Ruutuja

19 kesäkuun, 2015

image

Moikka!

Vitsi mua kyllä vähän harmittaa, kun tämän viikon postaukset on jääneet niin vähälle. Olisi vaikka minkälaista juttua kirjoitettavana, mutta jostain syystä päivät vaan vierähti ohi kaikkea muuta tehdessä. Mullahan olisi ensi viikolla vuoden viimeiset tentit, ja niihin lukeminen on stressannut viime päivinä aika paljon; materiaalit on englanniksi, ja englannin kielitieteellinen sanastohan ei oo mitään mun vahvinta alaa… No mutta, jos ei mene läpi niin ei mene, tuleepahan taas mukavasti lisähaastetta ensi vuoteen kun saa paikkailla omaa laiskuuttaan >:)

Eilen mie kävin päivällä Oulu-lehden toimittajan haastateltavana, näin Ouluun saapunutta Nettaa ja illalla syötiin Jussin kanssa Cafe Liljan salaattia. Siis tuossa kuvassa on ehkä kolmasosa yhdestä salaattiannoksesta, josta riitti kyllä ihan reilusti kahdelle hengelle. Oon edelleenkin sitä mieltä, että jokaisen oululaisen pitää käydä testaamassa nuo Liljan ruoat, mieluiten kotiin haettuna ja Liljan omalla majokastikkeella.

Kuvakollaasissa näkyy myös osa DefShopin paketista, joka saapui mulle tällä viikolla (kyseessä kaupallinen yhteistyö): kaksi Niken pitkähihaista paitaa, joita ajattelin treenikäyttöön. Boxissa oli myös Vero Modan takki ja paita, niistäkin lisää kuvia myöhemmin!

Eipä mulla sen kummempaa näin juhannusaattona – toivottavasti teillä kaikilla on mukava viikonloppu ja tsemppiä niille, jotka joutuu viettämään pyhät töissä. Me lähdetään Oulunsaloon mökille, jossa juhlitaan keskikesää yli kymmenen ihmisen voimin. Grilliruoat on ostettu, hyttysiin on henkisesti valmistauduttu ja juotavaa on varattu varmaan viikoksi, vaikka ollaan mökillä vain kaksi yötä. Käydään varmaan ensin vetämässä pieni aamupäivän treeni ennen lähtöä, mutta sen jälkeen alkaa rentoilu.

Ihan huippua juhannusta siis kaikille mussukoille!

 

2 Kommenttia

  • Reply iina 20 kesäkuun, 2015 at 3:16 pm

    hihi toivottavasti on ollu kiva juhannus! omani on ollut vähän jännä mutta ihan hauska :D tsemppiä tentteihin <3

    • Reply Sita 23 kesäkuun, 2015 at 12:10 pm

      Kiitos paljon!! <3

    Jätä vastaus