Mitä kuuluu tänään

12 marraskuun, 2014

image

Moi :)
Ensinnäkin: mikä tämä kaamosväsymys oikein on olevinaan? Aamulla ja päivällä fiilis on hyvä, jaksaa touhuta ja tehdä asioita – mutta heti neljän aikaan, kun ulkona pimenee, alkaa väsyttää ja laiskottaa eikä tekisi mieli hoitaa mitään juttuja. Mun on pitänyt sekä maanantaina että tiistaina mennä illalla jumppaan, mutten vaan oo jaksanut liikkua kotoa lähikauppaa kauemmas. Ei jaksaisi lukea tenttiin, ei jaksaisi mennä kavereiden luo kylään eikä jaksaisi tehdä kouluhommia, vaikkei oikeastaan olisi mitään muutakaan tekemistä.
No onneksi sain tänään aikaiseksi käytyä hakemassa lauantain Blogilounaan goodie bageihin tuotteita keskustasta. Pyörähdin Glitterissä, Hukassa sekä Kofeiinikomppaniassa ja pyöräilin kassit tangolla ja pahvilaatikko tarakalla kotiin fiilistelemään kaikkia kivoja juttuja, joita pääsen jakamaan teille muutaman päivän päästä. Aika siistit goodie bagit kuulkaa tulossa :) Jos totta puhutaan, mulla on kyllä ollut stressiä noista kahdesta tapahtumasta. Kaikki suunnittelu pienine yksityiskohtineen, kymmenet lähetetyt sähköpostit, puhelut ja asioiden järkkäily… Tänään onneksi lähti suurin paino harteilta, kun sain haettua nuo tuotteet ja varmistettua viimeiset palkinnot lauantain arvontoihin. Näillä näkymin Black & White -bileiden arvontojen palkintoina on mm. personal trainer -tapaaminen ja kuukauden jäsenyys liikuntakeskus Hukaan sekä kaksi 50 euron lahjakorttia JC Jeans Company -vaateliikkeeseen! Eli kannattaa kyllä tulla paikalle klo 21-00, je.
Koska Blogilounaan ja Black & White -bileiden järkkäily on vienyt aikaa, oon ihan suosiolla ollut vähän armollinen itselleni opiskelujen suhteen. Esimerkiksi tänään skippasin päivän luennon, mutta onneksi kouluhommat on tällä hetkellä sellaisella mallilla, ettei parin päivän lusmuilusta tarvitse olla huolissaan. Vähän kyllä naurattaa, että vaikka oon vannonut mun kämppikselle ”Tämän homman jälkeen en enää ikinä aloita mitään projektia!”, pari päivää sitten kuitenkin kävelin Maijan huoneeseen ja sanoin ”Hei pitäisköhän järkätä arvonta-joulukalenteri blogiin? Yksi arvontapostaus päivässä 24 päivän ajan?” Ei hele, miksi aina pitää hommata itselleen mahdollisimman paljon asioita työnalle :D Kaipa sitä kuitenkin nauttii siitä, kun saa suunnitella ja toteuttaa omia juttuja, sellaisia jotka ei liity opiskeluun. On tuo lauantaikin niin siisti juttu, ettei voi olla kuin iloinen.
Oon muuten päättänyt, että ostan tällä viikolla uuden kameran ja laitan sen jälkeen nykyisen myyntiin. Pääsen sitten vihdoinkin kuvaamaan videota teille :) Oon itse asiassa pyöritellyt videoiden aiheita mielessä monen päivän ajan, saa nähdä muuttuuko bloggaamisen b v-kirjaimeksi, heh. Oon vaan ollut vähän kahden vaiheilla, mihin käyttäisin mun säästöt: kameran lisäksi houkuttelisi ihan hulluna ostaa halvat lennot helmikuussa Thaimaahan. Oon nimittäin opettanut herra poikaystävälle thaita tässä muutaman kuukauden ajan, ja ihan parasta nauraa sen itse muodostamille lauseille, haha. Ja osaa se kyllä muutenkin aina piristää; eilen olin vähän kiukkuinen ja väsynyt, niin sain sitten vaniljajäätelöä ja mansikoita. Tai sitten tuo oli ainoa keino hiljentää mut… Mutta, oon kyllä onnellinen.
Nyt pitää ystävät rakkaat lopettaa näpyttely, sillä mie ja Maiki lähetään pyöräilemään Teknopalatsille Attackiin ja SH’Bamiin. On taas aika laiskapepu olo, mutta parempi se käydä vetämässä edes puoliteholla treeni! Mukavaa keskiviikkoa sinne, toivottavasti teille kuuluu hyvää :)

8 Kommenttia

 • Reply Henssi 12 marraskuun, 2014 at 4:02 pm

  oijees videota vihoinki tulossa! mahtavaa! :) hitsi miten paljon kaikkia kivoja juttuja tiedossa ku tuo lounas ja sitte vielä paardit! ja ihana sita ku jaksat järkätä kaikenlaista! tsemppiä kaamosväsymykseen, mullaki taitaa olla semmonen päällä, haha :D (tai sitten oon muuten vaan laiska, en halua myöntää.. :D)

  • Reply Sita 14 marraskuun, 2014 at 8:05 pm

   Kaamosväsy kuulostaa joo paremmalta kuin laiskuus :D mutta saa sitä olla laiskaki!

 • Reply Milka Kosonen 12 marraskuun, 2014 at 5:14 pm

  Ei vitsi, videot ois kyllä just jees! ;)

  • Reply Sita 14 marraskuun, 2014 at 8:05 pm

   :))

 • Reply iina 13 marraskuun, 2014 at 2:15 pm

  Oot oikeesti kyllä reipas ja ahkera ku jaksat järkkäillä kaikkea :) attack on huippu ja mulla ainaki pakko vetää aina täysillä :D haha. Hii kohta on lauantai! ♡

  • Reply Sita 14 marraskuun, 2014 at 8:06 pm

   Sie ootki reipas pupu <3 Jee kohta nähään :))

 • Reply jenna 14 marraskuun, 2014 at 6:06 pm

  Jeee, videoita! :) Ja ois huippu toi arvonta-joulukalenteri jos vaan jaksaa järjestää. :)

  • Reply Sita 14 marraskuun, 2014 at 8:08 pm

   Katotaan miten yritykset ehtii joulukiireiltä tulla mukaan :) Ois kyllä kiva!

  Jätä vastaus