Parempaa känkkyä Oulussa: Pizzeria Cantina

21 heinäkuun, 2015

image

Mun Instagram on alkanut täyttyä pelkistä ruokakuvista… Joten tungetaanpa niitä tännekin!Viime viikonloppuna vieteltiin lauantaina meän ihanan Heisan synttäreitä, mutta mie ja Jussi aloiteltiin viikonloppu jo perjantai-iltana, jolloin päätettiin käydä pitkästä aikaa huvin vuoksi ulkona syömässä. Päädyttiin lopulta uuteen paikkaan ja käytiin testaamassa pizzat Puistolan alakertaan avatussa Pizzeria Cantinassa. Oli pakko tulla tekemään pikku arvostelu teille tänne, jos joku vaikka pohtii, pitäisikö käydä tuolla syömässä vai ei.

Paikka oli ensinnäkin ihan kiva ja tunnelmallinen, vaikka tuolloin semi aurinkoisena kesäiltana mua vähän harmitti, kun jouduttiin menemään sisälle kellaritiloihin syömään (pizzoja ei saanut Puistolan terassille tarjoiltuna). Talvi-iltoina alakerta on varmasti sellainen lämmin ja kotoisa.

image
image

Ja Cantinan pizzat – olihan ne tosi hyviä! Mie valitsin ”valkoisen” version eli pizzan ilman tomaattikastiketta. Mun lätty oli nimeltään ”Ricotta e Pero: yrtti-tuorejuustoparmesaanikermaa, ricottajuustoa, gorgonzolajuustoa, persikkaa, saksanpähkinää, rucolaa, hunajasadetusta”. Ihan tosi oudot täytteet, jep! Oon vähän ällöttävä. Kuten kuvauksesta saattaa päätellä, pizza oli aika makea, mutta tykkäsin siitä tosi paljon. Mun mielestä suolaisen ja makean yhdistelmä on vaan parasta, eikä tomaattikastikkeen puuttumista huomannut oikeastaan yhtään. Ja tuo yrttti-tuorejuustoparmesaanikerma oli älyttömän hyvä! Mun pizza maksoi 16,90 euroa, eli aika perus hinta ravintola-annokselle, vaikka luku tuntuukin äkkiseltään kalliilta känkkylöihin verrattuna.

 

Hyvien pizzojen lisäksi paikassa oli kiva palvelu. Eli vaikkei ravintolasta välttämättä tullut mikään uusi superhyperlemppari, tullaan kyllä varmasti käymään joskus uudestaankin Cantinassa testaamassa listan muita annoksia :) Miten te, ootteko käyneet paikassa ja mitä mieltä olitte teän pizzoista?

image

4 Kommenttia

 • Reply Marianne 21 heinäkuun, 2015 at 9:45 am

  Kattelin itekki Instasta tuosta uudesta pizzeriassa kuvia ja pakkohan se on käydä vielä testaamassa. Sun annos kuulostaa kyllä erikoiselta ja ite nössönä en varmaan uskaltais edes testata :D

  Picture Me

  • Reply Sita 29 heinäkuun, 2015 at 7:04 pm

   Et pety jos testaat >:)

 • Reply iina 21 heinäkuun, 2015 at 10:11 am

  oho en ees tienny että tuommonenki paikka on! tuo kellari ois varmaan ihana just joskus pimeenä talvi-iltana ni ehk meen sitte kokeileen ;-) hih hali <3

  • Reply Sita 29 heinäkuun, 2015 at 7:04 pm

   Takaisin! <3

  Jätä vastaus