Mitä oon hommaillu!

16 marraskuun, 2011

Moi kaikki :) Eli pikapikaa vähän kerron mitä oon tehny viime päivien aikana. Eka kuvia Si Rachasta, syötettiin jättikilpikonnia.

 

 

 

 

Seuraavana päivänä tultiinki Pattayalle. Bussimatka Chon Burista kesti kaks tuntia ruuhkan takia. Normisti menis varmaan tunti? No kuitenkin, eka käytiin syömassa Royal Garden kauppakeskuksessa, sitten käveltiin Walking Street läpi ja mentiin takaisin hotellille joskus klo 23.

 

Haha Royal Gardeniin on tullu tallainen kauhuhuvipuisto-osasto :D

 

 

Walking Street ja kyllapa oli _paljon_ kauniita naisia :) Ja miehiaki.

 

 

 

Mie tykkään Pattayasta tosi paljon, vaikka monet vierastaa kun on hulluna baareja, seksiturismia ja vaikka mitä, niin silti täällä on musta niiin mukava olla! Koko kaupungissa on sellanen rento fiilis, hyväntuulisia ulkomaalaisia, palmuja, hiekkarantoja, ruokaa, musiikkia.. Tänäänkin on niin ollu ihana päivä! Oon nimittäin ottanu ekaa kertaa kunnolla aurinkoa tälle reissulle :) Ja kunnolla tarkoittaa etta bikinit päällä. Olin klo 11-16 rannalla iPodin kanssa ja nautin, nautin nautin nautin. Kahdentoista jälkeen kävin syomässä Centralin ruokakerroksessa ja menin takaisin rannalle. Paloin naamasta ja jalkojenki iho punottaa niissä kohdissa joihin en hoksinu laittaa aurinkorasvaa. Mutta palaminenki tuntuu ihanalta! Vaikka yleensä pelkäänki hulluna etta tulee ihosyopä mutta kun oon kaks viikkoa haikeana kattonu taivaalla paistavaa aurinkoa että koskahan saan ottaa aurinkoa niin tuntuu että antaa palaa iho vaikka koko kropasta! Kunhan saan mennä taas kollottelemään tuonne palmujen alle. Kävin myos uimassa meressä, hyi yäk inhoan sitä! Aina menee hullujen aaltojen takia vettä suuhun ja nenään ja se on niin pirun suolaista. En tykkää yhtään.

Täällä on muuten hulluna venäläisiä turisteja! Ei oo minusta ennen ollu näin paljon. Tänäänki olin rannalla sellasen ison porukan vierellä (vierellä siksi kun en uskaltanu mennä yksin makaamaan mihinkään. Tässä kaupungissa saa olla bikinit päällä muttei kannata hirveästi esitellä itteä, muuten miehet tuijottaa ja miettii hintaa :D No kyllä aika monet onneksi tunnistaa minut turistiksi eikä luule paikalliseksi, kamera kaulassa kuitenki viestittää etten oo ostettavissa yöseuraksi..)

Huomenna lupaan ottaa tosi tosi paljon inhottavan ihania kuvia palmuista, merestä, auringosta ja hiekkarannasta :) Pärjäilkää <3 Mie lähen nyt mamin kanssa syömään.

9 Kommenttia

 • Reply emmi 16 marraskuun, 2011 at 11:46 am

  ihania kuvia! oon niin kateellinen… :)

 • Reply ProjectOz 16 marraskuun, 2011 at 12:03 pm

  cool pics! tuuhan pyorahtaan taala ausseissaki ku oot tossa ihan naapurissa

 • Reply Kaisa 16 marraskuun, 2011 at 7:53 pm

  Hyi mikä postaus. Rumia kilpikonnia ja yököttävän näkönen ostoskeskus. Hajoa sinne auringon paahteeseen.
  t. Minäkö kateellinen 8/

 • Reply Peppi 16 marraskuun, 2011 at 7:57 pm

  Äääääää en pysty lukemaan, kun muutun kateudesta vihreeksi! Ihan hirmu ihanan olosta siellä :) taidankin suunnata sinne huomen aamulla ennemmin kun alkavaan koeviikkoon…….

 • Reply Jasmin 17 marraskuun, 2011 at 12:31 pm

  Oi että vähän oon kateellinen sulle. Näyttää ja kuulostaa niin upeelta! :)

 • Reply Sita 19 marraskuun, 2011 at 8:19 am

  Emmi: Ala oo :) Ja kiitti!

  Pitkanen ja Ahola: No joo pitais tulla tassa joku paiva?! :S En oo kerenny..

  Kaisa: :DD Luulin eka etta oot tosissaan haha. Raasu <3

  Peppi: Voi ei koeviikko, joo ehka taalla on pikkusen mukavampaa :D Koita kestaa!

  Jasmin: Ala oo turhaan, on taalla likaista ja hikisen kuumaaki eika pelkastaan kivaa :)

 • Reply Kaisa 19 marraskuun, 2011 at 9:06 am

  Sita: Hihihi. Juuei. Ihanan näköstä. Hajoilen itte tänne pimeyteen ja haaveilen aika lailla jostain tuon tyyppisestä. :)

 • Reply Laura 10 joulukuun, 2011 at 12:20 am

  Hei tsekkailin tätä sun blogia ja ihan huipulta vaikuttaa! Jatka samaan malliin! :)

  T:Laura

 • Reply Sita 10 joulukuun, 2011 at 3:05 pm

  Laura: Sain jonku paniikkikohtauksen ku huomasin että oot kommentoinu :D Haha. Kiitos ihan hulluna!

 • Jätä vastaus