Kysymyspostauksen vastauksia, osa 4

23 tammikuun, 2012

Ihmissuhteet

Mitkä on kolme asiaa, jotka tekevät suhun vaikutuksen niin ystävyyden kuin pojan kohdalla?
Tärkein sekä ystävyyden että ihastumisen kannalta on se, että pystyn luottamaan toiseen siinä mielessä, ettei se naura mulle. Kuulostaa hassulta :D Mutta siis, mulle on tosi paha paikka jos joku pitää mua pilkkanaan – joku sellainen siis, jota itse arvostan tai josta tykkään. Tää on lähtöisin yläasteajoista, jolloin olin kyllä itsevarma (ja koulussakin aina esillä), mutta silloiset pienet kiusoittelut jätti jälkeensä epävarmuuden esimerkiksi vaatteiden suhteen. Tuukalle isot respectit siitä, ettei se oo meän koko seurustelun aikana ikinä nauranu mulle tai vittuillu herkästä asiasta edes isojen riitojen aikana. Lisäksi arvostan sellaista toisen huomioon ottamista, sekä turvallisuudentunnetta tuovissa asioissa (esimerkiksi huolehditaan, että myös kaveri pääsee mukaan tai seurustelussa kysytään toisen mielipidettä ennen kuin päätetään lähteä ryyppäämään) että pienissä kivoissa asioissa (keksitään ehkä pieniä yllätyksiä, sanotaan silloin tällöin kohteliaisuuksia, nauhoitetaan toisen lempiohjelma telkkarista jne.). Kolmas arvostamani asia ystävyydessä on tietenkin samanlaiset mielenkiinnonkohteet, ja tässä asiassa meän kaveriporukka on täydellinen; kymmenestä tytöstä aina joku on valmis lähtemään kaveriksi salille tai riehumaan baariin tai syömään Wingstoniin, kun taas kahden bestiksen välillä vois olla vaikeampaa.

Kuvatoive, yhteiskuva minusta ja Tuukasta: 

(ällöä)

Oletko helpostilähestyvää tyyppiä?
Oon, en tykkää sellaisista nirppanokista jotka kattoo ylimielisesti jos niille menee juttelemaan. Tietenkin riippuu tilanteesta, jos oon pahalla tuulella ja kävelen vaikka kaupungilla niin voin näyttää tylyltä, kukapa sitä aina jaksais hymyssä suin olla ihan koko aikaa :D Eikun hetkonen, tuo olikin helposti lähestyvää eikä lähestyttävä. Lähestyn suhteellisen helposti ihmisiä, varsinkin jos oon hyvällä tuulella, jollei kohde vaikuta sellaiselta jolla ei kiinnosta puhua mulle.

Oletko sosiaalinen?
Oon. Tykkään heittää juttua vieraille ihmisille, en oo ujo, enkä ahdistu vaikeista sosiaalisista tilanteista vaan nautin siitä, jos saan vaikka käännettyä vaivaantuneen tunnelman rennoksi esimerkiksi naurun avulla.

Onko teän porukassa monia ”parhaita kavereita” eli onko joku niistä tytöistä joku kenen kans hengailet eniten ja jaat heti sen kanssa kaikki salaisuudet ja näin. Vai ootteko tosiaan kaikki yhtä läheisiä toisien kanssa?
Ei oo ketään jolle kertoisin ”salaisuuksia”, eli kaikki asiat kerrotaan kaikille. Tietenkin mielen päällä olevista jutuista tulee avauduttua sille, kenet sattuu tapaamaan ekana. Eli en ala erikseen soittamaan kaikille jos on huono päivä ja haluttaa tilittää siitä, mutta jos on yhtään isompi uutinen, niin kerron sen kyllä kaikille. En tietoisesti hengaa kenenkään kanssa eniten, eikä kukaan muukaan meän porukasta, vaan jos meen vaikka Kauppayhtiöön syömään, laitan meän fb-ryhmään kutsuhuutoa, ja sitten ne tulee mukaan jotka pääsee. Totta kai esimerkiksi lukion aikana tuli nähtyä eniten niitä tyttöjä, jotka oli samassa koulussa, mutta meillä ei oo sellaisia pienempiä piirejä porukan sisällä – mikä on musta ihan parasta.

Kuvatoive, yhteiskuva tytöistä:Miks suomalainen mies on parempi kuin thaimaalainen mies?
Suomalaiset on miehekkäämpiä sekä fyysisesti että henkisesti.

Mikä miehessä sytyttää?
En oo ikinä ollu kunnolla sinkku niin jotenkin vaikea sanoa. Ainakin sellanen kiva ulkonäkö, johon kuuluu isokokoisempi vartalo kuin mulla (olis hassua olla itseä pienemmän miehen kanssa). Itsevarmuus ja huumorintaju on myös tosi jees. Hyvä vaatetyyli on plussaa, mikä kuulostaa pinnalliselta, mutta minusta vaatteet kuitenkin viestii aika paljon ihmisen tyylistä ja vähän luonteestakin. Ai niin, huomio! Jos joku antaa sellaista tietynlaista huomiota mulle niin oon myyty, tykkään siitä kun musta tykätään :D

Miten miehet kuvailee yleensä sua?
:D Mitähän mie vastaisin.. Varmaan että näytän Pocahontakselta, se on aika yleinen.

Mikä ärsyttää muissa ihmisissä?
Välinpitämättömyys, ylimielisyys ja vittuilu. Ja ruoan maiskuttaminen!!!

Ulkonäkö ja vaatteet

Onko sun hiustenväri aito?
Tavallaan joo. Päälyosa hiuksista on omaa väriä, mutta latvoissa on jäämiä vuosien varrella tehdyistä kevytväreistä sekä vaaleista raidoista. Oon viimeksi värjännyt hiukseni viime vuonna eli 2011 helmikuussa ja silloin mustaksi kevytvärillä, joka kului parin kuukauden aikana pois.

Kuinka paljon painat? Entä kuinka pitkä olet?
162 cm ja 59 kg.

Puhut laihduttamisesta paljon, niin mikä olisi sinun ihannepaino minne haluaisit tähdätä?
Varmaan sellanen 55-57 kg nyt nuorena, vanhempana 60kg. 

Syötkö paljon tai terveellisesti?
Syön paljon haha ja tällä hetkellä kohtuullisen terveellisesti. Perussettiä; lihaa, salaatteja, perunaa, ruisleipää, keittoja, maitoa, pastaa, riisiä, kananmunaa.. Ei mitään ihmeellistä. Jos mulla on mässykausi, vedän joka viikko pitsaa, mäkkisafkaa tai subin sekä käyn ravintolassa syömässä, lisäksi syön myös karkkia tai suklaata joka päivä. Eli vaihtelee oikeasti tosi paljon fiiliksen mukaan.

Oletko tyytyväinen ulkonäköösi?
Oon. Oikeastaan on kivaa olla edes vähän erinäköinen kuin muut. Mutta jos jotain pitäisi muuttaa, niin valitsisin urheilullisemman kropan – kunhan ei tissit katoaisi :D Pitää pysyä uskottavana alusvaatemyyjänä..

Kuka/ketkä julkisuuden naisista ovat sinusta kauniita?
Ekana tuli mieleen Victoria’s Secret malli Miranda Kerr:

Mistä saat ”vaikutteita” sun tyyliin?
Omasta mielestä mulla ei ole mitään tyyliä, mutta noo.. ehkä blogeista sekä kavereilta.

Mistä kaupoista ostat vaatteesi?
Kaikista perusliikkeistä. H&M, Gina Tricot ja Vila on ehkä yleisimmät.

Kuinka useesti käyt kirppiksillä tai muuten vaan shoppailemassa?
Välillä tulee kausia, jolloin muistan ja käyn kirpparilla useita kertoja viikossa, ja joskus taas unohdan koko paikan olemassaolon ja pidän vahingossa parin kuukauden tauon :D Tavallisissa vaatekaupoissa käynti on vähän samantyylistä, eli välillä haluttaa kierrellä kauppoja joka päivä ja ostan yhden viikon aikana useita juttuja. En kuitenkin hirveästi tällä hetkellä shoppaile, ootan kesää.

Kuvatoive, lempivaate:

Käytätkö nahkahousuja?
En, en omista sellaisia – mutta sellaiset kiiltonahka-leggingssit haluaisin ehkä kevääksi :D

Miten saat kynnet pysymää noin hyvä kuntosina ja pitkinä?
Ne on luonnostaan tuollaiset, en käytä mitään seerumeita tai voiteita, en edes käsirasvaa. Ja kyllä nuo lohkeaa aina jossain vaiheessa, nytkin mulla on kolme ihan lyhyttä kynttä – piilotan ne vaan aina kuvissa :D

Kuinka monta kerrosta laitat lakkaa ja mitä lakkoja käytät?
Ihan kaikkea, en omista mitään kalliita lakkoja. Depend ja Mavala on ehkä ainoat merkkilakat, muut on perus Thaimaa- ja Seppälä-kamaa. Lakkaan yleensä ranskalaiseen manikyyriin pari kerrosta valkoista ja pari kerrosta läpinäkyvää, eli aika harvoin tulee laitettua vaan yksi kerros.

.

29 Kommenttia

 • Reply Melissa 23 tammikuun, 2012 at 12:06 pm

  Ihana postaus, oot niii symppis!
  Kui siisti toi teijän tyttöporukka :)

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2012 at 1:08 pm

   Hihi kiitos :)

 • Reply nuppu 23 tammikuun, 2012 at 12:16 pm

  Musta tuntuu että meillä on aika paljon yhteistä kun tykätään paljon hyvästä ruuasta, Ellie Gouldingista ja nyt vielä tää Miranda Kerr! :)

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2012 at 1:08 pm

   Ollaan yhtä koviksia je!

 • Reply josku 23 tammikuun, 2012 at 1:26 pm

  heippa :-) aattelin vaan tulla ilmottelemaan, että mun blogissa on meneillään nelly.comin lahjakortin arvonta, joten kannattaa tulla osallistumaan !

  http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2012 at 1:32 pm

   En oo sun lukija niin en voi osallistua :)

 • Reply iina 23 tammikuun, 2012 at 2:00 pm

  Oi ihana yhteiskuva susta ja Tuukasta! :) Sun elämä vaikuttaa tosi ihanalta, ainakin näin blogin perusteella! ♥

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2012 at 2:49 pm

   No kiitos :) Ja onhan tää ihan mukavaa, vaikka oonkin yks ahdistuspallero välillä!

 • Reply karoliina 23 tammikuun, 2012 at 2:11 pm

  Tosi kiva tää kysymyspostaus =) Vaikutat mukavalta tyypiltä =D!

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2012 at 2:50 pm

   Kiitos, näin paljon vaivaa sen suunnitteluun :D Vaikkei ehkä vaikutakaan siltä..

 • Reply Kaisa 23 tammikuun, 2012 at 2:25 pm

  Ei oo ällöä! Supersöpöä. <3 Tuukka näyttää ja vaikuttaa mukavan leppoisalta tyypiltä! Sulla on retale tuommoset nää-on-luonnostaan-tämmöset hiukset ja kynnet. Vaihdetaan suomalaisiin maantiehaituviin – kiitos!

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2012 at 2:51 pm

   Tuukka käyttää aina sanaa retale!! :D Hahah hyvä sattuma. Ja hahah "maantiehaituva", kuvaa jotenkin niin hyvin esimerkiksi mun sukulaisten hiuksia kun on ihan vaaleat ja ohuet kuin mitkä.

  • Reply Kaisa 23 tammikuun, 2012 at 4:43 pm

   Oot siis ilmiselvä retale, verkossa ja livenä. No ok, siinä tapauksessa mulla on maantiepiiska. :D

 • Reply Senja 23 tammikuun, 2012 at 3:24 pm

  ihanaihana postaus!! oot niin ihana sita :))<3

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2012 at 3:29 pm

   :D Murunen innoissaan <3

 • Reply Sara 23 tammikuun, 2012 at 4:19 pm

  Täällä myös yksi toisinaan pahasti ahdistuspallerona oleva :D Heheh..
  Tykkään blogistasi tosi paljon! :)

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2012 at 8:25 pm

   Voi ei, kohtalotoveri. No onneksi ahdistukseen on niin monta lääkettä, mulla ainakin halaus, liikunta ja syöminen auttaa. Ja aika, ottaa vähän etäisyyttä siihen tunteeseen niin huomaa että eihän tässä nyt oo hätää.

   Kiitos :)

 • Reply Anonyymi 23 tammikuun, 2012 at 5:15 pm

  Onks toi yks tyttö sofia? neljäs vasemmalta ja onks sun kavereilla blogeja :)

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2012 at 8:20 pm

   On! Ja ei oo kellään muulla kuin mulla :(

 • Reply Ella 23 tammikuun, 2012 at 6:07 pm

  Hihii ihana Sita <3 Tätä oli niin kiva lukea, täytyy muutenkin sanoa että sun blogi kuuluu ehdottomasti mun lemppareihin :) p.s. Kuuntelin vasta nyt ton Ellie Gouldingin Starry eyedin, ja pistän sen soimaan koko ajan uudestaan :D

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2012 at 8:23 pm

   Oi ihana Ella, ja samoin, miekin tykkään edelleen sun blogista paljon. Ja se muuten _on koukuttava biisi alussa!! Mulla oli sama sillon ku löysin sen :D

 • Reply niipu 23 tammikuun, 2012 at 8:20 pm

  Sie oot niiiiin ihana Sita :) <3

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2012 at 8:23 pm

   Mie oon kuule ihan hassupeppu!

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2012 at 8:24 pm

   Ps. Itsekin oot <3 Katoin just tänään meän duo-kuvia, kisoista ja Revontulen näytöksestä :D

 • Reply kaisa 23 tammikuun, 2012 at 8:34 pm

  Hitto tää oli ihana postaus :) hymyilin vaan kun luin hahaha

  • Reply Sita 23 tammikuun, 2012 at 8:38 pm

   Kiitti pikkuinen!

 • Reply Ida-Jessica 23 tammikuun, 2012 at 10:04 pm

  Oot kyl ihanan aito Sita (-:
  En ite alkanu kyselemään mitään ku katoin et oli jo niin hyvii tullu et
  tulee sit kurkkimaan vastauksia. Ja oon kyl mäki niin kade sun tukasta,
  näin vilaukselta Revontulessa ja meinasin kävellä pylvääseen :—D

  • Reply Sita 24 tammikuun, 2012 at 7:56 am

   :D Hahah raukka. Ja kiitti Salida!

 • Reply Peppi 26 tammikuun, 2012 at 7:21 am

  Arvaatko, kuka koki samaistumisen tunteita useaan otteeseen tätä lukiessa? ;)

  Sä oot niin ihana ihminen! Rakastan niin sun kirjotustyyliä kuin myös sun elämäntyyliä!

 • Jätä vastaus