Liikuntapäiväkirjaa

1 huhtikuun, 2012

Viikon jumpat: 

Maanantai: BodyCombat 120 min

Tiistai: –

Keskiviikko: Dance-core 60 min, Cross trainer 45 min

Torstai: BodyPump 60 min, Cross trainer 60 min

Perjantai:

Lauantai: Kuntosali 60 min

Sunnuntai:

Lyhyestä virsi kaunis! Harmittaa kun en oo päässyt Balanceen tällä viikolla, mutta onneksi enää ensi viikko töitä ja sitten on taas vähän vapaampaa. Se on jännä miten Balancen tyylistä venyttelyharjoittelua voisi ihan hyvin tehdä kotonakin, muttei saa aikaiseksi – fiilis on niin paljon hienompi salilla kuin omassa olkkarissa.

Mun kuntosali-intoilu on tällä hetkellä laskussa, haluttaa enemmän ryhmäliikuntatunneille – heti kun on vähemmän motivaatiota liikkua niin sitä kaipaa ohjaajan käskyjä ja kannustuksia että saa hyvän treenin aikaan. Aurinkoiset päivät houkuttelee kyllä lenkillekin, en vaan vielä oo uskaltautunut ulos kun pelottaa että polvi mäsähtää taas paskaksi. Oottelen niitä uusia lenkkareita :)

14 Kommenttia

 • Reply Anonyymi 1 huhtikuun, 2012 at 7:43 pm

  haha toivottavasti tää kommentti ei nyt vaikuta ihan friikiltä, mutta oon miettinyt uusien urheiluliivien hankkimista triumphin mallistosta ja sie tulit vaan mun mieleen kun mietin tätä asiaa :D eli aattelin kysäistä josko osaisit antaa jotain vinkkejä mulle. näiden liikuntapäiväkirjojen perusteella vois sanoa että harrastan melko samantyyppistä liikuntaa kuin sie, käyn enimmäkseen les mills -tunneilla ja kuntosalin puolella mulla tulee käytettyä juoksumattoa ja crosstraineria, kesäisin enemmän myös lenkkeiltyä. mun kuppikoko on 75C ja oon katellut näitä liivejä http://www.triumph.com/fi/fi/1631.html, kuulostaisko sun mielestä mun tarpeisiin sopivilta? kiitos kauheasti etukäteen jos pystyt vähän auttamaan!

  tykkään muuten paljon sun blogista, jään aina oottamaan uusia postauksia ja liikuntajutut antaa paljon kaivattua inspistä lähteä itekin salille :)

  • Reply Sita 2 huhtikuun, 2012 at 8:09 am

   Ei vaikuta :D Oon itekin puhunu näistä joskus täällä! Eli joo, meilläkin on ollu noita kaarituellisia urheiluliivejä joskus. En ite silloin kokeillu niitä, mutta sanoisin että ihan tukevat on.. Kato vaan tarkkaan oikea koko ettei ala painaan tuo kaarituki, voi olla ikävän tuntunen jumpassa jos ottaa liian pienen kupin. Mie ite käytän näitä http://www.triumph.com/fi/fi/1585.html (koko M, mun kuppikoko on 70E) ja oon ollu tosi tyytyväinen, ostanu itse asiassa kahdet noita. Niissä menee olkaimet ristiin niin sekin on vaikuttanu, Triumphin muut urheiluliivit meidän liikkeessä on sellasia suoraolkaimisia. Niin kokeile noita minunkin jos sattuu liikkeessä olemaan! Balancessa ja Pumpissa mie käytän H&M:n halpoja urheilutoppeja, ne kelpaa niihin ihan ok.

   Mistä oot muuten meinannu ostaa nuo? Vai tilata netistä? Jos tilaat niin muista yrittää kokeilla jossain Prismassa tai alusvaateliikkeessä mallia ja kokoa ennen (näitä meän liikkeitä ei oo kuin Rovaniemellä ja Lappeenrannassa, mutta noita myydään muuallakin tietenkin).

   Toivottavasti autto jotain! Jos ei muuten niin tuu Rovaniemelle meän liikkeeseen kokeileen :D

 • Reply Anonyymi 1 huhtikuun, 2012 at 8:40 pm

  Heeeeeei, mitäs toi dance-core on?

  • Reply Sita 2 huhtikuun, 2012 at 8:01 am

   Hahaa se oli sellanen että eka 40 minuuttia tanssittiin ja 20 min tehtiin vatsalihaksia + venyttely loppuun. Zumba-ohjaaja oli kipeänä niin tuo oli sellanen korvaava tunti, en tiiä onko tuota ees normaalisti kalenterissa :D

 • Reply Anonyymi 2 huhtikuun, 2012 at 6:18 am

  Milleen sä treenaat kuntosalilla?

  • Reply Sita 2 huhtikuun, 2012 at 8:00 am

   Mm no mulla on saliohjelma, ja jos teen sen niin oon ensin cross trainerilla 10-30 min (riippuu lämmittelenkö vain vai teenkö vähän aerobistakin treeniä), sitten teen sen ohjelman läpi + vähän omiakin juttuja. Ja ohjelma on sellanen että n. kolme sarjaa, 12 toistoa ja niin isot painot kuin jaksaa nostaa.

   Joskus taas oon esimerkiksi cross trainerilla 45 min ja sitten käyn tekemässä vain muutamat liikkeet salin puolella. Cross trainerilla kuuntelen aina iPodia ja vedän joka toisen biisin isoilla vastuksilla (ensin vaikka 13 ja sitten loppua kohden nostan 17) niin että oon ihan poikki ja sitten n. joka toinen biisi on vähän rennompi eli pidän levelit vaikka 9:llä.

 • Reply Senja 2 huhtikuun, 2012 at 7:28 am

  kuullostaa just hyvältä! omalla kohalla oon ainakin huomannut että neljä treeniä viikossa on optimi :) pysyy mieli virkeänä muttei kuitenkaan liikaa rasitu!=))

  • Reply Sita 2 huhtikuun, 2012 at 7:53 am

   On tuokin kyllä totta! Musta tulee vaan tosi laiska heti välipäivän jälkeen, siksi pelkään pitää niitä kun usein välipäivät vähän seuraa toisiaan :D

 • Reply Hanna 2 huhtikuun, 2012 at 4:31 pm

  Ite oon heikkona ryhmäliikuntaan ja punttikseen. Ärsyttää vaan vähän kun harrastan tanssia kolmesti viikossa niin ei puhti aina enää riitä tonne salille. Mut jos tää kirottu takatalvi suostui häippäsee niin pururata sulais ja pääsis sinne sitte juoksemaan… :)

  • Reply Sita 2 huhtikuun, 2012 at 6:55 pm

   Mulla on ikävä tanssia!! Äää.. Ja eiköhän tää tästä, miekin ootan että lumet sulaa ja pääsee lenkille ja pyöräileen raikkaaseen ulkoilmaan kuntosalin sijaan :)

 • Reply Jenniemi 3 huhtikuun, 2012 at 5:50 am

  Balancea on monesti pitäny mennä testaamaan, mutta jotenkin sitä on jumahtanu ainaiseen pumppiin ja spinningiin. Hyvää se tekis tuollanen rauhallisempikin(?) mutta ei aika meinaa riittää :/

  • Reply Sita 5 huhtikuun, 2012 at 8:35 am

   Balance on niin ihanaan <3 Miekään en joskus malta mennä siihen kun tuntuu että pitäis mennä jollekin rankemmalle tunnille, mutta oikeasti – Balancen jalkalihasbiisi on ihan hullun rankka! Ja vatsojakin treenataan kyllä ihan kunnolla. Ja se liikkuvuuden lisääntyminen on mahtavaa – ja rentoutuminen.. Haha en osaa päättää mikä on parasta :D

 • Reply Siiri 9 huhtikuun, 2012 at 6:56 pm

  meitsikin on ihan hulluna balanceen ja comsuun. oikeestaan kaikkiin lesmilsseihin paitsi niihin tanssillisiin kun ne on oikeen tanssi''uran'' jälkeen niin lässynlää! :D ja body vive on vähän tylsää, mutta muut niin ihanaaa!=)

  • Reply Sita 10 huhtikuun, 2012 at 7:24 am

   Joo mulla sama, varsinkin ennen en tykänny Body Jamista koska ne tunnit tuntu niin hullun tylsiltä oikeiden tanssituntien rinnalla, mutta nyt ku on lopettanu kisailun niin ihan mukava käydä välillä Sh'Bamissa :) Viveä en ookaan kokeillu, jotenki ollu sellanen mielikuva että se on suunnattu vähän vanhemmille ihmisille?

  Jätä vastaus