Linkitä blogisi

syyskuu 14, 2014

image

Joku pyysi multa loppukesästä kommenteissa tätä, joten nyt kun kysymyspostaus-urakka on ohi, on aika pistää linkitä blogisi -hässäkkä käyntiin! Eli ei muuta kuin laittamaan omaa blogia kommenttiboxiin. Mie käyn teän sivuja läpi ja valitsen omia lemppareita, joita esittelen myöhemmin postauksissa. Mulla ei ole mitään kriteerejä sille, ketkä saa osallistua; ei siis ole väliä, onko aihealueena life style vai ruoka, tai onko sulla lukijoita kymmenen vai tuhat. Kaikki mukaan vaan :) Ajattelin tehdä useamman lempparilistan, että saadaan mahdollisimman monta kivaa blogia näytille – tällaiset jutut voi kuitenkin merkitä yllättävän paljon bloggaajalle, sillä esimerkiksi mun blogi sai alkusysäyksensä Laura Heijan linkitä blogisi -postauksen kautta.
Toivottavasti saadaan mahdollisimman paljon porukkaa mukaan! Saa vinkata kaverillekin :) Osallistumisaikaa ei ole rajattu, mutta koitan saada ensimmäiset blogiesittelyt julkaisuun parin viikon päästä. Myöhemmät tulee sitten ripotellen tässä syksyn ja alkutalven aikana. Ja nyt ei muuta kuin linkittämään!

227 Kommenttia

 • Reply kkaati syyskuu 14, 2014 at 3:43 pm

  http://katis-photography.blogspot.fi/ moikka :) mie lisäilen mun blogiin valokuvia luontoon ja eläimiin liittyen. blogi on kuvapainotteinen :)

 • Reply Tiia K syyskuu 14, 2014 at 3:45 pm

  Linkitän ilomielin ajatuksella, ettei ennakkoluuloja ja mm.ikärasisimia ole. ;) Blogi kuitenkin on tälläisen 45-vuotiaan tekele elämästä ylipäänsä, iloisista ja surhahupaisistakin sattumuksista. :) Jos blogia selaa, sieltä voi löytyä aika jänniäkin juttuja. :)

  Aurinkoista sunnuntaita ja kauniita tähtiöitä toivottelee Tiia

  http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/

 • Reply Oonae syyskuu 14, 2014 at 3:47 pm

  http://oonaen.blogspot.fi/

  18-vuotias kampaaja opiskelija kirjoittaa lifestyle, muoti sekä kauneusblogia, joka kiteytyy saman nimen alle. Blogistani löytyy erikseen BEAUTY STUFF -osio, josta löytyy hius- ja meikkivinkkejä kaikille♥. Olen positiivari, haaveilija, runotyttö ja kirpparihiiri. Blogissani korostuu elämän hyvät sekä huonot hetket realistisesta näkökulmasta. Pyrin korostamaan asioita, joista nautin.
  Kaikkea tätä yhden klikkauksen päässä ^^!

 • Reply Suvi syyskuu 14, 2014 at 3:59 pm

  http://tb-suvin.blogspot.fi

  Treeni- ja hyvinvointiblogi, jossa jaan ajatuksiani mm. käynnissä olevasta pt-koulutuksesta, gluteenittomuudesta ja keliakiasta ja yleisesti treenaamisesta :)

 • Reply Maikki syyskuu 14, 2014 at 4:02 pm

  Nämä postaukset on huippuja, useat ihanat blogit löytyneetkin nimenomaan näiden kautta =)

  http://www.kaytetyt.blogspot.com

 • Reply Riina syyskuu 14, 2014 at 4:03 pm

  http://www.aanimalia.blogspot.fi/

  16-vuotias, lukiossa kuvataidelinjalla opiskeleva tyttö pitää valokuvapainotteista blogia. Välillä juttua kolmesta hamsteristani ja isäni luona asuvasta irlanninsetteristä.

  ps. mä muuten löysin blogisi pari vuotta sitten niin, että olit kommentoinu vanhaan blogiini heh. Ja tosi hyvä että löysin tänne! :)

 • Reply nuppu syyskuu 14, 2014 at 4:04 pm

  lav-eat.blogspot.fi

 • Reply Teresa syyskuu 14, 2014 at 4:05 pm

  http://bringmethe-future.blogspot.fi

  22-vuotias Oulun kupeessa asusteleva naikkonen kirjailee elämästään ja kaikesta siihen kuluvasta. Mukana niin musiikkia, kosmetiikkaa, vaatteita kuin ruokaakin! Tervetuloa mukaan! :)

 • Reply Kia Karin syyskuu 14, 2014 at 4:07 pm

  http://kiakarin.blogspot.fi/

  Muoti/lifestyle/mikäikinä blogi ilmeisesti aikuisempaan makuun (mut ois laitettu siinä inspirationissa sinne Living & Lifestyle puolelle :-D)

 • Reply emppu syyskuu 14, 2014 at 4:07 pm

  Tässä sulle blogini, jota ei pysty tunkemaan mihinkään kategoriaan: tänään se saattaa olla musiikkiblogi, huomenna leivontablogi ja ensi viikonloppuna henkilökohtainen päiväkirja! :)
  http://weirdteaparty.blogspot.fi/

 • Reply Lotta syyskuu 14, 2014 at 4:08 pm

  http://lottaeleonora.blogspot.fi/ :)

 • Reply Alina Häyrynen syyskuu 14, 2014 at 4:09 pm

  http://alfajaelfa.blogspot.fi kahden 17-vuotiaan tytön elämää reissaamisesta,arkielämästä ja muodista:)

 • Reply Emma syyskuu 14, 2014 at 4:10 pm

  http://holyfacepalm.blogspot.fi/

  17-vuotiaan tytön elämää lifestyle/muoti blogin muodossa Rovaniemeltä iloisella elämänasenteella :)

 • Reply Anni syyskuu 14, 2014 at 4:11 pm

  http://dominoefekti.blogspot.fi

  Lifestylea, eli jaarittelua arjen iloista, ulkonäöstä, fiiliksistä ja innostumisesta milloin mihinkin hömppään elämäntapahaaveilijan näkökulmasta :)

 • Reply Laura syyskuu 14, 2014 at 4:13 pm

  http://v-laura.blogspot.fi/

  Kirjoittelen lähinnä lifestyle-tyylistä blogia, kiinnostuksenkohteina erityisesti muoti ja kauneus. Mun blogi on aika kuvapainoitteinen, mutta haluaisin tulevaisuudessa kirjoitella sinne syvällisempiäkin juttuja :)

 • Reply Jenny syyskuu 14, 2014 at 4:14 pm

  http://elamaaonihanaa.blogspot.fi/
  Kirjoittelen sitä mitä tulee mieleen, ja aiheet on aika laidasta laitaan. On kauneuteen liittyvää, kuulovamma tai sekalaista. Ei ole yhtä tiettyä aihetta mistä puhuisin, ja toivon että pidät blogistani! :) Blogi on aika paljon lifestyletyyppinen, ainakin minun mielestä.

 • Reply Reetta syyskuu 14, 2014 at 4:17 pm

  http://selectfilter.blogspot.fi

  Oon 21 vuotias visuaaliseksi suunnittelijaksi opiskeleva puuseppä ja mun blogi koostuu kosmetiikasta, kissoista, sisustushässäkästä ja vähän kaikesta josta satun räpsimään kuvia, valitettavan usein se sattuu olemaan oma naama. Mun blogista saa eniten irti ihmiset joita kiinnostaa halppis-kosmetiikka ja niillä toteutetut meikki"tutoriaalit", ihmiset jotka arvostaa enemmän hyviä kuvia kuin tekstin laatua ja jotka elää pilke silmäkulmassa ;) Niin ja jos konkreettisia esimerkkijä tarvitaan niin blogissa on paljon kissoja, tatuointeja, hiusjuttuja, meikkejä, kuvia, kuvia, kuvia ja kirjotusvirheitä.

 • Reply katri syyskuu 14, 2014 at 4:19 pm

  http://katriaulikki.blogspot.fi/
  18-vuotiaan uuteen kaupunkiin vasta muuttaneen opiskelijatyttösen lifestyle-höpötystä kaikesta maan ja taivaan välillä :-)

 • Reply Tania syyskuu 14, 2014 at 4:19 pm

  Kiva, kun toteutat tämmösen. Toivottavasti löytäisi itekkin lisää luettavaa. Oon huomannut, että monet ei mainosta blogiaan mitenkään joten jonnekkin kivaan blogiin ei välttis eksy koskaan. Ja se on hirvee vääryys :(

  Tässä minun blogi jossa olet tainnut muutaman kerran jo vierailla. Olen 27 vuotias pienen pojan äiti Oulusta. Blogissa paljon pohdiskelua ja syvellisempiä juttuja. Asukuvia ja paloja arjesta. Välillä ihan sitä hömppääkin. Jätän tarkotuksella ne negatiiviset asiat blogin ulkopuolelle. Ainakin yritän pitää sen sellaisena hyvänmielen paikkana. Tervetuloa tututsumaan.

  http://taniansilmin.blogspot.fi/

 • Reply Julia syyskuu 14, 2014 at 4:26 pm

  julia-maaria.blogspot.com

  Kaliforniasta palannut vaihtari, joka muutti pari viikkoa sitten Ouluun koulun perässä ja kirjottelee elämästään näiden kahden maailman välillä :)

 • Reply Vivian syyskuu 14, 2014 at 4:27 pm

  Heippa! Täällä kirjoittelee 17- vuotias lukiota opiskeleva tyttö. Blogini koostuu mm. arjen pienistä asioista, tunteista, läheisistä ja mitä päivisin tulee eteen eli suoraan sanoen life-style blogi. Tervetuloa lukemaan blogiani!

  http:/todaymeandmylife-vivi.blogspot.fi

  Terkuin Vivian

 • Reply anskuujou syyskuu 14, 2014 at 4:27 pm

  NOU PROBLEEM

  20-vuotiaan Annika tyttösen blogi on pulloillaan hyvää mieltä, räpsittyjä kuvia ja höpötyksiä milloin mistäkin! :)

 • Reply Linda syyskuu 14, 2014 at 4:32 pm

  16-vuotiaan tytön omaa elämää kuvaavia postauksia, jotka on useimmiten melko kuvapainotteisia :-)

  http://beautiful-life-of-linda.blogspot.fi/

 • Reply Enni syyskuu 14, 2014 at 4:47 pm

  Oii kiva että teet tällaisen! Mun blogi onkin varmaan sulle jo tuttu, mutta linkitän silti, toivottavasti se ei haittaa… :) <3

  Eli mun blogi koostuu lähinnä omasta perusarjesta, sillon tällöin asuista sekä tietenkin oman kodin valmistuessa myös sisustuksesta! Tykkään kirjottaa kaikkee hömppää, en hienostella. Tykkään pohtia ja jakaa myös henkilökohtaisempiakin asioita joskus :')

 • Reply Emmi-Riina Kangas syyskuu 14, 2014 at 4:47 pm

  Tämmöset on niin hyviä, monta lempparia löytyny näiden postauksien kautta :-)

  http://emminda.blogspot.fi/

 • Reply Enni syyskuu 14, 2014 at 4:49 pm

  Hupsista keikkaa, nyt se perhanan blogi jäi kommentin kyydistä…. :D elikkäs tuota siis:

  elamaa-enni.blogspot.fi/?m=1

 • Reply Noora syyskuu 14, 2014 at 4:50 pm

  http://radioacgirl.blogspot.com
  15 kesäinen tyttö kirjoittelee blogiinsa kaikesta tyttömäisestä (ja myös ei-niin-tyttömäisestä), intohimoinaan urheilu ja kauneus.

 • Reply paula sofia syyskuu 14, 2014 at 4:57 pm

  http://fash1ontherapy.blogspot.fi/ :)

 • Reply neak syyskuu 14, 2014 at 5:02 pm

  http://www.nea-k.blogspot.fi

  18vuotias opiskelija kirjoittelee blogia lähinnä omasta tyylistään. Muoti juttujen lisäksi myös muuta turhanpäivästä höpöttelyä. Tervetuloa lueskelemaan:-)

 • Reply Helena syyskuu 14, 2014 at 5:02 pm

  http://smashthesnowglobe.blogspot.fi

  Parikymppisen ihmistieteiden opiskelijan kuvitettuja kertomuksia elämästä ja sen pienistä ja suurista iloista, kuten syömisestä, hyvistä kirjoista ja matkustelusta. Välillä uidaan syvemmissä vesissä, mutta pää pysyy aina pinnalla.

 • Reply Nelli syyskuu 14, 2014 at 5:09 pm

  http://nellinadjaelisa.blogspot.fi/

  21-vuotias pohjoisen tyttö kirjoittelee jokapäiväisestä elämästään – ihanista hetkistä ja kaikesta, mikä saa hymyilemään keskellä rankintakin sadetta.

 • Reply Jozella K syyskuu 14, 2014 at 5:13 pm

  Hei ompa kiva juttu tämmönen! :) Minä oon 23-vuotias oululainen, kirjoittelen muoti- ja lifestyle-tyyppistä blogia, mistä kauneus-, treeni- ja ruokajuttujaki löytyy. Toivottavasti tykästyt!

  http://jozellablog.blogspot.fi/

 • Reply Heidi syyskuu 14, 2014 at 5:17 pm

  http://heidi-facetomorrowtoday.blogspot.fi/
  26v. oululaistunut rovaniemeläinen kirjottelee reseptejä, mutta myös sisustukseen, kauneuteen ja valokuvaukseen liittyvistä aiheista. :)

 • Reply Pepa/Story of My Life syyskuu 14, 2014 at 5:22 pm

  http://storyofmylife-pepa.blogspot.com

  Tamperelaistyttösen lifestyle-blogi :) Keskiössä asut, vaatteet ja kaikenmaailman höpöttely mahdollisimman rennolla otteella.

 • Reply Niina syyskuu 14, 2014 at 5:32 pm

  http://nniinaa.blogspot.fi/

  16-vuotiaan lukiolaistytön kuvapainoitteinen lifestyleblogi :-)

 • Reply Johanna syyskuu 14, 2014 at 5:33 pm

  http://lfdy.blogspot.fi

  19-vuotiaan hömppäblogi täynnä vaaleanpunaista ja tyttömäisiä juttuja. Löytyy mm. asukuvia, sisustusta ja videoita. :)

 • Reply Malla syyskuu 14, 2014 at 5:41 pm

  http://www.fashionetc-m.blogspot.fi
  Kohta 17.v tytön blogi täynnä asukuvia, kuulumisia ja muuta höpinää!

 • Reply Juulia syyskuu 14, 2014 at 5:41 pm

  http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  24-vuotias naisenalku, juuri startanneet yliopisto-opinnot suomen kielen parissa, rakkaus kirjoittamiseen sekä loputon kiinnostus muotiin. Tervetuloa! :)

  Ps. Kiitos siitä opintopostauksesta!! Toivoin joskus sulta sitä, mutta taisin unohtaa kommentoida siihen. :)

  • Reply Sita syyskuu 24, 2014 at 11:00 am

   No ole hyvä <3 :)

 • Reply Sina V. syyskuu 14, 2014 at 5:42 pm

  http://sinaviola.blogspot.fi/

  Olen 20 -vuotias Helsinkiin muuttanut sielukas unelmoija ja kirjoitan blogissani elämästäni sekä esittelen asujani kauniiden kuvien siivittämänä. Rakkaina harrastuksinani ovat laulaminen ja pianonsoitto sekä piirteleminen ja maalailu.
  Toivoisin että lukijat voisivat inspiroitua blogistani :)

 • Reply j syyskuu 14, 2014 at 5:46 pm

  http://crpdmj.blogspot.se anonyymiä aupparielämää stokiksesta!

 • Reply Mikaela syyskuu 14, 2014 at 5:53 pm

  http://allthelovesofmylife.blogspot.fi/

  jeee, kiva jos sais itekki sun listauksista sit uutta luettavaa! :)

 • Reply sini syyskuu 14, 2014 at 5:56 pm

  http://yourkite.blogspot.fi

  moi sita! mikäköhän tuo minun blogini olisi? sieltä löytyy ainakin valokuvia, omaa elämää ja ajatuksia siitä ja vähän muustakin.

 • Reply Katarina Lilius syyskuu 14, 2014 at 6:04 pm

  http://thenextepisode-katarina.blogspot.fi/
  Helsinkiläinen muotibloggaaja :)

 • Reply Jere syyskuu 14, 2014 at 6:12 pm

  http://omanelamanikuningas.blogspot.fi/
  18-vuotiaan nuorukaisen elämää lifestyle blogin muodossa :)

 • Reply Kajsa syyskuu 14, 2014 at 6:26 pm

  http://kaisamarian.blogspot.com

  19-vuotias välivuotta viettävä oululainen. Kirjoittelen mun elämästä, mielipiteistä, vaatteista ja ilmiöiden ihmettelystä :)

 • Reply Anna syyskuu 14, 2014 at 6:40 pm

  Jos kosmetiikkajutut kiinnostaa niin tässä ois:
  http://ootmeikannut.blogspot.fi
  Ja blogis on ihan huippu! (:

  • Reply Sita syyskuu 24, 2014 at 11:07 am

   Oma blogis on! :)

 • Reply Pilvi Pikivirta syyskuu 14, 2014 at 6:41 pm

  http://iseeabiggerdreams.blogspot.fi/
  Valokuvaus/lifestyle blogi :-)

 • Reply Mia Maria syyskuu 14, 2014 at 6:43 pm

  http://mima93.blogspot.com/ 21-vuotias oululainen tyttö joka höpöttää kaikenlaista, opiskelen raahessa hiusalaa ensimmäistä vuotta, jatkossa tulossa blogiin enemmän hiusjuttujakin :) Tykkään koirista, kynsilakoista, meikeistä ja toki uusista vaatteista <3 käy ihmeessä tsekkaamassa! oon vasta alkanu oppia käyttään bloggeria vähän paremmin kuin alkuaikoina :)

 • Reply Annika syyskuu 14, 2014 at 6:53 pm

  http://sweetystalker.blogspot.fi/
  Tiuhaan päivittyvä tuore huumoriblogi arkisista kohellusta kuvina ja giffeinä.

 • Reply Keyword:fashion syyskuu 14, 2014 at 6:59 pm

  http://keywordfashion.blogspot.fi/

  Jokapäiväistä hulinaa kuvina ja sähläystä asukuvien, kaikenlaisten pinnalla olevien kausijuttujen ja muun elämän keskellä 25-vuotiaan naisen(tytön?) näkökulmasta huumoria, raivopostauksia ja sarkasmia unohtamatta..

 • Reply Larissa syyskuu 14, 2014 at 7:00 pm

  – pienetajatukset.blogspot.fi

  Arkea, fiiliksiä ja syvällisempiä pohdintoja.

  :-)

 • Reply Pöyhkeä Minkki syyskuu 14, 2014 at 7:03 pm

  Hieman erilainen blogi;)
  http://www.poyhkeaminkki.blogspot.fi/

 • Reply Saijis syyskuu 14, 2014 at 7:08 pm

  http://saijis.blogspot.fi/

  20-vuotias tyttö, joka rakastaa shoppailua, kosmetiikkaa, matkustelua, aurinkoa, juoksemista, pitkiä aamiaisia ja kauniita laukkuja! Blogissa lähellä sydäntä on myös videot, päivän asut, tuotearvostelut sekä tutoriaalit. Lisäksi löydät sieltä aina laadukkaat kuvat ja aktiivisen postaustahdin :)

 • Reply Jenni syyskuu 14, 2014 at 7:29 pm

  http://newlife-jnn.blogspot.fi/

  22-v tyttö Tampereelta kirjoittelee lifestyle-blogia rennolla ja positiivisella otteella :) Blogini on aika asukuva painotteinen, mutta tykkään julkaista myös mm. ruokajuttuja, random-kuvia ja kosmetiikkavinkkejä. Ja näkyypä sielä blogissa välillä myös mun ranskanbulldoggi Ulpukin!

 • Reply Piia syyskuu 14, 2014 at 7:33 pm

  Mä tässä vielä puolisen vuotta kirjoittelen ulkosuomalaisen elämästä, sitten taas muista elämän uusista tuulista. Siitä blogissa onkin kysymys, elämän suunnasta ja kaikesta mitä matkalla sinne jonnekin tapahtuu :)

  http://suuntaviiva.blogspot.com

 • Reply Route Alice syyskuu 14, 2014 at 8:31 pm

  http://ontheroadalice.blogspot.fi

  23-vuotias Tamperelainen parturi-kampaajaopiskelijan (eli minun) pitämä blogi. En ole aihettapiiriä sen kummemmin rajaillut, kirjoitan kaikesta mistä tykkään, vaikka paljon blogi keskittyy kauneuteen ja trendeihin, sekä ihan vaan kurkistaa pikkuisen mun elämään!

 • Reply Iida syyskuu 14, 2014 at 8:38 pm

  http://iida-aliisa.blogspot.fi/

  Iida / 20 v / Jyväskylä / muoti/lifestyle :-)

 • Reply Sofia syyskuu 14, 2014 at 8:38 pm

  http://sagasofiab.blogspot.fi/

  seitsemäntoista ja elämästä iloinen. Valokuvaan ja kirjoittelen pieniä ja isompia juttuja elämästä. :-)

 • Reply Katri syyskuu 14, 2014 at 9:19 pm

  http://katrinintiaanikesa.blogspot.fi/

  Spontaania tajunnanvirtaa ja puoliharkittua purkautumista elämästä. Avainsanoina muun muassa lempeyden tie, tiedostaen eläminen, seikkaileminen ja läsnäolo hetkessä. Blogi elää tällä hetkellä melkoista murrosvaihetta, kun epämääräisestä lifestyleblogista on tullut jotain vieläkin epämääräisempää, mutta itselleni paljon merkittävämpää. Seikkailujen miljöönä ennen Oulu ja Helsinki, tällä hetkellä Kainuun korvet ja parin viikon kuluttua Kaakkois-Aasia.

 • Reply Mari syyskuu 15, 2014 at 12:18 am

  http://blogbook.fi/sunsetandfridays

  Reissuja, asuja, elämää, nyt Aasiasta käsin, vuoden vaihteen jälkeen toivottavasti uudelta mantereelta :)

 • Reply Anni syyskuu 15, 2014 at 12:25 am

  http://www.minullaonsiivet.com Matkailuun keskittynyt lifestyle-blogi, matkajuttujen lisäksi myös DIY-juttuja, reseptejä, treeni- ja hyvinvointiasiaa, asukuvia, juttua Australiassa asumisesta… Matkailu on kyllä aikalailla pääasia, parin seuraavan kuukauden aikana luvassa juttua ainakin Sydneystä ja Uudesta-Seelannista :-)

 • Reply ainooo syyskuu 15, 2014 at 3:29 am

  http://ainoemilian.blogspot.fi

  Juuri 20v täyttänyt, Kuopioon muuttanut opiskelijavaimo, joka rakastaa urheilua, hyvää ruokaa, kauniita taloja ja yksityiskohtia ja tietenkin sitä parempaa puoliskoa. :)

 • Reply Veera syyskuu 15, 2014 at 3:41 am

  Kahden 16-vuotiaan tytön lifestyle-blogi, paljon asukuvia ja videopostauksia, sekä meidän kuulumisia yleensäkin:)

  http://ninnijaveera.blogspot.fi/

 • Reply Nina syyskuu 15, 2014 at 4:09 am

  http://dreamoffi.blogspot.fi/

 • Reply Marjo syyskuu 15, 2014 at 4:49 am

  http://www.lily.fi/blogit/sparkle

  Oululaisen 22-vee yliopisto-opiskelijan lifestyle-blogi, josta löytyy niin asukuvia, kosmetiikkavinkkejä, mielipidepostauksia kuin kirppissaaliiden esittelyäkin.

 • Reply Laura syyskuu 15, 2014 at 5:43 am

  http://inspirationbylaura.blogspot.fi

  Jonkinsortin lifestyle-blogi, johon kirjoittelen millon mitäkin :) Tahti on vähän hiipunut ja kaipailisinkin vähän vinkkejä kommenttien muodossa, että miten parantaisin blogiani uuteen uskoon.

 • Reply Anonyymi syyskuu 15, 2014 at 5:58 am

  http://sannifromthenorth.wordpress.com/

 • Reply Taru syyskuu 15, 2014 at 5:59 am

  http://trucollection.blogspot.fi
  19-vuotiaan liiketalousopiskelijan lifestylepainotteinen blogi:) Paremman kuvan blogista saa kurkkaamalla!

 • Reply Sanna syyskuu 15, 2014 at 6:18 am

  http://sannamarian.blogspot.fi :-)

 • Reply Mari M syyskuu 15, 2014 at 6:21 am

  Löydyn tuolta oululaisista bloggaajistakin, mutta

  http://einiinhallittukaaos.blogspot.fi/

 • Reply Lope syyskuu 15, 2014 at 6:26 am

  http://annalottajosefina.blogspot.fi

  Pidän kokkailusta ( ja etenkin syömisestä) ja rakastan ruoan kuvaamista:) Eli pääasiassa blogini painottuu…ruokaan;) Toivottavasti tykkäät!

 • Reply Stina M. syyskuu 15, 2014 at 7:15 am

  Heippa!

  Mietin hetken viitsinkö omaa blogiani edes linkittää, kun kiireiden takia en ole päivittänyt sitä kolmeen viikkoon. Mun linkitänpäs kuitenkin, ehkä mä tällä viikolla ryhdistäydyn sen kanssa :D

  http://stinablogi.blogspot.com

 • Reply Kia syyskuu 15, 2014 at 7:43 am

  http://fromlaplandtony.blogspot.fi

  Blogi unelmien toteutumisesta, elämän pienet ilot ja surut – tyttö Lapista muuttaa tällä viikolla opiskelemaan musiikkiteatteria New Yorkiin unelmakouluunsa :)

 • Reply Anni syyskuu 15, 2014 at 7:44 am

  http://muutakinkuintanssia.blogspot.fi/

  tälläinen sympaattinen valokuvaava runotyttö :*

 • Reply Riikka syyskuu 15, 2014 at 8:25 am

  http://kaksiyhdenhinnalla.com

  26-vuotiaiden turkulaisten kaksosten elämää, matkustelua, treenailua ja muotia :)

 • Reply Jenni jääskeläinen syyskuu 15, 2014 at 8:32 am

  http://t-t-boom.blogspot.fi

  Oivoi, tätä on nyt yritetty herättää henkiin ja onneksi inspiraatiota on taas löytynyt!
  Pieniä paloja 20-vuotiaan opiskelijan elämästä.

 • Reply Jenna Susanna syyskuu 15, 2014 at 9:07 am

  Viimeisellä vuodella opiskeleva tuleva media-assistentti Oulusta, joka on vasta aloitanut uudestaan valokuvaus/lifestyle blogin.

  http://jepatzu.blogspot.fi/

 • Reply Tia Mäkinen syyskuu 15, 2014 at 9:15 am

  Sisustuspainotteinen blogi ripauksella lifestylea. Suunnittelen myös sisustusmallistoa, joka tulee blogiin ensi vuoden puolella. Blogissa nyt myös käynnissä arvonta :)

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

 • Reply henriikka syyskuu 15, 2014 at 9:31 am

  nuoren mutsin ihmeellinen elämä. omat jutut ja oma aika tässä ja nyt. menneisyydessä sumuinen ensimmäinen vuosi äitinä, sitä ennen itsensä etsiminen korviaan myöten ihastuneena, opiskelut, sydänsurut ja tuskat. rakkaus konemusiikkiin, autoihin, mukaviin vaatteisiin ja omaan kuontaloon. outouksia ja ihanuuksia, elämästä humaltumista, kädet maalissa, hiukset liimassa. kasvetaan aikuiseksi hitaasti mutta varmasti… ehkä…

  http://www.xheartxhenriikka.blogspot.com

 • Reply Rospi syyskuu 15, 2014 at 10:04 am

  Mun blogi on vähän sekoitus siitä mistä mun tekee aina milloinkin mieli kirjottaa! :)

  http://rospipospi.blogspot.fi/

 • Reply Kati syyskuu 15, 2014 at 10:07 am

  Vasta yliopiston aloittaneen ja uuteen kaupunkiin muuttaneen tarinoita elämästä :3

  par-paradise.bligspot.com

  • Reply Kati syyskuu 15, 2014 at 5:52 pm

   par-paradise.blogspot.com *

 • Reply Miau´s life syyskuu 15, 2014 at 11:32 am

  Olipa ihana postaus! Pakko siis itekki osallistua. :)

  Kirjoitan muoti/lifestyle blogia äidin ja yrittäjän näkökulmasta. Tällä hetkellä asumme Espanjassa, jonne muutimme perheeni kanssa elokuun alussa.

  http://miauslife.com/

 • Reply maria syyskuu 15, 2014 at 11:51 am

  En tiedä, meneekö sun tykkäyskategoriaan, mutta nuoren abivuotta läpi käyvän valokuvailijan(ehkä joskus vvielä valokuvaajan) kuvaukseen painottuva hömppäblogi

  Puolivahinkoja -blogi(klik)

 • Reply Q syyskuu 15, 2014 at 12:16 pm

  mymindwithme.blogspot.com kaikkea kuvien räpsimistä :D

 • Reply Julia Y syyskuu 15, 2014 at 12:21 pm

  Parikymppisen treeni painotteinen blogi

  http://betterbooty.blogspot.fi/

 • Reply Liisi syyskuu 15, 2014 at 1:11 pm

  Täällä toinen suomea opiskeleva!:)
  mielikuvailua.blogspot.fi

 • Reply inka p syyskuu 15, 2014 at 1:40 pm

  16-vuotiaan omilleen muuttaneen ja toisen vuoden media-assari opiskelijatytön lifestyleblogi! Blogista löytyy suuret valoiset kuvat, kuulumisia, uusimpia ostoksia, asuja ja joskus videoita ja lukijoiden toivomia postauksia! Pyrin pitämään blogini positiivisena ja kivana paikkana itelleni ja muille :-)
  http://inkaintiaani.blogspot.fi/

 • Reply annadele syyskuu 15, 2014 at 2:04 pm

  rovaniemeläisen nuoren naisen lifestyleblogi :)
  annart-meandmyself.blogspot.fi

 • Reply Veera syyskuu 15, 2014 at 2:08 pm

  http://veeeera.blogspot.fi/

 • Reply Noora syyskuu 15, 2014 at 2:14 pm

  Täällä yks pohjosen tyvären blogi, tosin tällä hetkellä asun Tampereella:)

  http://pohjosestatuulee.blogspot.fi/

 • Reply Kiia Lindefors syyskuu 15, 2014 at 2:25 pm

  kiialexandra.blogspot.fi

  18-vuotiaan audiovisuaalista viestintää opiskelevan nuoren naisen elämää kameran linssin läpi kuvattuna. :-)

 • Reply tanni syyskuu 15, 2014 at 2:45 pm

  http://tannifloats.blogspot.fi/

  17vee vähän omalaatunen fanityttö joka tahtoo nähä maailmaa nii paljo ku pystyy ja unelmissaan tekee joku päivä työtä leffa-alalla, myös valokuvaus lähellä sydäntä. :-)

 • Reply Outi Vänskä syyskuu 15, 2014 at 3:35 pm

  http://outihelena.blogspot.fi

  21-vuotias kauppatieteitä opiskeleva tyttö, kuvapainotteista blogia kirjoittelen ja päivittelen :) Juttuja elämän pienistä iloista ja postitiivisella meiningillä postailua!

 • Reply Jenna Rautio syyskuu 15, 2014 at 3:56 pm

  leatherandlingerie.blogspot.fi
  Ruudun takana elämäänsä ja rakkautta muotia kohtaan jakamassa mie – 19-vuotias rovaniemeläistyttö, joka muutti hiljattain Tampereelle opiskelemaan luokanopettajaksi! :–)

 • Reply Essi syyskuu 15, 2014 at 4:27 pm

  http://essijavallu.blogspot.fi/

  Vähän sekalainen blogi; löytyy harrastukseen eli ratsastukseen liittyvää juttua, mutta myös lifestyle painotteista juttua. Kirjoittajana 18-vuotias neiti täältä Oulusta, joka rakastaa harrastustaan, mutta jalat tuntuvat vievän muualle.

 • Reply Hanski syyskuu 15, 2014 at 4:29 pm

  http://llifeisadream.blogspot.fi/

  20, Oulu & Raahe, valokuvaus & lifestyle :-)

 • Reply minna syyskuu 15, 2014 at 5:24 pm

  http://minnamaariaa.blogspot.fi/2014/09/hki.html
  Hiljattain aloitettu blogi:) Ruudun takana juuri hetki sitten lukion aloittanut tyttö joka kirjoittelee ja valokuvaa:)

 • Reply Milka Kosonen syyskuu 15, 2014 at 6:06 pm

  http://milkainnamaaria.bellablogit.fi/

  Elämään ja elämiseen hurahtanut, 19-vuotias Milka kirjoittaa blogiaan lifestyle-twistillä.
  Blogissa käsitellään elämää sen kaikilla osa-alueilla iloja ja suruja myöten.
  Mukaan mahtuu myös paljon muoti-, matkustus-, liikunta- ja musiikkijuttuja, pieniä fiilistelyjä elämästä.
  Blogi rehellisyydestä, laadukkaista kuvista ja mieleenpainuvista ajatuksista.

 • Reply Henna syyskuu 15, 2014 at 6:11 pm

  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  :)

 • Reply rrrrronja syyskuu 15, 2014 at 6:20 pm

  http://ronjadaniela.blogspot.fi/

  18-vuotias lukiolaistyttö joka hiljattain jatkanut bloggailua (:

 • Reply Elisa syyskuu 15, 2014 at 6:32 pm

  Pakko linkata omakin blogi tänne, näistä löytää kyllä aina hyvää luettavaa! :)

  Eli olen oululainen 23-vuotias kampaaja! Tykkään kuvailla paljon ja pyrinkin pitämään blogissani kuvat pääasiassa, mutta myös tekstiä löytyy paljon! Positiivinen ihminen kun olen, on blogissani hyvinkin samanlainen suunta. Mutta olen pikkuhiljaa myös alkanut lisäilemään tekstejä pohdiskelevimmastikin aiheista. :) Näiden lisäksi löytyy juttua myös kauneudesta, matkustamisesta sekä jonkin verran herkullisia reseptejä!

  http://balanced247.blogspot.fi/

 • Reply Lotta syyskuu 15, 2014 at 7:16 pm

  ❤: Lotta / My Happybubble

 • Reply EssiKa syyskuu 16, 2014 at 4:59 am

  Mä en nyt tiiä tuliko tää jo, ku netti katkesi, mut pistetääs uudestaan :-D
  Essi-Ka.blogspot.com
  22 v naikkosen lifestyleblogi, vähän erilaista bloggailua :) !

 • Reply keela syyskuu 16, 2014 at 6:54 am

  Heippa! Mun nimi on Keela ja oon vuonna 1997 syntynyt, lukion toisella luokalla oleva tyttö. Kirjoitan blogia omasta elämästäni, omalla tavallani. c:
  http://www.outsidedude.blogspot.fi

 • Reply lena / london and beyond syyskuu 16, 2014 at 7:59 am

  Hauska juttu tällainen, en olekaan ennen tällaiseen lähtenyt mukaan. Kokeillaan nyt, löysinkin tästä kommenttiosiosta muutaman mielenkiintoisen luettavan :)

  Olen Lena, 27v ulkosuomalainen, joka päätyi Kuopion, Glasgown ja Lontoon kautta Taipeihin.

  Ulkomailla olen ollut nyt seitsemän vuotta ja työt (omat sekä miehen) pitää meidät kyllä poissa Suomesta, tosin siellä yritetään vierailla niin usein kuin mahdollista. Blogissa juttua ulkosuomalaisuudesta, matkoista, ihan tavallisesta elämästä maailmalla sekä tällä hetkellä mandariinikiinan opinnoista. :)

 • Reply lena / london and beyond syyskuu 16, 2014 at 8:00 am

  ^^ ja blogi on siis London and beyond / http://www.rantapallo.fi/lena

 • Reply Martta syyskuu 16, 2014 at 8:02 am

  Savolaisen reilun parikymppisen seikkailuita ja elämää Uudessa-Seelannissa :)
  http://www.oseaniaodysseia.blogspot.com

 • Reply vilmarebecca syyskuu 16, 2014 at 9:13 am

  http://vilmarebecca.blogspot.fi/?m=1

  25.v, nainen, lifestyle, muoti, hiukset ja kauneudenhoito :)

 • Reply Pauliina syyskuu 16, 2014 at 9:42 am

  http://seikkailuseppo.blogspot.fi/

  Vaasalaistuneen Oululaisen arkea treenaamisen, opiskelun ja töiden tasapainottelemana. :)

 • Reply Helena / Lentobongari syyskuu 16, 2014 at 9:48 am

  lentobongari.blogspot.fi
  Matkusteluun keskittyvä blogi ?

 • Reply Kurvit Kunnossa syyskuu 16, 2014 at 11:36 am

  32-vuotias Personal trainer kirjoittelee elämästä. Taustalla -20kg 6kk Nutrilett-tuotteilla projekti. Päävoimana blogissa positiivisuus ja muiden tsemppaus kohti kevyempää elämää :)
  http://www.kurvitkunnossa.blogspot.fi -Sanni

 • Reply anette syyskuu 16, 2014 at 12:25 pm

  anettekristiina.blogspot.fi :)

 • Reply Tuuli syyskuu 16, 2014 at 12:50 pm

  http://browneyessecret.blogspot.fi :)

 • Reply Venla syyskuu 16, 2014 at 12:59 pm

  venlalnev.blogspot.com
  enemmän kuviin painottuva, mutta tekstiäkin joskus jonku verran :D

 • Reply aura syyskuu 16, 2014 at 3:14 pm

  http://sweetaboutus.blogspot.fi/

  Kaksi 18-vuotiasta tytsyä kirjoittelee elämästään rennolla otteella. :-)

 • Reply Emilia syyskuu 16, 2014 at 4:03 pm

  http://emmppu.blogspot.fi/

  iloinen ja pirteä bloggaaja Suomen aurinkoisimmasta kaupungista Vaasasta! Kirjoittelen blogia isolla inspiksellä ja elämään kuuluu ihmissuhteet, perhe sekä SM-tasolla urheilu :-)

 • Reply SIIRIT syyskuu 16, 2014 at 4:17 pm

  siiriandsiiri.blogspot.com

 • Reply SaraSusanna syyskuu 16, 2014 at 4:46 pm

  http://piecesofmylife-sara.blogspot.fi

  Unelmoin ja kirjoitan. Rakastan valokuvausta, auringonlaskuja, Vanseja, nauramista niin että mahaan sattuu… Blogissani kirjoittelen niin elämästäni kuin maailmanmenosta. Kirjoitan sydämelläni. Kaikki ovat tervetulleita kurkkaamaan! Toivottavasti löydät jotain mielenkiintoista :)

 • Reply Tiina syyskuu 16, 2014 at 4:46 pm

  Kissanpäiväkimara on blogi elämästä. Kauniista, hauskoista, iloisista asioista ja hetkistä, vaikka niitä rankempiakaan juttuja ei peitellä. Sitähän elämä on, eikä hyvistä hetkistä osaisi nauttia ilman huonoja. Postausten joukosta löytyy niin tyylijuttuja, kauneutta, viihdettä, matkailua, ruokaa, sisustusta kuin vakavampaakin pohdintaa sekä arjen pieniä ja suurempiakin iloja.

  http://kissanpaivakimara.blogspot.fi/

  (kun tähän mun blogiin et ookaan varmaan koskaan törmännyt.. :D )

 • Reply Roosa syyskuu 16, 2014 at 5:02 pm

  http://roosaiina.blogspot.fi/ :)

 • Reply Amanda S syyskuu 16, 2014 at 5:18 pm

  http://www.indiedays.com/ext/dooittoday

  Treeniblogi, tai ehkä haluaisin sanoa mieluummin hyvinvointiblogi. Rennolla asenteella liikkumista ja syömistä, samalla elämästä nauttien!!! :)

 • Reply Linda syyskuu 16, 2014 at 6:36 pm

  http://koskaelamaonseikkailu.blogspot.fi/

  Parikymppisen uuteen kaupunkiin muuttaneen ja opiskelijaelämän aloittaneen ajatuksia ja kuulumisia elämästä :)

 • Reply Marikki Nyfors syyskuu 16, 2014 at 8:56 pm

  oon ihan newbie täällä blogikentällä mutta toivottavasti saat jotain irti ja toivottavasti hyvän mielen mun englantihöpöttelyistä :)

  daisies-and-dandelions.blogspot.fi

 • Reply Helmi syyskuu 17, 2014 at 1:42 am

  http://www.helmihytti.fi

  Parikymppisen arkkitehtiopiskelijan lifestyle-kategoriaan uppoava blogi, jossa jaetaan ja puretaan inspiraatiota, ideoita, ajatuksia ja kokemuksia.

 • Reply Mira-Marie syyskuu 17, 2014 at 6:30 am

  http//:mirumaru.vuodatus.net MiruMaru on lifestyle blogi jota olen pitänyt jo useamman vuoden. Blogi on kasvanut mukanani kaikki nämä vuodet ja nyt olen kirjoitellut pienoisesti perhe-elämästä ja äitinä olemisesta. MiruMaruun mahtuu sisällöllisesti vähän kaikkea, koska olenhan minäkin muutakin kuin äiti. Välillä meillä rempataan keltaista rintamamiestaloa ja tehdään pieniä D.I.Y juttuja, tehdään pihahommia, luetaan kirjoja ja käydään elokuvissa, järjestetään juhlia ja etsitään kivoja ja inspiroivia ideoita mm. kauneus ja hyväolo sektorilta. Toisinaan istutaan hiekkalaatikon reunalla ihmettelemässä maailmaa ja lapsen kasvua. Haluan taltioida kaunista arkea ja nauttia kaikesta pienestä sekä välillä hassutella myös blogissa.

 • Reply Kiia syyskuu 17, 2014 at 9:39 am

  http://kiianniina.blogspot.fi/

  Pääosin lifestyle blogi, jota kirjottelee 22-vuotias muusikko/vaatemyyjä.

 • Reply Jutta syyskuu 17, 2014 at 11:38 am

  http://www.jutta-onmyway.blogspot.com

 • Reply ciiri syyskuu 17, 2014 at 2:53 pm

  http://toivonkappaleita.blogspot.fi/

  Rovaniemeläistynyt taideopiskelija kirjottelee elämästään kuulemansa kautta. Kyseessä siis pari kuukautta pystyssä ollut musiikkiblogi vailla genrerajoja.

  Huippuidea tää hei, paljon uutta luettavaa, kivaa ja kiitos ! :–)

 • Reply sarkku syyskuu 17, 2014 at 3:57 pm

  Minääääää! Määki tahon osallistua, jos sitä vaikka sais uutta potkua omaan bloggaamisseen tämmösestä :3
  Ois kiva myös löytää uutta luettavvaa tätä kautta, etenki hyviä Oulu-blogeja kaipaa aina~

  the-sweet-vanity.blogspot.com

 • Reply Milla G syyskuu 17, 2014 at 4:21 pm

  Optimistinen ja huumorintajuinen terveysintoilija/malli Etelä-Pohjanmaalta. Rakastan elämän pieniä iloja, ja toivottavasti tämä välittyy myös lukijoille. Blogissani esiintyy paljon valokuvia,reseptejä, päivän asuja ja niin huvittavaa ja kepeää kuin myös tunteella kirjoitettua ja mielipideikästä tekstiä. Tervetuloa meikäläisen blogin pariin ja toivottavasti tykkäät! ♥

  http://whenyourheartbeats.blogspot.fi/

 • Reply jenna syyskuu 17, 2014 at 7:13 pm

  http://jjjennajulia.blogspot.fi/ Oon ihan uus tuttavuus täällä blogimaailmassa, mutta jostai se on alotettava! :) käyhän tsekkailee.

 • Reply kaisa syyskuu 17, 2014 at 9:42 pm

  http://difl-kaisa.blogspot.fi/

  19-vuotiaan Italiaan poleksi vuodeksi muuttavan tytön uusi lifestyleblogi!

 • Reply Roosa syyskuu 18, 2014 at 6:34 am

  http://rosalias-inspirations.blogspot.com

  18-vuotias opiskelijatyttö pääkaunpunkiseudulla, kirjoittelee blogiin omalla sarkastisella otteellaan (mukahauskoja sulkuhuomatuksia viljellen) ja kuvailee asujen lomassa myös kaikkea kaunista, mitä ikinä sattuukaan inspiraatiota etsiessään löytämään.

 • Reply suosikkimakuja - blogin Marie syyskuu 18, 2014 at 7:04 am

  http://suosikkimakuja.blogspot.com Blogissa kokkaillaan rennolla otteella ja nautitaan elämästä.

 • Reply JanitaElisabet syyskuu 18, 2014 at 10:05 am

  21 v. oululaisen neidon lifestyleblogi. Mukana juttuja treenaamisesta, hyvinvoinnista, ruuasta ja kaikesta mitä elämä tuo tullessaan. Tervetuloa seuraamaan!:)http://sunseyes.blogspot.fi

 • Reply Anonyymi syyskuu 18, 2014 at 10:23 am

  Oot ihana <3

 • Reply Kristiina syyskuu 18, 2014 at 10:56 am

  Juuri perustettu blogi joka sisältää pääasiassa piirroksia ja niihin liittyviä juttuja. Mukana myös pyörii maalaaminen ja valokuvat: http://listentobeautifulsilence.blogspot.fi/

 • Reply Snow Princess Bella syyskuu 18, 2014 at 11:31 am

  Blogi sisältää postauksia elämästä, muodista, kauneudesta ja kaikesta vaaleanpunaisesta&kimaltavasta. Welocome♥
  snowprincessbella.blogspot.com

 • Reply Hilla-Mari syyskuu 18, 2014 at 11:52 am

  http://hilla-mari.blogspot.fi. 19-veen, Helsinkiläisen vaateintoilijan uuden karhea hömppä blogi.

 • Reply Oo_naaa syyskuu 18, 2014 at 12:06 pm

  http://mmyownsteps.blogspot.fi/
  :)

 • Reply Veera syyskuu 18, 2014 at 12:21 pm

  http://turquoisedeluge.blogspot.fi/
  Turkoosihiuksisen persoonallisen naisen mielenkiintoisia asukuvia sekä avautumisia vaikeistakin asioista! Aloitin blogini kirjoittamisen vasta pari viikkoa sitten uudelleen vuoden mietintätauon jälkeen, joten intoa kirjoittamiseen riittää :D

 • Reply Susanna syyskuu 18, 2014 at 2:30 pm

  Olen 23-vuotias vaatemyyjä, IB-opiskelija ja himoreissaaja, joka rakastaa blogeja, ja on ollut itsekin hommassa mukana jo vuosia, mutta ei vaan ole uskaltanut/ehtinyt/viitsinyt/jnejnejne tuoda itseään julki. Pieni potku perseelle ei siis olisi pahitteeksi! :D
  http://justhumbug.blogspot.fi/

 • Reply Henna syyskuu 18, 2014 at 5:51 pm

  http://henzuuh.blogspot.fi/ Kohta 22-vuotias Pohjois-Pohjanmaalta kotoisin oleva, tällä hetkellä Rovaniemellä asusteleva ja yliopistossa opiskeleva, höpöttelee blogissaan ihan vain omasta arjestaan ja mitä milloinkin mieleen tulee :)

 • Reply Seidi syyskuu 18, 2014 at 8:25 pm

  http://miestenlogiikka.blogspot.fi/

  Parikymppinen nuori nainen avautuu sinkkuelämästään ja ihmettelee miehiä sarkastisin ottein sekä pohtii välillä myös syvällisemmin ihmissuhteita.

 • Reply Peppi syyskuu 19, 2014 at 6:08 am

  http://aboutmylife-peppi.blogspot.fi/

  :)

 • Reply Maiju syyskuu 19, 2014 at 7:40 am

  Blogi on vielä alkutekiöissään, mutta juttua on tulossa asuista, sisustuksesta&elämästä
  http://blankmaiju.blogspot.fi/

 • Reply Johanna syyskuu 20, 2014 at 2:38 am

  http://bajoelsoldemexico.blogspot.mx/

  Vietän parhaillaan vaihtovuottani Meksikossa, ja kirjoittelen siitä mahdollisimman rehellisesti! :)

 • Reply Maya Rytkonen-Hetnar syyskuu 20, 2014 at 7:05 am

  Heippa! Entinen Rovaniemeläinen joka asuu nykyään San Diegossa Kaliforniassa. Kaikki vintage jutut kiinnostaa ja jokapäiväinen elämä…haaveena vähän isompi lukija kunta suomesta!

  http://ihanastyle.blogspot.com

 • Reply julia kollanen syyskuu 20, 2014 at 1:16 pm

  Vähäinen lukija joukko mutta pidän silti innolla yllä lifestyle ja muotipainotteista blogia! :)
  http://juliaa-99.blogspot.fi/

 • Reply Veera syyskuu 20, 2014 at 2:37 pm

  Olen 17-vuotias tyttö Keski-Pohjanmaalta, joka on koukussa kahviin sekä rock-musiikkiin. Blogini keskittyy pääosin omaan tyyliini sekä matkustamiseen ja elämäni pieniin hetkiin :)

  werablee.blogspot.fi

 • Reply sofia syyskuu 20, 2014 at 6:54 pm

  14-vuotiaan tytön lifestyle / DIY painotteinen blogi, jonne laitan millon mitäkin. Blogissa siis suuri aihepiiri ja varmasti löytää jotain kivaa luettavaa. :-)

  Makemesmile-sofia.blogspot.fi

 • Reply anninna syyskuu 20, 2014 at 8:41 pm

  No ehkä mäki sit uskallan ku muutki.. :D Mää oon parikymppine vaateliikkeen myyjä tästä Oulun naapurista, ja alla on nyt noin kuukauden ikäne blogi. Homma pikkase edellee hakusessa, aiheet vaihtuu aika tasan laidasta laitaan, mut nättiä kirjakieltä ei tulla mun näppikseltä näkemään, se on varma. ;D

  http://anninnan.blogspot.fi/

 • Reply Sofi syyskuu 21, 2014 at 6:36 am

  sofi-stop-for-a-minute.blogspot.fi ! :)

 • Reply Stiina syyskuu 21, 2014 at 8:13 am

  stiinaidamari.blogspot.fi

  18-vuotiaan Helsinkiläisen elämää, fiiliksiä ja rentoilua :-)

 • Reply Mella syyskuu 21, 2014 at 9:59 am

  ♥ mella-lili.blogspot.fi

  Mella tässä moi! 21-vuotias lyhyt naisen alku, jonka elämässä tassuttelee kaksi persialaista kissaa ja kolmantena mies. :) Valmistuin media-assistentiksi pari vuotta sitten ja sen jälkeen innostus blogiin on vaan noussut ja noussut! Elämääni parhaimmillaan, johon kuuluu tyttöjen hömpät, pelailut, asukokonaisuudet, askartelu, hyvä ruoka, videosarjat, yllätysboksit, juhliminen ja matkat, tuotetestailut sekä kaikenlainen kissailu. Meow! :3
  xoxo Mella

 • Reply Sonja syyskuu 21, 2014 at 10:42 am

  http://its-me-sonja.blogspot.fi/

  Justiinsa viimekeväänä lukiosta valmistuneen, välivuotta viettävän tytön sekamelskablogi.

 • Reply 2cakesonaplate syyskuu 21, 2014 at 3:31 pm

  Moikka Sita! Vaikka alusvaatemyyjänä tiedät varmasti paljon asiasta, tässä olis meikäläisen aiheeseen perehtynyt blogi :) Kirjottelen täältä samasta kaupungista kuin sinäkin ja olenkin monesti nähnyt sut esim. lipastolla tai keskustassa. Toivottavasti nappaa!

  2cakesonaplate.wordpress.com

 • Reply JenniSusanna syyskuu 21, 2014 at 7:14 pm

  jennisuzanne.blogspot.fi

  17veen lukiolaisen tarinoita menemisistään vähän jälkijunassa, nyt mänen kesän tapahtumissa :D mutta vauhdikasta elämää. sulla on muuten sita mahtiblogi!

 • Reply Annika syyskuu 22, 2014 at 10:14 am

  http://ananasq.blogspot.fi/

 • Reply Jonna syyskuu 22, 2014 at 3:05 pm

  http://golden-sequins.blogspot.fi/

 • Reply Nelli syyskuu 22, 2014 at 3:52 pm

  http://nelli-scribbled.blogspot.fi/

 • Reply sonja syyskuu 22, 2014 at 7:08 pm

  http://happymemorieshurt.blogspot.fi/
  enemmän tai vähemmän kaunokirjallista päiväkirjatekstiä, tunteiden purkamista ja havaintoja elämästä :) ei siis asukuvia tai kuulumisten kertoilua, vaan sellasia pöytälaatikkotekstejä!

 • Reply Oona syyskuu 22, 2014 at 8:10 pm

  xoxo-oona.blogspot.com

  18-vuotias kirjottelee omasta elämästään ja siihen kuuluvista asioista :)

 • Reply Iina Lummepuro syyskuu 22, 2014 at 8:51 pm

  http://urban-photograph.blogspot.fi

  19-vuotiaan tytön muoti/lifestyle-blogi, pääpainona laadukkaat kuvat :)

 • Reply Etna syyskuu 23, 2014 at 4:25 pm

  http://elinalappalainen.blogspot.fi/ Kädestä pitäen

  Olen 27-vuotias yliopisto-opiskeli Oulusta. Yllä oleva blogini sisältää enemmänkin omaa pohdintaani vanhemmuudesta, mutta myös elämästä yleensä. Blogini kertoo myös matkastani perheellisestä opiskelijasta mahdollisesti politiikkaa työkseen tekeväksi. Olin viime keväänä mm. eurovaaliehdokkaana keräten ensikertalaisena 3600 äänen potin.

  Odotamme kolmannen lapsemme syntymistä kuukauden sisällä. Raskaus on 7. Esikoinen syntyi rv 25, sen jälkeen oli neljä keskenmenoa ja toinen syntyi lopulta täysiaikaisena. Urputan ja jurputan, sanon suoraankin. Blogi sisältää myös epämääräisiä kuvia sieltä täältä, kertomuksia sukupuolisensitiivisyydestä, matkustelusta ja maailmanparantamisesta.

  Tervetuloa kurkkimaan ja mielellään myös lukemaan blogiani!
  Elina

 • Reply Vilma syyskuu 23, 2014 at 4:39 pm

  http://convertibleballoon.blogspot.fi/

  18-vuotiaan tytön valokuvaus/ life-style blogi!

 • Reply Anonyymi syyskuu 23, 2014 at 10:12 pm

  http://www.lily.fi/blogit/jojolife

  Hellurei! Tän blogin takaa löytyy kakskytviis vee neitonen, joka painii opiskelujen ja töiden välimaastossa. Vähän aikaa sitte tuli vaihettua paikkakuntaa toiselle puolelle Suomea opintojen perässä ja nyt on tosi kiva alkaa purkaa fiiliksiä uuteen blogiin. jOjOlife on siis hyvinkin uunituore (tuoksuu siis vielä vastaleivotulle pullalle) kaveri, mutta uskoisin tekstiä syntyvän hyvinkin pian lisäääää ja lisäääää! Kurkkaahan jos haluut, ei pakko oo ! ;)

 • Reply Alina syyskuu 24, 2014 at 5:29 pm

  http://www.asunidesigns.com. Huumoria, muotia, lifestyle-humpuukkia ja fiilistelyä ilmiöistä sarkastisella otteella naputeltuna.

 • Reply Iina Elo syyskuu 24, 2014 at 5:51 pm

  Jeejee minäki tahon vaikka oon vielä alkutekijöissä :) blogista löytyy yleisesti minun höpötyksiä, mutta myös kampauksia ja usein myös Kerttuli ja Martha seikkailee mukana! Tervetuloa kurkkaan <3 :)

  iinaneloa.blogspot.fi

 • Reply Tiia Mäkelä syyskuu 24, 2014 at 9:00 pm

  Oho tää on menny multa ihan kokonaan ohi! Hoksasin vasta uusinta postausta lukiessa! Mutta palasin just välivuoden kunniaksi bloggaileen ja oon ihan mukana kyllä tässä!! Mun osote on moments-bytiia.blogspot.com :)

 • Reply Tiia syyskuu 26, 2014 at 7:45 am

  Tässä minä! Avasinkin uuden blogin tässä hetki sitten :)

  http://20smthin.blogspot.com

 • Reply karoliina syyskuu 27, 2014 at 9:00 pm

  Täältä löytyy toinen rovaniemeläinen bloggaaja, hieman nuorempi tosin :-)

  http://karoliinaslittleblog.blogspot.fi

 • Reply Patricia syyskuu 28, 2014 at 1:05 pm

  http://cecilia-patricias.blogspot.fi/ :)

 • Reply Anonyymi syyskuu 28, 2014 at 2:42 pm

  http://stayyouung.blogspot.fi/

  Omaan kotiin muuttamista, liiketalouden opiskelua, valokuvausta ja elämää.

 • Reply Heidi Korkalainen syyskuu 28, 2014 at 3:16 pm

  http://wilmaheidi.blogspot.fi
  Lifestyle blogi, jota kirjoittaa 17 vee lahtelais tyttö. Blogissa on todella paljon valokuvausta ja lisäksi vielä mielipide-, muoti- ja ruuanlaitto postauksia. Myös ihan normaaleja kuulumisia jakelen myös.

 • Reply Heta syyskuu 28, 2014 at 4:06 pm

  http://wordsaboutme-heta.blogspot.fi

  16 vuotiaan lukiolaisen lifestyleblogi joka kattaa pääosin valokuvauksen ja urheilun! :)

 • Reply Jonna Bee syyskuu 28, 2014 at 4:32 pm

  Monna Sunshine
  25-vuotias nainen, pienen pojan äiti, yhden vaimo ja kolmen karvalapsosen emäntä. Opiskelee lähihoitajaksi, harrastaa aktiivisesti koiran kanssa, arvostaa käytöstapoja, rajoja ja rakkautta. Ja lastenvaatteita! Tämä on blogi naiseudesta, äitiyden tuomista haasteista, spasmus nutans -oireyhtymän sävyttämästä lapsiperheen arjesta ja paljon muustakin.

 • Reply Sinkku syyskuu 28, 2014 at 9:38 pm

  http://kjempejente.blogspot.fi/

  Parikymppinen pikkukylän perukoilta maailman tuuliin singahtanut tsirbula, joka seilaa maailman merillä osaamatta päättää, mitä elämällään tekisi. Korkeakoulupaikka on varmistettu sekä Suomesta että Englannista, mutta ken sen tietää, minne villi sydän ja kesyttömät tuulet vievät välivuoden seikkailujen jälkeen. Mukana elämässä jammaavat norjalainen poikaystävä, Kanadaan jäänyt sydän sekä Uuteen-Seelantiin karanneet unelmat.

 • Reply Beata Sandell syyskuu 29, 2014 at 12:41 pm

  http://beatasandell.blogspot.fi

  17 vuotiaan turkulaisen tytön lifestyle/muotiblogi. Paljon asukuvia ja kaikkea mitä mun elämään kuuluu.

 • Reply Eleonora Alariesto syyskuu 30, 2014 at 9:56 am

  http://www.lily.fi/blogit/eldorado

  Rollosta Helsinkiin muuttanut radiotoimittajaopiskelijan supermielenkiintoinen juuri perustettu blogi! Tulossa maidottomia&viljattomia reseptejä, löpinää opiskelusta, musiikkia, ja fiiliksiä Helsingistä ^____^

 • Reply Tiina syyskuu 30, 2014 at 12:33 pm

  siulla oli niin kivoja blogeja tuossa ekassa esittelyssä, että josko miekin sitte uskaltaisin… siis

  http://mixedfancies.blogspot.fi/

  lapista lähtenyt kaksikielinen sateenkaarikansalainen, matkalla kohti open ammattia ja tasapainoisempaa tulevaisuutta. rakastaa kukkamekkoja, brittiaksentteja ja kinder buenoita, ei tykkää maanantaista ja sienistä.

 • Reply Meri syyskuu 30, 2014 at 2:50 pm

  http://melidas.blogspot.fi/

  Kolmen pääkaupunkilaisen lukiolaistytön lifestyle blogi sisältäen asukuvia ja postauksia musiikista, urheilusta, vaatteista, terveellisestä syömisestä ja ylipäätään elämästä :)

 • Reply Anna Lehtola syyskuu 30, 2014 at 3:48 pm

  http://livetolove-anna.blogspot.fi/

  Ihan alkuun täytyy kehaista sun blogia – löysin tämän vasta nyt ja täytyykin heti jatkaa tutkimista :) Näyttää todella kivalta!

  Itse olen 19 vuotias opiskelija Helsingin keskustasta. Blogissani esittelen tee-se-itse juttuja, tyyliäni, reissuja sekä milloin mitäkin lifestylehömpötyksiä. Toivottavasti jaksat vielä kurkata näiden parin sadan muun blogin jälkeen :D

 • Reply Aleksiina syyskuu 30, 2014 at 8:59 pm

  http://aleksiinan.blogspot.fi

  17-vuotiaan, muotia rakastavan lukiolaistytön tyyliblogi :-)

 • Reply Emma lokakuu 1, 2014 at 9:57 am

  http://scotlandstyle.blogspot.co.uk/

  Blogi Skotlannissa asumisesta, opiskelijaelämästä, matkustelusta ja arjen hömpötyksistä.

 • Reply Haxusi lokakuu 1, 2014 at 2:37 pm

  Tosi kiva blogi sulla! (: (täytyy tähän aluksi mainita) Eli siis 16-vuotiaan tytön lifestyle-blogi, joka on ihan aluillaa ja kaipailisi lukijoita (:

  http://apreslesroses.blogspot.fi/

 • Reply Iina lokakuu 2, 2014 at 11:38 am

  Tällaiset postaukset on aina niin kivoja, sillä näistä löytää paljon uusia blogeja luettavaksi! Osallistutaan tähän nyt itsekin :)

  iinasaarinen.com

 • Reply Jenny lokakuu 2, 2014 at 12:24 pm

  http://jennyjmoments.blogspot.fi/

  17v. lukiolaistyttö kirjoittelee elämästään, mielipiteistään ja kaikesta mitä mieleen juolahtaa :) Rakastan musiikkia, hyviä ystäviä, postcrossingia, valokuvausta ja kirjoittamista, sekä monia muita asioita, jotka näkyvät blogissani tavalla tai toisella. Blogini voisi luokitella lifestyleblogiksi mutta aiheet vaihtelevat mielipiteistä valokuvaukseen ja ystävien kanssa vietetyistä ihanista päivistä koulujuttuihin.

 • Reply emmi lokakuu 3, 2014 at 6:40 am

  Moikka! Ajattelin linkata sulle tämän omanikin, jos aihe joitakuita mahtaa kiinnostaa. Ainakin itse etsin aikoinani blogeja, jotka kertoisi Barcelonaan (tai muuallekin ulkomaille) muuttaneiden elämistä uudessa paikassa. :-) Mukavaa syksyä!

  http://mycupofteaemmi-barcelona.blogspot.com.es/

 • Reply Sini lokakuu 3, 2014 at 7:59 am

  25-vuotiaan naisen muotiblogi :)

  http://pret-a-porter-sini.blogspot.fi

 • Reply Elliina L lokakuu 3, 2014 at 11:12 am

  En tiedä oonko jo myöhässä tän kanssa, mutta aloitin juuri uuden lifestyle blogin vanhan tilalle, kirjoittelen liikunnasta, terveellisistä elämäntavoista, perus arjesta jne. :)

  http://constantly-challengeyourself.blogspot.fi/

 • Reply Veera lokakuu 3, 2014 at 5:06 pm

  heippa! mun blogi on vielä aika alkuvaiheessa enkä ihan sitä mun omaa suuntaa ole vielä löytäny, mut kaikki ajallaan eikö niin. kuitenkin, olen siis neljätoista vuotias kasiluokkalainen ja valokuvannut oon jo muutaman vuoden. nyt mun blogiin kirjoitan vähäisesti, joskus kirjotan jotain mun tunteista ja päivistä, mut enimmikseen siellä näkee kuvia joita joskus mielen mukaan muokkailen jopa erilailla kuin yleensä. enivei, tässä siis olisi mun aika kuvapainotteinen blogini (:

  http://veerajohannan.blogspot.fi/

 • Reply sarams lokakuu 4, 2014 at 9:00 pm

  http://sweetsweetplanet.blogspot.fi/

  Lukiolaisen tytön lifestyleblogi videoila höystettynä. Postauksista löytyy avautumisia, videoita, päivän asuja ja toivepostauksia. Blogissa kerron myös aika paljon sairaudestani narkolepsiasta. :)

 • Reply Maria lokakuu 5, 2014 at 8:23 am

  http://by-mmaria.blogspot.fi/

  Lukion tokalla opiskeleva tyttönen kirjoittelee blogiinsa matkoista, ohjeista, resepteistä, lifestylejutuista yms. Välillä kokoan myös aforismipostauksia ja teen sisustuskollaaseja. :)

 • Reply Sipe lokakuu 5, 2014 at 4:28 pm

  http://sippeliini.blogspot.fi/

  Olen lukion aloittanut 16-vuotias tyttö. Blogissa kerron henkisestä pahasta olosta, ahdistuksesta, itsetuhoisista ajatuksista, sekä lukuisista pelkotiloistani. Avaudun myös mukavista asioista, kuten opiskelusta, itseäni kiinnostavista aiheista, musiikista, elämäntapahtumista ja siitä mistä satun keksimään.

 • Reply maria lokakuu 6, 2014 at 1:46 pm

  http://itkisitko-onnesta.blogspot.fi

  :-)

 • Reply Sanna / From London lokakuu 7, 2014 at 7:39 am

  http://sannafromlondon.blogspot.co.uk

  Mallin töitä, opiskelua ja bloggausta Lontoosta. :)

 • Reply Emma lokakuu 7, 2014 at 1:22 pm

  17 v / Helsinki / Lifestyle :-)

  http://anotherdimension-emma.blogspot.fi/

 • Reply ooniiis lokakuu 8, 2014 at 2:52 pm

  http://getagrip-oona.blogspot.fi

  18-vuotiaan tytön muoti- ja valokuvaus-painotteinen blogi! :)

 • Reply Sini lokakuu 8, 2014 at 7:48 pm

  laitoin aiemmin kommenttia mutta vissiin jäänyt tulematta. koitetaan uudestaan sitten:

  25-vuotiaan naisen muotiblogi :)

  http://pret-a-porter-sini.blogspot.fi

 • Reply Jelena lokakuu 9, 2014 at 12:32 am

  http://karhu-junassa.blogspot.fi/

  turkulaistytön valokuvaus ja musiikkipainotteinen blogi :—)

 • Reply Sara lokakuu 12, 2014 at 4:53 pm

  http://sara–says.blogspot.fi/

  18-vuotiaan blogi, jossa kirjoittelen kaikennäköistä juttua mun tekemisistä ja tietysti tyylistäni :).

 • Reply Salla K lokakuu 13, 2014 at 3:08 pm

  http://happy-heels.blogspot.fi/

  Kuopiolainen elämästä nautiskelija, joka kirjoittaa mistä milloinkin sattuu innostumaan, eli hyvin vaihtelevin aihein. Lähellä sydäntä ovat kissat, (korko)kengät, kosmetiikka, muoti, luonnossa liikkuminen, valokuvaus, hyvä ruoka ja ylipäätänsä kaikista arjen pienistä hyvistä hetkistä nauttiminen. Tervetuloa mukaan matkalle!

 • Reply Emilia Myllylä lokakuu 14, 2014 at 7:30 pm

  Hertsumajee ko on blogeja :D nyt seuraa mun blogin linkki!
  hemmuli.blogspot.fi

  Eli oon 16v tyttö ja kirjottelen satunnaisesti mielen päällä olevista asioista! Saa antaa postaisehdotuksia!

 • Reply sarara lokakuu 16, 2014 at 7:20 am

  http://nevergiveupsarara.blogspot.fi
  Mun blogissa on paljon kuvia, mun blogissa reissataan kesäisin ympäri maailmaa( viime kesänä euroopan läpi marokkoon asti) ja siellä kokeillaan paljon superfoodeja ja smoothieita! Käynnissä on elämäntapamuutos ja tähän mennessä pudotettuja kiloja on 15 :)

 • Reply inka lokakuu 16, 2014 at 8:31 am

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  Joulukuussa 18 vuotta täyttävä autonasentajaksi opiskeleva Tampereen hurja.
  Tykkää sisustuksesta, vesirajamekoista, bilettämisestä, shoppailusta, tyttöhömpästä & Supernaturalista. Rakastaa omaa avomiestä, autoja, kahvia, pukeutumista, hyvää ruokaa & onnellisuutta. Blogissa videoista päivän asuihin ja sisustuksesta autojuttuihin.

 • Reply Sara lokakuu 19, 2014 at 12:55 pm

  18-vuotiaan tytön lifestyle-blogi, jossa monipuolista juttua mun elämästä. Blogini pitää sisällään suurimmaksi osaksi juttua mun tyylistä, mutta mukaan mahtuu myös monenlaista muuta, kuten iloa, muotia, liikuntaa, ystäviä, ruokaa ja sisustusta. Kirjoitan blogiani positiivisesta näkökulmasta fiiliksen mukaan. :)

  http://sara–says.blogspot.fi/

 • Reply Essi Jensa lokakuu 20, 2014 at 6:19 pm

  Moikka vähän myöhässä kirjoittelen tähän mutta jos kiinnostaa käydä katselemassa blogiani niin linkki löytyy alapuolelta! Postaukset blogissani voi olla tosi vaihtelevia mikä varmaan on aika hyvä juttu… muun muassa meikistä, vaatteista, päivän asuista, ostoksista ja valokuvailua! Tervetuloa lukemaan :)

  http://jensaslife.blogspot.fi/

 • Reply Lara lokakuu 21, 2014 at 7:49 am

  Meikki- ja kauneusblogi, jossa silloin tällöin kirjoittelen myös treenaamisesta :) http://larazonee.blogspot.fi/

 • Reply Mia lokakuu 25, 2014 at 12:34 pm

  Tässä mun tuore blogi, jossa jaan ottamiani kuvia :)

  http://www.miakoski.blogspot.fi

 • Reply Sanni lokakuu 28, 2014 at 7:15 pm

  http://sapa-holdontoyourdreams.blogspot.fi

  19-vuotiaan tytön lifestyle-blogi, jossa kirjottelen kaikkea elämääni liittyen; arjesta, vaatteista, kosmetiikasta yms. :)

 • Reply A-M Rakk lokakuu 31, 2014 at 11:51 pm

  Tanssitytön blogi: http://tanssitytto.wordpress.com/
  Postailen omista treeneistäni, esityksistäni, tanssista ja voimistelusta yleisesti, sekä muista itselleni tärkeistä asioista, kuten musiikista, avustajan työstäni, elämän filosofiastani yms…lisäksi kirjoitan joskus runoartikkeleita.

 • Reply Heidi marraskuu 2, 2014 at 7:24 pm

  http://www.heidinblogi.com/

  Lifestyle blogini, jossa juttuja laidasta laitaan. Pääosin kirjoittelen arjestani :)

 • Reply Venla Mäki-Ikola marraskuu 6, 2014 at 6:12 pm

  Heipsan! :) Minä kirjoitan parisuhde- ja seksiblogia. Avoimessa parisuhteessa elävä 22-vuotias perioperatiivinen sairaanhoitaja-opiskelija. Tanssin ja liikunnan maailmaan hurahtanut.
  Parisuhde ja seksuaaliterveysasioista kiinnostunut. Seksologin urasta haaveileva. Ikuista vauvakuumetta poteva. Maailmaa nähnyt. Vapaaehtoistyö ja apua tarvitsevien auttaminen lähellä sydäntä.

  http://kukapelkaapallinaamaa.blogspot.fi/

 • Reply Katariina K marraskuu 23, 2014 at 6:59 pm

  Vähän erilainen blogi.

 • Reply Melissa joulukuu 7, 2014 at 3:55 pm

  http://waiting4yourletter.blogspot.fi

  Blogi kertoo hieman erilaisesta harrastuksesta, kirjeenvaihdosta. Postien lähettely on kaikkea muuta kuin vanhanaikaista tai tylsää, ja juuri sen takia tuon harrastuksen aloitinkin! Rakastan kaikkea pientä ja kimaltavaa, rusetteja ja sitä tunnetta, kun saa ilahduttaa toista ihmistä lähettämällään kirjeellä tai paketilla. <3 Mun suurimpana tavoitteena on inspiroida muita. Blogista löytyy muuta esittelyä, kirjoitan sekä suomeksi että englanniksi! :)

 • Reply Sanna Nieminen helmikuu 16, 2015 at 3:49 pm

  http://sssannq.blogspot.fi/

  19-vuotiaan naisen elämää lahdessa.

 • Jätä vastaus