Kysymyspostauksen vastauksia: Liikunta, hiukset, pukeutuminen ja kauneus

1 marraskuun, 2012

Mistä motivaatio liikuntaan?
Mmmm no yksi motivoiva juttu on ihan vaan se, että haluan näyttää hyvältä. Eli silleen lihasten kasvatuksen ja lihomisen estämisen vuoksi :D Toinen juttu on se, miten hyvä fiilis treenin jälkeen tulee. Ja koska oon sellainen perfektionisti ja keksin kaikkia sääntöjä itelleni pitääkseni järjestyksen elämässä, mulla on myös aina jotain tavoitteita treenaamiselle ja niiden keksiminen ja saavuttaminen tuottaa mulle mielihyvää. Esimerkkinä vaikka tietty tuntimäärä liikuntaa per viikko tai että okei, kahden kuukauden päästä teen Pumpissa näillä ja näillä painoilla. Ilman tuollaisia kikkailuja alan laiskottelemaan tai menetän kiinnostuksen. HeiaHeia on ollut hyvä apuri myös! Sekin motivoi lähteä salille, kun tietää, että liikunnat ja liikkumattomuudet näkyy selvänä taulukossa.

Kuinka yhdistät kauneuden ja liikunnan? Eli pesetkö hiukset joka päivä jne. kikkoja, vai onko sellaisia edes olemassa?
En mie oikeastaan tiedä :D Ei mulla taida olla mitään kikkoja. Sheivaan aina välillä jalkakarvat ettei jumppaohjaajat säikähdä mun koipia?

Mitä liikuntaa harrastat?
Käyn ryhmäliikuntatunneilla ja nykyään myös tanssin kerran viikossa hoppimuodostelman treeneissä.

PhotobucketKäytkö salilla?
Tällä hetkellä en, mutta mulle tulee ehkä jossain vaiheessa yhtenä osana Hukka-yhteistyötä myös personal trainer -projekti niin sitä kautta varmaan tulee taas käytyä salilla.

Syötkö mielestäsi terveellisesti ja elätkö hyvin?
Ei hitto kun on vaikea vastata! Hmm… Siis kun miehän oon sekoitus rappiota ja terveellisyyttä; välillä juon ja juhlin ja vedän roskaruokaa ja suklaata, välillä taas liikun hulluna vältellen herkkuja viimeiseen asti. Sanotaanko niin, että viikolla oon melko terveellinen, viikonloppuisin tukin verisuonia :D

Mitä syöt joka päivä?
Ööö riippuu tosi paljon. Perus aamupala voisi olla leipää ja kaakaota, yliopistolla salaattia tai lämmintä ruokaa, ja iltaisin saatan syödä kaikkea mahdollista – ihan mitä tahansa satun sinä päivänä ostamaan kaupasta :D

Millä painoilla vetelet Pumpissa nykyään?
Alkulämppä 2x5kg, kyykyt 2x12kg, rintalihakset 2x7kg, selkä 2×7,5kg, ojentajat 2x5kg, hauikset 2x5kg, askelkyykky 2×7,5kg, hartiat 2x5kg (3kg käsipainot). Nuo voi vaihdella, varsinkin nyt kun mun polvi on vähän paskana enkä kehtaa tehdä maksimipainoilla kyykkyjä.

Minkä värisiä housuja et ikinä pukisi päälle?
Musta tuntuu ettei sellaista väriä oo! Ehkä oranssit?

Sun lemppari kengät?

Mustat Converset ja jotkut mustat niittikorkkarit.

Mielestäsi paras vaate minkä omistat? 
Ne Ginan mustat seminahkahousut, toimii aina! Paitsi ne repes eilen haaroista kun ninjailin kotona… :(

Mikä on sun lemppari vaatekauppa?
Gina Tricot, sieltä vaan löytyy aina jotain vaikka muualta ei löytyis.

Tilaatko paljon netistä vaatteita? Mistä?
En oikeastaan ikinä :D Kerran oon tilannut H&M:n sivuilta.

Tennarit vai korkokengät?
Pitkän harkinnan jälkeen tennarit.

Oonko ymmärtänyt oikein että oot ottanu joskus permanentin? Missä, milloin, mitä maksoi, kärsikö hiusten laatu ja etkö pelänny että niistä tulee liian kikkuraiset?

Thaimaassa yhdessä pikkukampaamossa Chon Burissa :D Makso alle 20 euroa! Ei kärsinyt, tai kun mulla on kerran värjäämisen yhteydessä käristynyt tukka niin ei sen jälkeen tunnu missään permanentit, haha. Eikä se oikeasti muutenkaan vahingoittanut hiuksia. Pelkäsin, mutta niistä tuli just sellaiset kivan laineikkaat eikä korkkiruuvit! Kuvia mun permanentista (ennen kiharoiden löystymistä) löytyy tästä.

idkuva


Onko sun hiukset värjätyt?
Periaatteessa on, periaatteessa ei. Multa on värjätty aina kevytvärillä tukka, eli sellaisella joka lähtee parin kuukauden jälkeen pesussa pois. Mutta kyllä kevytväristäkin jää sitä väriä hiuksiin niin silleen nämä ei oo luomut! Viimeksi oon värjänny hiukset öö helmikuussa.

Minkänäköinen on sinun mielestä kaunis ihminen?

Sellaiset persoonalliset kasvonpiirteet, jotka on sopusuhtaiset mutta joissa on joku pieni juttu joka kiinnittää huomion. Olemus vaikuttaa myös hirveästi ulkonäköön; esimerkiksi koppavan näköset ihmiset rumentuu oman asenteensa takia ja joskus kahden samankokoisen ihmisen vartalot voi näyttää aivan erilaisilta, jos toisesta huokuu itsevarmuus ja positiivisuus ja toinen taas häpeilee kroppaansa.

Missä laitoit vanhojen kampauksen ja meikin?

Rovaniemen Hiussali Vaulassa, jossa mun äitipuoli on töissä.

Kuinka kauan sulla menee meikatessa?
Ehkä kymmenen minuuttia, oon aika nopea :)

Millainen itsetuntosi oli nuorempana? Onko sun painonhallinta mennyt koskaan anoreksian puolelle?
Nuorempana… Hmm. Mulla on aina itse asiassa ollut hyvä itsetunto, ja on kai vieläkin. Tai siis, en oo ikinä pitänyt itteäni rumempana kuin oon, vaan tiiän etten oo mikään rumilus. Painonhallinta on mennyt anoreksian puolelle, mutta silloinkaan mun itsetunto ei ollut muistaakseni mitenkään huono – vasta silloin, kun aloin parantua syömishäiriöstä, aloin inhota omaa kroppaa ja silloinkin koska lihoin nopeasti laihdutetut kilot. Mutta kun parantumisprosessi oli ohi, itsetunto palasi normaaliksi :)

Oisiksää mielummin 2,5 metrinen vai 70 centtii?
Apua aika paha. En oikeasti tiiä :D

Miten voi näyttää nätiltä koulukuvissa/passikuvissa/muuten vaan kuvissa?

Harjoitus tekee mestarin, heh heh. Jos silleen tiedostaa että okei näytän kivalta kuvassa jos mulla on tällainen ilme ja tällainen asento, niin on paljon helpompi sitten poseerata ja onnistua.

Oletko tyytyväinen itseesi ulkoisesti sekä sisäisesti, haluaisitko muuttaa jotakin? 
Tietenkin sitä aina jotenkin toivoo, että olisi vähän sirompi eikä esimerkiksi tarvitsisi käyttää L-koon sormuksia… Haluaisin myös olla vähemmän kateellinen ihminen, vaikka se ehkä veisi osan kunnianhimosta ja sitä kautta ahkeruudestakin pois.

44 Kommenttia

 • Reply Ira 1 marraskuun, 2012 at 9:24 am

  Aika samoilla painoilla mennään pumpissa !:) kivoja vastauksia muutenkin ja koko tyttö <3

  • Reply Sita 1 marraskuun, 2012 at 12:42 pm

   Oot söpö <3 ja hyvät painot ;)

 • Reply Anonyymi 1 marraskuun, 2012 at 11:51 am

  Poistitko sie sen yhen postauksen?

  • Reply Sita 1 marraskuun, 2012 at 12:39 pm

   Minkä? En oo poistanu mitään :0

  • Reply Anonyymi 2 marraskuun, 2012 at 3:22 pm

   Oho mulla lagas :D sorppe

  • Reply Sita 3 marraskuun, 2012 at 9:57 am

   Ei haita :)

 • Reply Anonyymi 1 marraskuun, 2012 at 12:49 pm

  Hei mun täytyy sanoa oikein superit erikoiskiitokset että jaksat aina vastailla lukijoiden kommentteihin! :) Tulee tosi hyvä mieli, ja vakuutat sillä että oikeesti välität sun lukijoista :)

  • Reply Sita 1 marraskuun, 2012 at 1:06 pm

   Istun täällä kirjallisuuden luennolla ja hymyilen sun kommentille. Piti näyttää tää vieressä istuvalle opiskelukaverillekki ku kirjoitit niin kivasti :)

  • Reply Anonyymi 1 marraskuun, 2012 at 5:54 pm

   tää on kyllä niin totta! :) vaikka sul tuleeki suht paljon kommentteja ni vastailet niihin sillein ihanasti jokaiseen etkä vaan vaikka pelkkiin kysymyksiin.

  • Reply Sita 1 marraskuun, 2012 at 7:04 pm

   Ihan parasta että arvostatte sitä että mie vastaan kommentteihin, huomaa ettei oo menny hukkaan :) Ootte parhaita ku jaksatte piristää mua tällaisilla! Merkkaa oikeasti paljon mulle – niin paras tunne kun kattoo puhelimesta Bloggeria ja siellä on tällasia odottamassa julkaisua <3

 • Reply Neea 1 marraskuun, 2012 at 4:47 pm

  Mitä ihmettä, käytätkö tosiaan L koon sormuksia?! :D Oon luullu tosissaan että oot sinäki sellanen pieni sirppana mille menee xs!! Mää aina järkytän kavereitani laittamalla lapioni niiden pikkukäsiin, mulla on siis ihan hervottoman kokoset kämmenet ja sormet vaikka muuten oon just ja just 1,5m pitkä.(samoten jalka on tosi iso ku vertaa muihin 150senttisiin, mulla on 38 ja muilla 35) Hullua! :D

  Ja oon hirveen samoilla linjoilla sun kans tosta että millanen ihminen on kaunis, itsevarmuus/aitous vaikuttaa kauheesti.
  Tuli muuten mieleen tuosta hauska juttu, joku uppo outo mies tuli baarissa iskemään siihen viereen ja ku en hirveesti lämmenny, tokas että "sulla on tossa silimän alla tollane permudan kolomio!" (en tiiä miten permuda kirjotetaan :D) että kattopa joku kyllä tarkkaan, vaikka meikkaan baariin aika vahvasti niin näki silti. Mulla on sellanen kolmio pikkuluomeista nassussa, ehanaa :)

  • Reply Sita 1 marraskuun, 2012 at 7:15 pm

   Hahah en oo sormista ainakaan :D Joo yleensä M tai L kokoisia… Haha. Hä mitä mitä kolmiohommia :D On ollu tarkkakatseinen kaveri sulla iskemässä!

 • Reply Anonyymi 1 marraskuun, 2012 at 4:52 pm

  mulla naurattaa tuo L-koon sormukset :D oot ihana <3 -heisa

  • Reply Sita 1 marraskuun, 2012 at 7:02 pm

   :DD Sie tiiät mun kömpelökädet…….. Love you <3

   Ps. Miksi tällä kertaa omalla nimellä..? ;)

 • Reply iina 1 marraskuun, 2012 at 4:57 pm

  rakastan sua ku oot niin aito <3

  • Reply Sita 1 marraskuun, 2012 at 7:01 pm

   Haha ihana kuulla <3

 • Reply Anonyymi 1 marraskuun, 2012 at 5:01 pm

  vaikka jotkut ihmiset näyttäiskin koppavilta, niin ei heillä välttämättä ole sellainen asenne…:) joillakin voi olla huomaamattaan vaan vähän koppava perusilme! :)

  • Reply Sita 1 marraskuun, 2012 at 7:01 pm

   Joo tiiän ja oon siis samaa mieltä! En tarkottanu perusilmettä vaan siis silleen olemusta, sitä miten ne kattoo ihmisiä/tervehtiikö/hymyileekö ja silleen :)

 • Reply Anonyymi 1 marraskuun, 2012 at 8:47 pm

  "Kuinka yhdistät kauheuden ja liikunnan?" haha voi ei, en halua viilata pilkkua, mutta rupes vaan niin naurattaan tuo "kauheus". En tiiä oliko tää virhe tahallaan tässä tekstissä vai ei, mutta toivottavasti kukaan ei yritäkkään yhdistää kauheutta ja liikuntaa :DD

  • Reply Sita 1 marraskuun, 2012 at 9:04 pm

   :DD Mie en oo huomannu! Oon kopsannu nuo kysymykset suoraan niin en oo tajunnu korjata haha. Hyvä ku sanoit :D

 • Reply Anonyymi 2 marraskuun, 2012 at 2:23 pm

  Tosta hiuspostauksesta jonka linkkasit, tuli mieleen, että onko sulla siis tosi paksut hiukset, kun ne näyttää ainaki siltä.? Onko sulla aina ollu pitkät hiukset?

  • Reply Sita 3 marraskuun, 2012 at 9:45 am

   On ne aika paksut, tai oikeastaan yks hius ei oo paksu mutta niitä ohuita on sitten paljon :D Kun äitillä on sellaset hevosenjousihiuksiet, jokainen hius on tosi paksu, haha. Öö mie voisin koittaa tehä jonkun hiuspostauksen jossa näkyis vanhoja kuvia? :) Ala-asteella mulla oli keskipitkät, sitten yläasteella leikkasin ne tuohon olkapäille, sitten aloin lukion aikana kasvattamaan jolloin ne oli eka keskipitkät ja nyt tosi pitkät :D

 • Reply Nosyy 2 marraskuun, 2012 at 2:37 pm

  Ui edellinen postaus ja nää kysymyspostaukset on tosi hyviä! <3

  Tuli muuten mieleen siitä mielipidepostauksesta, että sähän voisit kirjoittaa esim. Facebookista ja vaikka sen tuomista paineista yms. ja siitä, mitä mieltä oot vaik Faceen koukkuun jäämisestä < toi oli ehdotus ja voit sitten soveltaa sitä! :D

  • Reply Sita 3 marraskuun, 2012 at 9:47 am

   Mmmmm joo :) Mie en vaan tiiä onko mulla kovin vahvaa mielipidettä Facebookista! Tai en tiiä mitä paineita se tuo – tai siis voin kuvitella muttei oo henkilökohtaista kokemusta :) Mutta voisin kyllä jotenki soveltaa, katotaan mitä keksin. Nosy on söpö!

 • Reply Anonyymi 2 marraskuun, 2012 at 2:51 pm

  Anteeksi,jos kysyn liian henkilökohtaisen kysymyksen, ei ole pakko vastata . :) Mutta, millaista on olla kaukosuhteessa Tuukan kanssa? Itellä tulee poikaystävän kanssa kaukosuhde eteen kohtapuolin ja jännittää sekä pelottaa.
  Miten oot selvinny ikävästä ja kuinka usein näette?

  Ja jos tosiaan on liian henkilökohtaista niin jätä vastaamatta :) ♥

  • Reply Sita 3 marraskuun, 2012 at 9:55 am

   Voin mie vastata :) Varsinkin tälleen kommentissa, eri asia jos olisit pyytäny mua tekemään ison postauksen siitä :D

   Mutta siis meillä on menny tosi hyvin, ei mitään ongelmia. Me nähdään useimmillaan joka viikonloppu, harvimmillaan ehkä pari kertaa kuussa. Eli 2-4 viikonloppua kuukaudessa jompi kumpi menee toisen luo. Me soitellaan ja tekstaillaan joka päivä, joskus enemmän ja joskus vähemmän. Mutta, tässä on nyt se pointti että me ollaan oltu neljä vuotta yhessä ja uskon että se vaikuttaa tosi paljon tähän kaukosuhteen laatuun. Nykyään kun ei enää oo _niin_ hullaantunu toisesta niin on helpompi olla erossa, ja ku nykyään ehkä luottaa enemmän kuin alkuaikoina niin kaukosuhdekin tuntuu turvalliselta. Voisin kuvitella että jonkun 1-2 vuoden seurustelun jälkeen ikävä on erilaisempi tai jotain! Mulla ja Tuukalla on kuitenki joka päivä aika paljon hommia (mulla yliopisto, blogi, treeenaus ja sillä ammattikorkea, salilla käynti, bänditreenit ja keikat) niin ei silleen oo aikaa maata sängyllä kotona ja märehtiä että määää miksi asutaan kaukana toisistaan. Pysyy vauhdissa niin on muuta aateltavaa ja sitten kun näkee niin on ihana unohtaa kaikki muu ja keskittyä vaan siihen toiseen :)

   Mutta siis mie en oo huomannu mitään eroa meän suhteessa tämän muuton jälkeen, eikä meille oo tullu mitään kriisejä tai isoja riitoja. Kaikki on tosi hyvin, kunhan kumpikaan ei ala draamaileen ja sitten kun näkee niin lataa akut tulevaa erossaoloa varten. Pakko myöntää että siis kyllähän se ikävä vaivaa välillä, varsinkin jos mulla tulee ahdistuskohtaus niin on hirveää kun ei oo ketään joka halais sen pois, mutta äkkiä sille toiselle voi soittaa jos joku on hätänä :) Ja mekin soitellaan sellasia pikkupuheluita aika usein, ihan vaan että tietää mitä se toinen puuhailee.

   Kauan te ootte sitte seurustellu ja kuinka pitkä välimatka on tulossa? Mie uskon että kaikki menee ihan hyvin :) <3

  • Reply Anonyymi 4 marraskuun, 2012 at 11:10 am

   Voi kiitos tosi paljon kun vastasit!

   Meillä tulee just 3 vuotta täyteen kun joudutaan kaukosuhteeseen. Poikaystävä lähtee opiskelemaan Imatralle ja itse suuntaan just Ouluun, Jyväskylään tai Tampereelle. Vähän pelottaa tää ku ollaan totuttu oleen niin tiiviisti yhdessä, mutta eiköhän me selvitä. Pitää vaan itsensä kiireessä niin ei vaivaa ikävä, kuten sanoit. :)
   Kiitos tosi paljon, en enää jännitä niin paljoa tuota ku joudutaan kaukosuhteeseen :D ♥

  • Reply Sita 4 marraskuun, 2012 at 11:46 am

   Okei se on kyllä vähän paha jos ootte esim. ennen asunu yhessä niin on vielä enemmän tottunu läheisyyteen – mie ja Tuukkahan ei olla koskaan asuttu yhessä niin tää silleen _tavallaan_ ei oo niin iso muutos tai jotain! Ja hei, ladatkaa Skype ja kattelkaa toisianne videokuvan muodossa ja kaikkea, kyllä te pärjäätte :)

 • Reply Anonyymi 3 marraskuun, 2012 at 7:31 am

  tuli mieleen että laitahan seku joskus sun kävijälaskuri näkymiin :P ois hauska nähä paljon sulla käy kävijöitä päivässä tai viikossa tai kuussa…

  • Reply Sita 3 marraskuun, 2012 at 9:43 am

   Voisinhan mie periaatteessa! En vaan tiiä onko se sitten kiva niille joilla käy vähemmän ihmisiä, en halua että kellekään tulee paha mieli :( Mutta voin mie tässä sulle sanoa että semmonen normi päivä on 3000 kävijää, jos en postaa niin voi olla vähemmän ja jos linkitän vaikka omaan Facebookiin uuden postauksen niin voi olla enemmän :)

  • Reply Anonyymi 3 marraskuun, 2012 at 12:11 pm

   laitalaita! ei kait siitä kelleen paha mieli voi tulla :O onhan monilla muillakin bloggareilla kävijälaskurit näkyvissä, mm. minullakin ;)

  • Reply Anonyymi 3 marraskuun, 2012 at 12:14 pm

   situli söpöliini, tekisitkö joskus videon muodossa arki- tai bilemeikin tai vaikka molemmat?? ois ihan huippukivaaa :)

  • Reply Sita 3 marraskuun, 2012 at 12:17 pm

   Joo :D oon vaan aika huono meikkaan etten tiiä tuleeko kovin hieno :D Vitsi ku olis videokamera niin tekisin teille vaikka kuinka paljon videoita mutta ku mun järkkärillä ei voi kuvata niin pitää aina jollaki kynyllä digikameralla tai kännykällä kuvata.. >:(((

 • Reply Anonyymi 3 marraskuun, 2012 at 11:37 am

  hei sita! jos vain suinkin mahdollista, haluaisin tietää vielä yhden asian – kuinka pitkä oot? oon miettiny sitä jo pidemmän aikaa mut missasin tän kysymyspostauksen ihan täysin! :D ja itse asias haluaisin kysyä toistakin asiaa! elikkäs: meinaatko vielä joku päivä asettua kokonaan rolloon? tyyliin lopuniäksi! kiitos jos viitsit vastailla! :)

  • Reply Sita 3 marraskuun, 2012 at 12:12 pm

   No totta kai saat tietää :D Oon 162cm! Se olis muuten tullu seuraavassa kysymyspostauksessa tai siis ku viimeiset kysymykset vielä julkaisematta ;)

   Ja öö en tiiä! Éhkä joskus aikuisena, koska musta se on kyllä lapselle hyvä paikka kasvaa :)

  • Reply Sita 3 marraskuun, 2012 at 12:12 pm

   Ps. Kivaa viikonloppua sulle!

 • Reply Anonyymi 4 marraskuun, 2012 at 7:35 pm

  Sita – arvostan todella paljon, että vastaat kommentteihin. Olet yksinkertaisesti yksi blogimaailman ihastuttavimmista ilmiöistä ja ljkfhasifuosjf, niin järjettömän suloinen :)

  • Reply Sita 4 marraskuun, 2012 at 7:46 pm

   Apua kun laitoit kivan kommentin, kiitos hirveästi :) Oot mahtava!

 • Reply karoliina 4 marraskuun, 2012 at 7:49 pm

  Ihana postaus kyl !! Ja oon kyl samaa mieltä et on kiva et vastaat kaikille ja tää on ainoita blogeja joihin palaan katsomaan mitä oot vastannut :) !!

  • Reply Sita 5 marraskuun, 2012 at 9:04 pm

   Aw kiitos Karoliina <3

 • Reply Anonyymi 5 marraskuun, 2012 at 8:48 pm

  käytätsä oriflamen tuotteita vai , ku sulla on tos yhdes kuvas niitä nii paljon, vai ooks käyny jossain tapahtumas tms? :–)

  • Reply Sita 5 marraskuun, 2012 at 9:04 pm

   En käytä kun se on just yhdestä tapahtumasta :)

 • Reply Anonyymi 7 marraskuun, 2012 at 8:06 pm

  Ootko ikinä ajatellu että tekisit vaikka parin viikon ajan sellasta treenipäiväkirjaa missä selittäisit tarkemmin mitä teet kun treenaat yksin? :) Lukijat vois sitte tehä niitä sun treenejä ja kunto paranis meilläki! :)
  Ps. sun blogi on aivan upea ja ihana ja tuot piristystä päivää olemalla oma ihana ittes!

  • Reply Sita 7 marraskuun, 2012 at 9:17 pm

   Hani voisin mie muuten mutten oikein treenaa yksin! Tai silleen omatoimisesti. Käyn yleensä aina vaan jumppatunneilla – mutta jos nyt innostun salilla käymisestä tämän polvivamman takia niin voisin sitte tehä :) Ku voi olla etten nyt vähään aikaan voi treenata niin kuin yleensä niin pitää ehkä siirtyä salin puolelle..

   Ps. Kiitos hirveästi, sie piristit mun iltaa <3 :)

  Jätä vastaus