Mitä kuuluu, maaliskuu?

21 maaliskuun, 2013

 photo zd_zps28451803.jpg

 

Apua, huomenna on jo perjantai! Viikko on mennyt taas ihan hullun nopeasti, mikä voisi ehkä olla hyvä asia sellaista arkiarkea viettävälle ihmiselle – mulla taas viikonloput on ehkä vähän menettäneet hohtoaan, koska asun yksin ja mulla on usein lauantait ja sunnuntait töitä, enkä vuoron jälkeen yleensä jaksa keksiä mitään hauskaa vaan suuntaan suklaalevy kainalossa kämpille. Niin siis Oulu-viikonlopuista kun puhutaan. Rovaniemellä viikonloppu on aina viikonloppu, täynnä vipinää ja vilskettä ja naurua ja rakkaita ihmisiä. Toisaalta kuitenkin ihan hyvä olla Oulussakin välillä, eipähän tule juotua niin kuin Rollossa! Eikä ”tylsät” viikonloput silleen huoleta, koska tiiän että ensi kesän jälkeen Oulussa oleminen tulee olemaan ihan erilaista; parhaimmassa tapauksessa täällä asuu syksyllä puolet meidän kymmenen hengen kaveriporukasta sekä herra poikaystävä, eli yksinäisille, tapahtumaköyhille ja laiskoille viikonlopuille voi heittää heipat.

Tulin tosiaan maanantaina Rovaniemeltä takaisin Ouluun, ja viime päivät ovat sujahtaneet ohi parin luennon sekä töiden merkeissä. Jotenkin tuntuu, etten oo yhtään elänyt hetkessä ja oon vaan hiihdellyt hetkestä toiseen, mutta toisaalta kun aloin miettimään niin kyllä sitä elämää on tuikahdellut joka puolella eri muodoissa. Oon nauranut, rakastunut Angry Birds -tikkareihin (mustat maistuu Colalta, ja sisällä kirpeää jauhetta oi), ollut Maijan kanssa, syönyt kaupan vuohenjuusto-tomaattikeittoa raejuustolla, itkenyt, muistellut menneisyyttä, suunnitellut tulevaa, mussuttanut suklaa- ja kahvivanukkaita, intoillut Muotikuution hausta, ollut kiukkupussina vaikealla joogatunnilla, hihitellyt Miika Nousiaisen ihanuudelle Hyvissä ja huonoissa uutisissa, murissut peilikuvalle Combatissa, rakastunut uuteen objektiiviin sekä ikävöinyt äitiä, joka tulee vasta kesäkuussa takaisin Thaimaasta. Mulla on ollut myös pari tyhmä-ruma-läski-päivää, mutta hyvää mulle kyllä näin yleisesti kuuluu. Ainahan ne asiat voisi olla huonomminkin :)

Tällä hetkellä mulla kyllä vähän stressaa toteuttamattomat toivepostaukset, blogiyhteistyöjutut, joita en oo ehtinyt kuvata sekä parit kouluhommat, mutta toisaalta en jaksa tietoisesti kiusata itteäni niillä. Kyllä kaikki hoituu aikanaan, ja tällä hetkellä mulle on tärkeää, että mulla on hyvä olla. Mulla on onneksi sunnuntaina vapaapäivä, ja suunnittelin ostavani suklaamunia sekä mämmiä ja vaniljakastiketta ja viettäväni kotipäivän kouluhommien parissa. Niin ja postauksiakin olisi kiva saada tänne blogin puolelle, vai mitä ootte mieltä :) Nyt menen nukkumaan ja herään aamulla salille kuvaamaan vihdoinkin Fastin yhteistyönä saadut tuotteet postausta varten. Kauniita unia!

Ps. Ootte äänestäneet mua Muotikuutiossa jo yli 700 tykkäyksen verran! Kiitos hirveästi, oon niin innoissani että ette tiiäkään.

36 Kommenttia

 • Reply annieveliina 21 maaliskuun, 2013 at 10:44 pm

  Mää kyllä rakastuin sun videoon ja toivottavasti sut valitaan :) Ihmettelen kyllä ellei.. Kattelin niitä muitakin videoita ja sulla on kyllä eroa niihin muihin tyyppeihin ku yöllä ja päivällä :D Sää oot oikeasti niin ihana ja aurinkoinen ja isoin plussa niinku itekki sanoit, sulle on helppo tulla jutteleen ja oon niin aito pohjosen tyttö! Monet tuollaset etelän "hienommat" ihmiset on noissa videoissaki tosi koppavan olosia eikä ollenkaan lähestyttäviä. Sua ois muutenki aivan huippu tulla porisuttaan joskus!! :) Oot ihana!

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:20 am

   Oi ihan mahtavaa että oot tuota mieltä <3 Kiitos hulluna, kehuista ja ihanan aktiivisesta kommentoinnista :))

 • Reply Venla 21 maaliskuun, 2013 at 11:03 pm

  En oo tainnu ikinä kommentoida tänne mitään, mut nyt oli pakko tulla sanomaan et tuo sun Muotikuution video oli aivan tositosi ihana ja ehdottomasti paras kaikista! Se on vääryys jos sua ei valita, jo ihan senki takia et oisit oikeesti paras siihen työhön ja ois kiva päästä moikkaamaan sua festareilla :)

  Ja nyt ku aloin kehumaan nii haluan vielä senki sanoo et sun blogi on ihan huippu ja nää postaukset piristää ihan aina. On ihanaa ku kirjotat niin aidosti, myös vaikeista asioista. Jatka samaan malliin! :)

  T. Tyhmä-ruma-läski-päivästä kärsivä, jonka viikonloppu menee myös kouluhommien ja suklaan kanssa tylsästi kotona

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:21 am

   Äää kiitos Venla!! Oon otettu ku kommentoit, ja ihanaa että luet mun blogia <3 Toivottavasti sulla on kiva pääsiäinen :)

 • Reply Anonyymi 21 maaliskuun, 2013 at 11:07 pm

  Sää NIIIIIIIIIIIN kuulut tohon festari style hostin hommaan, että jos sua ei toiseks niistä valita niin kyllä todella ihmettelen.. Oot ihanan aidon oloinen, kaikkea hyvää sulle! :)

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:17 am

   Ihanasti sanottu!! Tuli niin hyvä mieli :)) Kiitos hulluna <3

 • Reply kheidi 22 maaliskuun, 2013 at 12:15 am

  Joo toivepostauksia tulemaan kunhan kerkeet! :) Minusta tuntuu kans et viikot menee ihan hullun nopeesti eikä tee mitään! =/ Tää vuodenaikaki rajottaa kyl tekemisiä aika paljon, esimerkiksi pihalla on paljon vähemmän tekemistä. Ja mie muutenki oon niin kesäihminen! <3 Ja viikonloppusin ei tunnu olevan muuta tekemistä ku lähtee baariin. =/

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:19 am

   No kohta se tulee :) Eikä aina tarviikaan tehdä mitään ihmeellistä, paitsi hei eksie ollu siellä risteilylläki! Onhan seki jotaki ;)

 • Reply iina 22 maaliskuun, 2013 at 5:14 am

  Aaa mullekki suklaamunia! :-) pitää käydä ostaan haha muws oot ihana ♡

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:17 am

   Hihi käy :)

 • Reply Jarno 22 maaliskuun, 2013 at 6:18 am

  Tosiaan viikot menee ihan törkeen nopeesti. Vasta oli maanantai, ja nyt on perjantai.
  Meike poika lähtee tamppaa huomenna yöelämää maybe! _D

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:15 am

   Joo ja koko talvi on menny jotenki tosi äkkiä! Mutta hyvä vaan :)

 • Reply Senja 22 maaliskuun, 2013 at 6:21 am

  vaikka ootko tommonen stressikimppu niinkun mäkin, niin sulla on joku ihana taito kuitenkin tietoisesti työntää se ahdistava kiire ja tekemättömät asiat hetkeksi nurkkaan. esim. sillon kun soitin sulle paniikkipuhelun photobucketista niin vaikka suakin vitutti olit vaan joo en jaksa miettiä nyt että mietit sitten myöhemmin:D toi on ihan mahtavaa. mä kokoajan opettelen myös ;) esim. kohta lähtö helsinkiin ja kiva viikonloppu, olisi kauheasti kouluhommia, mutta NIITÄ NYT ON AINA EIKÄ MAAILMA kaadu ja ne jää nyt tänne turkuun.

  hei me saatiin carlon kanssa asunto stadista semmosesta ihanasta merenrantapaikasta kesäksi! sun pitää ehdottomasti tulla vaikka viikonloppuyökylään sitten sinne! siinä on maailman kaunein ranta vieressä ja ihanat lenkkipolut <3 haluun nähä sua kesällä <3

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:16 am

   Joo jotenki itsesuojeluvaisto varmaan kehittäny sen taidon mulle :D Ja niimpä, oikeasti ku miettii meän koko elämää, sitä koko aikaa joka vietetään maanpäällä niin onko se oikeasti kaiken huolen arvoista – ei!!

   Oi ihanaa ehdottomasti tuun!! Kiitos ku kutsuit <3

 • Reply Alexandra 22 maaliskuun, 2013 at 7:15 am

  Ihana aito teksti ja kaunis kuva <3 olet yks mun suosikeista Sita!

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:12 am

   Aww kiitos!! :)

 • Reply Riikka 22 maaliskuun, 2013 at 8:36 am

  Mä äänestin sua tossa kisassa, sun video oli niin paras! Ihanan aito ja söpö <3 Huomasi että olit oikeen panostanut, ei vaan mitään perus "lässytystä" ;)

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:13 am

   Kiitos tosi paljon ku äänestit!! Parasta :)

 • Reply riia 22 maaliskuun, 2013 at 8:45 am

  hei välillä saa ja pitääkin olla kunnon kiukkupeppu ja äkäpussina muuten tuntuu et pää räjähtää siitä kaikesta ahdistuksesta. mut ihana osaat iloita pienistä ja isommista asioista, ihana hymytyttö <3

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:13 am

   Riia on söpö <3

 • Reply Lotta 22 maaliskuun, 2013 at 9:32 am

  Elä ressaa <3 Vähä kivaa jos Tuukka ja osa tytöistä muuttaa Ouluun !! :) ps. En oo syöny vielä yhtää pääsiäiskarkkeja, haluan !

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:13 am

   Niimpä! Ja jep ylihuomenna pitää haalia kunnon keko niitä :D

 • Reply Urppi 22 maaliskuun, 2013 at 2:20 pm

  Sää oot kyllä niin aito ja ihana! :) Hyvältä kuulostaa sun sunnuntaisuunnitelmat, tosin hyi mämmiä, kuka sitä muka syö ;)

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:11 am

   Vaniljakastikkeen kans ihan parasta!! Kokeile :)

 • Reply Anonyymi 22 maaliskuun, 2013 at 2:29 pm

  Tulisko joskus taas sun kirjoituksia/novelleja/runoja, mitä ikinä? :) Oot ihana ja sun blogi on ihana!

  -n

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:11 am

   Joo ehdottomasti! Hyvä ku muistutit :)

 • Reply Emmy 22 maaliskuun, 2013 at 4:53 pm

  toi kuva on niin ihanan kesänen ja pakko vielä sanoa, et vaikutat aivan upeelta ihmiseltä, oot niin aito ja muutenkin! (:

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:11 am

   No voi apua kiitos <3 :)

 • Reply Sariii 22 maaliskuun, 2013 at 4:55 pm

  laitahan niitä kaveripostauksia sitten ku ehit :) ps. oot ihana!

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:10 am

   Joooo :)

 • Reply Anonyymi 22 maaliskuun, 2013 at 5:05 pm

  Heh, täälläkin yks joka hihittelee Miika Nousiaisen ihanuudelle. :)

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:10 am

   !! <3

 • Reply Jenna 22 maaliskuun, 2013 at 6:11 pm

  Oot ehkä ainut AITO bloggari, jota tiedän. Oot aivan mahtava ja ihana persoona ja ihailen sua ihan sata-nolla. ♥ :)

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:14 am

   Vauva <3

 • Reply sofia 22 maaliskuun, 2013 at 7:29 pm

  Wiii ihana! ♥

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:14 am

   Hihi :)

  Jätä vastaus