Morning comes in Paradise, morning comes in light

23 huhtikuun, 2012

Maanantaimoikat kaikille! Wadap? Vitsi mulla on ollut jotenkin kiva fiilis elämästä tänään, kaikki asiat on kohtuullisen hyvässä järjestyksessä ja päivän aikana on tapahtunut kaikkia pieniä mutta kivoja juttuja, jotka on kohottanut mielialaa.

Ensinnäkin, aamulla oli ihana herätä ilman herätyskelloa kymmenen jälkeen (kävin kyllä klo 5:20 viemässä isän töihin että saan auton käyttöön, mutta menin sen jälkeen takaisin nukkumaan) ja vieläpä ilman sen kummempia suunnitelmia aamupäivälle. Ja vaikka aamupalaksi ei ollut kuin kuivaa leipää, sain sen kaveriksi kuitenkin kylmää maitokaakaota, joka on tietenkin ihan parasta. Iltapäivällä käytiin Prismassa ja näin kaupan pihalla raasun papan – no okei, en tiedä oliko tuo yksi niistä kivoista jutuista, koska meinasin alkaa itkemään. Vanhat papat vaan on niin suloisia ja raukkoja. Prismassa ostin tuolle yhdelle kaikkea ruokaa ja vähän herkkujakin, ihan vaan koska mulla on jotenkin ruoan suhteen sellainen erityisen voimakas antamisen ilo. Lämmittää sydäntä kun miettii että toinen syö niitä ruokia, haha. Oli myös kivaa tehdä Tuukalle ylläri tiskaamalla pois se järkyttävä tiskivuori, joka oli vallannut keittiön. Katotaan kauanko kestää ennen kuin siellä on taas samanlainen pystyssä.. Iltapäivällä tulin Vennivaaraan porukoille eli oikeaan kotiin, ja huomasin kaksi mukavaa juttua: kuukauden palkkakuitista kävi ilmi, että mulle tuleekin vähän enemmän palkkaa kuin mitä luulin ja jääkaapissa taas oli valmiiksi ruokaa eli ei tarvinut itse alkaa väsäämään mitään pikkusiskolle.

Illalla menin Maijan, Netan, Even ja Markkiksen kanssa (niin ja oli äitikin siellä) Palestran BodyBalance-maratonille. Kaksi tuntia oman kehon huoltoa, ihania biisejä, syvävenytyksiä ja unen rajamaille leijuttava loppurentoutus. Onko parempaa? Joulukuussa pidetty ensimmäinen Balance-maraton oli vähän erilainen kuin nyt, siinä oli kaksi ohjelmaa ja aina samat kappaleet pidettiin peräkkäin (tunti alkoi kahdella tai chi -lämmittelyllä, jatkui kahdella aurinkotervehdys-biisillä, seuraavaksi kaksi ”jalkojen voimaa” ja niin edelleen), mutta nyt eri osuudet oli enemmän sekaisin eikä lihaskuntokappaleita ollut kuin yksi per lihasryhmä. Rauhallisimmat jutut, kuten takareisien venytykset ja rangan kierrot oli kuitenkin sijoitettu erityisesti maratonin loppuosaan, ja maratonin rakenne olikin musta tosi toimiva. Ja mikä loppurentoutus! Kesti varmaan 20 minuuttia. Oli niin mukava heräilläkin, kun viereen oli ilmestyny Royal-suklaakonvehti :)

Balance-maratonilla soi muuten parin vuoden takaisesta ohjelmasta eräs kappale, joka vei mun sydämen uudestaan. Biisin alkaessa soimaan aloin ensin hymyilemään, tuntui että musiikki pyörteili ihan lähellä vartaloa, kietoi sanoja ympärille ja kohotti hetkeksi jopa ilmaankin, mutta toisaalta se kaikui kaukana, kuin antaen tilaa ajatuksille ja tunteille ja muistoille. Yleensä jonkun tutun kappaleen alkessa soimaan kylmiä väreitä ilmestyy iholle vain ensimmäisten sekuntien aikana, mutta nyt niitä tuli vähän väliä yhä uudestaan. Kappaleen lopussa, koreografian viimeisten asentojen aikana, mun hymy kuitenkin yhtäkkiä hyytyi, kyyneleet nousi silmiin ja meinasin alkaa itkemään. Enkä edes oo katsonut O.C:ta! Tiedättekö tämän biisin?

Balancen jälkeen tulin takaisin Vennivaaran kotiin. Päivän päätteen pienet ilot sain kurkkuvoileivistä, toffeentuoksuisesta suihkusaippuasta sekä siitä, että löysin uuden ihmisen, joka jakaa mun rakkauden minikokoisia asioita kohtaan (huomenna on pakko mennä kauppaan etsimään uusia minikokoisia Paula-vanukkaita). Niin ja Roosa-vauvahauva tulee mun viekkuun yöksi. Toivottavasti teilläkin lähti viikko hyvin käyntiin <3

35 Kommenttia

 • Reply Anonyymi 24 huhtikuun, 2012 at 12:45 am

  tykkäätkö käydä enemmän Palestrassa kuin KunnonPaikassa?

  • Reply Sita 24 huhtikuun, 2012 at 4:37 am

   Palestra! Sinne mulla on ollu korttikin monta vuotta :) Se on mulle sopivammalla paikalla (töistäkin pääsee suoraan parissa minuutissa salille), enemmän tunteja ja melkein kaikki meän tytöistä käy siellä.

  • Reply Sita 24 huhtikuun, 2012 at 4:50 am

   Niin ja on Palestrassa myös sellasia pikkujuttuja jotka on vähän parempia kuin KP, esimerkiksi sieltä löytyy sauna ja ryhmäliikuntasalin lattia on parempi :D Kunnon Paikassa on liukasta! Tietenkin Palestra on sitten kalliimpikin.. Hassua miten joillakin ihmisillä on sellanen kuva että Palestrassa käy jotain puoliammattilaisia tai hullun tikissä olevia ihmisiä eikä siksi oikein uskalla tulla sinne – mukavaa porukkaa siellä minusta on!

  • Reply Krista 24 huhtikuun, 2012 at 6:09 am

   "joillakin ihmisillä." Hellouuu, I'm here! :D

  • Reply Sita 24 huhtikuun, 2012 at 6:35 am

   Etkä oo ainoa, oon kuullu tuon ennenki :D

 • Reply Melissa 24 huhtikuun, 2012 at 1:39 am

  Biisin nimen perusteella mullei ollu mitää hajua mitä tulossa, mut heti ekat soinnut vei mut jonnekki 2009vuoden lopulle ja kyyneleet alko tuleen virtana eh.. Hullun ihana biisi, ah ihana mikä nostalgia ja ikävä balanceen kasvaa :( Höh mun Suomen salilla ei koskaan ollu mitää balancemaratoneja, joskus joku supercombatti olevinaa mut seki oli vaa 90min..

  Onks toi muuten vanha kuva vai onksiellä viä noi paljo lunta?!
  x

  • Reply Sita 24 huhtikuun, 2012 at 4:39 am

   Ihana Melissa! Ja no onhan 90 minuuttiakin paljon :)

   Tuo on viikon vanha kuva, on täällä onneksi vähän vähemmän lunta! Koko ajan sulaa pois, tosin aika hitaasti verrattuna vaikka viime vuoteen.. Blää

 • Reply IraCassandra 24 huhtikuun, 2012 at 4:42 am

  Sulla on ollut ihana viikon aloitus :) Täällä ei ollut yhtä hyvä, työ- & koulupäivä venyi melkein 13 tuntiseksi ja iski "pieni" opinnäytetyö-ahdistus :/

  • Reply IraCassandra 24 huhtikuun, 2012 at 4:43 am

   Niin ja piti vielä sanoa että ihana toi kuva <3 Siellä on vielä hurjan paljon lunta!

  • Reply Sita 24 huhtikuun, 2012 at 5:19 am

   Ahdistus on hirveää, inhoan sitä! Toivottavasti loppuviikko on vähän rennompaa eikä tarvi kellon ympäri painaa hommia. Tsemppiä :)

   Ja kiitti! Täällä _on_

 • Reply Hanna 24 huhtikuun, 2012 at 5:06 am

  Ihana kuva, vaikka lunta riittää! Onneks täällä on jo lähes kaikki sulanu, enää muutamia pikku kasoja niitten jättikasojen tilalla mihin lumikolat heitti lumet muualta. :)
  Mukavan kuulonen alotus viikolle. Mulla se alko peräti kemian kokeella, tuplatreeneillä ja tämän päivän ruotsin kokeella… Ottaisin mieluummin ton sun alotuksen! Mahtavan kuulonen toi Balance -tunti.

  • Reply Sita 24 huhtikuun, 2012 at 5:18 am

   Sullahan ollu rankka maanantai! Noo, oot hoitanu vähän asioita alta pois ;)

 • Reply Ninnisi 24 huhtikuun, 2012 at 6:12 am

  sun postauksii on aina nii kiva lukee ku oot tommonen hyvätuulinen :)

  • Reply Sita 24 huhtikuun, 2012 at 6:36 am

   Oi kiitos! Koitan aina huonoina päivinä skipata bloggailun ettei tarttuis teihinkin negatiiviset energiat :D

 • Reply Maria 24 huhtikuun, 2012 at 8:38 am

  Sita, munki mielestä vanhat papat on niin raukkoja. Mä meinaan aina alkaa pillittää ku nään jonku oikeen raukan :'D Töissäki saa vähän väliä pidätellä itkua ku tulee nuita raasupapuja sinne asiakkaaksi..

  • Reply Sita 24 huhtikuun, 2012 at 8:41 am

   Joo varsinkin sellaset jotka on yksin kaupassa!! :(( En kestä, itken aina Tuukalle että mitä jos niillä ei oo ketään ja ne menee yksin tyhjään kotiin äääääääääää :'(

  • Reply Maria 24 huhtikuun, 2012 at 7:52 pm

   Joo.. ne on ihan raasuimpia.. Mulla kävi joku aika sitten yks raasu-pappa tuomassa puhelimen huoltoon ja mä sit sanoin et onpa ihana kissa sillä taustakuvana ja se sit kerto et se on sen kissa joka kuoli ihan vasta ja että se on ainut kuva mikä sillä siitä on.. No, puhelimethan yleensä siellä huollossa tyhjenee ja meillä ei oo liikkeessä mahiksia ottaa varmuuskopioita kaikkien puhelimista. Silti tein kaikkeni että saan sen kisun kuvan sille pidettyä siellä puhelimessa ku niin itketti koko pappa :/

 • Reply elma 24 huhtikuun, 2012 at 8:42 am

  Mun ensimmäinen mini rakkaus on ollut Pirkan mini persikka rahkat ! aivan yli ihania !

 • Reply Neea 24 huhtikuun, 2012 at 8:54 am

  Oi on kyllä lunta! :) Sulla on ollu joku hyvänmielenpäivä :D Mää kerran oon tehny sen, että ku kävelin baarista kotiin loivaa ylämäkeä kotiin, näin ku mun edellä papparainen pyörätuolissaan vinttas ja vinttas ylöspäin sitä mäkeä, niin työnsin sen ylös asti :DD KOrkkarit vaan kopisi, tottakai kysyin ensteks että saako auttaa ennenku aloin työntää sitä, mutta jälkeenpäin naurattanu tuo tilanne :D varmaan pappa vähä ihmetelly ku nahkatakkiin pukeutunu topakka humalainen nainen tulee korkkarit kopisten kyseleen että tarviitko apua :'D mäen yläpäässä halusi jo itekseen päästä ja vähän katto mun peräänki, varmaan etten seuraa ja ryöstä sitä, reppana :DD

  • Reply Sita 24 huhtikuun, 2012 at 8:59 am

   Oot ihana! Haha joo varmaan kattonu, toinen kännissä avuliaana :D Miten se oli siihen aikaan vielä liikenteessä, vai ootko ollu jatkoilla ja pappa oli aamukierroksella?

  • Reply Neea 24 huhtikuun, 2012 at 1:43 pm

   En tie, se muutenki oli vähän sellasen spurgun oloinen? tai siis aika epäsiistit vaatteet jne :D ei mitään hajua itekki mietin että kuin tossa tollanen menee että näänkö näkyjä x) jos se oli itekki ollu bissellä :DD

  • Reply Sita 24 huhtikuun, 2012 at 3:28 pm

   Aijaa :D Haha ollu Onnelassa..

 • Reply Lila 24 huhtikuun, 2012 at 11:20 am

  Offtopic: Kunnon Paikassa on myös sauna siellä alakerran pukuhuoneessa eli jos meet alunperinki kamppeitten kans sinne nii on helppo käyä saunassaki :)

  • Reply Sita 24 huhtikuun, 2012 at 12:59 pm

   Nii joo siellä alhaalla! Oon mie tiennytkin mutten oo osannu yhdistää sitä ryhmäliikuntaan kun ne tilat on siellä toisessa kerroksessa :D

 • Reply Ina 24 huhtikuun, 2012 at 11:36 am

  Voi miten herttaiselta ja sympaattiselta vaikutat (kaiken tän blogin sisällön perusteella) ♥ Mä säälin aina semmosia raasuja pappoja, miettii kuitenki et neki on eläny pitkän elämän ja on nähny paljo maailmaa!

  • Reply Sita 24 huhtikuun, 2012 at 12:59 pm

   Aww kiitti :) Ihana kommentti!

 • Reply Emsu 24 huhtikuun, 2012 at 12:00 pm

  Tunnistin biisin heti otsikosta, on jääny sanat mieleen kun on pyörinyt soittimessa vähintään viimeiset kolme vuotta ja on sitä O.C:takin tullu seurattua… :D

  Vaikutat muuten postaustesi perusteella tosi ihanalta ja tutustumisenarvoiselta ihmiseltä :) pus

  • Reply Sita 24 huhtikuun, 2012 at 1:01 pm

   Mie en oo kuunnellu tuota muuta kuin Balancessa silloin pari vuotta sitten, kun se oli osana ohjelmaa, mutta nyt oli kyllä kans pakko ladata itelle :) Ihana kappale, yhtä ihana kuin Big Jet Plain.

   Ja äää ihana, kiitti piristyksestä <3

 • Reply Henje 24 huhtikuun, 2012 at 12:35 pm

  MINI PAULA-VANUKKAAT?!? Oii mä haluan niitä!! Muuten on viikko lähtenyt menemään päin sanonko mitä. Ihan syvältä eilinen ja tää päivä ärrrrr. Jos menisin illan treenien jälkeen hakemaan mini vanukkaita, olo varmasti paranisi.

  PS. Tuo biisi <3

  • Reply Sita 24 huhtikuun, 2012 at 1:06 pm

   Raasu :( Hae Paulaa, toivottavasti huomenna on kivempi päivä!

 • Reply epa 25 huhtikuun, 2012 at 2:48 pm

  Oii teet nii ihania postauksia aina että niistä tulee niin hyvälle mielelle :) ! :D ! En oo ikinä käyny balance tunneilla, mutta haluun ehdottomasti kokeilla ku palaan suomeen :) !! Ja toi biiisi ! Tulee iha O.C mielee! uiii pitää lataa toi i bodille !!

  • Reply Sita 25 huhtikuun, 2012 at 2:58 pm

   Kiitos paljon ihana :) Tuli hyvä mieli kans!

  • Reply Sita 26 huhtikuun, 2012 at 1:30 pm

   Ihana sie! :D Ja ihania pitsapatonkeja <3

   Ps. Kunnon linkki!! Jeeveli haha

  Jätä vastaus