Kahvittelupäivä

5 heinäkuun, 2014

image
 

Hola! Lauantaipäivä, vapaa viikonloppu, aurinko paistaa ja illalla luvassa hyvät menot. Oli itse asiassa eilenkin ihan hyvät menot, joten älkääpä ihmetelkö, jos teksti on jotenkin outoa… Otin just jonkun tunteroisen aurinkoa tuossa meän parvekkeella ja nyt piti tulla sisään viilentymään. Ihanan lämmin ilma, tätä on niin odoteltu! En oo käynyt tälle kesälle piknikillä vielä vissiin kertaakaan, joten voisi olla aikakin hoitaa se homma pois alta. Tällä hetkellä mulla ei kyllä haluttaisi ottaa evääksi mitään muuta kuin majoneesipizzaa, tai no mielellään kaksi.

Mutta, tässäpä otsikon mukaisesti parit kuvat torstailta, jolloin oli sateisen ankeasta ilmasta huolimatta aika kiva päivä. Näin ensin iltapäivällä Tiinaa, jonka kanssa käytiin Torikadun Yuki Sushissa syömässä. Naurattaa muuten tuo ylhäällä oleva kuva musta, kuivashampoopurkki ja lakkapullo vissiin räjähtänyt minun tukkaan? Tulee ihan yläasteajat mieleen, silloin kovin muija oli se, kenen kerrostetut hiukset oli eniten pystyssä, haha.

 
image
 

Mie tilasin noita perus lohimötkyjä sekä surimilla, avokadolla, majoneesilla ja salaatilla täytettyjä rullia. Nuo oli muuten ihan hullun isoja! Mun kuuden kappaleen annos taisi maksaa jonkun 12 euroa – olisi ehkä pitänyt ottaa valmiiksi koottu setti, ne on kai halvempia. Mutta kyllä kelpasi syödä noita!

Illemmalla näin vielä naaG-Jannea, joka oli tullut käymään Oulussa. Tuli ihan viime vuoden talvi mieleen, silloin aina hengattiin blogijuttujen merkeissä ja palellutettiin itsemme kerta toisen jälkeen asukuvia ottaessa. Ei hele mitä hommaa! Onneksi nyt sai vain syödä :)

 
image
 

Mie olin himoinnut jo edellisenä päivänä tuota Coffee Housen rocky road -kakkua, ja vihdoinkin sain sitä! Suklaakakkua, kinuskikastiketta, pähkinöitä ja vaahtokarkkia…

Yksi kivoimmista jutuista Jannen näkemisessä on mun mielestä se, että tulee itsellekin innostus kaikkiin blogihommiin poitsun juttuja kuunnellessa. Helsinki on kuitenkin niin oma maailmansa johonkin Ouluun verrattuna, ja täällä usein jotenkin… unohtaa sen fiiliksen, joka bloggaamisesta parhaimmillaan tulee. Tai siis, mun kaveripiirissä harva lukee blogeja ja vielä harvempi itse pitää sellaista, joten sellaista tietynlaista inspiraatiota ei tule vastaan joka päivä. Enemmänkin tapahtuu sitä, että skippaan postauksen tekemisen siksi, että tytöt on keksineet jotain kivaa tekemistä ja haluan lähteä mukaan :) Haha, ihan liian vaikeita juttuja selitettäväksi tässä olotilassa, mutta ehkä joku ymmärsi! Pointti: oli kiva jauhaa blogijutuista.

Eilen heräsin aika myöhään, kävin iltapäivällä pelaamassa tennistä herra poikaystävän kanssa ja illalla pyörähdettiin keskustassa tyttöjen kanssa. Nyt pitäisi kerätä elämä kasaan ja suunnitella lähtöä Torinrantaan tai Kiikeliin! Kivaa lauantaita tyypeille, palaillaan huomenissa :)

 

6 Kommenttia

 • Reply Merja 5 heinäkuun, 2014 at 2:29 pm

  Mie ymmärsin ton blogijutun. Sorrun itsekin siihen, että skippaan blogiin kirjoittamisen koska esim. kirjojen lukeminen nyt vaan sattuu olemaan sillä hetkellä parempi vaihtoehto :D

  • Reply Sita 7 heinäkuun, 2014 at 8:42 am

   Hyvä ettei menny ihan ohi kaikilta >:)

 • Reply ElviiraOona 5 heinäkuun, 2014 at 3:00 pm

  Ihana postaus ja mun on pakko tarttua tohon et on aivan ihana jutella jonkun kaverin kanssa kellä on blogi :-D Yritin yks kerta yhelle kaverille, kellä ei oo blogia, selittää jotain ulkoasuongelmaa ja sitä et mun täytyy lomareissun ajaksi ajastaa pari postausta. Kaveri vaan katto mua ihmeissään ja kommentoi juttua "aha" :-DD

  http://elviiraoona.blogspot.fi/

  • Reply Sita 7 heinäkuun, 2014 at 8:43 am

   :D haha tuttu tunne!

 • Reply iina 5 heinäkuun, 2014 at 6:12 pm

  hih ihana! kävikkönä rotuaarilla tännää? oli huippu meininki katutanssikilpailussa ja ilmaki just jees:) mahti päivä<3 ja huomenna combattii hihihi ;-*

  • Reply Sita 7 heinäkuun, 2014 at 8:43 am

   Ää en käyny! Olis varmaan pitäny :( No apua sie oot jo niin kotona, huippua ku pääset jumppaileen ja kaikkea ii

  Jätä vastaus