Hello Kitty Cafe @ Bangkok

16 maaliskuun, 2015

image

 

Niin kuin ensimmäisessä Thaimaa-postauksessa kerroinkin, me käytiin ekan lomaviikon aikana päiväreissu Bangkokissa. Mun serkku kierrätti mua ja Jussia ympäri keskustaa, ja jossain vaiheessa kysyin, olisko missään lähellä Hello Kitty -kauppaa (haha). Serkku sitten hoksasi, että pikku kävelymatkan päässä olisi kokonainen Hello Kitty -kahvila, jonne mun oli tietenkin pakko päästä.

Kahvilan edessä oli iso joukko turisteja odottelemassa sisäänpääsyä ja luulin siksi, ettei mekään voitaisi välttyä jonottamiselta. Me päästiin kuitenkin saman tien sisään, sillä kahvilassa oli just vapautunut kolmen hengen pöytä. Asteltiin sitten ovesta sisälle – ja voi apua minkälainen paikka se oli :D Kaikki oli Hello Kittya. Penkit, pöydät, ruoat, kupit, kahvisokeri-pussit, jopa kahvilan taustamusiikki!

 

idimage
image

Paikka oli kolmekerroksinen, sillä yläkerrasta löytyi lisää ruokailutilaa ja alakerrassa taas oli Hello Kitty -kauppa, josta saattoi ostaa esimerkiksi teeman mukaisen sulismailan. Keskikerroksen kahvilan tarjontaan kuului mm. leivoksia, savulohi-salaattia, voileipiä, erilaisia kahvijuomia, alkoholittomia drinkkejä ja smoothieita – sekä yllättävästi myös kaksi ihan thaimaalaista ruoka-annosta.

image
image
image
image

 

Kahvilassa oli tietenkin vähän Thaimaan normaalia hintatasoa kalliimpaa, mutta käytiin silti tilaamassa vähän kakkua, jääkahvia ja normikahvia. Kakkupala taisi olla kolme tai neljä euroa, jääkahvi oli vajaat kolme euroa. Salaatti taas olisi maksanut noin seitsemän euroa.

 

image
image

 

Ja totta kai kahvimaito oli vaaleanpunaista, haha.

Saapa nähdä, tuleeko tuo söpöstelykulttuuri ikinä Suomeen saakka. Thaimaassa on nimittäin ihan oikeasti aivan erilainen käsitys näistä jutuista; mitä söpömpi, sen parempi. Ei oo lapsellista laittaa puhelimeen pinkkiä ja timantein koristeltua nallekuorta, ei oo outoa ostaa vaaleanpunaisia pupuastioita eikä oo epäuskottavaa koristella omaa autoa Hello Kitty -tarroilla. Jopa ruokakaupassa huomaa sen, kuinka söpöyttä korostetaan: sipsipusseissa on melkein aina jotain sydämiä ja nallekarhuja ja kauppaketjujen jakamissa alekupongeissa on piirroshahmoja. Eli käytännössä Thaimaassa musta tuntuu, että oon omieni luona, haha.
Pitää kuvata teille mun ostamat höpöjutut näiden reissupostausten jälkeen – siihen asti tämä riittäköön Hello Kittystä… Käsi ylös, kuka kävisi tuollaisessa kahvilassa, jos noita aukaistaisiin Suomeen?

 

20 Kommenttia

 • Reply Mella 16 maaliskuun, 2015 at 12:51 pm

  Tottakai kävisin! Olisi niin ihana käydä tuommosessa teemaravintolassa / kahviossa missä kaikki on tietyn teeman mukaisesti koristeltu ja tehty. :) Ihana Hello Kitty! <3
  xoxo Mella

  • Reply Sita 19 maaliskuun, 2015 at 9:28 am

   Hihii :)

 • Reply Kristiina 16 maaliskuun, 2015 at 1:37 pm

  apua!! ihanaa mää haluan heti lentolipun thaimaahan :D siis nyt ylittyi söpöysraja. Ja kyllä olisin heti jonottamassa oven takana jos tommonen ihanuus saapuis suomeen !

  • Reply Sita 19 maaliskuun, 2015 at 9:29 am

   Haha :D oli kyllä aika överi, oisitpa kuullu sen taustamusiikinki!!

 • Reply Helli Pippanen 16 maaliskuun, 2015 at 4:03 pm

  Täytyy myöntää että vaikka moni kaverini oudoksuisi juuri tuota, ja mustakin aluksi tuntuisi lapselliselta niin… PÖH, mä haluan tuonne!! :D Mä haluan tuonne, piste. Mietin tässä juuri, että miks täällä toimii vain sellaiset minimalistisesti sisustetut kahvilat, joissa laatu tuntuu olevan ainakin näennäisesti tärkeetä. Kamoon, tommosia tänne piristämään maisemaa!

  • Reply Sita 19 maaliskuun, 2015 at 9:29 am

   :D mieki mietin ekan kerran ku näin tuon netissä että huh huh, japanilaisturistien hommaa.. Ja kas kummaa sitä yhtäkkiä istuikin tuolla ottamassa kuvia ihan innoissaan, haha.

 • Reply Henssi 16 maaliskuun, 2015 at 4:59 pm

  oi jeees reissupostausta! näyttääpä ihanalta :) haha sita, tuo on ollu niin oikia paikka sulle!

  • Reply Sita 19 maaliskuun, 2015 at 9:30 am

   Pikkunen tauko lipsahti tähän kun tultiin takaisin Suomeen :D nyt skarppaan ja teen kaikki loputki tämän viikon aikana! Kun vielä muistaa kaikki jutut :)

 • Reply Teresa 16 maaliskuun, 2015 at 5:14 pm

  Minäminäminäääää! :D Ostin joskus Facebookin kirpparilta Hello Kitty – teepparinki, ku oli niin halpa ja sopivan kokonen. Ja löytyy Hello Kitty – meikkipussia ja Hello Kitty – kynäpenaali jne. :D Nimim. kohta 23-vuotias Hello Kitty – fani

  • Reply Sita 19 maaliskuun, 2015 at 9:32 am

   Munki piti ostaa Thaimaasta Hello Kitty -penaali mutten löytäny sopivaa perkele… No ehkä hyvä vaan, tuntuu että ihmiset kattoo mua muutenki luennolla kun pöydällä on Hello Kitty -vihko ja -kalenteri >:)

 • Reply iina 16 maaliskuun, 2015 at 6:41 pm

  minä!! niin söpööö tuo ja koko tuo kulttuuri että kaikki on vaa <3___<3 hihihii oisin varmaa iha taivaissa jos joskus pääsen thaimaahan! :D

  • Reply Sita 19 maaliskuun, 2015 at 9:32 am

   Haha ihana <3

 • Reply Mia Maria 16 maaliskuun, 2015 at 7:11 pm

  waude, ihanan söpö kahvila! :) <3 Ja ehdottomasti kävisin jos avattaisiin suomeen :)

  • Reply Sita 19 maaliskuun, 2015 at 9:32 am

   Päädynköhän mie lopulta pyörittämään tuommosta… :D Bisketille kilpailija??

 • Reply Veera @ Feeniks 16 maaliskuun, 2015 at 7:50 pm

  Japanissa oon itse erityisesti huomannu sen söpöstelyn. Musta se on niin hauskaa, kun Suomessa semmoista ei näe! :D

  • Reply Sita 19 maaliskuun, 2015 at 9:33 am

   Joo sama! Suomessa vaan katotaan pitkään tuommosta :D

 • Reply Anonyymi 17 maaliskuun, 2015 at 9:24 am

  Haha, vaikeaa tosiaan kuvitella että Suomessa ikinä löisi läpi tuollainen overisöpöys, mut siis ite todellakin kävisin! :D Oon vähän pettynyt kun entiseen kotikaupunkiin avattiin Muumi-kahvila jota odotin niin paljon, mutta sen toteutus oli tosi kaukana siitä mitä odotin.. Odotin, että se olisi vedetty edes puoliksi yhtä överisti kuin tuo Hello Kitty-kahvila, mut ei. Nyyh.

  • Reply Sita 19 maaliskuun, 2015 at 9:34 am

   Höö :( Olihan siellä ees Muumi-leivoksia? Ja soiko taustalla Muumilaakso-biisi :D

 • Reply Arutte 20 maaliskuun, 2015 at 9:09 am

  omg aivan ihana!

  • Reply Sita 21 maaliskuun, 2015 at 8:02 am

   Hahaa :)

  Jätä vastaus