Pääsiäismunia Rovaniemellä

31 maaliskuun, 2014

IMG_4783

 

Moikka moi ja terkkuja Rovaniemeltä! Tämä kuvassa pönöttäjä palasi eilen junalla takaisin Ouluun – ja olipa rento viikonloppu :) Tuli vietettyä aikaa perheen kanssa, lenkkeiltyä, saunottua ja syötyä paljon suklaamunia sekä mämmiä vaniljakastikkeella, jes.

Rovaniemi tuntui kyllä ihan erilaiselta kuin viime käynnillä. Isoin ero oli tietenkin vuodenajan vaihtumisen syytä, sillä viimeksi maisema oli ihan valkoinen ja tunnelma jouluinen – mutta kyllä se kaupunki oli muutenkin taas muuttunut. Näkyi uusia taloja ja purettuja rakennuksia, ja keskustassa tuntui hassulta kävellä Revontuli-kauppakeskuksen käytävillä uusien liikkeiden keskellä. Revontuli oli kuitenkin ennen kuin toinen koti, sillä sekä mun työpaikka että kuntosali sijaitsi rakennuksessa, ja nyt yhtäkkiä mie en tiennytkään kaikkia kauppoja ja S-marketin työntekijöitä. Alkaa olla Oulun myyjät tutumpia :)

Otin mie viikonlopun aikana parit kuvatkin…

 

IMG_4718IMG_4780IMG_4766IMG_4733IMG_4720-horz

… ja kuvissa suurinta roolia taitaa esittää meän ihana collie-vauva Lila. Minun pikkusisko alkaa muuten olla aika hyvin koulutettu, osaa valita isosiskolle Hello Kitty -suklaamunan kaupan valikoimasta :D

Tänään tulikin sitten karu arki vastaan – tai no joo, ei se maanantai ollut niin karu kuin olisi voinut olla. Sai jumppailla Maijan kanssa kahteen kertaan, pyöräillä auringonpaisteessa ja syödä yllättävän hyvää thairuokaa yliopistolla, eikä mulla ollut kuin yksi luento. Huomenna mulla olisi parin luennon lisäksi ohjelmassa haastattelu – ja tällä kertaa mie oon haastattelija, o-ou. Meillä kuuluu nimittäin yhteen kurssiin uutisen kirjoittaminen paikalliseen lehteen, ja blogista huolimatta tuntuu muka pelottavalta julkaista omaa tekstiä kaikelle kansalle, haha.

Nyt käynkin sitten illan pahinta henkien taistoa pään sisällä; katsoisinko mie Modernia perhettä vai jaksaisinko vielä keskittyä Kirjallisuudentutkimuksen teoriat ja metodit -kurssin esseen kirjoittamiseen…

 

7 Kommenttia

 • Reply iina 1 huhtikuun, 2014 at 3:14 am

  aaaa rakastan sun tukkaa!! <3 söpö lila ja ihana sinä. ja nuo pääsiäismunat! :-)

 • Reply Emmi 5 huhtikuun, 2014 at 5:35 pm

  Voi ei, nyt on pakko mennä ostamaan suklaamunia ;) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

 • Reply Ella 6 huhtikuun, 2014 at 11:07 pm

  heii onks nuo siun kengät vanssit, jos on niii mistä oot ostanut kyseiset ihanuudet:–) oon kuolannu leopardivansseja iät ja ajat! ja vaikkei ne oiskaa on ne silti ihan superit ei sillä hahaaaa:–D ja vielä pakko sanoo että oon kuolannu noita siun hiuksia kanssa iät ja ajat, ahhhh perfect!

 • Reply Ajy 13 huhtikuun, 2014 at 11:45 pm

  Hei, sähän olet puoliksi thaimaalainen vai? Miten sanotaan thaimaankielellä "uniin kauneimpiin"? Kiitos jos vastaat :) ihana postaus, oon seuraillu sua siitä asti kun postasit sun epäonnistuneesta baarireissusta jolla unohdit paperit kotiin ja puhelin tippui melkein sillalta alas kun pyöräilit baarista hakemaan papereita :D sen postauksen ansiosta oon jäänyt koukkuun! :D oot paras :)

 • Reply Sita Salminen 16 huhtikuun, 2014 at 8:56 am

  Riippuu vähän siitä missä yhteydessä se sanotaan! Voitko laittaa koko lauseen vai onko tuo tarkoitus tulla ihan tuolleen yksinään? Hahaa voi ei mikä epäonninen postaus, en oo muistanu tuota :D

 • Reply Sita Salminen 16 huhtikuun, 2014 at 8:57 am

  Ne on ihan H&M:n kenkulit! Voi kiitos, älä sie kuolaile näihin <3

 • Reply Sita Salminen 16 huhtikuun, 2014 at 8:57 am

  >:)

 • Jätä vastaus