Joogaa, Hello Kittyä ja salivierailu Rovaniemellä (treeniviikko polaroid-kuvina)

4 helmikuun, 2013

PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket

Jee, oon kotona taas! Tulin tänä aamuna takaisin Rovaniemeltä ja haluan ihan ensimmäisenä rästiin jääneenä postauksena julkaista tämän treenipostauksen. Otin teille taas pikku kuvia viikon ajan, ja kertoilen myös ihan lyhyesti mun jumppahommista.

Maanantaina kävin kuntosalilla tekemässä taas yläkroppaa. Kova olisi kyllä hinku treenata jalkojakin, mutta koitan malttaa vielä hetken ajan, ennen kuin alan lastaamaan painoa tämän polven kannateltavaksi. Eli vielä pari viikkoa mennään muuhun kroppaan keskittyen! Tiistaina olin taas Hukan lämpöjoogassa, jossa nyt vaan on aina niin ihanaa. Kaiken lisäksi tunti oikeastaan paranee kerta kerralta, kun notkeus lisääntyy eivätkä asennot tunnu enää niin kivuliailta, hehe. Lämmittelin kokonaisen tunnin cross trainerilla ennen joogaa, rullaillen osan ajasta fiiliksen mukaan ja vetäen välillä vähän raskaammin eli isommalla vastuksella kovaa vauhtia. Esimerkiksi Pendulumin biisit on musta hyviä tähän viimeisenä mainittuun, pituus on hyvä ja niissä on sekä taistelijafiilistä että biletunnelmaa :D Sama homma Examplen Changed the way you kiss me -kipaleessa.

Keskiviikkona tein tiistait ja lämmittelin taas ennen kehonhuoltotuntia cross trainerilla. Screenillä näkyi melkein koko ajan joku Ylen luontodokumentti, ja mulla ällötti :D Torstaina olin taas kuntosalilla ja koitin vähän hölläillä seuraavaa päivää varten… Perjantaina nimittäin menin Combat-tunnille ensimmäistä kertaa kolmeen kuukauteen! Enkä ollut muutenkaan ollut syketunneilla marraskuun jälkeen tämän polvivamman takia, joten huh huh jännitti hulluna. Matkustin siis perjantaina Rovaniemelle ja menin illalla mun entiselle kuntosalille Palestraan, joka on Hukan lailla K-kuntokeskus ja johon pääsin sen vuoksi vierailukäynnille ilmaiseksi. Menin Seijan Combattiin, joka oli just niin täydellinen kuin mitä odotinkin. On ollut ikävä :) Ja polvi oli oikein nätisti koko tunnin ajan! Olin kyllä varovainen potkujen kanssa, eikä tässä ohjelmassa ollut esimerkiksi askelkyykkyjä juuri ollenkaan (?), mikä myös helpotti tosi paljon. Mutta joo, tästä lähtien voin taas uskaltautua muillekin ryhmäliikuntatunneille kuin vaan Balanceen ja joogaan – JEE :)

Lauantaina käytin mun lahjakortin rovaniemeläiseen Natural Beauty -hoitolaan, jossa otin 1,5 tuntia kestävän kuumakivihieronnan. Mie olinkin aika jumissa Combatista: esimerkiksi pohkeet ja niska oli ihan hullun kipeänä – ihanalla tavalla siis! Sunnuntaina jumitus oli vähän hellittänyt ja uskaltauduin käymään Balancessa. Oon kyllä ihan rakastunut nykyiseen Balance-ohjelmaan. Pitkästä aikaa tällainen olo!

Ja koko viikon saldoksi tuli yhdeksän tuntia… Oho. Se on aika paljon, mutta pitää ottaa huomioon rauhallisten tuntien määrä – kuitenkin vähän eri asia kuin yhdeksän tuntia kuntosalia ja BodyAttackia! Oon tyytyväinen siihen, etten antanut Rovaniemen reissun viedä mua rappiolle, eli liikuin sielläkin enkä ryypiskellyt – tai no lauantaina join kaksi siideriä, mutta mieluummin kaksi kuin kaksitoista.

Ootteko muuten ennen kuulleet tuosta K-kuntokeskusjärjestelmästä? Se on musta ihan hullun kätevä, varsinkin jos on tällainen kahden kotikaupungin välillä seilaaja niin kuin mie. Lyhyesti: jos oot jäsenenä K-kuntokeskuksessa, esimerkiksi Hukassa, saat salilta ilmaiseksi vierailupassin, jolla saa vuoden ajan käydä toisen paikkakunnan K-salilla veloituksetta kaksi kertaa kuussa. Jos siis esimerkiksi tiiät, että oot matkustamassa toiseen kaupunkiin ja kammoat liikuntakeskuksien kertakäyntien hintoja niin kuin mie, kannattaa ehdottomasti hyödyntää tätä K-salien järjestelmää! Tässä on yksi monista syistä, miksi halusin aikoinaan alkaa juuri Hukan kanssa blogiyhteistyöhön :) Voitte käydä katsomassa kaikki Suomen K-kuntokeskukset klikkaamalla tästä ja lisätietoa tästä vierailupassista löytää täältä.

50 Kommenttia

 • Reply Tiina 4 helmikuun, 2013 at 3:11 pm

  Nonni, kiitos sinun keskiviikkoisen kommentin mulla on iskeny hinku kokeilla joogaa :D Ehkä mää joku kerta tuun sun mukaan ja kuolen sit Hukan vieraana nauruun kun en taivu mihinkään suuntaan :D

  • Reply Sita 4 helmikuun, 2013 at 6:29 pm

   Haha siellä on aina ensikertalaisia! Eli ei oo mitään hullun notkeita joogamestareita kaikki muut :)

 • Reply Anonyymi 4 helmikuun, 2013 at 3:20 pm

  Voi että nää reenipostaukset on niin niin niiiiin herkkuja että! Ja sää kans! Kävelit tänään mua vastaan jejeje melkein sukua julkkikselle, hehhe. :D Joo lähtis Hukkaa..

  • Reply Sita 4 helmikuun, 2013 at 6:29 pm

   Oi kiva kuulla!! Ja hahah ihana <3 :D

 • Reply hanna 4 helmikuun, 2013 at 3:26 pm

  oi hyvä ! C: kuulostaa kivalta viikolta.

  • Reply Sita 4 helmikuun, 2013 at 6:32 pm

   Hihi :)

 • Reply Maria 4 helmikuun, 2013 at 3:26 pm

  Mun pitäis kyllä alkaa käymään jossain salilla! Ei vaan lenkkeily enää tepsi näihin löllöihin tässä tarvitaan ammattiauttajaa..

  • Reply Sita 4 helmikuun, 2013 at 6:33 pm

   Jos tuntuu ettei pelkkä lenkkeily riitä niin käy ihmeessä vierailukäynnillä jollaki salilla tai vaikka useammallakin! Yleensä tutustumiskerta on kuitenki ilmainen :)

 • Reply iina 4 helmikuun, 2013 at 3:31 pm

  oot ihan supermimmi <3 ihanaa viikkoa pikkunen!

  ps ootko huomannu sen fb-viestin jonka laitoin joku aika sitte starry eyesin facebookkii?:)

  • Reply Sita 4 helmikuun, 2013 at 6:34 pm

   Haha en oo :) Kiitti ja samoin! Söitkö majopizzaa viikonloppuna?? Ja apua en oo huomannu, pitää käydä kattoon ku ehin :)

  • Reply iina 4 helmikuun, 2013 at 7:02 pm

   eikä unohin sen pizzan! >:D

 • Reply Anonyymi 4 helmikuun, 2013 at 3:43 pm

  määki käytän tuota k-keskus vierailupassimahdollisuutta, mutta toiseen suuntaan entä sää :D käyn siis palestralla ja välillä sitte hukassa :)

  • Reply Sita 4 helmikuun, 2013 at 6:37 pm

   Haa käykkö! Varmaan sitte törmäillään joskus :)

 • Reply sofia 4 helmikuun, 2013 at 4:00 pm

  Olipas piristävä postaus :) Ja aivan mahti kuva tuo viimeinen oikealla ♥

  • Reply Sita 4 helmikuun, 2013 at 6:38 pm

   Oi kiitos ja kiitos Sofia <3

 • Reply Senja 4 helmikuun, 2013 at 4:09 pm

  toi vika kuva on ihan mieletön, ihanan seesteinen tunnelma

  • Reply Sita 4 helmikuun, 2013 at 6:42 pm

   Aww Senja <3

 • Reply Emma 4 helmikuun, 2013 at 4:18 pm

  Voi että kuulostaa kivoilta nuo kaikki jumppatunnit:) Olen alkanu vähän aikaa sitten itsekin liikkumaan ja jopa nauttimaan siitä ja olis enemmän ku ihanaa päästä kaikkiin monipuolisiin jumppiin ja vaikka joogailemaan, eikä aina tarvis reenailla ylhäisessä yksinäisyydessä. Vaikuttaa muuten siltä että liikut ilon kautta, monen pitäis ottaa mallia sinun asenteeseta!:)

  • Reply Sita 4 helmikuun, 2013 at 6:43 pm

   Kokeile ihmeessä joogaa, se on kyllä mukavaa :) Ja itse asiassa silleen kyllä joo, vaikka totta kai sitä tekee vähän myös ulkonäöllisistä syistä :p

 • Reply Nina 4 helmikuun, 2013 at 4:32 pm

  Kiva postaus :). Aloin ite kans käymään nyt Hukassa ja tästä postauksesta sain tällekki illalle intoa lähtä reenaan :D

  • Reply Sita 4 helmikuun, 2013 at 6:44 pm

   Kiitos ja hih kiva kuulla :)

 • Reply Anonyymi 4 helmikuun, 2013 at 4:40 pm

  oot ihana! mutta miks ihmeessä raahaat ipadia mukana ku reenaat? weird :dd

  • Reply Sita 4 helmikuun, 2013 at 4:59 pm

   Olisko näitä kuvia varten?? :D

 • Reply Sohvi 4 helmikuun, 2013 at 5:06 pm

  Oi että, huippu postaus taas. Tullee hirmunen reenihimo ainaku näkkee mitä kaikkea sää oot kerenny tekemään. Ja tietty just ku kerkeis käymään hukassa niin hirviä flunssa iskeny, sniif. Ja niiiin, tosi kivat nuo sun mustat reenihousut! :D Ihan loistava myös tuo K-kuntokeskus juttu, pittääpä hyödyntää joskus. Kiitos vinkistä! :)

  • Reply Sita 4 helmikuun, 2013 at 6:47 pm

   Kiitti paljon! Ja voi ei raasu, toivottavasti paranet pian :) Mieki tykkään kyllä noista housuista, ne on paitsi kivan näköset nii kivan tuntuset! Pehmeät eikä purista jenkkakahvoja niin ku jotkut pöksyt :D

 • Reply R 4 helmikuun, 2013 at 5:16 pm

  kiitos sulle tästä postauksesta, rupesin just latamaa ipodille musiikkia ja koht lähtee auton nokka kohti Huumaa (salia siis ;D)

  Olet super! :)

  • Reply Sita 4 helmikuun, 2013 at 6:48 pm

   Haa vähän kiva nimi tuo Huuma! Hyvä sie, pidä hauskaa salilla :)

  • Reply R 4 helmikuun, 2013 at 8:07 pm

   Jep! On se aika mahti paikka muutenki (-:
   Ihan mahtitreenit oli!!! Kiitus sulle inspiraatiosta ; D

  • Reply Sita 6 helmikuun, 2013 at 7:17 am

   Olen otettu, ole hyvä :)

 • Reply Anonyymi 4 helmikuun, 2013 at 5:38 pm

  hihii olin samassa balancessa mutta en uskaltanu tulla moikkaamaan :—–) nii ja mistä se sinun vaaleanpunanen paituli oli mikä sulla oli just siellä balancessa! se oli aivan ihana!:)

  • Reply Sita 4 helmikuun, 2013 at 6:48 pm

   Voi raasu, oisit vaan tullu :) Se on kuule Ginasta! Siellä oli vaikka minkä värisiä :)

 • Reply Jassu 4 helmikuun, 2013 at 5:41 pm

  määki käytän tota vierailukortti systeemiä ja on kyllä tosi kätevä!:)

  • Reply Sita 4 helmikuun, 2013 at 6:49 pm

   On! Sitä pitäis kyllä mainostaa enemmän :)

 • Reply Outi 4 helmikuun, 2013 at 7:40 pm

  No ohho, onpas tyttö reenaillu! Just mahti toi teiän combat -kuva! :D Alko tekeen heti mieli tunnille….melkein meninki tänään mut sitte jostain syystä olinki lusmu ja jäin kotiin >:/

  • Reply Sita 4 helmikuun, 2013 at 8:14 pm

   Mieki just syön karkkia! Saa olla lusmu jos ei huvita :) Haleja Outi <3

 • Reply Urppi 4 helmikuun, 2013 at 8:22 pm

  Määkään en ollut aiemmin tienny mitään tuosta toisilla saleilla vierailusta, oon siis Palestran jäsen. Joskus viime vuoden puolella itse asiassa luin aiheesta täältä sun blogista eli kiitos sulle ;D Oon muutaman kerran käyttänyt tuota vierailumahista hyödyksi! Se on kyllä superkätevä, mutta mäki ihmettelen miksei sitä mainosteta enempi?!

  • Reply Sita 6 helmikuun, 2013 at 7:18 am

   Kiva kuulla että oon auttanu tai jotain :D ja niimpä!

 • Reply wilma 4 helmikuun, 2013 at 8:48 pm

  Reenaat kyllä oikeen urakalla! Kiva muuten ku peukutit HeiaHeiassa mun siivousta! :D

  • Reply Sita 6 helmikuun, 2013 at 7:17 am

   :D haha :)

 • Reply Anonyymi 5 helmikuun, 2013 at 5:35 am

  Heiii liikuntamäärät on kyllä huikeita mutta muista ettet vedä yli tätä… :) <3

  • Reply Sita 6 helmikuun, 2013 at 7:16 am

   Ihana ku huolehdit, en vedä :) ei oo painokaan pudonnu yhtään, älä huoli :)

 • Reply Annika 5 helmikuun, 2013 at 1:30 pm

  Oot kadehdittavan aktiivinen, iloinen, AINA hyvännäköinen, hymyilevä, aikaansaava jajaja! Tai ainakin sellaiselta vaikutat. Luin kerran jostain keskustelupalstalta runon, josta tuli heti sinä mieleen. Se menee näin:

  Joskus kauneimmat silmät ovat vuodattaneet eniten kyyneleitä
  ja kilteimmät sydämet ovat tunteneet eniten tuskaa.

  Aika surullinen värssy mutta noita sanoja pyörittelen päässäni usein kun luen blogiasi tai kävelet vastaan yliopistolla. Hassua.

  • Reply Sita 6 helmikuun, 2013 at 10:07 am

   Mitähän mie oon tehny ansaitakseni tällaisen kommentin, huh huh. Olin ihan sanaton ku luin tämän eilen bussissa. Kiitos, sie oot kaunis ihminen <3 Mie vähän karsastan tuota kadehtia-sanaa, koska mua ei oikeasti kannata kadehtia. Osaan olla laiska, ruma, pahantuulinen ja aikaansaamaton ahdistusraunio aika useinkin :) Mutta kiva että oot silti saanu tuollaisen kuvan ja oon oikeasti aika otettu että oot tuota mieltä <3 Kiitti hirveästi tästä viestistä, oot aivan ihana.

  • Reply Annika 6 helmikuun, 2013 at 7:54 pm

   Sussa kadehdin ehkä sitä, että vaikka sulla on ollu ja on vaikeeta niin silti jaksat. Ja yrität.

 • Reply Anonyymi 5 helmikuun, 2013 at 1:39 pm

  heii onko toi marika tossa pe kuvassa? :–D

  • Reply Sita 6 helmikuun, 2013 at 10:09 am

   Ei oo :D Siinä on Elsa ja Seija!

 • Reply piipsaa 6 helmikuun, 2013 at 9:03 am

  Hei sitä mietin ku oon kans ite alkanu käymään combatissa ja mua vähän ihmetyttää se että minkä takia ihmiset pitää siellä niitä käsisiteitä koska siinä ei kuitenkaa hakata säkkiin nii ne on periaatteessa aika turhia. Ku kävi nyrkkeilemässä nii siinä oli ideaa koska sulla on hanska kädessä ja otat kontaktia mutta tota combatin hanska ideaa en oo vielä ymmärtäny :D pystytkö valaisemaan? :DD

  • Reply Sita 6 helmikuun, 2013 at 10:04 am

   Pystyn! Ensinnäki kynnet ei pureudu ihoon kun kämmeniä puristaa tunnin ajan nyrkkiin, lisäksi kangas pitää käden kuivana ja lyönnit tuntuu paremmilta kun on jotain konkreettista mitä puristaa nyrkissä ja ranteissa on siteiden tuoma pieni tuki :)

 • Reply Jenna 7 helmikuun, 2013 at 8:40 am

  Ihanat noi sun hello kitty -tarrat joka paikassa:-D Ja ihanan reipas oot ollu, vautsi!

  • Reply Sita 24 helmikuun, 2013 at 11:00 pm

   Haha :D

  Jätä vastaus