Ihanan pahan onnen päivän kuvia

13 tammikuun, 2012

Tänään on ollut jotenkin oudon mukava päivä. Heräiltiin myöhään – ilman herätyskelloa, oi – ja käytiin iltapäivällä Citymarketissa tuhlaamassa 50 euron lahjakortti, jonka sain joululahjaksi. Ostettiin lähinnä ruokaa, mutta hyvää sellaista! Kaupan jälkeen menin tyttöjen kanssa Balanceen, ja ah venytykset tuntui niin hyvältä eilisen Pumpin jälkeen. Nykyinen ohjelma on vielä niin ihana, sopivan helppo muttei kuitenkaan liian yksinkertainen tai tylsä. Ja ihanat biisit! Tunnin jälkeen käytiin vielä Kauppayhtiössä salaateilla (perus vuohenjuusto-lihapulla-aurinkokuivattu tomaatti) ja sitten tulinkin kämpille.

En tiiä, kuulostiko tuo päivä nyt kenenkään muun mielestä niin ihanalta, mutta ehkä mie tykkään just sellasista yksinkertaisista arjen jutuista, jotka loppujen lopuksi rakentaa onnellisuutta varmemmin kuin yksittäiset, isot onnistumiset, jotka kuitenkin usein on vähän sattumanvaraisia. Vapaapäivä kauniina, lumisena perjantaipäivänä; kaupan maistiaiset ja se, kun on kerrankin rahaa liittyä ilmaisnäytteiden uhrien iloiseen joukkoon; Kauneus & Terveys -lehti, joka oli pakko napata mukaan, kun kassalla huomattiin, ettei oltukaan kerätty tavaraa viiden kympin edestä (en yleensä ikinä raski ostaa lehtiä); se hetki kun pää ja reidet meinaa räjähtää Balancen jalkojen voima -biisissä mutta sitä kuitenkin jaksaa kavereiden voimalla; Kauppayhtiön aterialeimakortin tähdet; Paula Koivuniemen puumanaisen piirteet ja Lauri Tähkän kommentti ”Susta tulee tulppaani, jota kaikki haluaa kastella” The Voice of Finland -ohjelmassa.. Ihan pikkujuttuja, mutta nostaa silti pienen hymyn huulille.

Huomenna olisi sitten töitä, mukavaa näin viikon vapaan jälkeen! Baariin aattelin tosiaan lähteä ens kerran vasta helmikuun puolella, mutta miten sielläpäin, onko bileet tiedossa? Jos on niin pitäkäähän hauskaa, nostelkaa maljoja tai shotteja arjen pienille, kivoille jutuille ja aidolle onnellisuudelle, jota ei voi olla nykymaailmassa koskaan liikaa! Mie oon nyt onnellinen ruissipsien ja telkkarin kanssa, heipa <3

Ps. Sentimental Journey -blogissa on voit voittaa kynsitarvikkeita osallistumalla ennen 25.1 ja Taking life as it is -blogissa on myös arvonta!

18 Kommenttia

 • Reply Nea 13 tammikuun, 2012 at 7:43 pm

  Kuulostaa just kivalta ja rennolta päivältä!:)♥Itehän koomailin kuumeessa:-D

 • Reply kiia 13 tammikuun, 2012 at 7:50 pm

  Oot niin ihan tommonen symppis, aina väkisinkin hymyilyttää kun lukee näitä sun elämän pieniä iloja, mielipiteitä ja pohdintoja!

 • Reply kiia 13 tammikuun, 2012 at 7:51 pm

  ihana* :-D

 • Reply Peppi 13 tammikuun, 2012 at 7:59 pm

  Kuulostaa taas niin ihanalta päivältä! ♥ Arjen pienet ilot on parhaita ;)

 • Reply Sita 13 tammikuun, 2012 at 8:15 pm

  Nea: Raasu, kipeänä on niin ärsyttävä olla :( Jollei oo sitten sellainen rentoilukuume jolloin tuntuu kuin vaan hengailis kotona!

  kiia: Haha pakko koittaa aina hehkuttaa kivoja juttuja että jaksaa! :)

  Peppi: Nehän ne ;)

 • Reply Kaisa 13 tammikuun, 2012 at 8:21 pm

  Vuohenjuusto-lihapulla-aurinkokuivattutomaatti 8] 8]
  Kuulostaa todella ihanalta. Ja mikä onkaan parempaa, kuin kamalassa nälässä päästä maistelemaan ruokakaupan testereitä. :S Useimmiten joutuu ostamaan sen itse promotuotteenkin – ihan velvollisuudentunnosta – kun on ensin napannut makupaloja kolmen asiakkaan edestä.

 • Reply kiia 13 tammikuun, 2012 at 8:21 pm

  Jatka toki hehkutusta, piristät muidenkin päivää samalla. :–)

 • Reply Sita 13 tammikuun, 2012 at 8:29 pm

  Kaisa: Haha joo mulla monesti tulee kans huono omatunto jos siinä ei oo ketään muita kuin mie ja myyjä ja se sitten katsoo että niin otatko tuotteen :D Mutta sellasta se on! Ja kyllä ne usein on hyviäkin ne jutut, tai sellaisia joita ei tulis muuten ostettua.

  kiia: Niin ja kiva että jaksatte lukea näitä!

 • Reply Milla 13 tammikuun, 2012 at 9:42 pm

  Just ihana päivä ollut! Mä tykkään tollasista rentoilupäivistä kans ja siitä, ettei oo kiire mihinkään. :)

 • Reply Aino 14 tammikuun, 2012 at 9:59 am

  Sulla on ihana elämän asenne, just tollasista pienistä asioista kannattaakin nauttia :>

 • Reply Enni 14 tammikuun, 2012 at 10:42 am

  oot niin elämänjanoinen ja pirteä, että ihan kateellisuus puskee pintaan! ihana<3

 • Reply Kaisa 14 tammikuun, 2012 at 1:19 pm

  Innotit mua taas päivityksen aihevalinnassa. Siitä syystä sut on haastettu siellä lopussa. :D

 • Reply My Vestlund 14 tammikuun, 2012 at 3:19 pm

  Nice pics!

 • Reply Sita 14 tammikuun, 2012 at 3:34 pm

  Milla: Parastahan se on :)

  Aino: Haha yritän ainaki! Kyllä mie osaan angstiakin :D

  Enni: Tietenki on sellasiaki hetkiä ettei mikään onnistu eikä mikään kiinnosta mutta sillon sitä pitää vaan jotenki väkisin keksiä hyviä asioita joista tulee kiva mieli :)

  Kaisa: O-ou edellinenkin laittamatta :)

  My Vestlund: Thank you!

 • Reply Melissa 15 tammikuun, 2012 at 5:29 am

  Oi kuulostaa just täydelliseltä päivältä!

  Varsinkin toi balance josta oon ihan ministi kade hehe ^^ Ja vuohenjuustosta! Täällä en oo syöny sitä ku KERRAN (suomessa ainakin kerran viikossa) ja sillonki sisko toi sen jostai lentokentältä :D:D

  Toivottavasti toi lumisää tuntuu yhtä ihanalta ku näyttää..

 • Reply Sita 15 tammikuun, 2012 at 4:39 pm

  Melissa: Hihi :) Balance ja vuohenjuusto on kyllä aika rakkaus, haha, mutta vähän harmi ku siellä ei vissiin oikein oo. Ja tuo lumisää _ei_ tunnu :D Pakkanen puree ja naama hiutaleissa, haha. Mutta onneks näyttää kivalta.

 • Reply tutta 18 tammikuun, 2012 at 9:58 pm

  vau kuinka hienoja kuvia :)

  • Reply Sita 18 tammikuun, 2012 at 9:59 pm

   Höpsistä, ihan tavallisia :)

  Jätä vastaus