Kirpu

13 heinäkuun, 2014
image

Tänään oli Tuban kirppispäivä ja oli pakko tehdä postaus ihan vaan siksi, että haluan kiittää kaikkia kivoja tyyppejä tältä päivältä. Tuli taas ihan uudenlaista iloa ja uskoa tähän hommaan kun porukka tuli moikkaamaan :) Ja haha, niin kuin kaikille sanoinkin, pikkusen hävetti taas tämä mun Paula Koivuniemi -ääni, jonka oon hankkinut viikonlopun aikana… Mie juttelin kirppiksellä myös yhden pienen tytön kanssa, koska sillä oli hullun hieno Hello Kitty -sormus. Näytin sille mun Hello Kitty -kukkaroa, josta se selvästi tykkäsi – ja sitten mie tajusin bondailevani 6-vuotiaan tytön kanssa.

Huomenna onkin taas töitä, mutta ennen vuoron alkua on kyllä pakko ottaa vähän brunnaa! Jäänyt viime päivinä auringonpalvomiset ihan liian vähille, suomalaiset menee kohta ohi… No ei vaiskaan :) Nyt tekisi mieli lähteä jonnekin uimaan, mutta pakko varmaan ottaa päikkärit näiden univelkojen takia. Hei muuten, tänään on sitten viimeinen mahdollisuus osallistua Weekend Festival -arvontaan, jossa palkintona kaksi kahden päivän lippua elokuun festareille! Käykääpä äkkiä nakkaamassa sähköpostiosoite tämän postauksen kommenttiboxiin, ja käskekää kaljakavereiden tehdä sama :)


Ps. Kumpi voittaa tänään finaalin?

11 Kommenttia

 • Reply iina 13 heinäkuun, 2014 at 3:39 pm

  pus!

  • Reply Sita 17 heinäkuun, 2014 at 3:24 pm

   :))

 • Reply Anonyymi 17 heinäkuun, 2014 at 10:28 am

  Heii,kysyisin semmosta hommaa, että miten oot saanu tuon kuvausgagdetin tekstin pieneksi muokattua? Olisin tosi kiitollinen jos voisit vastata!:)

  • Reply Sita 17 heinäkuun, 2014 at 3:27 pm

   Mulla on siis tuossa gadgettina HTML-laatikko, johon oon laittanu tämän koodin: <.span style="font-size: x-small;"> ja sitte sen jälkeen tekstin ja lopuksi koodin sulku <./span> :) Ota vaan nuo pisteet pois välistä! Piti laittaa ku ei suostunu julkaiseen kommenttia tuon koodin kans. Mutta samoilla koodeilla ku mitä postausta kirjoittaessa käytetään, ne näkee ku painaa vasemmalta ylhäältä Luo ja HTML. Toivottavasti autto!

  • Reply Anonyymi 27 heinäkuun, 2014 at 7:57 pm

   Kiiiitos paljon avusta!!:)

 • Reply Anonyymi 17 heinäkuun, 2014 at 2:17 pm

  Meinaatko kirjoitella enemmän juttua opiskeluistasi? Täällä löytyis yksi kiinnostunut.. :)

  • Reply Sita 17 heinäkuun, 2014 at 3:28 pm

   Joo mie oon luvannukki kirjottaa pienen opiskelupostauksen tässä heinäkuussa! Olisko jotain kysyttävää johon voisin siinä vastata? :)

  • Reply Anonyymi 20 heinäkuun, 2014 at 5:20 pm

   Aa okei, tuommonen lupaus on vaan mennyt multa ohi! :D Ihan perusjuttuja: onko vastannut odotuksia, uskotko työllistyväsi sen koulun ansiosta (tai miten sen nyt sanois haha, löytyykö alan töitä), millasta porukkaa siellä on, mistä opinnot koostuu jne.. :)

  • Reply Sita 21 heinäkuun, 2014 at 3:33 pm

   Jes kiitos! Kirjoitin eilen otsikon jo haha :D Hyvä alku..

 • Reply Anonyymi 2 elokuun, 2014 at 12:44 am

  en kysy todellakaan pahalla, vaan ihmettelen että miten ihmeessä sun tarvii ruskettua kun oot jo ruskee luonnostaan..? wtf :D

 • Jätä vastaus