Maanantain kuulumiset

29 syyskuun, 2014

image

Taisin aloittaa viime viikonkin istumalla maanantaina aamukahvin kanssa koneella kirjoittamassa postausta ennen päivän luentoja. Aurinko paistaa, uusi viikko, uudet kujeet. Tai no, osa samaa vanhaa! Tänään mulla on ohjelmassa käydä viron ja unkarin luennoilla sekä ehkä pyörähtää salilla. Mun elokuussa alkaneet selkäkivut on jotenkin siirtyneet myös vasempaan lonkkaan, joka on ollut ekan kerran paskana kun olin 14-vuotias, joten vähän taas stressaa mennä salille. No, pitää tehdä varovasti! Kipu ei kuitenkaan ole liikkeestä johtuvaa vaan enemmänkin lepokipua: lonkkaa vihloo kun istun tai makaan. Oon kyllä melkonen mummeli jo tämän ikäisenä…

Haluaisin tänään myös tehdä ensimmäisen linkitä blogisi -postauksen, mutta saa nähdä meneekö se huomisen puolelle. Huomiselle ei nimittäin ole muuta hommaa kuin käydä iltavuorossa töissä. Keskiviikkona mie lähden luentojen jälkeen iltajunalla Rovaniemelle (taas, sillä en viime reissulla ehtinyt nähdä mun äitiä kuin pikaisesti). Rovaniemellä ajattelin ehkä käydä Kunnon Paikassa jumphaamassa ja perjantaina mie saan vähän uutta väriä tukkaan ennen kuin tuun takaisin Ouluun. Ajattelin laitattaa tyveen vähän tummaa ja jättää latvat vielä liukuvärjätyiksi eli tällaisiksi muodikkaan pissankeltaisiksi. Vai pitäiskö vetää koko tukka tummanruskealla? Mitä mieltä ootte?

image

Lauantaina meillä onkin sitten ne oululaisten bloggaajien illanistujaiset mun luona! Hah, jännää. Näin untakin, ettei meidän yhteistyökumppaneiden paketit ehtineet tulla ajoissa: mie sain Cloettan ja Lumenen sponsoriksi illalle, eli saadaan tutustua toisiimme Cloettan suklaata mussutellen ja illan päätteeksi osallistujat saavat Lumenen tuotteita mukaan. Oon muuten vissiin jotenkin erikoistunut näihin paniikkiuniin nyt viime päivinä? Haha.

Tällaiset oli mun kuulumiset näin syyskuun viimeisenä maanantaina. Ei hele, ylihuomenna on jo lokakuu! Aika ihanaa, mie saan kohta alkaa joulustelemaan. Toivottavasti teidän viikko on alkanut hyvin ja teidän päivässä on kivoja sattumia, vastaantulijoiden hymyjä ja pikku onnenhetkiä :)

18 Kommenttia

 • Reply Anna 29 syyskuun, 2014 at 8:49 am

  Kokonaan ruskeiksi! (:

  • Reply Sita 29 syyskuun, 2014 at 11:23 am

   Wäää uskaltaiskohan :)

 • Reply Mia Maria 29 syyskuun, 2014 at 9:05 am

  Liuku väri sopii sinulle, mielestäni sen voisi jättää vielä hiuksiisi :)

  • Reply Sita 29 syyskuun, 2014 at 11:23 am

   Kiitti, kiva kuulla että oot tuota mieltä :)

 • Reply annieveliina 29 syyskuun, 2014 at 9:30 am

  Tuo tukka on hyvä, mutta sulle passaa kyllä mikä vaa! Vaikka oon aina melkee liukuvärin puolella, nii kokotumma vois olla ihana näin syksyllä ja talven lähestyessä :) Kesäksi sitte taas vaaleempaa!

  • Reply Sita 29 syyskuun, 2014 at 11:24 am

   Totta! Ja mulla ei kyllä oo ollu pitkään aikaan tasaisen väristä :)

 • Reply Anonyymi 29 syyskuun, 2014 at 9:32 am

  Toi että selkäkipu säteilee jalkaan voi johtua iskiaksesta… Mulla oli iskias/selän välilevyn pullistuma reilu vuosi sitten ja kipu säteili selästä vasempaan jalkaan, joka oli lopulta aivan tuskaa, kun kaikki istuminen/nouseminen/makaamaan meneminen oli tosi vaikeaa. Pystyin aluksi käymään kyllä salilla/jumpissa ihan normaalisti eikä kipu haitannut, mutta sen pahentuessa olis kyllä ollut aivan mahdotonta urheilla. Kantsii käydä lääkärissä!

  • Reply Sita 29 syyskuun, 2014 at 11:24 am

   Kuulostaa kyllä vähän tutulta :S Kiitos kommentista, pitäis kyllä ihan oikeasti saada aikaiseksi tehtyä tälle jotaki! Ettei just menis pahempaan suuntaan yhtäkkiä

 • Reply Hanna 29 syyskuun, 2014 at 10:28 am

  Nää sun höpöttelyt on aina yhtä kivoja :) Täällä on ainakin viikko alkanut hyvin, ulkona paistaa aurinko ja siks olikin kiva tallustaa kotiin eikä napata bussia :)

  Ja kokonaan ruskeiksi, vaikka tuo liukuvärikin kyllä passaa sulle mainiosti.

  • Reply Sita 29 syyskuun, 2014 at 11:25 am

   Voii ihana kuulla :) Mieki melkein nautin pyöräilystä yliopistolle! Kunnes tuli kuuma ja meni hermot :D

 • Reply Marjo 29 syyskuun, 2014 at 12:45 pm

  Oletko ajatellut, että kokotumman tukan sijaan voisit kokeilla vaikka monisävyvärjäystä (a.k.a. monisävyraitoja), joka saa hiukset näyttämään paksummilta ja värin vivahteikkaammalta? :) Vois sopia nimittäin sulle tosi hyvin! T. tuosta sun leijonanharjasta kateellinen lättätukka.

  p.s. Komppaan anonyymiä kommentoijaa, eli tuo selkä-/lonkkakipu kannattaa ehdottomasti selvittää lääkärillä, sillä saatat loukata itsesi tosi pahasti treenatessa, jos kyse onkin välilevynpullistumasta.

  • Reply Sita 29 syyskuun, 2014 at 6:11 pm

   No joo vois kyllä! Mulla on vaan vähän ajanpuute tällä tulevalla kerralla, ei taida olla aikaa siihen :S Mutta sitä seuraavalla kerralla ehdottomasti! Hyvä idea :) Ps. Haha älä oo kateellinen <3 Ja joo pakko kyllä, ärsyttää ku oon niin aikaansaamaton tällaisten juttujen suhteen

 • Reply IraCassandra 29 syyskuun, 2014 at 5:24 pm

  Mun mielestä sulle sopii molemmat, mutta kallistun liukuvärjäyksen puoleen! :) Ja ihana kuulla että muillakin on mummo fiilis, mä kanssa aina kiroon kun istun esim. pitemmän aikaa lattialla niin jokanen nivel naksahtaa kun nousen ylös :DDD

  • Reply Sita 29 syyskuun, 2014 at 6:17 pm

   Haha :D Joo mullaki tosi monesti lonkka naksahtaa! Oot huippu <3

 • Reply jenna 29 syyskuun, 2014 at 6:06 pm

  Värjää kokonaan ruskeaksi ja pari vaaleempaa raitaa, oisko ideaa? wäää, vähän kivaa tulla vklp ja nähdä kaikkia tyttöjä! :)

  • Reply Sita 29 syyskuun, 2014 at 6:18 pm

   Just laitoin tuohon ylemmäs että tumma plus raidat olis just hyvä muttei oo aikaa! Perkele :( Kun meille ei oo varattu kuin tunteroinen, menen mun äitipuolen asiakkaaksi niin se joutu laittaan mut hätäisesti ennen muita asiakkaita :D

 • Reply iina 29 syyskuun, 2014 at 6:26 pm

  1. ihanat kuvat ♥
  2. et oo ainut kipumummeli mutta kyllä me täältä vielä noustaan!
  3. miksen oo käyny rovaniemellä?
  4. unet on ihan pöhköjä :)
  5. joulustelu ♥

  • Reply Sita 30 syyskuun, 2014 at 10:10 am

   Voiii pikkuinen, ihana lista <3

  Jätä vastaus