Takaisin kohti Suomea

1 joulukuun, 2011

Oli kyllä lievästi sanottuna pikkuisen tippa linssissä kun lähdin eilen illalla Thaimaan lentokentältä. Ei siinä, oli ihana lähteä kotia kohti, mutta koska tällä reissulla oon jotenkin ekaa kertaa tuntenut olevani suomalaisen lisäksi oikeasti myös thaimaalainen, niin sukulaisten ja koko maan jättäminen taakse taas pitkäksi aikaa tuntui hirveältä. Ja oli hullua lähteä ilman äitiä! Oon ollu sen kanssa kuitenkin viimeisen kuukauden ajan niin tiiviisti, kuin olis jättänyt toisen käden lentokentälle, haha.

Kentällä tuli myös pieniä ongelmia mun matkatavaroiden kans, ruumaan menevä matkalaukku oli sinänsä ihan jees – enimmäispaino 23 kg ja minun mötikkä painoi sen kaksikymmentä – mutta käsimatkatavaroita mulla oli vähän liikaa, kahden kassin sijasta neljä. Piti alkaa purkaan niitä kahta ylimääräistä käsimatkatavaralaukkua, jakaa ne muihin laukkuihin ja puuuh meinas mennä hermot. Ja mistäänhän en tietenkään suostunut luopumaan, halusin kaiken mukaan merileväsipseistä ja Hello Kitty -karkkipussiin. Muutaman hetken ja sekä suomalaisten että thaimaalaisten kirosanojen jälkeen sain kamat kasaan ja lähdin turvatarkastuksen kautta lähtöporteille.

Lento Thaimaasta Suomeen kesti sellasen reilut yhdeksän tuntia. Aika meni tosi nopeaa, sattu mukavaa juttuseuraa viereiselle penkille ja Finnairin viihdetarjonta on nykyään vaan niin hyvä. Katoin Rillit huurussa -sarjan jaksoja niin kauan että silmät painui kiinni, eli en nukkunut kuin pari tuntia. Onneksi Helsingin ihanan viileä ja raikas ilma piristi..

Joo. Oli kyllä hullu tunne kun astu ulos Rovaniemen kentältä ja hengitys nousi huuruna ilmaan. Kylmä! Mutta aah kuinka puhtaalta Suomen ilma tuoksuu, melkonen ero kun vertaa Thaimaan pölyisen saasteiseen.

Tulevan viikonlopun aikana on tulossa muuten paljon postauksia, mulla on aika paljon kuvamatskua Thaimaasta jäljellä, reissussa tehdyistä ostoksistakin lupasin väsätä postauksen, haasteita pitäis tehdä alta pois ja blogiarvontakin olis tulossa :) Tuntuu vaan tällä hetkellä etten saa mitään aikaiseksi, en edes mentyä sänkyyn nukkumaan väsymystä pois.

No, ehkä mie alan käsittelemään tuota mun huoneen lattiaa, jolle on ilmeisesti räjähtänyt yks ylitäyteen pakattu matkalaukku..

 

6 Kommenttia

 • Reply Krista 1 joulukuun, 2011 at 11:29 am

  Sua onkin jo odotettu takas <3

 • Reply Sita 1 joulukuun, 2011 at 11:31 am

  Krista: Ihana vaavi! Kohta päästään taas myymään tisukkaliivejä yhessä :)

 • Reply Kaisa 1 joulukuun, 2011 at 11:59 am

  Ihanaa, ostospostausta ja ARVONTAA odotellessa. :D Oon nyt jo mukana.

 • Reply Sita 1 joulukuun, 2011 at 12:13 pm

  Kaisa: Feels good to be back :) Ja haha "ARVONTA", oot söpö.

 • Reply jasssi 1 joulukuun, 2011 at 1:25 pm

  Jee, sä olet elossa!

 • Reply Sita 1 joulukuun, 2011 at 1:27 pm

  Jassi: Niimpä! Hullun pitkä postaustauko :D

 • Jätä vastaus