Kukkapaita ja punaiset huulet

30 kesäkuun, 2014

image
 

Mooi. Mun piti tulla tekemään The Reissupostausta teille, mutta päädyinkin kirjoittamaan teille kuulumisia. Eli Alanya-kuvat tulee huomenna tai ylihuomenna! Tämän julkaisun kuvat on muuten otettu ennen sitä reissua, en oo oikeasti enää noin valakonen.

Tällä hetkellä istun kämpillä, juon kahvia ja katson How I met your mother -sarjaa telkkarista samalla, kun Maija hääräilee tuossa keittiössä ja tekee lähtöä Even luokse. Tavallaan mullakin tekisi mieli mennä hengailemaan, mutta kuitenkin tuntuu siltä, että pitää saada kirjoitettua tämä ensin – vaikkei mitään sen kummempaa asiaa olekaan. Oon aika pitkään laittanut muun elämän blogin edelle ja nyt kun alan miettiin, ei oo ihmekään, että postauksia on tullut vähän harvemmin. Puolensa silläkin, mutta jotenkin tuntuu, että haluan nyt kesällä antaa aikaa ja panostaa tähänkin hommaan, sillä kyllä tämäkin antaa niin paljon. Tai silleen, ei aina voi lähteä ulos huitelemaan ja vältellä hommia sanomalla, ettei halua missata mitään. Siinä missaa kuitenkin tämän.

Tultiin tosiaan juhannusviikon sunnuntaina sieltä Turkista ja viime viikko meni Suomeen totutellessa. Alkuviikosta olin pari päivää töissä, kävin hankkimassa kokovartalo-jumin salilla (inhoan treenitaukoja!!), ja pyörähtelin Kaarlen tanssilattialla. Torstaina meän tytöt tuli Ouluun mun ja Maijan luo, ja samalla alkoi neljän päivän kommuunielämä. Meitä oli täällä parhaimmillaan… no, monta. Olisittepa nähneet tämän asunnon pahimmillaan. Torstaina grillailtiin ja päivitettiin kuulumiset, perjantaina hommattiin vähän sitä sun tätä, lauantaina oltiin meän tuttujen järjestämillä Sorafesteillä ja sunnuntai meni juhlimisesta toipuessa ja kebua mussuttaessa. Oli kyllä vielä tänäänkin vähän sekava olo kun heräsi aamulla, mutta tuli parempi fiilis kun tyttöjen hyvästelemisen jälkeen kävi salilla. Pakko muuten hehkuttaa, että mie rakastan mun ystäviä ja oli mahtavaa nähdä. Yksi Helsingin tytöistä sanoi, ettei oo käynyt täällä mun ja Maijan luona pari kertaa, mutta tuntuu kuin olisi kotona. Ja on kyllä niin kotoisa olo, kun aamulla herää olohuoneesta kuuluvaan nauruun ja voi vaan kömpiä unisena sohvalle jonkun viereen hipsutettavaksi, kunnes tehdään vähän aamupalaa porukalla. Yhdenlainen perhe <3
 
image

 

Tällä viikolla mulla onkin taas lomaa. Mullahan on tänä kesänä se neljä viikkoa kesälomaa töistä, mutta oon sirotellut ne viikot sinne tänne. Mie olin suunnitellut lähteväni Helsinkiin, mutta skippaan luultavasti reissun ja säästän rahaa. Mun viimeinen lomaviikko on elokuussa Weekendin aikaan, jolloin tulee kuitenkin lähdettyä Hessaan >:) Luultavasti tämä viikko menee ihan vaan Oulussa pyöriessä; käyn salilla, kahvittelen muutaman kivan tyypin kanssa, toivon mukaan pelaan biitsiä, kirjoitan postauksia ja teen kaikkia kesäjuttuja. Niin ja käyn mun vaatteita läpi! Ensi viikon sunnuntaina 13.7. on nimittäin Oulussa Tuba ♥ Second hand  -kirppis, jossa mie oon myös myymässä liehukkeita ja laahukkeita! Muistuttelen teitä oululaisia tapahtumasta vielä lähempänä, sillä toivon oikeasti että kaikki tulee käymään siellä. On se aina vaan niin ihanaa, kun näkee kasvoja kävijämäärien takana. Varsinkin kun poikkeuksetta kaikki blogin takia mua moikanneet on olleet niin mukavia. Tuli muuten mieleen, että mun mainitsemat kesän koulujutut meni vähän ohi ja deadlinet on epäonnistuneesti takanapäin. Mutta, ah mikä vapaus nyt onkin sitten koittanut :D Ainoa velvollisuusasia heinä- ja elokuulle on nyt vaan työt, eli voin jumitella koneella blogihommissa hyvällä omallatunnolla. Ja lukea ja kirjoittaa! Missä mun Kingit ja Koonzit?

Ja mitäs muuta. On taas sellainen tasaisen onnellinen olo, ettei tiiä mitä pitäisi sanoa. Ihan hyvä merkki, jos suurin stressin aihe tällä hetkellä on se, etten jaksaisi käydä pankissa ja lähettää paria sähköpostia. Pitää arvostaa tällaisia aikoja :)

Kunnia näistä kuvista kuuluu muuten ihanalle Annille, käykäähän lukemassa neitin blogia. Pus pus ja lisää meän ottamia kuvia tulossa!

 

9 Kommenttia

 • Reply Henssi 30 kesäkuun, 2014 at 7:19 pm

  Ihana postaus, oot kyllä semmonen kaunotar!! Turkkikuvia ja ylipäätänsäki postausta siitä ootellessa :') mulla on nyt menossa suomeen totuttelu kans, olin just kolme viikkoa ruottissa ja nyt kyllä tuntuu oudolta ku ei oo enää sukulaisten ympäröimänä!

  • Reply Sita 1 heinäkuun, 2014 at 4:40 pm

   Hööö kiitos paljon :) Joo varmasti! Osaako vielä suomea vai raatailikko ees ruotsia siellä :D

  • Reply Henssi 1 heinäkuun, 2014 at 8:52 pm

   haha onneksi osaan vielä suomea, emmie oikiastaan ruottia kovin paljoa käyttäny! on mulla murre muuttunu vähän (savukoskella katotaan vielä kieroon tällä menolla:D), mutta eiköhän seki pian taas palaudu entiselleen!

 • Reply iina 30 kesäkuun, 2014 at 7:36 pm

  pusuja lomalaiselle<3 minäreppana (ei ku oikeesti onnekas koska on töitä!!) raadan koko loppukesän kaheksantuntisia päiviä sisällä… mutta onneksi viikonloput on vapaita aina! oot superihana ja söpö enkä ikinä lopeta ihailemasta sun hiuksia!! ;-*

  • Reply Sita 1 heinäkuun, 2014 at 4:42 pm

   No huh mie en oo varmaan ikinä tehny kaheksaa tuntia kuin ihan tosi harvoin! Haha saat kyllä lopettaa, liikaa saanu jo kehuja sulta :) <3

 • Reply Milka Kosonen 30 kesäkuun, 2014 at 8:15 pm

  Oot ihan uskomattoman kaunis, Sita! Ja toi viimeinen kuva on niin ♡http://milkainnamaaria.blogspot.fi/?m=1

  • Reply Sita 1 heinäkuun, 2014 at 4:43 pm

   Haha en kyllä!! Vähä muka meikannu vaan kuviin :) Kiitos paljon, Anni ottaa ihania kuvia!

 • Reply Anonyymi 1 heinäkuun, 2014 at 1:16 pm

  Ihana olet!<3 Sulla on niin ihanat hiukset! Onko ne leikattu millä tavalla, onko niitä kerrostettu?:)

  • Reply Sita 1 heinäkuun, 2014 at 4:43 pm

   Ehkä ihan vähän kerrostettu, ei mun mielestä kovin paljoa! Mutta edessä on tuollanen suikale ku kasvattanu otsatukkaa pois :) Ja kiitos hulluna kehuista <3

  Jätä vastaus