Tämän päivän jutut

29 heinäkuun, 2014

image

Niin kuin kuvasta voi päätellä, täällä kirjoittaa iloinen tyty.
Tänään oli aika jees päivä taas! Aamulla sai nukkua pitkään, päivällä oli salihommia, sen jälkeen söin hyvää salaattia ja illalla menin keskustaan treffailemaan. Äsken söin ruisleipää avokadolla ja juustolla. Niin ja sorruin ostamaan pitkästä aikaa tarroja, haha. Puolet arkista meni jo koristamaan mun kalenterin sivuja…
Oltiin tosiaan sovittu Tiinan kanssa, että käydään tänään ottamassa asukuvia – ihan tosi pitkästä aikaa, sillä mie oon alkanut vierastaa niitä viimeisen vuoden aikana. Oon kuitenkin aatellut, että jotkut teistä ehkä tykkäisi selailla asupostauksiakin välillä, vaikkei tämä mikään muotiblogi olekaan. Aavistelenkohan mie oikein? Mulla on muuten ollut ikävä postausten suunnittelua. Ihanaa mietiskellä, mistähän sitä seuraavaksi kirjoittaisi.
image
Kun näin tämän tarran yhdellä Oulun kadulla, mulla tuli itse asiassa ensimmäisenä mieleen tämä blogi ja huomasin yhtäkkiä, että tuollainen pikkuinen teksti pysäytti mut – sekä kirjaimellisesti, että ajatusten tasolla. Niin kuin sanoin Maijallekin tänään, oon kyllä löytänyt sellaisen sisäisen rauhan ja tasapainon ja feng shuin bloggaamisen suhteen. Ensinnäkin tiiän mitä haluan, ja yksi niistä asioista on just tuollainen asioiden tekeminen sydämestä. Toiseksi huomaa niin hyvin, etten enää stressaa näistä hommista samalla tavalla kuin esimerkiksi viimeisen vuoden aikana, enkä varsinkaan jaksa enää niin hirveästi miettiä, mitä muut ihmiset ajattelevat tästä mun plokkaamisesta. Tai no joo, totta kai sitä aina miettii, mutten halua enää antaa sen vaikuttaa mun tekemisiin. On niin paljon enemmän kivoja ihmisiä, ja on niin paljon enemmän kannustavia kuin tuomitsevia. 
Ja oon löytänyt sen innon ja inspiraation taas, mikä tuntuu ihan mahtavalta. Jaksoin jopa ottaa niitä asukuvia, hehe. Niitä tulee julkaisuun kuitenkin vasta huomenna tai ylihuomenna!
image

Kuvailujen jälkeen käytiin Tiinan ja Nooran kanssa kahvilla Puistolassa. Onko teistä kukaan muuten syönyt siellä ravintolan puolella? Mie en oo koskaan, ja nyt alkoi vähän kiinnostaa kokeilla! Kahvilapuolella on ainakin hyvät tarjoilut.
Ennen kotiin lähtemistä kävin vielä Maijan kanssa jäätelöllä Torinrannassa. Syötiin aika kalliit jogurttijäätelöt, jotka maistuivat kieltämättä aika hyviltä. Oon muuten pyöritellyt mielessä sellaista ideaa, että tekisin pienen vertailun Oulun frozen yogurt -tarjonnasta ja kertoisin teille postauksessa parhaista paikoista. Ainakin Tubassa, Robert’s Coffeessa ja Arnoldsissa myydään tuota nannaa, ja kummassakaan en oo vielä käynyt. Kiinnostaisiko teillä sellainen posti? Ja vielä yksi kysymys tähän perään, vaikkei asiaan liitykään: onko tässä postauksessa teksti teän mielestä liian lähellä kuvan alareunaa? Jos vertaa vaikkapa tähän postaukseen, jossa välilyöntejä on kaksi tekstin jälkeen eli ennen kuvaa. Oon jo pitkään miettinyt, pitäisikö tuon jutun suhteen muuttaa kirjoitustapaa – tosin varmasti ihan merkityksetön asia monille, mie tiiän!

Nyt on muuten harvinaisen outo elokuva pyörimässä Livillä. Mie taidan päättää tämän näpyttelyn ja siirtyä pikkuhiljaa nukkumaan. Moiks >:)

24 Kommenttia

 • Reply Iina Elo 29 heinäkuun, 2014 at 8:47 pm

  oi nuo sinun ilokuvat on niin iloisia! :) ihana

  • Reply Sita 29 heinäkuun, 2014 at 9:04 pm

   Haha ei pysy pokka kuvissa :D pitää joskus laittaa jotaki läppäkuvia joissa oon ihan tuimana :)

 • Reply Tania 29 heinäkuun, 2014 at 9:01 pm

  Mun mielestä blogeissa on kiva katsoa asukuvia ja nimenomaan niitä asuja jotka ei orjallisesti käytä välttis niitä kuumimpia trendejä ja juokse muodin perässä, vaan niitä jotka ovat löytäneet sen omanlaisen tyylin ja loihtivat niistä asuja mitä vaatekaapista löytyy. Toki ne muotiblogitkin on kivoja, mutta mutta :D Kuulostipa tuo orja juttu nyt vähä negatiiviselta, mutta toivottavasti hoksaat pointin:) Ja tärkeintä tosiaan on, että ite tykkää siitä mitä tekee ja blogiin kirjoittaa. Mua ihan pyörryttää kuinka paljon sinulla on lukijoita joten eiköhän sekin kerro, että sinusta ja blogistasi tykätään, joten go girl! :D <3

  • Reply Sita 29 heinäkuun, 2014 at 9:07 pm

   No joo totta! Haha kyllä mie ymmärsin, oikeasti. Sellaisia vaatteita joita vois itekki käyttää joka päivä eikä aina pelkästään niitä tosi erikoisia, joita ei jaksais vetää arkena päälle :D Haha tiiäkkö mitä, iso osa vaikka mun lukijamäärästä on vaan hyvää tuuria – sattunu kaikkia mahtavia juttuja, jotka on vieny hommaa eteenpäin, enkä mie oikeasti välillä itekään tajua miten tuossa sivussa möllöttää 2000. Ps. Mieki oon vallan ihastunu sinun blogiin, tykkään ku kirjotat asiaa <3

 • Reply Milla K 29 heinäkuun, 2014 at 9:09 pm

  Ihanan ilosia kuvia fiilis paistaa kuvista läpi :) Mie en oo ikinä maustanu sitä froyota vaikka se näyttää kaikkien kuvissa aina nii sika hyvältä!! Ps. yks välilyönti minusta parempi hahaa! Tiiän tunteen ku mie kans mietin kaikki tuommosia pikku juttuja..

  • Reply Sita 29 heinäkuun, 2014 at 9:11 pm

   Eikä tää on niin ihanaa ku sie oot nykyään blogimisu!! Oon innoissaan :D Just Maijan kans puhuttiin tänään sun blogista, niin hyvin lähteny pyöriin <3

  • Reply Milla K 30 heinäkuun, 2014 at 10:37 am

   Hahaaa kuule tietäsit miten innoissaan mie oon!! :D Oon kyllä tosi onnellinen että uskalsin alkaa tähä hommaan ja kaikki on menny tosi hyvin! Maijalle terkkuja jos muistat sannoo <3

  • Reply Sita 30 heinäkuun, 2014 at 10:38 am

   Hei sano muuten aina jos mie voin auttaa jotenki jossaki! Pitää joskus ottaa yhessä kuvia hehe :)

 • Reply Reetta 29 heinäkuun, 2014 at 9:13 pm

  Ehdottomasti kannatan asukuvia, ne on aina mun mieleen :)

  • Reply Sita 30 heinäkuun, 2014 at 9:02 am

   Ihana kuulla, pitää laittaa tulemaan :)

 • Reply Anonyymi 29 heinäkuun, 2014 at 9:54 pm

  Iso kyllä jugurttijutulle! Just mietin yks päivä että mistähä niitä sais täällä :D haluan kuulla mielipitees niistä eka ;) ja asukuvatki on kivoja :) yks välilyönti on mun mielestä hyvä! Jotenki sujuvamman näköne tai jottai..

  • Reply Sita 30 heinäkuun, 2014 at 9:04 am

   Jes kiitos ku jaksoit vastailla kysymyksiin :) ehkä pitää vaihtaa tuohon yhteen joo! Ja hahaa saan hyvä. tekosyyn syödä pelkkää jätskiä tän viikon

 • Reply iina 30 heinäkuun, 2014 at 5:04 am

  yks välilyönti ☆ jugujädepostaus ☆ ei oo peukkuja ni laitan tähtiä tähtisilmälle ♡ onnellisuus!! ▲

  • Reply Sita 30 heinäkuun, 2014 at 9:05 am

   Ihania pikku tähtösiä ja sydämiä, ihan sun näkönen kommentti <3

 • Reply IraCassandra 30 heinäkuun, 2014 at 10:18 am

  Asukuvat jee, välilyönneillä ei merkitystä mulle! :)

  • Reply Sita 30 heinäkuun, 2014 at 10:38 am

   Murunen! <3

 • Reply Emsu 30 heinäkuun, 2014 at 7:55 pm

  Ihana Sita :)

  Suosittelen kokeilemaan Puistolan cobb-salaattia, ihan huippuhyvää!

  • Reply Sita 31 heinäkuun, 2014 at 4:15 pm

   Mie lupaan käydä syömässä sen joskus! Vaikka nimi ei kyllä vihjaa mitä siinä on hähä :)

 • Reply Elisa 30 heinäkuun, 2014 at 8:53 pm

  Tuo takki näyttää niin siistiltä! <3___<3 Ja äkkiä syömään sinne Puistolaan! :D On kyllä ehottomasti mun lemppari ravintola Oulussa, älyttömän hyvää ruokaa. Ja lounaalla ei hinta edes päätä huimaa! :)

  • Reply Sita 31 heinäkuun, 2014 at 4:16 pm

   Tiiäkkö se on neljä vuotta vanha aletakki! :D joo mie meen, juoksujalkaa :)

 • Reply Jarno 31 heinäkuun, 2014 at 2:18 pm

  Tee ihmeessä noista Frozen Yoghurteista juttua, mä en oo testannu täällä Oulussa vielä yhtäkään mestaa…

  • Reply Sita 31 heinäkuun, 2014 at 4:04 pm

   Sinun pittää kyllä kokeilla :)

 • Reply Anonyymi 31 heinäkuun, 2014 at 3:56 pm

  Mistä toi sun instassa oleva kukkakorsetti? Ihana!

  • Reply Sita 31 heinäkuun, 2014 at 4:03 pm

   Oi se on Thaimaasta katukojusta :)

  Jätä vastaus