Pikaterkut Rovaniemeltä

10 elokuun, 2014
image

Moikka :)

Täällä ollaan, porukoilla kotikulmilla. Näppäilen teille nyt Lilan kanssa tällaisen pikku päivityksen reissusta ja teen isomman postauksen sitten huomenna tai tiistaina, kunhan oon päässyt takaisin Ouluun kämpille. Sillä isompi postaus on kyllä pakko tehdä, vitsi on ollut kiva reissu! Lähdin perjantaina töiden jälkeen junalla tänne Rollobebeen. Nukuin Kemiin asti perinteisesti kuin pikku possu (sori jos kuorsasin, haha) ja sen jälkeen laittauduin vähän junan vessassa niin kuin fiinit tytöt yleensä tekee. Mulle tarjottiin tosiaan blogin kautta ilmaiset liput Simerockiin, ja otin monien yllätykseksi mun äitipuolen seuralaiseksi; päätin, että on aika maksaa velkoja takaisin, sen verran usein mun isä ja äitipuoli on raahannut tätä pentua mukana keikoilla ja matkoilla ympäri maailmaa :D Perille päästyäni lähdin siis juna-asemalta suoraan Ounaspalviljongille, jossa haettiin VIP Gold -passit ja mentiin alueelle hengailemaan.
Perjantaina oltiin Simerockissa vain parilla ja katsottiin Juha Tapio sekä Kaija Koo. Oli hassua nähdä tuttuja, tuli taas sellainen yhtä aikaa haikea ja kotoisa olo olla Rovaniemellä. Oon niin tottunut Ouluun kahdessa vuodessa, nyt sen taas tajuaa. Lauantaina multa leikattiin päivällä vähän hiuksia ja illalla mentiin taas alueelle. Mulla ei ollut mitään kovia odotuksia viikonlopulta, mutta yllättävän hauskaa kyllä oli! Instagramissa on jotain kuvia ja videoita (@sitasalminen), joten en tässä ala kertaamaan kaikkea – tarkemmat tarinat sitten siinä kunnon postauksessa parin päivän sisällä! Oli muuten ihan parasta, kun niin moni tyty tuli moikkaamaan ja halaamaan ja intoilemaan mun kanssa tuolla festareilla <3 Olitte kaikki aivan ihania! Olin ihan hämmentynyt välillä noissa tilanteissa, en oo tajunnut että jotkut vielä tietää tämän blogin Rovaniemelläkin :D Mutta niin, kiitos ja terkkuja ja piristitte mun iltoja tosi paljon. Varsinkin te kaksi, jotka NRJ-teltan edessä vannotitte mua etten saa ikinä lopettaa, haha.
Tulee niin syksyinen olo tässä vanhempien keittiön pöydän ääressä istuessa! Ulkona on syksyinen ilma, kaappikellon heiluri naksahtelee tasaiseen tahtiin ja Lila-collie möllöttää lattialla. Jotenkin turvallista, ettei tämä paikka oo muuttunut hirveästi mun muuton jälkeen. Asuin tässä talossa lukion alusta välivuoden loppuun asti, eli 16-vuotiaasta melkein 20-vuotiaaksi saakka. Voi aina vähän niin kuin palata ajassa taaksepäin, kun tulee käymään täällä. Roosaa ei vaan enää oo täällä tepsuttelemassa, raukka näki viimeisen syksynsä viime vuonna. Muistaahan jotkut teistä vielä Rossun? Blogin ensimmäisen vuoden toinen päätähti. Vietin usein silloin välivuonna päivät kotona Roosan kanssa ja se taisi myös näkyä postauksissa. Nyt meillä on onneksi Lila.
Siis uskokaa tai älkää, mutta mulla tekisi mieli opiskella. Just nyt, johonkin tenttiin. Mulla tulee aina alkusyksystä tämä hirveä kaipuu koulunpenkille. Tähän aikaan liittyy niin paljon kivoja muistoja lapsuudesta, oli niin jännää pakata uusi reppu pitkästä aikaa sekä nähdä luokkakaverit ja oma vakkari-ihastus kesän jälkeen. Mutta mulle syksy ei oo kyllä oikeasti vielä alkanut, sillä ensi viikonloppuna lähdetään tyttöjen kanssa Helsinkiin ja Weekendiin! Ja silloinhan alkaa mun viimeinen kesälomaviikko töistä, joten mulla on ehdottomasti vielä lupa höntyillä menemään shortseissa pitkien housujen sijaan. Mulla on näköjään paljon asiaa teille, voisin höpöttää vaikka koko päivän niitä näitä. Jaksaakohan kukaan edes lukea tätä, haha. Saatan muuten illalla vielä tehdä teille yhden arvonnan NRJ Workout -tapahtumaan liittyen, joten jumppailijat pysykää linjoilla! Nyt pitää varmaan lähteä suihkuun; hiukset haisee juopolta, joka on syönyt chilipähkinöitä. Moiks :)

10 Kommenttia

 • Reply Fräulein Wunder 10 elokuun, 2014 at 11:42 am

  What a beautiful dog! :) Love the photos :)

  pssshhht.blogspot.com

  • Reply Sita 10 elokuun, 2014 at 4:59 pm

   Thanks hun :)

 • Reply iina 10 elokuun, 2014 at 11:47 am

  aww mitä kuvia <3 äää ja mua ei ny kyllä huvittais opiskella yhtää. hö. voisin vaa alottaa lomarullailut!! ;-* pusuja ♥

  ps. tänään combat.

  • Reply Sita 10 elokuun, 2014 at 5:00 pm

   Haha Lila on söpö <3 Mie en oo käyny Combatissa toukokuun alun jälkeen mieti!! Huh huh :D Oliko kiva ohjelma muuten? Voi ei jännittää jo palata takasin jumppailuun

  • Reply iina 10 elokuun, 2014 at 6:20 pm

   no combat on aina ♥ mutta siis juu on tää ihan kiva ohjelma! ainaki saa hien hyvin pintaan :D

  • Reply Sita 11 elokuun, 2014 at 4:15 pm

   Haha sitte ku on Combat jossa ei tuu hiki nii mie oon nähny kaiken!

 • Reply IraCassandra 10 elokuun, 2014 at 2:53 pm

  Mä ainakin muistan Roosan <3 Ja vaikka mun lomat onkin lomailtu niin kyllä mäkin aion höntyillä menemään shortseissa ja tuubitopeissa just niin kauan kuin pystyy! Syksy ja talvi on niin pitkiä että sillon kyllä kerkee käyttää pitkiä vaatteita mielin määrin, vaikka kyllä niistäkin tykkään, ihanista muhkeista neuleista ja huiveista :) Mutta perjantaina aamulla kun lähdin töihin kuuden jälkeen tuoksui jo ihan syksylle!

  • Reply Sita 10 elokuun, 2014 at 4:59 pm

   <3 No joo huiviin mie voisin kans jo kääriytyä! Voi ei mie en oo vielä haistanu syksyä, itken ja nauran varmaan ku se tapahtuu ekan kerran :)

 • Reply Anonyymi 10 elokuun, 2014 at 4:46 pm

  Olin kyllä tosi yllättyny sinun ystävällisyydestä! :) ja itseäni toistaakseni älä lopeta <3
  Terkuin ujostelija nrj teltan edestä

  • Reply Sita 10 elokuun, 2014 at 4:58 pm

   Haha kiva kuulla pikkuinen :) Olitte ihan parhaita!

  Jätä vastaus