Mainosten uhri – testissä Valion proteiinituotteet

17 toukokuun, 2012
 

Yleensä oon sellainen, että ihan vaan protestoinnin halusta jätän asioita tekemättä, jos huomaan, että mua selvästi yritetään saada tekemään niitä. Haha kuulostipa tyhmältä, mutta siis, esimerkkinä jotkut nettiartikkeleiden linkit – mitä mehukkaammalta vaikuttava otsikko, sitä varmemmin jätän lukematta, ihan vaan koska en halua kuulua niihin ihmisiin, jotka ei tajua, kuinka helppo ne on houkutella sinne sivuille. Kaikista pahimpia on sellaiset artikkelit, joissa luetellaan seksin hyviä puolia. Ensinnäkin, niitä artikkeleita on ainakin tuhat, toiseksi, niissä on kaikissa samat jutut, ja kolmanneksi, ne kaikki on asioita, jotka kuka tahansa pystyy järjellä päättelemään. Enkä nyt syytä juttujen kirjoittajia, nehän on fiksuja, kun julkaisee artikkeleita kaikkien lempiaiheesta, vaan niitä, jotka sokeasti uskoo niitä juttuja. Keveäksi viihteeksi käy joo, mutta vähän mediakriittisyyttä välillä.. Joskus myös jätän tahallaan kehumatta, jos huomaan, että joku yrittää muka hämysti saada mua kehumaan valittamalla :D Okei jos on aito itsetuntokriisi menossa, niin sitten oon kyllä tukena, mutta tajuatte varmaan, mitä tarkoitan.

Tästä päästäänkin smoothisti siihen, mistä mun piti kirjoittaa. Että. Valion PROfeel-kampanja näkyy joka paikassa, ja vaikka ärsyttääkin olla mainoksen uhri, päätin kokeilla niiden ”proteiinirahkaa”. 

 

Mulla oli kyllä suoraan sanottuna vähän ennakkoluuloja näitä tuotteita kohtaan – aattelin, että ne on varmaan vähän kalliimpia kuin normaalit rahkat muttei välttämättä kuitenkaan yhtään sen parempia kuin tavalliset palautusjuomat ja maitorahkat. Nyt maistamisen jälkeen voisin todeta, että nääh, ainakaan tuo vanilja ei oo mun juttu. Koostumus oli ihanan paksua ja täyteläistä, mutta maku ei miellyttänyt – tosin tähän vaikuttaa varmasti sekin, että vaniljajogurtitkaan ei oo musta kovin hyvänmakuisia. Energiaa yhdessä proteiinirahkassa on 140 kcal, proteiinia 19 grammaa, hiilareita 17 grammaa ja rasvaa 0,35 grammaa. Tavallaan ihan ok ravintosisältö – vaikka hiilihydraatteja nyt onkin vähän enemmän kuin tarvitsisi – mutta true bodaajat varmaan kyllä pysyttelee Valion uusien tuotteiden ilmestymisestä huolimatta siinä normi-Ehrmannin maitorahkassa. Halvempaa ja paremmat arvot.

Seuraavaksi pitää varmaan kokeilla Valiolta niitä PROfeel-juomia, jos ne olisi parempia. Ootteko te päässy testaamaan tuota uutta sarjaa, ja jos ootte, mitä ootte mieltä? Vain pakkaukseltaan ja imagoltaan hienompi tuote vai tästä lähtien ostoskoriin päätyvää kamaa? Ja vielä viimeisenä pakko kysyä: mikä on teidän lemppari proteiinin lähde? Patukat, Gainomaxit, rahkat, raejuustot, kananmunat vai ihan tavallinen ruoka?

40 Kommenttia

 • Reply Veera 17 toukokuun, 2012 at 10:17 am

  Maistoin just tänään sitä mansikkarahkaa, eikä se kyllä miellyttäny mua ollenkaan. Myös minä true-bodaaja vedän ennemmin sitä Ehrmannia :DD

  • Reply Sita 17 toukokuun, 2012 at 10:25 am

   Haha no niin arvasin että te true bodaajat teette niin! :D

 • Reply Henje 17 toukokuun, 2012 at 10:22 am

  Hah jos sä oot noiden Valion tuotteiden mainonnan uhri, niin mä en ole kyllä tollasista kuullukaan! Mennyt ihan ohi tuollaiset niiden proteiinituotteet :–D

  Ite en oo koskaan rahkoista välittänyt. Lihaakaan en syö, joten pyrin saamaan proteiinini muualta. Treenin jälkeen Gainomaxista, raejuustoa mussutan kotona kuin viimeistä päivää (Arlan Keso iz the shiiit!) ja tykkään kohtuudella keitetyistä kananmunista ja milloin mistäkin. Oon aina ollut vaan sellanen "syön mistä tykkään" siis terveellisiissäkin ruuissa, vasta viime aikoina olen alkanut miettimään niitä ravintoarvoja..

  • Reply Sita 17 toukokuun, 2012 at 10:27 am

   Esimerkiksi blogeissa ja Heiaheia:n sivuilla on ollu tuosta sekä Buzzador-kampanjat vielä päälle :D Oi keitetyt kanamunat <3 Mieki tykkään raejuustosta mutta meillä on sitä harvoin kotona, itehän en jaksa ostaa, hehe. Ihanaa ku kesän jälkeen muuttaa omaan kämppään niin voi ite päättää ruoat, voi ostaa just sitä mitä haluaa. Eli kaapit täyteen Gainomaxia ja raejuustoa :D

  • Reply Henje 17 toukokuun, 2012 at 10:34 am

   Hah ai on :—-D Mä oon näköjään onnistunut täysin sulkemaan silmäni. Tai jos se sattuu nyt silmään niin ehkä nyt tunnistankin mainoksen "AAAAAA tuo" Meillä on aina raejuustoa, mutta oon ainoa joka pitää Arlan kesosta joten jos sitä haluan täytyy ostaa itse! Ah kun pääsen omaan kotiin niin mitä kaikkea ihanaa ostankaan kaapit täyteen. Tässä yritän just lukea pääsykokeisiin niin ehkä pääsisinkin nopsempaa sinne omaan kotiin!! Jos jumitun Helsinkiin en varmaan ikinä lähde kotoa.. Okei nyt palaan taas Wordin pariin ja jatkan tätä kääntämistä :–D 3viikkoa jäljellä… hurrrjat tsempit sullekin pääsykokeisiin, tsemppihali!!

  • Reply Sita 17 toukokuun, 2012 at 11:17 am

   Mieki just luen pääsykokeisiin! Tulin koneelle kattoon vanhoja pääsykokeita ku ei jaksa päntätä kirjaa :D Tsemiä samoin ihanainen <3

 • Reply Anonyymi 17 toukokuun, 2012 at 10:47 am

  Raejuustolla oon tähän asti pärjänny, mutta nyt se alkaa pikkuhiljaa tulemaan korvista ulos…aika siirtyä vaihteeksi muihin proteiinin lähteisiin? Ehkä :D

  • Reply Sita 17 toukokuun, 2012 at 11:13 am

   Joo no se voi alkaa kyllä kyllästyttään pidemmän päälle :D Kokeile!

 • Reply Annika 17 toukokuun, 2012 at 11:12 am

  Tuo PROfeel-rahka on huvittava tuote, muka tosi proteiinipitoista vaikka siinä on vähemmän proteiinia ku normirahkassa. Jepajee.

  Minä olen kananmunien, Ehrmann-rahkan ja raejuuston ystävä!

  • Reply Sita 17 toukokuun, 2012 at 11:15 am

   Joo mie kans oon miettiny että hullut kampanjat yleensä tarkottaa just sitä että tuote itessään ei välttis oo niin hyvä että kukaan ostais sitä ilman mainontaa :D Tai silleen.

   Mie en oo vielä saanu itteäni totutettua Ehrmanniin, mutta noiden muiden ystävä oon kyllä kans!

 • Reply julia 17 toukokuun, 2012 at 12:00 pm

  Kokeilin kerran kans just tota vanilijan makusta, avasin paketin ja katoin et ihanan näköstä ja kuvittelin jo ihanan vaniljaisen maun suussa. Jäi kyllä viimeseks kerraks ainakin kyseinen sen maun kohalla.

  • Reply Sita 17 toukokuun, 2012 at 12:06 pm

   Joo mulla just sama :S Pitää kokeilla mansikkaa?

 • Reply Anonyymi 17 toukokuun, 2012 at 12:26 pm

  se jukurtti oli ainaki pahan makusta :D mutta suklaan makunen juoma oli hyvänmakunen :) !

  • Reply Sita 17 toukokuun, 2012 at 12:35 pm

   Okei pitää skipata ne ja keskittyä niihin juomiin :) Pakko maistaa sitä kahviakin, ei oo ennen näkyny kahvin makuisia palautusjuomia!

 • Reply kirkku 17 toukokuun, 2012 at 12:44 pm

  Oon maistanu tota rahkaa mansikanmakuisena enkä kyllä tykänny oikeen. Sitä suklaanmakusta juomaakin oon maistanu ja se oli hyvää :) Tietenkin saatto johtuu hirveestä nälästä treenin jälkeen, mutta musta se oli ihan vastaavaa kun gainomax. Ei varmaa samanmakusta mutta ihan yhtä hyvää :)

  • Reply Sita 17 toukokuun, 2012 at 1:38 pm

   Treenin jälkeen kyllä yleensä maistuu kaikki hyvältä – siksi tuo vaniljarahka yllättikin, en tykänny siitä vaikka oli nälkä :o Nam haluttaa sitä juomaa!

 • Reply Heidi 17 toukokuun, 2012 at 2:41 pm

  Joo pääsin Buzzadorin kautta tuohon kampanjaan mukaan, vielä tosin en oo kaupasta hakenu noita tuotteita testattavaksi. Hyvän pohjan avasit noilla sun mielipitellä. :) Itsellä tulee aika vähä syötyä mitään proteiinia :// Jääkaapissa on ajoittain kyllä raejuustoa ja Ehrmannin maitorahkaa, josta teen kyllä monesti pirtelöä tai syön sellaisenaan ananaksen/marjojen kera. :)

  • Reply Sita 17 toukokuun, 2012 at 4:16 pm

   ÄÄÄ MIE OLISIN KANS HALUNNU, just hyvä kampanja :) Kiva että sie kuitenki pääsit siihen!

 • Reply Anonyymi 17 toukokuun, 2012 at 2:49 pm

  Skyrin rahkat (ainoastaan vanilja- ja mangopassionhedelmä maut, muut maut täynnä hiilareita), ehrmannia, ja kookoksen ystävälle maximin protskupatsku (kaloreita suht paljon, mutta hullun hyvää!!).. ja oon maistanut tosta profeelistä sitä jugurttia, ja yök……..

  • Reply Sita 17 toukokuun, 2012 at 4:17 pm

   Mikäs mikäs maximin kookosjuttu! Kuulostaa hyvältä! Haha eikö ollu hyvä jogurtti :D No joo jogurttiin ei kyllä ehkä sovi semmonen proteiinimeininki, palautusjutut on erikseen.

 • Reply Senja 17 toukokuun, 2012 at 3:10 pm

  hhaha multakin luvassa postausta näistä lähiaikoina ;DD oon jo ehtinyt tutustua ja ite kyllä tykkäsin tosta vaniljarahkasta, tulee mieleen ihan skyrin vanilja :))

  • Reply Sita 17 toukokuun, 2012 at 4:13 pm

   Sie ootki Skyrimuija, mie en osaa syödä rahkoja :p Joko sie muka tulit reissusta!

 • Reply Mirella 17 toukokuun, 2012 at 3:48 pm

  Musta tää Gainomax -villitys on ihan älytön… On ne joo ihan ok, parempi tietenkin kun ei mitään palautusjuomaa, mutta mielummin juon vaikka maitoa treenin jälkeen :D Eikä semmonen yksi purkki riitä mihinkään. Mä protestoin tässä asiassa ihan tarkotuksella, vituttaa kun kaikki "urheilubloggaajat" mainostaa tota Gainomaxia, mutta mielipidettä muista palkkareista ei sitten ole, eikä niistä osaa sanoa mitään. :D (En tarkota sua Sita, sun patukkapostaus oli oikein kattava!:)) Lisäks ne on ihan saakelin kalliita, halvemmaksi tulee tilata Fitnesstukusta kaapit täyteen purkkeja. Tää nyt on vaan mun mielipide, me sekotellaan poikaystävän kanssa jauhot itte ja siinä pysytään :)

  Näitä se kyllä osti meille kaapin täyteen, musta noi oli ihan hyviä ja yleensä oon rahkojen suhteen aika nirso, musta ne maistuu ihan oksennukselta.. Kelpaa mulle välipalaksi kyllä :) Raejuustoa ja kananmunia löytyy kanssa jääkaapin täydeltä, ja aika lailla me ruoasta yritetään saada tarpeeksi proteiinia :)

  Anteeksi avautuminen mussukka, mun oli pakko saada purkautua. :D

  • Reply Sita 17 toukokuun, 2012 at 4:12 pm

   Haha ei se mitään :D En miekään yleensä osta itelle Gainomaxia muuten kuin silloin, kun haluttaa jotain oikein hyvvää – eli ainoa mikä mua niissä viehättää, on se maku. Ymmärrän kyllä jos sulla ei maku kiinnosta niin varmasti joku maito tuntuu paremmalta – mie vaan en ala mitään maitopurkkeja kantelemaan treenilaukussa. Jauhot on halpoja ja hyvät arvot, I know, mutta on ne kyllä paljon pahemman makuisiakin.

   Mie en kyllä tiiä muita kuin Tickle your fancyn Saran joka Gainomaxia mainostais, ketkä "kaikki" siis?

  • Reply Mirella 17 toukokuun, 2012 at 5:16 pm

   Joo Saralla oli just mainos noista Gainomaxeista eikä mua siis häiritse se ollenkaan että mainostetaan jotain jos se tehdään oikein, vaan se että sitä mainostetaan heti kun saa laatikollisen ilmaiseksi :) Kun ei oo aiemmin mitään palkkarikokemuksia näkynyt niin se ihmetyttää.. sama pätee totta kai muissakin tuotteissa. En tosiaankaan nyt Saraa arvostele, vaan lähinnä yleensäkkin tätä nykyajan blogimainostuta, se raivostuttaa mua. :D

   Ja siis joo ilmaisin vähän väärin sanomalla, että "kaikki mainostaa", vaan meinasin lähinnä sitä, että monet bloggaajat ilmottelee postauksissaan, että kokeili tätä uutta Gainomaxia blaablaablaa ja se oli sitte oikeen hyvää ja nannan makusta.. ei siis luultavasti ole yhteistyömainoksia, vaan ihan omia kokeiluostoksia :) Ja näitä oon nähnyt useita ihan pienemmissäkin blogeissa.

   Näissä mua ärsyttää se, että tulee ketjureaktio -> luet tuotteesta jostain suositummasta blogista, käyt ostamassa tuotteen (tää on jees), se on susta hyvää ja kirjoitat blogissas, että se on hyvää. Moniko perehtyy asiaan tarkemmin tai kokeilee muita tuotteita ja vertailee niitä ja kertoo SIITÄ blogissaan? Mä oon nähnyt vaan yhen tämmösen postauksen, se oli hyvä, mielenkiintonen ja se oli sun!

   Mun mielestä palautusjuomassa ei oo tärkeintä se maku, vaan se miten se auttaa palautumisessa. Sen takia en kestä tätä hehkutusta tästä yhdestä ainoasta tuotteesta, koska suurin osa mainitsee postauksessa vaan sen maun, eikä sitä tehoa. Eikä myöskään mainita mitään muita tuotteita, vaan se yks mikä on nyt just IN.

   Tajuutko yhtään mun selityksiä?:D

  • Reply Sita 17 toukokuun, 2012 at 5:55 pm

   Tajuan mie :D Joo mieki tavallaan inhoan sellasta ketjureaktiota, siksi tän postauksen otsikko on mitä on, haha. Gainomax nyt on vaan helposti saanu sellasen suositun aseman, koska sitä mainostetaan telkkarissa + ihmiset tykkää sen mausta, mutta tavallaan mua ei häiritse se, ettei kukaan ota selvää onko se oikeasti hyvä. Tai siis, ne jotka oikeasti treenaa silleen että syöminen on tarkkaa, niin ne kyllä jättää huonommat tuotteet pois, kyllähän kaikki Dietmixit sun muut on tarkoitettu tällaisille semitreenaajille :D Musta se ei ole maailmanloppu vaikka syöt jotain rahkaa, joka ei oo se _kaikista proteiinipitoisin – kaikki syö sen mukaan, miten kokee itelleen tarpeelliseksi. Mie itse en koe että mun lihakset tarvitsee palautumiseen mitenkään kovin erikoisia juttuja, siksi en oo nytkään jaksanu pitkään aikaan ostaa itelleni jauhoja. Musta se on kiva osa sitä treeniä, se että tietää että saa hyvänmakuista palautusjuomaa vähän niin kuin palkinnoksi :D Herkkupeppu..

   Mutta siis tajusin kuitenkin pointin! Kaikki ykkösasemassa olevat tuotteet on tavallaan vähän ärsyttäviä, varsinkin jos ihmiset sokeasti uskoo niiden paremmuuteen. (Mie en esim haluais iPhonea ihan vaan koska ne on niin suosittuja :D)

   Ps. HYVÄ SUOMI WOHOUUUUUUUUUU

  • Reply Mirella 17 toukokuun, 2012 at 6:01 pm

   Jep hyvä! :) No en mäkään mitenkään kauhean tarkka oo, mutta mun mies on ja se on saanut mutkin pikkuhiljaa vähän tämmöseks :D Jep ja eiköhän ne jotka treenaa tosi tarkasti niin tiedä ne suuhunsa laittavat :) En mä mikään pilkun*ussija oo, helposti ärsyyntyvää ja tulista sorttia vaan ;D

   SUOMIII!

  • Reply Sita 17 toukokuun, 2012 at 6:07 pm

   Dont worry, oon just samanlainen – ja hyvä vaan että on keskustelua :D

 • Reply Anonyymi 17 toukokuun, 2012 at 4:12 pm

  Toi profeelin mansikka oli ainakin täyttä kuraa mun makuuni, liian paksua ja oli vaikeeta saada nieltyä just sen paksuuden takia. Maku maistu ihan teolliselta, eli ei yhtään mun juttu. Mä tykkään paljon enemmän palautusjuomista, ehdoton lemppari on Gainomaxin suklaa!

  • Reply Sita 17 toukokuun, 2012 at 4:14 pm

   Musta se paksuus oli jotenki kivaa! En tiiä miks :D

 • Reply Hanna 17 toukokuun, 2012 at 6:44 pm

  Kieltämättä on ärsyttävää tuntea ittensä jonkun mainoksen orjaks, tulee sellanen olo et joku ois hyväkskäyttäny sua.
  Mutta joo noista proteiininlähteistä sen verran, että ite en oo erityisemmin tarkkailu noita syöminkejäni siis sisällön ja ravintoarvojensa mukaan. Syön mitä kaapista löytyy ja mikä kullonki maistuu. Ennen harkkoja syön yleensä korkeintaan banaanin tai ruisleivän tai ompun… Harkkojen jälkeen syön huoletta ihan kunnon ruan. Varsinaisia palautus-juttuja en ole edes kokeillut. :) Ja rahkoista en ite erityisemmin pidä, jotkut makeat jälkkärirahkat menettelee, mutta tollanen "perus"rahka ei mee mulla millään alas.

  • Reply Sita 17 toukokuun, 2012 at 6:49 pm

   Kunnon ruoalla kyllä pärjää ihan hyvin jos ei vedä juttagustafsonmaista treeniä! Ja lämpimät ruoat on niin hyviä, peittoaa kyllä silleen kaikki keinotekoiset pötköt :)

 • Reply Anonyymi 18 toukokuun, 2012 at 5:56 am

  Haha oikeesti Facebookissaki ärsyttää ku jotkut ~12vuotiaat laittaa oman kuvan kuvatekstiksi että "Ruma" ja oottavat että saavat muilta kehuja.. D:D::D "Kaunis!!!" "Höpö höpö, minä ruma sinä kaunis<3" semi_noloa :3
  Mutta joo, mää ostin kans viikno alussa tuota proteiinirahkaa ja sitte sitä jugurttia.. kummassakaan ei maistunu vadelma eikä vanilja, vaan lähinnä se rahka vaan..

 • Reply Alexandra 18 toukokuun, 2012 at 7:12 am

  Moikka! Buzzadorkampanjassa (eli ilmainen tuotetestaus) on kokeilussa juuri nämä tuotteet, eli buzzadorina voit hakea kampanjaan mukaan, mikä oikeuttaa sinut etukorttiin, millä voit päivittäin hakea profeel-tuotteita s-yhtymän kaupasta kokeiltavaksi. Jos joku haluaa mukaan, voin laittaa mailitse värväyskutsun, mailaikaa chefale@suomi24.fi :) Minulla lähtee nämä kokeiluun kun etukortti saapuu! :)

  Täällä olisi myös tarjolla biletoppiarvontaa glamshopilta, kaikki ovat tervetulleita osallistumaan :)
  http://keywordfashion.blogspot.com/2012/05/glamshop-arvonta.html

  P.S +1 lukija ;)

  • Reply Sita 18 toukokuun, 2012 at 7:19 am

   Se kampanja meni jo umpeen, miekin hain siihen mutten päässy.

  • Reply Alexandra 18 toukokuun, 2012 at 7:56 pm

   Ai no hitto :( kato huomasin tuon sun buzzador-merkinkin tuolla -.-'

 • Reply Kristiina 18 toukokuun, 2012 at 2:57 pm

  mähä oon tosiaan iha totaali vaniljafriikki ja en ollu uskoa että tää ois muka pahaa :-D mutta niinii tosiaa, ostin tätä nyt tässä ja noi sun kuvailut sopii kyllä niin hyvin tähän; paksua ja täyteläistä on kyllä, mutta tää makuuuuuuuuuuuuu. :-( en kestä! kova kolaus kyllä vaniljaystävälle voih.
  ja hei, kerrothan sitten millasta se juoma on:)

  • Reply Sita 19 toukokuun, 2012 at 5:40 pm

   Okei eli tää mun mielipide ei ollu pelkästään sen takia, etten yleensäkään tykkää vaniljasta :D Haha raukka, koita pärjätä kolauksesta huolimatta.

   Ja juu kerron!

 • Reply Anonyymi 19 toukokuun, 2012 at 7:10 am

  Kokeilin sekä profeelin jogurtteja että rahkoja kaikissa makuvaihtoehdoissa, mutta kaikki maistui aika pahalle.. Ilmeisesti jogun/rahkan sekaan on lisätty jauheena heraproteiinia (ainaki ravintosisällöstä päätellen), mikä sit saa sen rahkan maistumaan ihan jauhoiselle..

  • Reply Sita 19 toukokuun, 2012 at 5:41 pm

   Höh, harmi ettei nekään oo hyviä. Olin jo innoissaan :(

  Jätä vastaus