Got my Ray Bans on and I’m feeling hella cool tonight

17 marraskuun, 2011
Oikea vesimeloni! Hurrrjaa ruokataidetta..

Käytiin eilen illalla kivassa thairavintolassa syomassa. Vähän kalliimpi paikka kun vertaa sellaisiin halvempiin mestoihin tai pikaruokapaikkoihin, ruuat ja juomat maksoi kahdelta ihmiseltä yhteensä sellasen 18e – mutta oli ihan mukavaa käydä välillä tuollaisessakin ravintolassa. Tilattiin vesimelonimehut, pieniä possuvartaita, paistettu kala sekä pad thaita, ja ruokia odotellessa sai katella tanssiesityksiä.

Ennen kun palattiin hotellille, käytiin vielä McDonaldsissa jälkkärillä. Eka kerta muuten tälle reissulle että käyn tuon ketjun liikkeessä! Oon vältelly Mäkkäriä, Subwayta ja KFC:ta oikein olan takaa, haha. Tilasin tuollaisen Fanta Fload -juoman jossa oli Sunday-pehmistä päällä, ah vitsi oli hyvää! Ja tuo viinirypäleen makuinen Fanta-jäämurska oli sellaista vähän kirpeää, mm..

Tämä päivä alko lenkillä, tosin vähän huonosti kun mulla alko pistää mahaa kesken kaiken enkä oikein voinu juosta. Spurttailu oli muutenkin vaikeaa tuolla rantakadulla, oli niin paljon ihmisiä sun muita esteitä ja piti keskittyä niiden väistelyyn.

Pikkulenksun jälkeen menin hotellin ja suihkun kautta Pattayan satamalle, josta lähettiin veneellä läheiselle Koh Laan -saarelle. Matka edestakaisin maksoi 150 bathia eli n. 3,90 euroa.

 

Pelkäsin että mulla tulee huono olo veneessä, mutta oli onneksi ihan kivaa istuskella kannella ja ottaa aurinkoa samalla kun lähestyttiin Koh Laania. Veneessä oli suurimmaksi osaksi italialaisia ja venäläisiä turisteja.

Kun päästiin paikan päälle tunnin matkan jälkeen, vuokrattiin rannalta aurinkotuolit (50 bathia per tuoli! Ja jääkahvikin 100 bathia!) ja alettiin nautiskelemaan. En oikeastaan uinut paljoakaan, olis pitäny sitten taas laittaa aurinkovoiteet iholle.

Vene takaisin Pattayalle lähti kolmelta, taas tunti seilailtiin ja piti ostaa heti satamassa pikkuinen kanakebab-rulla että lähtee paha olo pois. Ja kyllä se lähtikin, mutta tuli takaisin kun istuin tähän nettikahvilan tuolille. Huone heiluu koko ajan.. Näin muuten siinä kebabkojulla suomalaisen pariskunnan, tai siis tunnistin kielestä. Suomalaiset turistit on jotenkin niin hellyyttäviä, ne on aina niin sellasia ihania, ihmettelee kaikkia juttuja ja nautiskelee vaikkei oikein edes ymmärrä mitä ympärillä tapahtuu. Nytkin siinä kojulla se vanhempi pariskunta puheli jotain tyyliin ”Katohan Jarmo, tuossa myydään tuollaisia” ja ”Kappas, niinpä vain myydäänkin…”

Pakko muuten myontää; mulla on kauhea ikävä kotiin. On täällä siis ihanaa, mutta kuitenkin. Ikävä läheisiä ja Suomen hanavettä ja jopa suomalaista ruokaa! Hassua.

Tälle illalle ei oo mitään sen kummempia suunnitelmia, varmaan kohta lähdetään taas etsiin jotain ruokaa. Vi seeees!

8 Kommenttia

 • Reply Peppi 17 marraskuun, 2011 at 1:49 pm

  Oi miten ihanan olonen päivä! Tosi kauniit maisemat :) mäki haluun tollasta Mäkin juttua!

 • Reply Veera 17 marraskuun, 2011 at 2:06 pm

  Ihan suu auki jäin kattoos tuota vesimelonia! :D Ihania postauksia ja kuvia oot laittanu tänne ja kiitos siitä, et saa kuulla sun kuulumisia sieltäki. Nyt ku täällä on niin harmaata, ei osaa edes ajatella että muualla on tuollaset kelit =) Pidä mukavaa! :)

 • Reply Jasmin 17 marraskuun, 2011 at 2:54 pm

  Kyllä mäkin välttelisin mäkkäreitä jos olis mahollisuus käydä noin hienoissa ravintoloissa! Ja voutsi toi maalattu vesimeloni :))upeeeeeeta!

 • Reply abasourdi 17 marraskuun, 2011 at 3:14 pm

  Kamalan päivän jälkeen piristi kummasti lukea näin kiva postaus + kuvat oli hienoja. :)

 • Reply Anonyymi 18 marraskuun, 2011 at 10:00 am

  situli ikäv':( kuulostaa nii ihanalta, ois tosiaan pitäny lähteä sun mukaa haha :D ps oisitpa ollu combat maratonilla, seijan vimppa combat!!! :((((((((( en kestä. mutta terrkkuja tuu nopeeta takas, ainii ensilumi tuli!

  -nettuli :)

 • Reply Sita 19 marraskuun, 2011 at 8:17 am

  Peppi: Niimpaa :) Tulispa noita muuten Suomeen noita Fantajuttuja, kesalla maistuis..

  Veera: Aww ihana, on taalla sen verran paljon luppoaikaa etta ehtii paivitella :) Ja joo mie viela nain livena ku tuollanen kaiverrettiin, meni hullun vahan aikaa ku se vaan veitsella vaanteli sen tollaseksi.

  Jasmin: Joo mulla aina pelottaa etta sorrun pikaruokaan vaikka taalla on niin paljon muutaki ihanaa syotavaa :D Haha tuo on muuten kaiverrettu veitsella eika maalattu! Maalaaminenhan olis iha nossoa ;)

  abasourdi: Oi ihana kuulla etta tykkasit :)

  Netta: Mullaki ikava ja olis paljon kivempaa ku olisit tullu!! Kaipaan ystavaa :( Ja Seija ei vittu saatana en oo vielakaan paassy tuosta yli….. Fuuuck.

 • Reply Anna 22 marraskuun, 2011 at 4:14 pm

  En kestä kattoo näitä kuvia, nää on niin ihania! (:

 • Reply Sita 1 joulukuun, 2011 at 12:18 pm

  Anna: Haha voi ei :D

 • Jätä vastaus