Rovaniemellä

22 syyskuun, 2014

image

Hyvää huomenta ja maanantaita mummon mussukat!

En ottanut reissun aikana montaa kuvaa, mutta tässä ne kameran parit ruudut Rovaniemeltä. Meidän reissu oli pikainen ja kesti vain kaksi päivää, mutta sinä aikana ehdittiin syödä Cafe & Bar 21:ssä serrano-vohvelit, pussailla kiusata kävelyttää leikittää Lilaa, viettää aikaa pikkusiskon kanssa ja juhlistaa synttäreitä perheen kesken. 
Mun pitää varmaan jo ensi viikolla lähteä uudestaan Rovaniemelle, sillä tuntuu ettei parissa päivässä ehtinyt tehdä vielä mitään. Oli aika nättiäkin, se ruska ja syksy, enkä ehtinyt käydä lenkillä katselemassa maisemia. Siitähän on nyt kaksi vuotta, kun muutin Ouluun – ja aina on yhtä ihanaa ja katkeransuloista palata takaisin kotikaupunkiin.

image

Perjantaina me käytiin tosiaan Sfäärin avajaisissa. Oli kyllä siisti paikka! Alakerta oli sellainen loungemainen hengailupaikka, jossa oli baaritiski, söpöjä keinuja, pieni tanssilattia sekä pöytiä. Yläkerta oli yökerhomaisempi ja siellä oli myös tiski, isompi tanssilattia, jännä läpinäkyvä kohta lattiassa sekä osa, joka toi ihan mieleen vanhan Tivolin: kiertävä portaikko pienelle yläparvelle ja sen alla seinänvierustalla sohvia. Tuntui niin hullulta olla baarissa Rovaniemellä, sillä ihan sama mihin suuntaan kääntyi niin näki tuttuja. Kyllä Oulussakin tunnistaa paljon ihmisiä, mutta oli tämä kyllä ihan eri luokkaa. Ja terkkuja parille ihanalle jotka tulitte illan aikana sanomaan heipat :)

Lähdettiin takaisin Ouluun jo lauantai-iltana ja eilen olinkin jo töissä. Tällä hetkellä istun yöpaidassa aamukahvin ääressä ja vilkuilen kelloa, sillä mulla alkaa kahden tunnin päästä luento. Teen teille illalla vielä toisenkin postauksen ja kertoilen siinä enemmän kuulumisia ja ajatuksia – sillä kuvien puolesta postausmateriaalia on nyt muuten paljon, ah autuutta!
Jos sieltä ruudun takaa löytyy Sfäärissä käyneitä tyyppejä, olisi huippua päästä puimaan viikonloppua kommenteissa :) Mitä mieltä olitte paikasta, meinaatteko käydä useamminkin ja mitä luulette, minkälainen tulevaisuus Sfäärillä on?

12 Kommenttia

 • Reply Anonyymi 22 syyskuun, 2014 at 7:42 am

  siis missä kohti tuo Sfääri tarkalleen on? Ei ex-rollolainen hahmota :(

  • Reply Sita 22 syyskuun, 2014 at 8:23 am

   Makuunin ja Wingstonin välissä Legendan paikalla :)

 • Reply Anonyymi 22 syyskuun, 2014 at 8:15 am

  Onko toi Sfääri k-18 vai k-20?

  • Reply Sita 22 syyskuun, 2014 at 8:24 am

   Olikohan tuo pe 18 ja la 20? En oo varma :)

 • Reply iina 22 syyskuun, 2014 at 8:38 am

  hö en ollu sfäärissä :D haha nojoo. oot ihana ♥

  • Reply Sita 22 syyskuun, 2014 at 12:32 pm

   Haha :D Ehkä vielä joskus!

 • Reply Henna 22 syyskuun, 2014 at 12:26 pm

  Mieki kävin jo tsekkaamassa Sfäärin! Lauantai-ilta tuli vietettyä siellä kaverin kanssa ja tykkäsin kyllä kovasti paikasta. Ne alakerran keinut oli kyllä kiva idea! Ja lauantaina esiintynyt Axl Smith oli kyl niin suloinen! :D Voi olla, että tulevana viikonloppuna jo tulee mentyä uudelleen sinne viettämään kaverin tupareiden jatkoja :) Ja opiskelijabileitäkin sinne on jo järkätty, joten eiköhän siellä tule käytyä :D

  • Reply Sita 22 syyskuun, 2014 at 12:33 pm

   Mie en onneksi päässy niihin keinuihin ku ne oli aina täynnä, olisin muuten pyöriny ku väkkärä niiden rinkkien jälkeen.. Voi ei mieki olisin halunnu nähä Axl Smithin, kaverit sano että ne oli vaan tanssinu koko sen lauantai-illan :)

 • Reply Anonyymi 22 syyskuun, 2014 at 1:29 pm

  yyy mie en oikein tykänny :( mutta toisaalta eiköhän kaikkeen totu ja kohta seon kuitenki ihan vakkaripaikka :D

  • Reply Sita 22 syyskuun, 2014 at 4:27 pm

   Etkö! Pakko kysyä että missä yleensä käyt tai vertaatko esim Tivoliin? Koska siihen verrattuna tuohan on aika erilainen, tai ainakin vielä sellanen fiinimpi :D mullaki kävi mielessä että en tiiä kehtaisko Converset jalassa autopilotilla höntyillä menemään haha

 • Reply Anonyymi 28 syyskuun, 2014 at 9:56 am

  Mun silmään pisti kuvassa oleva oikean puoleinen portsari. :D

 • Jätä vastaus