Blogikirppis

20 toukokuun, 2012

 

Tänään meillä oli tosiaan ensimmäinen Rovaniemen blogikirppis. Tapahtuma alkoi yhdeltätoista ja loppui kolmen aikaan, ja tiloina toimi Valtakadun tyhjä liiketila. Oon tosi iloinen ja tyytyväinen koko hommaan, porukkaa kävi varsinkin aamupäivällä oikeasti tosi mukavasti ja tunnelma oli ainakin mun mielestä kauhean kiva ja rento – vaikka tietenkin aluksi jännittikin, hihi. Tilat oli loistavat, vaikka välillä meinasikin tulla sovituskoppiin eli vessaan jonoa – ensi kerralla pitää kyhätä itse joku sermi, jonka takana voi mallailla tuotteita :)Oli muuten ihan superia tutustua muihin bloggaajiin, ja ehti silleen jutellakin kun meitä ei ollut kovin montaa – yhdeksän neitiä yhteensä. Hirveän mukavia tyyppejä, haluttais heti järjestää uudestaan blogimiittiä.

 

Mun rakas työkaveri Krista.

 

 

 

 

Only the Space Between us -blogin ihana Ida. Oon oottanu tähän tyttöön tutustumista, enkä pettynyt yhtään.

 

Oli pakko ostaa ihania muffinsseja naapurimyyjältä – ja nammm oli niin hyvää!

 

 

 

 

The Jiving Soul -blogin ihanan Iinan kynnet!! Hello Kitty, my love.

 

Sweet Dreams :)

Viva la Henni sekä Miina Matilda -blogien nurkkaus.

 

Mutta joo, ehdottomasti pitää järkkäillä tällaisia tilaisuuksia uudestaan. Seuraava blogikirppis on varmaan jo kesällä, katsotaan ollaanko silloin puistossa vai sisätiloissa.

 

Hyvä muuten, mulla meinasi loppua vaihtorahat jo ennen kirppiksen aukeamista, koska kävin muiden bloggaajien tuotteet läpi ja ostin mm. laukun, hameen, topin ja kippoja. Ja muffinssit. Hame muuten näkyy edellisen postauksen asukuvissa, sain sen vitosella Kristalta. Mustaa nahkaa on aina helppo yhdistellä ja uskon, että tullee käyttökertoja – oon nimittäin nykyään niin kyllästynyt farkkuihin ja rakastunut hameisiin ja shortseihin, ettei haluttaisi vetää pitkälahkeisia vaatekappaleita päälle ollenkaan.Mutta kiitos vielä kaikille vierailijoille (osa teistä jäi jotenkin hyvin mieleen, olitte suloisia!) ja muille myyjille, mulla oli ihana päivä.

20 Kommenttia

 • Reply elp 20 toukokuun, 2012 at 7:31 pm

  voi söpöliini! itselläkin taas ikea-kassi pursuilee vaatteita jota ei huvita enää käyttää eli pitää varmaan varata kirppispöytä jostakin…

  • Reply Sita 21 toukokuun, 2012 at 10:49 am

   Ei muuta ku myymään :) Mulla ei hirveän paljon vaatetta ollu mutta on se silti kiva päästä vähän eroon vanhoista – saa taas ostella lissää hehe :)

 • Reply Iina 20 toukokuun, 2012 at 7:50 pm

  äää Sita oot niin ylisuloisuus! :)

  • Reply Sita 21 toukokuun, 2012 at 10:50 am

   Itse oot kaunis ja symppis ja hienoimmat kynnetki!

  • Reply Iina 23 toukokuun, 2012 at 8:41 pm

   Voooi hassu tässä punastuu! :)

 • Reply Outi 20 toukokuun, 2012 at 7:54 pm

  Mulla on toi sama housu/farkkukyllästys havaittavissa..Jotenkin tuntuu että sortseihin ja hameisiin on kivempi yhdistelläkin kaikkea :] Tsemppiä hei ihan hirrrrmuisesti huomenna (eikös se olekin huomenna) alkavaan pääsykoerumbaan!! Tiiän sen hullun jännityksen mut yritä ajatella että se on vaan yks koe muiden joukossa eikä loppujen lopuks mikään elämää suurempi juttu (vaikka se siltä nyt tuntuiskin hehe) :]

  • Reply Sita 21 toukokuun, 2012 at 10:51 am

   Joo niimpÄ! Ja kiitos <3 Jep välillä tuntuu ettei oo muuta elämää kuin kielioppi ja kielentutkimukset :D

 • Reply Lila 20 toukokuun, 2012 at 8:24 pm

  Kiitos ihana ja hemmetisti tsemppiä pääsykokeisiin!! :) ei muutako juonimaan seuraavia blogijuttuja ;)

  • Reply Sita 21 toukokuun, 2012 at 10:52 am

   Sie oot ylijuonija, ylistykset kun keksit kirppiksenki :)

  • Reply Anna 21 toukokuun, 2012 at 4:00 pm

   Ylijuonija :D:D::D Haha päivän paras! <3

 • Reply Paula 21 toukokuun, 2012 at 7:02 am

  tosi hyvä et tää onnistui, toivottavasti järjestätte uudemmankin kerran! ehkä mäkin saisin aikatauluni sumplittua sillä tavoin että pääsisin messiin. :–) mut mikäli bloggaajamiittinkiä ootte järkkäämässä, niin täällä olis yks joka olis mielellään joinaamassa messiin, ellei tää oo vaan teille blogikirppistä pystyssä pitäneille! :–)

  • Reply Sita 21 toukokuun, 2012 at 10:53 am

   Sun pitää ehdottomasti kyllä tulla, ihan sama onko kirppis vai pelkkä miitti kyseessä! Lupaan pistää sulle viestiä sitten kun tulee jotain suunnitelmia :)

 • Reply boora 21 toukokuun, 2012 at 10:17 am

  Hyvä et päivä onnistu! Kuulostaa kivalta toi blogimiitinki ja täällä ois yks bloggaaja, joka ois mielellään mukana, mut kesätyöt voi viedä voiton :s Hauskaa, et tällasia blogikirppiksiä ja miitinkejä voi olla muuallaki ku Etelä-Suomessa :)

  • Reply Sita 21 toukokuun, 2012 at 10:53 am

   Sun pitää koittaa sumplia vähän tilaa kalenteriin :) Ja onnistu kyllä tosi hyvin!

 • Reply julia 21 toukokuun, 2012 at 11:04 am

  Tosi söpö asu sul! :) Ja noi muffinssit… en voi nyt ajatella muuta. Ainiin ja ihanat hiukset siitä en kans pääse yli :D

  • Reply Sita 21 toukokuun, 2012 at 1:16 pm

   Haha kiitti ihana!

 • Reply viivi. 21 toukokuun, 2012 at 12:49 pm

  Kiitti teille kaikille oli hauska virailla siellä!:) tuli paita heti tarpeeseen ku lähettiin sieltä. Oli nimittäin kivan kylmä topilla ku alko sataan:D Olit paljon sulosempi mitä uskoin näin livenä!;D Ja ihania löytöjä sain!

  • Reply Sita 21 toukokuun, 2012 at 1:11 pm

   Joo sää vähän huononi siinä välissä :D Hihi ite oot sulonen!

 • Reply Elämänvalintoja 27 toukokuun, 2012 at 10:54 am

  Heiii, en kestä! Voi kun olisin tiennyt tästä blogikirppistouhusta, miten tämä menikin aivan sivusuun! Itekin siis tosiaan bloggailen suurimmaksi osaksi Rovaniemeltä (tosin startattiin ystävän kanssa touhu vasta ihan äskettäin), ja olisin mielelläni tullut mukaan ja tavannut teitä kaikkia! :) Kääk, ens kerralla kyllä tuppaudun joukkoon, yritän pitää silmät ja korvat auki! Ps. Superihana blogi sulla! :) -Yy
  http://elamanvalintoja.blogspot.com/

  • Reply Sita 27 toukokuun, 2012 at 12:33 pm

   Ehdottomasti ens kerralla mukaan :) Kyllä me näitä järkätään vielä!

  Jätä vastaus