Darrapupu

24 maaliskuun, 2013

 photo IMG_6932_zps1589a5c0.jpg

 

Mooi. Tänään on sunnuntai. Kävin Maijalla. Söin Ristoranten mozzarellapizzan (tuli ihan lukioajat mieleen), tutustuin Mignon-suklaamunaan ja melkein nukahdin Maijan olohuoneen lattialle. Nyt tulin kotiin ja syön Fazerinaa. Ihana olo, rento ja huoleton ja kaikki tuntuu hassulta.

Havahduin äsken siihen, miten paljon tämä mun bloggaaminen on muuttunut yhden ja puolen vuoden aikana. Muistan niin hyvin kun perustin Starry eyesin, valitsin tuon jäätävän huonon osoitteen enkä tiennyt bloggaamisesta yhtään mitään. Jotenkin tajusin äsken että mitä hittoa, mulla on tälläkin hetkellä pari vip-kutsua baareihin ja blogiyhteistyökumppanin paketit odottamassa noutoa postissa, vieraat ihmiset sekä inhoaa mua että myös tykkää musta ja haluaa mut nähdessään tulla moikkaamaan ja kertoa, että lukevat Starry eyesia. Tai siis, eihän sitä julkkiksia olla tai pyöritä missään Indiedayssissa – mutta silti, miten tässä näin kävi? Ihan hullua, en olisi ikinä osannut kuvitella tätä pari vuotta sitten – vaikka kyllä kateellisena haaveilin tästä ja jotenkin kuvittelin, että muutama ilmainen tavara tekisi mut tosi onnelliseksi. Siksi on ollutkin hassua huomata, ettei se oo niin. Samalla tavalla mie nautin arjen pienistä, tyhmistä asioista kuin ennen, samalla tavalla kärsin ahdistuneisuudesta ja olen onnellisimmillani läheisten lähellä. (Vaikka onhan tämä nyt ihan mahtavaa hommaa kaikista inhottavista kommenteista huolimatta, ja mie oon oikeasti tosi kiitollinen kaikesta mitä oon saanut kokea.) Toisaalta tuntuu, että kaikki on muuttunut, mutta toisaalta taas ei, koska tunnen olevani se sama kömpelö, merkkivaatteet ignooraava Situli, joka vuonna 2011 pohti blogille nimeä, kun iTunes pyöräytti sattumalta Ellie Gouldingin Starry eyedin soimaan.

Jaa, kevyt filosofiadarra! Haufkaa. Ette muuten tiiäkään, miten vaikeaa tuon pätkän kirjoittaminen oli tässä olossa. Meni yli kaksi tuntia, oikeasti.

65 Kommenttia

 • Reply Alexandra 24 maaliskuun, 2013 at 6:49 pm

  Kivaa pohdintaa, vitsi kun mullakin liikkuis jotain päässä darrassa. ;'D

  • Reply Sita 24 maaliskuun, 2013 at 7:43 pm

   Ihan oikeasti tää oli niin vaikea kirjoittaa hahaha tuskailin hulluna :D Jumitti!!

 • Reply Anonyymi 24 maaliskuun, 2013 at 6:50 pm

  Voi sita oot yks ihanuus<3

  • Reply Sita 24 maaliskuun, 2013 at 7:43 pm

   Itte taidat olla :)

 • Reply iina 24 maaliskuun, 2013 at 6:55 pm

  ♥ pus!

  • Reply Sita 24 maaliskuun, 2013 at 7:44 pm

   <3 :)

 • Reply Tiina 24 maaliskuun, 2013 at 6:55 pm

  Filosofiadarra, oot ihana <3

  • Reply Sita 24 maaliskuun, 2013 at 7:46 pm

   :))

 • Reply Enni 24 maaliskuun, 2013 at 7:00 pm

  Ihana sinä! :) Mulla on toi sama nalleasu, se on niin ihana ja lämmiiin<3

  • Reply Sita 24 maaliskuun, 2013 at 7:47 pm

   Kuuma!! Siis kirjaimellisesti :D Hiki valuu haha pakko kääriä lantiolle :)

 • Reply Anniina Lehtomaa 24 maaliskuun, 2013 at 7:03 pm

  Haha, ihana oivalluspostaus. Hienoo ois tietää että millasta se on ku liikkuu ajatukset rapulassa muussakuin siinä pahassaolossa. :D Oon ite todennut sen, että kuinka virkistävää on huomata että elämässä tapahtuneiden suurien muutosten myötä on silti edelleen se sama vanha ihminen kuin vuosiakin sitten. ^^

  • Reply Sita 24 maaliskuun, 2013 at 7:50 pm

   En juonu ku kuus eilen nii ei oo paha! Onneksi :D ja joo niimpä, vielä ku parempaan suuntaan muuttuis nii olis hyvä :)

 • Reply Henri 24 maaliskuun, 2013 at 7:07 pm

  So we burst, into colours – colours, and carousels !

  Oot kyllä huikein pupu ikinä, olit sitten darrassa tai et !! C:

  • Reply Sita 24 maaliskuun, 2013 at 7:48 pm

   Höpö Henri <3

   (EVERYBODY'S STARRY EYEDDDDDDDDDD)

 • Reply Ida 24 maaliskuun, 2013 at 7:09 pm

  Oon onnellinen sun puolesta että blogisi menestyy :) Sulla on kuitenkin ihana, persoonallinen ja ennen kaikkea aito blogi, oot sellainen myös varmasti ihmisenäkin koska blogisikin on :) Älä koskaan muutu!

  • Reply Sita 24 maaliskuun, 2013 at 7:49 pm

   Oho kiitos paljon!! Ihanasti sanottu <3 :)

 • Reply Kristiina 24 maaliskuun, 2013 at 7:32 pm

  Mä oon onnellinen sun puolesta hihi=) On just kiva ku sun asukokonaisuudet ei koostu vaan kalliista merkkituotteista, koska ei suurimmalla osalla oo semmosiin varaa. Ja kun bloggaajista saa just inspistä ja ideoita!
  Tuntuu et tää oli varmaan kömpelöin kommentti minulta ikinä. Tai semmonen että selitän oudosti. Tai sillee. Emmä tiiä.
  Sunnuntai. Se se on :)

  • Reply Sita 25 maaliskuun, 2013 at 6:16 am

   Just hyvä kommentti! Vauva kiitos <3

 • Reply Anonyymi 24 maaliskuun, 2013 at 7:36 pm

  Meinaatko enää tehdä niitä kaveripostauksia? :)

  • Reply Sita 25 maaliskuun, 2013 at 6:17 am

   Meinaan mie! Ainaki kaks tulee vielä, en oo vaan ehtiny ja jaksanu tehä niitä :) Koitan saada ne alta ennen ku tulee tuo 1900 täyteen!

  • Reply Anonyymi 25 maaliskuun, 2013 at 4:13 pm

   Miksi vain kaksi? Eikö sulla ole Anu, Maija, Heisa ja Taija vielä tekemättä?

  • Reply Sita 25 maaliskuun, 2013 at 4:26 pm

   Mmm siks ku kaikki ei halunnu niiden anonyymien kommenttien jälkeen enää osallistua tähän.

 • Reply Iida 24 maaliskuun, 2013 at 7:43 pm

  Sita oot niin ihana! Tykkään sun blogist niiiiin paljon siks ettet kirjota vaan: "ostin tänään sitä ja sitä ja sit sain viel ilmatteeks tätä ja tota" vaan pohdit elämää ja kaikkea ympäröivää syvällisesti etkä vaikuta sellaselt ylpistyneeltä ja uskallat kertoo henkilökohtaistakin asioista ja näyttää et oot samanlainen ihminen niinku me kaikki ns. tavallliset ihmiset eli vaikutat tosi aidolta! :D Et ei oo todellakaan ihme et sul on niin paljon lukijoita, oot ansainnu joka lukijan omalla ihanuudellas :) <3 (Oli vähän ehk epäselvästi sanottu, mut syytän sunnuntai-iltaa ;D)

  • Reply Sita 25 maaliskuun, 2013 at 6:18 am

   Vooooi ihana, kiitos ihan hirveästi <3 Kyllä mie sain selvää, elä huoli :) Piristit hulluna!

 • Reply Aino 24 maaliskuun, 2013 at 7:46 pm

  Söpöli <3 Tiiätkö Sita tuun aina niin hyvälle tuulelle kun luen sun blogia! On ollu tosi kiva seurata, miten sun blogi on muuttunut tässä vuoden aikana! Muistan vieläkin niin hyvin kuinka avasin ekan kerran sun blogin ja sulla oli ehkä joku 150 lukijaa, joka tapauksessa siitä lähtien tää onkin ollut mun lemppari :)

  • Reply Sita 25 maaliskuun, 2013 at 6:19 am

   Hahaa mieti vähän hullua!! Ja ihanaa ku sieki oot ollu lukijana niin kauan, yli vuoden. Oot ihana tyttö <3

 • Reply Ina 24 maaliskuun, 2013 at 7:48 pm

  Mä niin tiedän mistä puhut, sillä oon lähiaikoina havahtunu miettimään juurikin samanlaisia asioita. Muistan ku sain ensimmäisen kerran postissa jotain ilmaisia meikkejä yhteistyön tuumilta ja hymyilin koko päivän kirjaimellisesti koulussa – mutta loppu peleissä eihän ne ''humpuuki'' materiaalit ihmisen sielua täytä. Blogimaailma on jännä juttu.

  Oot upea, maat jalassa oleva bloggaaja! ♥

  • Reply Sita 25 maaliskuun, 2013 at 6:19 am

   Joo niimpä! Ja samat sanat, mie niin ootan sitä että nähään joskus (kesällä?) :)

 • Reply Anonyymi 24 maaliskuun, 2013 at 7:52 pm

  Oon seurannu tätä blogia aika alkuajoista lähtien tälleen anonyymisti, mutta kuitenki ihan tosi ahkerasti. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä kun tänne eksyin! Aina oon tykänny tästä ihan hulluna, vaikka totta kai tää on jonkin verran muuttunu tässä matkan varrella. Kyllähän sen ymmärtää, että ihmisten elämässä tapahtuu aina muutoksia ja sillon myös blogi muuttuu mukana. Eniten harmittaa, että ne ilkeät kommentit joita blogeihin ilmestyy sitä enemmän mitä suositummaksi blogi muuttuu. Oon huomannu, että jotkut bloggaajat ei uskalla enää kirjottaa blogiinsa oikeestaan mitään suojellakseen itseään. Se on harmi, koska sillon blogista tulee just semmonen "tässä mun ostokset"-blogi ilman mitään sisältöä. Toivottavasi sinä Sita pystyt säilyttämään rohkean asenteesi ainakin jossain määrin, vaikka lukijat lisääntyy. Ilkeät kommentit tuntuu varmasti kaikista pahalle, mutta muista että täällä on meitä jotka aidosti toivoo vaan ja ainoastaan kaikkea hyvää sulle ja sun blogille :)

  Voi ei ristoranten mozzarellapizza..rakastan sitä muistojen takia, mutta samalla vihaan sitä koska se vaan on niin darrapizza. Voispa mullaki olla darrassa ihana olo :Dd

  • Reply Sita 25 maaliskuun, 2013 at 6:22 am

   Oi mie hymyilen sulle täällä, kiitos ihan hirveästi ku kommentoit – tuli taas sellasta puhtia että jaksaa tätä bloggailua :) Mustaki se on harmi, ei muuten mutta ku mie oon niin herkkä että otan tosi pahasti itteeni kaiken, mutta toisaalta tää on ollu tosi hyvää harjotusta sille että oikeasti kestää sen ettei kaikki tykkää ja että jotkut ihmiset vaan haluaa tahallaan pahottaa sun mielen. Eipähän mene liian hauskaksi homma :D

   Kiitos vielä kehuista ja kaikesta <3

   Ps. Se niin on darrapizza hahah :D

 • Reply Ella 24 maaliskuun, 2013 at 7:55 pm

  Hihi söpöliini <3 Ihana kirjotus jotenkin, oon pohdiskellut vähän samoja juttuja. Vaikka toi mun blogi onkin aika pikkublogi verrattuna tähän sun, mutta kuitenkin, bloggaamisesta on tullu niin iso osa elämää! En osais kuvitellakaan etten yhtäkkiä kirjottaiskaan ollenkaan :D

  • Reply Sita 25 maaliskuun, 2013 at 6:24 am

   No ei ees oo pikkublogi! Ja mie tykkään siitä hulluna :) Muistan muuten ku mulla oli joku 150 lukijaa ja sulla 300 ja mie olin tosi kateellinen sulle :D Sulla oli niin paljon lukijoita ja hullun kivoja kuvia ja kaikkea.. Vähän siitä on pitkä aika! Periaatteessa me ollaan "tunnettu" yli vuosi :) Haleja Ellalle <3

 • Reply Maija Niemelä 24 maaliskuun, 2013 at 8:04 pm

  Näin sut viime viikolla teknopalatsin combatissa :) En jotenkaa tajunnu tulla moikkaamaan, tai sitte en uskaltanu :D

  • Reply Sita 25 maaliskuun, 2013 at 6:25 am

   Hahah joo mie siellä rähissy nii ei ihme ettei uskalla :D Noei vaiskaan, ens kerralla tuut sanomaan heipat :)

  • Reply Anonyymi 25 maaliskuun, 2013 at 6:30 am

   Teknopalatsin? Et käy enää Hukassa?

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:40 am

   En, meän yhteistyö oli sovittu syyskuusta helmikuun loppuun eikä jatkettu sitä :)

 • Reply Essi 24 maaliskuun, 2013 at 8:06 pm

  hah oot niin ihana :)

  • Reply Sita 25 maaliskuun, 2013 at 6:25 am

   Itte oot Essi :)

 • Reply Ninni 24 maaliskuun, 2013 at 8:31 pm

  Ihana teksti taas! oot niin ihana :)

  • Reply Sita 25 maaliskuun, 2013 at 6:25 am

   Kiitti vaavi :)

 • Reply heidi knuuttila 24 maaliskuun, 2013 at 8:35 pm

  hahaa söpö!<3

  • Reply Sita 25 maaliskuun, 2013 at 6:26 am

   :)) <3

 • Reply sofia 24 maaliskuun, 2013 at 8:37 pm

  Ihana! Darrafilosofiaa XD hahah en kestä, oot söpö tuossa potkupuvussa!

  • Reply Sita 25 maaliskuun, 2013 at 6:26 am

   Aikuinen vauva :DD

 • Reply IraCassandra 24 maaliskuun, 2013 at 8:52 pm

  Ihana teksti! Ja ihana laahari <3

  • Reply Sita 25 maaliskuun, 2013 at 6:27 am

   Hihi kiitos ja tulee hyvä mieli ku kommentoit <3

  • Reply IraCassandra 25 maaliskuun, 2013 at 4:51 pm

   Pitää kommentoida, tai siis ei pidä vaan tahdon, kun sun postauksista tulee niin hyvä mieli! :)

 • Reply Sara 24 maaliskuun, 2013 at 11:51 pm

  Aa, sulla on ihana nimi ja tykkään sun blogista hirmusesti!

  http://sarainfinitewanderer.blogspot.fi/

  • Reply Sita 25 maaliskuun, 2013 at 6:27 am

   Haa kiitos! Ihana kehu :D Käyn kattoon sun blogin :)

 • Reply Mirella 25 maaliskuun, 2013 at 8:10 am

  Ihana <3

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:39 am

   :))

 • Reply Anonyymi 25 maaliskuun, 2013 at 5:19 pm

  muistan kun aloin tätä blogia alkuaikoina lukemaan! :D onhan tää tietyllä tapaa muuttunut (tosin parempaan suuntaan); on blogiyhteistyökumppaneita ja muuta,mutta silti tähtisilmiin eksyy edelleen säännöllisesti.

  se johtuu siitä,että oot tosiaan sama hupsu sita, etkä oo muuttanu itteäs suosion myötä :) että rispektit siitä! (ja yläfemmat)

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:39 am

   Ihana kuulla että parempaan suuntaan, mullaki välillä ikävä niitä vanhoja blogiaikoja ja sitä fiilistä <3 Mutta toisaalta, ei kaikki muutos oo pahasta niin ku sanoit! Ja kiitos hirveästi tsempeistä, mie lupaan muistaa tämän kommentin ja pysyä samanlaisena tulevaisuudessaki :) *Barney-high-five*

 • Reply Annika 25 maaliskuun, 2013 at 6:09 pm

  Apua, kuuntelin tänää ekaa kertaa ton Ellien biisin, rakastuin totaalisesti ja latasin sen puhelimeenkin samantien. Sitten tuun tänne ja luen, että kyseisen biisin mukaan on nimetty mun ihan lemppari blogi ! Kylmiäväreitä ja hymyilyä:)

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:41 am

   Hahaa ihana!!! Rakastan tuollasia hetkiä :D

 • Reply better together 26 maaliskuun, 2013 at 9:03 am

  voi apua mikä söpöläinen oot!
  J

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:41 am

   Hihi :)

 • Reply sarkku 26 maaliskuun, 2013 at 11:03 am

  Hitto ko sää vaa vaikutat nii ihanalta <3 ! :—D Pitää kyllä taas tulla juttelemaan, jos sattusin bongaamaan sut uuestaan joskus :3

  ps. 3 viikkoa ja Ellie <3_________________<3

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:43 am

   Äää mieki haluan sinne!!!!!!!! Oon niin kateellinen :( Sano sille terkkuja sen tyttöystävältä <3 Haha :)

  • Reply sarkku 29 maaliskuun, 2013 at 8:47 am

   Täh, mikä järjetön epäreiluus ku et oo tulossa :'C

 • Reply Harmaasudenmorsian 26 maaliskuun, 2013 at 2:15 pm

  Sun blogi on ihana! Mun on edelleenkin tosi vaikea ymmärtää sitä, miten joku jaksaa vihata ihan vierasta ihmistä – vielä jonkun blogin perusteella! Eihän kaikista tykkää eikä kaikista blogeista varsinkaan, mutta en nyt kyllä käsitä miksi pitää repiä pelihousunsa jos joku pitää internetissä "vääränlaista" blogia.

  Jatkahan bloggailua, minä ainakin luen!

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:44 am

   Aww kiitos <3 Ja hei tsemppiä hulluna luku-urakkaan! Mie pidän sulle peukkuja :)

 • Reply Elina 26 maaliskuun, 2013 at 7:07 pm

  Voi että. En kyllä normaalisti jaksa seurailla näitä "tunnettuja" blogeja kovin kauaa, koska kaikki tuntuvat muuttuvan suosion kasvaessa niiiiiiin ylimielisiksi, mutta jotenkin sä erotut siitäkin joukosta olemalla edelleen superystävällinen ja pirteä ja just omaperäinen. Tsemppiä jatkoon, aion kyllä taatusti pyöriä lukijana mukana jatkossakin! :–)

  • Reply Sita 27 maaliskuun, 2013 at 9:45 am

   Äää kiitos Elina <3 Tuli tosi hyvä mieli, ja ihanaa ku tsemppailet mua :)

 • Reply Anonyymi 27 maaliskuun, 2013 at 1:10 pm

  voooii ihana sita!! <3 Tätä sun blogia on tosi kivaa seurata kun tulee itellekki hyvä mieli sun postauksista ! :)

 • Jätä vastaus