♢ ❤ ☆ ♫ ☃

24 helmikuun, 2014
 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg

 

Moooi. Höpötyspostaus tullee niin että helemat paukkuu!

Viime viikon maanantaina mie tosiaan tulin muiden Oulu-tyttöjen lailla takaisin Helsingistä, ja nyt reissusta onkin kulunut jo viikko. En oo tänä aikana saanut aikaiseksi mitään kovin ihmeellistä, varsinkaan kouluhommien kohdalla – mutta oon kyllä stressannut ja valittanut sitäkin enemmän :D Hassua, miten työmäärä tuntuu paljon raskaammalta silloin, kun ei tee mitään, vaikka raskastahan se itse hommien tekeminen pitäisi olla. Noo, ehkä tästä viikosta tulee vähän parempi. Luentojakaan ei oo kuin kolme kappaletta. Ärsyttää vaan tämä outo kipu, joka on tuntunut päässä jo viikon. Sattuu takaraivoon ja vähän otsaan, jos vaikka nyökyttää päätä. Koko ajan vähän vaivaa että mistähän tämä johtuu, muttei kuitenkaan satu niin paljon, että tämä laiskapepu jaksaisi mennä lääkäriin. Viime viikolla mie oon myös katsonut Suomen pelejä, käynyt töissä ja nähnyt Jannea, Valtteria, Lindaa, Lauraa ja Karoa kahvittelujen merkeissä.

Aloin tässä miettiä, pitäiskö mun kertoilla teille jostakin jutuista, joita mie odotan, mutta se tuntuu vähän oudolta. Joo, on kyllä kaikkea kivaa ja jännää tulossa, mutta kun ei ne jutut vielä oo tässä. Mie oon kyllä tämän asian suhteen muuttunut: elän tosi paljon vahvemmin nykyhetkessä ja vaikka unelmoisin jostakin kivasta jutusta tulevaisuudessa, mie en silti silleen… elä sille? Nykyisyys tuntuu turvalliselta ja arki mukavalta. Ennen mulla oli aina jokin reissu tai tapahtuma tai vastaava, jota mietin ja jonka voimalla jaksoi. Tällä hetkellä mie esimerkiksi ootan sitä että menen kotiin, jossa mua toivottavasti odottaa pieni Printic-tilaus ja saan liimata ne Polaroidit seinälle mun sängyn yläpuolelle muiden kuvien joukkoon. Ja sitä, että pääsen irvistelemään Maijalle sen vetämään Pumppiin iltapäivällä. Ei tarvitse mittään isoa ja ihmeellistä :)

Tulee kyllä olemaan outoa, kun tuo mun Teknopalatsin jäsenyys loppuu kahden viikon päästä! Sitten tosin pääsen treenaamaan Peepulin kanssa, eli ihanaa hikoiluseuraa löytyy silloinkin :) Oon nimittäin aatellut pitää ehkä pientä taukoa ryhmäliikuntajutuista ja alkaa käymään salilla. En tosin mitenkään hulluna lihaksia kasvattaakseni fitness-mielessä, eli mun peppupeilikuvia ei tuu ainakaan toivottavasti löytymään täältä pitkään aikaan. Välillä kyllä naurattaa se, millaiseksi minunkin Facebook-syöte on muuttunut jonkun vuoden aikana. Lihaksikkaita pyllyjä pikku pöksyissä all day every day :D Tai lähinnä se, miten treenaaminen muuttaa sen kuvan muka neutraaliksi, tiiättekö? Vai muistanko mie jotenkin väärin, että ennen kukaan normi tyttö ei olisi kehdannut julkaista sellaisia? En kyllä tiiä, soimaako tässä pata kattilaa; itsehän tosiaan kirjoitan itsestäni blogia, hahhah.

Hmmm, olipa ihana juoda kahvia, kuunnella musiikkia ja kirjoittaa teille. Vaikkei mitään tärkeää asiaa ollutkaan näköjään. Ai niin, se minun piti vielä sanoa, että torstain alusvaateiltaan olisi taas kaksi paikkaa jäljellä! Jos joku haluaa siis tulla yksin tai kaverinsa kanssa Zeppeliniin 27.2. klo 18 sovittelemaan rintsikoita sekä saamaan tietoa oikean koon ja mallin löytämisestä niin mulle sähköpostia osoitteeseen sitasalminen @ gmail.com :) Mie oon siis tuolloin töissä ja hengailen teän kanssa kahdeksaan saakka (eli perinteisesti mussutan tarjoiluja, haha).

Mie koitan postailla teille tällä viikolla vähän enemmän kuin viime viikolla. Jos vaan tällaiset höpötykset kelpaa! Heipa.

13 Kommenttia

 • Reply Anni 24 helmikuun, 2014 at 10:08 am

  Mä ainakin tykkään näistä höpöttelypostauksista! Ja joo, muakin vähän ihmetyttää toi peppukuvien yms postailu, mutta itekin kirjotan blogia niin paha mennä tosiaan sanoon mitään :D

  • Reply Sita 26 helmikuun, 2014 at 3:53 pm

   Huippua kuulla <3 Haha komsii komsaa :)

 • Reply annieveliina 24 helmikuun, 2014 at 11:01 am

  "eli perinteisesti mussutan tarjoiluja" :DDDD<3 Voi sulonen! Ja nää postaukset on just aivan ylisulosia ku oot jotenkin vaan niin hellyyttävä persoona!

  • Reply Sita 26 helmikuun, 2014 at 3:51 pm

   :P Haha söpö Anni!

 • Reply Katri 24 helmikuun, 2014 at 11:38 am

  Haha, mulla muutama kaveri kirjoittelee treeniblogia, joten peppukuvien tulva on valtaisa ainakin instagramissa! :D

  • Reply Sita 26 helmikuun, 2014 at 3:52 pm

   :D Saat aina päivittäisen annoksen!

 • Reply Tiia Kynsilehto 24 helmikuun, 2014 at 3:42 pm

  Kiva postaus, mää tykkään höpöttelypostauksista! :) Ja kiitos muistutuksesta, ite oon nyt oikeestaan melkeen tän koko alkuvuoden unelmoinu tulevasta, ehkä vähän liikaa… :D Ei siinä unelmoimisessa mitään pahaa oo mutta pitäs useammin muistaa elää hetkessä:]

  • Reply Sita 26 helmikuun, 2014 at 3:51 pm

   Kiitos kovasti kommentista Tiia <3 :)

 • Reply Henssi 24 helmikuun, 2014 at 8:57 pm

  aeeevan ihana höpöttelypostaus! piristi mun iltaa kyllä ja paljon!! :) haha, oon kans monesti miettiny noita peppukuvia.. tai justiinsa jotaki "ihana oli venytellä pitkästä aikaa" ja joku peppukuva siinä sitten yläpuolella.. :D btw muistin käyä kattomassa tuolta vähän vanhemmasta postauksesta, että ootko vastannu mun kommenttiin, ja voi aw! oot ihana <3

  • Reply Sita 26 helmikuun, 2014 at 3:50 pm

   Oi ihana kuulla että piristi :) Ja itte oot, parasta ku vakkarikommentoijat laittaa juttuja!

 • Reply iina 26 helmikuun, 2014 at 8:49 am

  ihanaa höpöttelyä <3

  • Reply Sita 26 helmikuun, 2014 at 3:36 pm

   Itte oot ihana höpö <3

 • Reply Anonyymi 1 maaliskuun, 2014 at 5:50 pm

  Oot ihana!! Tälläsiä luonnollisesti kirjoteltuja postauksia lukee enemmän kuin mielellään :3

 • Jätä vastaus