Kooste kuluneesta viikosta

8 heinäkuun, 2012

Viikon toka liikuntapostaus, anteeksit kaikille liikunnanvihaajille! Noo, onneksi nämä voi skipata aika helposti. Kuitenkin, pakko hehkuttaa kun on ollut niin kiva treeniviikko (mikä ei ole itsestäänselvyys, välillä liikunta tuntuu niin tylsältä turhalta paskalta, haha). Esimerkiksi BodyCombat oli ihan huippua torstaina, koska mun ehkä lemppari Combat-ohjaaja on palannut yli puolen vuoden tauolta takaisin. Sitten tietenkin perjantain aamu-Flowride, joka oli ihan hullun iso saavutus mulle! Oli vielä niin ihana kun ohjaaja sano kesken tunnin jotain tyyliin ”Olkaa ylpeitä itsestänne, miettikää kuinka monen piti tulla tänne mutta käänsi kylkeä ja jatkoi unia”. Oli niin lähellä että mie olisin ollut yksi niistä, haha. Tietenkin tämän viikon fiiliksiin vaikutti myös se, että liikuin viime viikolla tasan nolla tuntia ja halutti vähän kiriä löhöiltyjä päiviä…

Ooh ja tänään oli muuten myös ihanan erilainen liikuntapäivä! Koska oli niin ihana aurinkoinen ilma, päätin mennä jumppaan juoksemalla pienen lenkin joenrantaa pitkin, ja kävin Palestran sijaan Kunnon Paikan Pumpissa. Heti jotenkin ihan erilainen fiilis treenata jollain muulla salilla vähän vieraampien ihmisten keskellä, ja tarkoitan hyvällä tavalla. Ootan jo innolla, että pääsen Ouluun ryhmäliikuntatunneille ja lenkkeileen, tulee taas uutta motivaatiota kun ei oo sitä samaa kauraa kuin yleensä. Niin ja Pumpin jälkeen käytiin joessa uimassa, olipa pikkusen raikasta vettä :D Lähti talviturkkikin pois vihdoinkin.

En tiiä, kuinka moni näitä liikuntapäiväkirjoja jaksaa lukea – tai no korjataan, en tiiä kuinka moni tykkää näistä, mutta laitoin nyt kuitenkin! Tällä kertaa kopion merkinnät Heiaheia:sta, ja olisi kivaa jos kertoisitte, tykkäättekö tekstiversiosta vai tällaisesta kuvasta enemmän. Kumpi on selkeämpi? Ja sanokaahan jos teillä on postaustoiveita liikuntaan liittyen. Pakko muuten linkittää yksi tämän viikon soitetuimmista lenkkibiiseistä. Bangarang on mun ikuinen lemppari, mutta David Bannerin kuiskiminen on niin creepya ettei tarvi kuin kuvitella mies juoksemaan itsensä taakse niin johan jaksaa pinkoa, haha.

Ja löytyyhän tuosta videosta ihan kivaa fitspirationiakin, ainakin mulla tekee kummasti mieli hölköttelemään kun kattelee noiden naisten vartaloita. Ehkä mullekin kasvaa tuollaiset silikonit lihakset joku päivä! Mutta hei, laittakaa tosiaan mielipiteitä liikuntapäiväkirjoista ja muutenkin fiiliksiä omasta viikosta, ootteko esimerkiksi kokenu samanlaisia ihania hetkiä tai kokeilleet jotain uutta lajia?

37 Kommenttia

 • Reply Sara 8 heinäkuun, 2012 at 7:55 pm

  Nämä liikuntapostaukset on just parhaita! Mullaki on huomaamatta jäänyt aika vähille liikunta nyt kesällä, ja oli ihan huippua vetää viime torstaina combatissa pitkän tauon jälkeen (eli reilun viikon hah) uudet shortsit jalassa! :-D toisaalta on just hyvä että välillä on taukoa niin ei kyllästy ja syksyllä on ainaki taas varmasti treeni-intoa ku on kesän löysäilly. Huomenna aattelin mennä tän kesän ekalle aamulenkille (mihinhän neki on unohtunut…) ja illalla combattiin, can't wait!

  • Reply Sita 9 heinäkuun, 2012 at 9:22 pm

   Oi kiva kuulla :) Joo sama fiilis! Paitsi mulla ei oo uusia shortseja, pitää käydä ostaan vähän uusia treenikamppeita ku Rovaniemelle tulee Stadium jee. Ja joo mieki käyny ehkä parilla aamulenkillä koko kesänä vaikka _niin_ vannoin että käyn joka aamu :DD

 • Reply Linda 8 heinäkuun, 2012 at 8:03 pm

  Toi Heiaheia kuva on just hyvä tossa :) Lisääppä mut treenikaveriks Linda Keränen!

  • Reply Sita 9 heinäkuun, 2012 at 9:23 pm

   Jee :) Mie lisäsin!

 • Reply sofia 8 heinäkuun, 2012 at 8:07 pm

  Oot ihanan pirtee, ja näitä sun postauksia on aina niin kiva lukea :)

  • Reply Sita 9 heinäkuun, 2012 at 9:24 pm

   Kiitos ihana! :)

 • Reply Salla 8 heinäkuun, 2012 at 8:55 pm

  heh, mietin jo hetken miten olit saanu tuon heijaheijan treenilokin tänne näkymään, mutta tajusin että se oliki kuva :)

  • Reply Sita 9 heinäkuun, 2012 at 9:24 pm

   Hihi :) Kuvaruudunkaappaus!

 • Reply Anonyymi 8 heinäkuun, 2012 at 10:23 pm

  Liikuntapostaukset on huippuja! HeiaHeia kuva on hyvä, parempi kuin teksti :)! Ja huh, spinning kuulostaa niin kuolemalta, etten ole ikinä uskaltanut edes kokeilla..Hah!

  • Reply Sita 9 heinäkuun, 2012 at 6:12 am

   Hei riippuu ihan spinningistä!! Miekin inhoan sitä yleensä, sattuu peppuun se penkki ja ahdistaa olla koko ajan ihan paikoillaan, mutta perjantaina kävin Flowride Basicissä, joka on sellainen peruskestävyyttä nostava tunti :) Eli ei rääkkiä, ei kovaa hengästymistä, vaan sellaista tehokasta rullailua vaan. Kannattaa kokeilla jos omalla salilla sattuu olemaan, mie tykkään vaikken yleensä sisäpyöräilystä pidäkään :)

  • Reply Anonyymi 9 heinäkuun, 2012 at 9:24 pm

   Kiitos vinkistä! Tuo kuulostaa jo inhimilliseltä :)!

 • Reply shazz 9 heinäkuun, 2012 at 5:15 am

  Mun mielestä nää liikuntapostaukset on parhaita :) Ja mulle ei ainakaan oo väliä, onko heiaheia vai teksti, molemmat on yhtä hyviä!

  • Reply Sita 9 heinäkuun, 2012 at 9:25 pm

   Oi ihana shazzy :) Kiitti!

 • Reply Anonyymi 9 heinäkuun, 2012 at 8:29 am

  Mä ainakin tykkään näistä liikuntapostauksista, että jatka vaan :)
  Ja tykkään enemmän tosta heiaheian liikuntamerkinnästä, vaikkei sillä nin väliä ookkaan.

  • Reply Sita 9 heinäkuun, 2012 at 9:25 pm

   Kiitos paljon, kiva kuulla :) Ja joo mieki ehkä tykkään Heiaheian kuvasta, kivan erilainen vaikka onkin vähän epäselvempi.

 • Reply iina 9 heinäkuun, 2012 at 10:46 am

  kyllä määki tykkään näistä liikuntapostauksista vaikka meinaaki tulla huono omatunto ku itellä ei tuu liikuttua paljon mitenkää ennää ku salikortin aikaraja meni umpee! mutta kävimmää tänään lenkillä ja oon nyt kyllä ylpee ku sain aikaseks :D haha ja ei kai se haittaa jos kesän hölläilee, jaksaa sitten syksyllä taas hyvin jumppailla!
  tuo heiaheia-kuva on kiva muuten!
  puspus situliini<3

  • Reply Sita 9 heinäkuun, 2012 at 9:33 pm

   Jee :) Ja höpö höpö ei se kesällä haittaa vaikkei ookaan niin himoreenaaja! Syksyllä sitten ;)

 • Reply salla 9 heinäkuun, 2012 at 11:05 am

  Nämä liikuntapostaukset just hyviä, motivoi liikkumaan! Sulla on kyllä tosi laaja liikuntalajien joukko! Itse käyn 3-4 kertaa viikossa salilla ja nyt 4kk jälkeen täytyy todeta, että kyllä toimii. Minäki pidin tätä heiaheia kuvaa selkeämpänä/parempana :)

  • Reply Sita 9 heinäkuun, 2012 at 9:34 pm

   Kiitti jee :) Ja no onhan tuo tavallaan! Mieki haluaisin alkaa käymään kunnolla salilla mutten oo ikinä jotenkaan saanu sitä tavaksi, aina jääny parin viikkoon huonon ohjelman takia. Tai siis ei oo huonoja ollu, vaan liian kevyitä! Haluan tapporeenin :D Ja jes hyvä tietää!

 • Reply Nina 9 heinäkuun, 2012 at 12:44 pm

  Tykkään kans liikuntapostauksista tosipaljon ja niistä saa itellekkin vähän motivaatiota lähteä 8h seisomisen jälkeen vielä lenkille :)). Tuo heiaheian kuva on kivempi!

  • Reply Sita 9 heinäkuun, 2012 at 9:35 pm

   Kiitos kovasti! :) Ihana kuulla

 • Reply Anonyymi 9 heinäkuun, 2012 at 1:44 pm

  Mie taas en tykkää tuosta heiaheia-kuvasta jotenki..mutta voithan aina välillä laittaa heiaheia- kuvan ja sit toisella kerralla vaan listaamalla tms:) kuten aiemminki. Mut kivoja nää liikuntapostaukset silti on! :)

  • Reply Sita 9 heinäkuun, 2012 at 9:36 pm

   Joo on se tavallaan vähän epäselvempi, näkyy nuo peukunnostot ja tuolleen. Mutta katotaan :) Ja kiitti paljon, jee!

 • Reply Hanna 9 heinäkuun, 2012 at 6:33 pm

  Liikuntapostaukset on ihania! Niitä ei suurimmassa osassa blogeista tunnu olevan ja vaihtelu on hauskaa, ja näistä saa aina lisämotivaatiota omaan liikuntaan. Mulla on nyt kesällä sellanen projekti että teen viikossa ainakin 5 iltana 50 vatsaa, 50 selkää ja niin paljon punnerruksia kun jaksan (eka 10 "miesten" ja sitte niitä polvipuhnnerruksia). Sisäpyöräily ei munkaan mielestä oo kovinkaan hauskaa, enemmän tykkään polkee ihan luonnossa ja kattoa vaihtuvia maisemia. :)

  • Reply Sita 9 heinäkuun, 2012 at 9:37 pm

   Oi kiitos, kiva kuulla :) Hei miten on menny projekti, onko tapahtunu edistystä? Jaksaako enemmän punnerruksia kuin alussa? Joo ulkona pyöräily on ihanaa kesällä <3

 • Reply Anette 9 heinäkuun, 2012 at 7:20 pm

  Nää liikuntapostaukset on ihan mahtavia! :) Ite tykkään käydä salitreenaamisen ohella tosi paljon erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla ja BodyPump on kyllä niin ikuinen kestolemppari että halleluja <3 :D

  • Reply Sita 9 heinäkuun, 2012 at 9:38 pm

   Ihana, kiitos :)) Ja Pump on kyllä kestolemppari mullakin, se vaan niin toimii!

 • Reply Anonyymi 9 heinäkuun, 2012 at 9:26 pm

  Mitä tykkäät spinningistä? Oon halunnut itekkin jo pitkään kokeilla, mutta ei ole tullut lähdettyä… :–D Joten, onko käymisen arvoista (vaikka totta kai on vetäjästäkin kiinni)?

  • Reply Sita 9 heinäkuun, 2012 at 9:31 pm

   Mmm no suoraan sanottuna mulla vähän ahdistaa se penkki, sattuu peppuun jos ei oo pitkään aikaan käyny (riippuu tietenki pyörästä!) ja kun pitää olla ihan paikallaan koko tunti. Mutta, jos ohjaaja soittaa hyvää musiikkia, se on ihan kivaa kuntoilua jossa hiki virtaa :) ja tietenkin riippuu tunnista, Flowride Basic on ihanan kevyt lisenssitunti jossa treenataan peruskestävyyttä ja sitten normaalit spinningithän riippuu ohjaajasta. Kannattaa kokeilla, eihän siinä mitään häviä! Ja meänkin kaveriporukasta oon ehkä ainoa joka ei niin tykkää spinningistä, eli saatan olla vähän poikkeustapaus :)

 • Reply Anonyymi 10 heinäkuun, 2012 at 5:30 am

  hei kun muutat ouluun niin mihin liikuntakeskukseen meinasit mennä? :)) ite käyn hukassa ja tykkään aivan älyttömästi;ihanat ja mukavat ohjaajat,jaksavat tsempata aina tunnilla. combat,pumppi,attack,cx ja jami ihan perusvakkaritunnit,missä käyn :)

  • Reply Sita 10 heinäkuun, 2012 at 6:32 pm

   Hukkaanhan mie :) Kuulostaa hyvältä, ja mie haluan kokeilla CX-mikäseonkaan, no kuitenkin sitä!

 • Reply Anonyymi 10 heinäkuun, 2012 at 9:48 am

  Määki tykkään näistä liikuntapostauksista!
  Pakko ottaa nyt itteä niskasta kiinni ja alkaa treenailemaan taas, ku tässä on nyt vähän tullu löhöiltyä kaikenmaailman pippaloiden ja sairasteluiden takia :D
  Nii ja huippu biisi!

  • Reply Sita 10 heinäkuun, 2012 at 6:33 pm

   Joo mulla just sama! Juhannus -> pämping, juhannuksen jälkeen -> kipeä because of pämping.. Haha. Ja eikö ookki, tulee Ying Yang Twinssin Wait mieleen :D

 • Reply eve 11 heinäkuun, 2012 at 7:48 am

  Minusta on just kivemmat nämä missä on kuvia! Kiiitos sinun nyt itekkin alkanu käymään nuissa bodyjutuissa!! :)
  Tee vain enempi reenauspostauksia, ite ainaki luen jokaisen! :)

  • Reply Sita 11 heinäkuun, 2012 at 7:50 am

   Ihanaa kiva kuulla :)) Kiitti!

 • Reply karoliina 11 heinäkuun, 2012 at 1:09 pm

  mäkin tykkään enemmän näistä heiaheiakuvakaappauksista =)! Huhhuh pitäsköhän sitä uskaltautua tänään lenkille… osaankohan enää ees juosta =D

  • Reply Sita 11 heinäkuun, 2012 at 5:44 pm

   Mieki oon tässä urheilurintsikat päällä kahden vaiheilla että meenkö vai en :D

  Jätä vastaus