Helesingin ekat päivät

7 kesäkuun, 2012
Rovaniemen lentokentällä
Kallista vinukkaa Teatterilla
Pitbull!!!
Iguaanan lounasbuffet, oi
Kotirosvo
Darramytty
Hello Kitty -aterimet hihi
No niin, nyt vähän tilannepäivitystä tästä Helsingin reissusta. Jos vaikka jollain sattuu kiinnostamaan, mitä me ollaan hommailtu viimeisten päivien aikana.
Tiistaina meillä lähti kone kahdentoista aikaan päivällä. Hyi oli kauhea lento, mulla tuli pitkästä aikaa paha olo ja korviin sattui enemmän kuin koskaan. Ihan niin kuin tärykalvot olisi ollut puhkeamassa… Helsingissä jätettiin kuitenkin matkalaukut juna-aseman säilöön ja suunnattiin Teatteriin syömään, helpotti se matkapahoinvointikin kun sai nannaa naamaan. Salaattien jälkeen mentiin Netan ja Anun kanssa meidän ekaan yöpaikkaan Alppilaan, jonne Evekin tuli aloittelemaan Pitbullia varten. Oltiin Suvilahdessa kahdeksan jälkeen, ja ehdittiin nähdä lämppärinä lavalla heiluvaa Astettakin. Mutta Pitbull, ah vitsi että oli hyvä keikka. En mie oikeastaan jaksanut kattoa herraa ruuduilta vaan pompin ja tanssin kuin hullu tyttöjen kanssa meän ringissä. Ei oikeasti jaksanu välittää, vaikka muilla anniskelualueen tyypeillä ei ollut ihan yhtä eläväistä liikehdintää, tuli samalla lämminkin kun ei vaan seisonut paikallaan. Ihana joku nainen tuli halaamaan ja sano että ”Mun oli pakko tulla sanomaan että oot magee, sulla on niin hyvä meno” – luulin että se oli joku blogin lukija muttei ollu :D Keikan jälkeen käytiin Mbarissa ja Tigerissä, muttei jaksettu olla kovin myöhään blaa.
Keskiviikkona oltiin rapulavauvoja. Heräiltiin tosi freshinä ja lähdettiin parin limsapullollisen jälkeen keskustaan. Vedettiin sopivat överit Iguaanan lounasbuffetissa ja sen jälkeen lähdettiin pyörimään kaupoissa. Tai no, Anu ja Netta pyöri, mie ja Eve lähinnä istuttiin kadulla liikkeiden ulkopuolella ja heitettiin paskaa läppää. Ei jotenkaan jaksa shoppailla. Illalla käytiin Kuudennessa linjassa kattomassa Reino Nordinia, ja vaikka alkuillasta oli vähän vetämätön olo, niin tykkäsin kyllä keikan tunnelmasta. Ihanan rentoa, kesäistä, discopallon pyöriessä hämärän huoneen yllä. Kutosen jälkeen haettiin jostain randomista paikasta pizzat ja mentiin päät ja mahat täynnä nukkumaan.
Torstaina eli tänään… No, ainakin väsyttää ja on vähän huono olo. Siivoiltiin majapaikka, tultiin Helsingin keskustaan syömään salaatit Johdossa ja pyörittiin vielä kaupoissa. En oo ostanut yhtään vaatetta tällä reissulla, jes! Oon niin ylpeä itestäni. Ruokaan on tosin mennyt paljon rahaa, käytiin illalla vielä Vapianossa pastalla. Oli tosin sen arvoista, ah ihanaa.
Nyt ollaan tokassa majapaikassa, en itse asiassa tiiä kunnolla missä ollaan mutta ihan mukava paikka! Katottiin äsken ällöjä ihon-alla-matoja-videoita Housen innoittamana ja nyt pitäisi mennä nukkumaan. Oi myttyyn, oon koko päivän haaveillu peittoon kääriytymisestä. Paitsi raukat tytöt, joutuu taas kuuntelemaan mun kuorsaamista, haha.

12 Kommenttia

 • Reply Senja 7 kesäkuun, 2012 at 9:39 pm

  Heeei ihanaa et teil on ollu kivaa <3 meikä vaan töissä, puuh. pe tai la, ootteko illalla liikenteessä?? vois törmää!!<3

  • Reply Sita 9 kesäkuun, 2012 at 9:53 am

   Mie oon ettiny sua joka päivä sieltä mutta aina tullu väärään aikaan! Joo ollaan me vissiin lauantaina, ehdottomasti <3

 • Reply Neea 8 kesäkuun, 2012 at 5:06 am

  Olipa mahtava syyä samalla maksalaatikkoa ku luki ton mitä videoita ootte kahtonu… :D

  • Reply Sita 9 kesäkuun, 2012 at 9:54 am

   Hyi vittu anteeksi :D

 • Reply Amanda 8 kesäkuun, 2012 at 7:26 am

  Ihana postaus:) Noi sun sormukset on ihanat!:D

  • Reply Sita 9 kesäkuun, 2012 at 9:54 am

   Jee kiitti :)

 • Reply kaisa 8 kesäkuun, 2012 at 10:59 am

  Heeeei nauroin ääneen tolle vikalle kuvalle.. Väsymystä ilmassa:D:D

  • Reply Sita 9 kesäkuun, 2012 at 9:56 am

   :DD hahahah meki naurettiin Netan kanssa, mie pyydän ottaan kuvan ja se ottaa tuollaisen

 • Reply iina 8 kesäkuun, 2012 at 11:18 am

  awww mitä ihania ♥ puspus

  • Reply Sita 9 kesäkuun, 2012 at 9:57 am

   Hihi <3

 • Reply Anonyymi 8 kesäkuun, 2012 at 12:28 pm

  hyvää menoo siis ollut,cool :) hei ihan vaan kysymysluontoisena asiana, että mikset pyyhi noiden muiden ihmisten kasvoja pois, kun ne ei ehkä halua olla blogissa näytillä, eikös se ole ihan sellainen kuvaajan vastuu…vai

  • Reply Sita 9 kesäkuun, 2012 at 9:59 am

   Hyvä kysymys, oon itekin miettiny että saako muiden ihmisten kasvoja näkyä mutta kyllähän jotkut uutisten videopätkätkin on kuvattu joskus niin että ihmisiä näkyy taustalla? Tai musta se on niin että yleisillä paikoilla saa ottaa kuvia "ilman lupaa" kunhan ne ei oo mitään tarkkoja naamakuvia :D Enkä siksi ala muokkaan kuvia kun niistä tulis aika hirveitä, jollakin paintilla sutata haha.

  Jätä vastaus