Aurinkoseiniä

6 kesäkuun, 2015

image

Mooi!

Miten se taas tuntuu siltä, että viime päivät on olleet muka hirveän kiireisiä. En tiiä, vaikuttaako keskeneräinen kämppä asiaan, mutta mulla on koko ajan sellainen fiilis että pitäisi olla tekemässä jotain tai saada jatkuvasti jotain aikaiseksi. Eilen nukahdin vaatteet päällä sohvalle sen jälkeen kun olin alkanut itkeä sitä, kuinka mulla on niin kiire, hahha.

Nyt alkaa taas onneksi pikkuisen helpottaa, kun tämän päivän kirppishommat on ohi eikä töitäkään ole muutamaan päivään. Oon siis menossa huomennakin Tiinan kanssa SuperParkiin myymään, mutta kirppiskamat on jo katsottu ja pakattu valmiiksi. Kiitos muuten kaikille teille jotka kävitte tänään, huippua että vaatteet meni kaupaksi :)

image
image

Postauksen kuvat on eiliseltä, jolloin olin puhumassa Pohjois-Suomen Sanomalehtiyhdistyksen tapahtumassa, jossa illan teemana oli median kaupallistuminen sekä mainonnan vaikutukset journalismiin. Oli tosi mielenkiintoista kuunneltavaa, ja oli myös jännää päästä itse höpöttelemään bloggaamisesta, yhteistyöasioista ja blogin kaupallisesta puolesta. Tuntui, että siinä puhuessa tajusi monta asiaa, joita ei oo ennen välttämättä tiedostanut. Pitäisi joskus tehdä teille postaus noista jutuista, niin pääsisin teänkin kanssa vaihtamaan ajatuksia aiheesta – mutta nyt ei ehdi. Tänä iltana nimittäin korkataan tyttöjen kanssa kesäkuu ja juhlitaan minimini-tupareita tyttöjen kesken meidän uudessa kämpässä – ihan huippua, oon niin odottanut että pääsee vähän pämphän. On myös ehtinyt tulla kova ikävä noita rakkaita, pitää ehkä käydä hakemassa Fresitaa ja mansikoita minimini-tupareiden kunniaksi.

Eipä mulla tämän kummempaa! Nähdäänpä huomenna kymmeneltä SuperParkissa niiden kanssa, joilla kirppistelyt jäi tältä päivää välistä (hyvää läppää darrapäissään), ja palataan blogin puolella huomenna illalla. Seuraavaksi olisi luvassa postaus palkkarista sekä ehkä pikku kurkkaus uuteen kämppään.Heipsankeikkaa ja kivaa lauantaita!

image

7 Kommenttia

 • Reply Mia Maria 6 kesäkuun, 2015 at 4:52 pm

  Oi olispa huomenna hyvä ilma niin pääsis käymään kirppiksellä :p

  • Reply Sita 7 kesäkuun, 2015 at 7:33 am

   Sattaa :( mutta täällä on kuivaa ja lämmintä! Haha

  • Reply Mia Maria 7 kesäkuun, 2015 at 3:45 pm

   Joo vähän ihana tämä suomen kesä :D Meinasin kato että pyörällä olisin tullu katteleen, muttei sää sitä sallinut, vaikka siellä oiski ollu varmasti ihanan kuivaa ja lämmintä :D Hheheheh :P

 • Reply iina 6 kesäkuun, 2015 at 5:35 pm

  oi söpöliini <3 harmittaa ku en päässy tänää enkä taia päästä huomennakaa! :< höhö

  • Reply Sita 7 kesäkuun, 2015 at 7:34 am

   Voi harmi :( <3

 • Reply annieveliina 6 kesäkuun, 2015 at 9:24 pm

  Vitsi oisin halunnu päästä käymään!! Tuntuu, etten koskaan pääse muutenkaan millekkää bloggaajakirppikselle ihan sama missä kaupungissa niitä järjestetäänkään :D

  • Reply Sita 7 kesäkuun, 2015 at 7:35 am

   :D raukka, aina väärässä paikassa! Iksu, ois ihana kyllä nähä lähiaikoina

  Jätä vastaus