Pikkupostaus

24 syyskuun, 2011

 

Kämmäilin tänään pitkästä aikaa töissä, tai no ennen töihin menoa kun en hoksinu että mulla alko työt klo 10 eikä klo 12 :) Tuli hoppusen hoppu ku yhtäkkiä aamulla hoksasin että pitäis olla nyt aukaisemassa liikettä. Töissä oli kuitenkin kaikki jees, oikeastaan tosi kiva päivä ja meni aika nopeaa.

Vaivaantunut on huono sana mutta mulla on vaivaantuneen ahdistunut olo siitä että nyt on taas viikonloppu enkä tee mitään huippuhauskaa ja erikoista. Joku syysmasennus vissiin, noei ei saa sanoa noin ku semmonen voi oikeastiki tulla. Nyt on kuiteski mukavaa ku pääsee tyttöjen kans hengaileen, käydään vissiin saunassaki. Paitsi että mulla on kyllä maha täynnä tuosta äitin tekemästä ruuasta, en tiiä onko niin kiva mennä mihinkään löylyihin haha. Tuossa on tosiaan paistettuja kalapalleroita, plaa thoot thaiksi! Noin, nyt voitte joskus tilata ku käytte Thaimaassa.

Ps. Vihdoinki Starry eyes -banneria klikkaamalla pääsee tämän blogin etusivulle, HA.

2 Kommenttia

  • Reply Peppi 24 syyskuun, 2011 at 6:05 pm

    oi ku hyvännäköstä ruokaa… kauhea nälkä!

    kävin äänestämässä muuten sun hymyä sulonen hymysuu! ;)

  • Reply Sita 24 syyskuun, 2011 at 10:01 pm

    Äiti on ihan jees kokki, tai kivaa ku saa vähän vaihtelua siihen perussuomalaiseen ruokaan. Kiitti, tosin taitaa voitto olla aika kaukana jos se riippuu pelkästään äänistä :((

  • Jätä vastaus