I wanna pull em clothes off your body like a bananaaa

26 helmikuun, 2012

Laittelenpa taas sunnuntaiseen tapaan viikon liikuntapäiväkirjan. Aloitin tällä viikolla salilla käymisen, tai siis säännöllisen sellaisen. Saliohjelma on nyt käyty läpi kahdesti, ja painot on kyllä vielä vähän hakusessa, haha. Joissakin liikkeissä tuntuu että ohjaajan asettamat kilot onkin paljon kevyemmät kuin mitä aluksi luuli, ja toisaalta alataljassa tehtävässä kylkilankkuhässäkässä ne pienetkin painot on yllättävän raskaat.

Viikonloppureissun ansiosta oon nyt saanut palautua oikein kunnolla, ja oi ootan jo huomista että pääsee taas pumppailemaan ja pomppimaan salille. Ja nyt pitäisi olla sitä energiaakin, tankkasin nimittäin niin jumalattoman määrän ruokaa viikonlopun aikana että on jo ihme jos voimat ei meinaa riittää.

Viikon liikunnat: 

Maanantai: BodyCombat 60 min, BodyBalance 60 min

Tiistai: Kuntosali 60 min

Keskiviikko: Zumba 60 min

Torstai: Kuntosali 60 min

Perjantai: –

Lauantai: –

Sunnuntai: –


                  
Viikon treenibiisi: Chris Brown – Strip

2 Kommenttia

  • Reply l 26 helmikuun, 2012 at 8:22 pm

    Ootko ostamassa uutta sykemittaria lähiaikoina? Olen vain kiinnostunut kalorien kulutuksestasi, mielestäni ne olivat oiva lisä näihin liikuntapäiväkirja-postauksiin! Niin ja oletko kuullut Jillian Michaels 30 day shred -treeniohjelmasta?

    • Reply Sita 26 helmikuun, 2012 at 8:39 pm

      En oo ostamassa, ei se mun nykyinen siis kai oo kokonaan rikki, en vaan oo nyt käyttänyt sitä. Tai ainakin toivottavasti se on vielä kunnossa.. Lupaan ottaa taas ens viikolla ne mukaan :) Ja en oo kuullu, pitääpä googlata huomenna!

    Jätä vastaus