteää, mutta maistui kunnolla jogurtilta. Hinta kolmella lisukkeella oli 5,20 euroa, ja tuo kuvassa näkyvä annos on siis pienempi kahdesta kokovaihtoehdosta. Mie tein tuollaisen Snickers-version: suolapähkinöitä, suklaata ja kinuskikastiketta. Aivan hullun hyvää!

16 Kommenttia

 • Reply Iina Elo 14 elokuun, 2014 at 7:18 pm

  nam!! :P pitää päästä testaileen! Rovaniemeltä ei taida mistään saada? :(

  • Reply Sita 14 elokuun, 2014 at 7:53 pm

   En kyllä tiiä yhtään! Ehkä pallona kojusta? :)

 • Reply Heidi 14 elokuun, 2014 at 7:27 pm

  Hei tääpä oli tosi kiva postaus!! Yoguttijäätelöt on älyhyvvää! Täytyypä ensi kerralla maistaa sitä tuolla Robertsissa! :))

  • Reply Sita 14 elokuun, 2014 at 7:53 pm

   Oi kiva kuulla :) ja suosittelen!

 • Reply Henssi 14 elokuun, 2014 at 7:30 pm

  oi nam, näyttää niin niin niin niin hyvältä! varsinki noi robert's coffeen annokset! miksei savukoskelta voi saada froyoa.. :D:D ite kävin tukholmassa keväällä semmosessa missä sai ite annostella kuppiin eri makusia froyoja ja sitten oli erilaisia täytteitä siihen ja sit se punnittiin ja sen painon mukaan maksettiin se annos! Oli kyllä niin namia :p otin semmosen ihanan hedelmäisen missä oli kyllä vähän suklaataki… :3

  • Reply Sita 14 elokuun, 2014 at 7:54 pm

   Haha siellä pitää ite tehä! Ja oho siisti tuoki :)

 • Reply Riikka 14 elokuun, 2014 at 7:38 pm

  Liian herkullinen postaus! Varsinkin toi viimeinen yhdistelmä kuulostaa (ja näyttää) ihan super hyvältä :)

  • Reply Sita 14 elokuun, 2014 at 7:55 pm

   Hahaa sori :)

 • Reply iina 14 elokuun, 2014 at 7:44 pm

  hei siitä torinrannasta saa tuota jugujätskiä myös tuollain pehmiksenä ilman nuita lisukkeita! maistoin sillain vähä aikaa sitte ja oli bueno :* robertsissaki oon pariki kertaa tainnu maistaa, mutta ei mun annokset oo koskaan nuin hyviltä näyttäny! siellä taitaa kyllä vaihella ne lisukkeet eri päivinä? tubaa en oo vielä kokeillu! yritin sillo kirppupäivänä mutta sillo se jugujäde oli loppu:( mutta huippu ku saa ite annostella lisukkeet! niiin sulonen postaus ♥ toivon selällesi ihmeparantumista yön aikana <3

  • Reply Sita 14 elokuun, 2014 at 7:56 pm

   Oli siellä Robertsissa kyllä erilaisia, voi hyvin olla että vaihtelee! Ihana kommentti, kiitos paljon <3 tässä on kaikenmoisia nappeja vedelty, saa nähä meneekö takapakkia tämän junayön jälkeen!

 • Reply Milla K 14 elokuun, 2014 at 8:32 pm

  Ou-mai-gaaad <3 Mie niin haluan testata nuita! Saakohan nuita kaikista Arnoldseista?

  Ps. Ihanaa weekendi reissua koko posselle!! :)

  • Reply Sita 14 elokuun, 2014 at 8:55 pm

   Luulis että saa! Ja kiitos, täällä junassa löllitään :)

 • Reply Helena 14 elokuun, 2014 at 8:45 pm

  Hahaha jostain syystä oon odottanu tätä kieli pitkällä vaik en oo ees ikinä käynyt Oulussa. :D Mut jee, makuvoittaja Robert'sia löytyy täältä myös! Mun eka reaktio oli, että huh tota hintaa, mutta kyllä niissä kokoa-itse-paikoissakin se äkkiä pomppaa lähemmäs kymppiä. Pakko varmaan testata toi Snickers-yhdistelmä ennen ku elohopea painuu lopullisesti alle 15…

  • Reply Sita 14 elokuun, 2014 at 8:56 pm

   Haha ihana :D joo mie aina tykkään suolaisen ja makean yhistelmästä! Tuo oli ihan täydellistä mmm

 • Reply Hilla 14 elokuun, 2014 at 9:18 pm

  Jos vielä käyt Arnoldsissa, ni maista ihmeessä sitä mangoversiota♥ Mun lemppari! Sieltä ei tosin tietääkseni saa mitään tollasia röpösiä siihen päälle :/

  • Reply Sita 15 elokuun, 2014 at 8:29 am

   Oi mango on kyllä ainakin jogurteissa mun lempparimaku :)

  Jätä vastaus