Aurinko puulattialla

26 helmikuun, 2014

 photo ruIMG_6804_zps9c1f3d2f.jpg
 

Aamulla päivä meinasi heittäytyä vallan apeaksi, mutta onneksi tästä tulikin ihan hyvä päivä. Sain käytyä lääkärissä, kävin minilenkillä ja moikkailin samalla Pauliinaa pikaisesti. Kouluhommat pitäisi aloittaa nyt – enkä oo muuten ikinä ollut näin pihalla jollakin kurssilla, ottaen huomioon että oon oikeasti kuunnellut luennoilla ja tehnyt muistiinpanoja kaikesta. Noo, ehkä se analyyttinen luentopäiväkirja jotenkin puskee sielun syövereistä Wordille!

On muuten menossa sellainen kausi, ettei haluttaisi olla yliopistolla ollenkaan. Varmaan tuo kiva kevätaurinko tekee sen; haluttaisi vaan olla kotona, keitellä siellä kahvia, kuunnella Bassoradiota tai jotakin rentoa Majestic Casualilta, fiilistellä kynttilöitä ja sänkyseinän Polaroideja sekä tietenkin katsella mun laadukkaita lempiohjelmia telkkarista. Sanokaa nyt joku etten oo ainoa joka tykkää Supernannysta! Mikä mua vaivaa? Haha.

Jotkut on ehkä huomanneetkin, että tykkään aika paljon tuoksuista ja siitä, miten paljon muistoja ja älyttömän voimakkaita tunteita niihin saattaa liittyä. Tänään tuli sellainen tosi voimakas muisto-tunne-flash-back, kun lenkillä haistoin yhtäkkiä kevään ja mullan – ei hele, se talvi on oikeasti kohta ohi ja aurinko ja vapaus ja se kaikki kesän ihana on taas täällä. En uskalla edes ajatella, liian jännää, enkä halua vielä kiirehtiä asioiden edelle. Vaikka tavallaan tuo kyllä motivoi hoitamaan kaikki rästitehtävät ja kurssit nyt äkkiä pois alta, että kesän saapuessa saa sitten rauhassa unohtaa Linnanmaan ja Optiman ja Aularavintolan jonot ja Telluksen tietokoneet pariksi kuukaudeksi.

Siitä puheenollen, mun pitää varmaan oikeasti alkaa kirjoittamaan sitä luentopäiväkirjaa. Jos vaan malttaisi keskittyä, hulluna jännittää tulevan viikon tapahtumat. Onneksi myös kirjallisuudentutkimus marxilaisittain on jännittävää n____n

Ps. Nuo tuossa kuvassa on muuten vanhimmat ja kuluneimmat kalsarit jotka omistan. Miksi parhaimmat kotihousut on ne rumimmat…

14 Kommenttia

 • Reply Kristiina 26 helmikuun, 2014 at 5:33 pm

  Onneksi ikuinen ystävämme aurinko on päättänyt ilahduttaa muuallakin Suomessa! Paremmaks tän tekee vielä se, että joku tokas yliopistolla että talvi on ohi. Vaikka tulis lunta nii aurinko sulattaa. I-h-a-n-a-a! Nautitaan :)

 • Reply Kiki 26 helmikuun, 2014 at 5:42 pm

  Mua ei yhtään kiinnostais olla koulussa! :D Haluaisin vaa lenkkeillä ja lenkkeillä ja lenkkeillä ku aurinko paistaa, enkä homehtua koulussa! Onneks ens viikolla loma. :)

 • Reply ainooo 26 helmikuun, 2014 at 6:15 pm

  En voisi enempää olla samaa mieltä! Ensi viikolla tentit, oon pihalla kun lumiukko, eikä huvittaisi yhtään päntätä tai laskea, vaan voisin vaan lenkkeillä ja reenata! ;) Noh, ehkä se tästä! tsemppiä! :)

 • Reply Henssi 26 helmikuun, 2014 at 6:29 pm

  ihanaa, se vissiin tulee sittenkin.. oon ihan innoissani kans pelkästä kevään tuoksusta!! <3 en malta enää oottaa, tiedossa niin paljon kivoja juttuja kesällä!

 • Reply IraCassandra 26 helmikuun, 2014 at 6:57 pm

  Toi alkava kevät tekee ihan hulluksi! Muakaan ei huvittaisi yhtään olla töissä! Siellä tosin on pakko olla mutta kun siellä oon en voi olla hetkeekään paikallaan :D Ahh kevät, aurinko, lämpö, kevyemmät vaatteet jne <3

 • Reply Anonyymi 26 helmikuun, 2014 at 7:01 pm

  Toivepostaus idea: Kerro tuosta äidinkielenopiskelusta/yliopistosta yleisesti. Mulla ainaki tänä keväänä on kirjoitukset ja johonki kouluun pitäs saada hakeuduttua, äidinkielen opiskelua oon harkinnu mutta en sitte tiiä.. :D Ehkä täällä on muitaki kellä yliopisto opiskelut ja lukion jälkeinen tulevaisuus mietityttää!

 • Reply Anonyymi 26 helmikuun, 2014 at 9:34 pm

  Et oo ainoa joka tykkää supernannystä! Hävettää ihan myöntää, että oon osan jaksoista nähny jopa kahesti :D Toinen salainen paheeni on kaikki maailman turhimmat hääohjelmat ja vauvaohjelmat. Voisin ehkä jotenki järkeillä näitten kattomisen itelleni, jos perheen perustaminen ois ajankohtasta, mutta kun ei ole.
  Tosiaan, ihanaa kun kevät tulee!! Muhun kevään tulo on vaikuttanu tänä vuonna aivan erilailla ku yleensä ja oon hieman hämmentynyt…opiskelumotivaatio on aivan huipussaan ja on ihanaa lukea koulukirjojakin ku ikkunasta paistaa aurinko kirjan sivuille <3
  Mahtavaa kevään odotusta sulle Sita ja toivotaan, että aurinkoiset päivät jatkuis.

 • Reply iina 26 helmikuun, 2014 at 11:38 pm

  hihi minä nautin ihanasta lämmöstä vielä muutaman päivän täällä kaukana ennen kun palaan parin tunnin verran lähemmäs Suomea :-* superia jos sielläki on sentää aurinkoista <3

 • Reply Anonyymi 27 helmikuun, 2014 at 10:50 am

  Kirjoititko äidinkielestä L:n? :)

  • Reply Sita 27 helmikuun, 2014 at 11:02 am

   Pistettä vaille L :D pikkusen harmitti

 • Reply Tiia Kynsilehto 27 helmikuun, 2014 at 3:30 pm

  toi on kyllä niin totta että tuoksut herättää hirveesti tunteita ja tuo muistoja mieleen! :) kiva postaus muuten :)

 • Reply Anonyymi 27 helmikuun, 2014 at 6:39 pm

  Haha, täällä kans yks supernannyn katselija! :D Ei ainakaan haluta tehä lapsia monen vuoteen ku sitä kattoo. Laatuviihdettä siis. Haistoin muuten itse kans sen saman mullan tuoksun eilen, tuli niin kevättä rintaan siitä että!<3 :) Tosin mun poikaystävä pilas tunnelman ja sano et se haju on vaan koirankakkaa…. :D:DD Ei se ollu!

 • Reply Anonyymi 28 helmikuun, 2014 at 8:21 pm

  Haha itekki olen iha koukussa Supernannyyn! Päivän itkut taattu ko sitä kattelee. Ja meitillä sama, että joskus suht nihkeesti lähtis luennoille. Mielummi nauttis kotosalla litroittain teetä ja hölläilis ko hylje. Onneks kohta on kuitenki kesä ni jaksaa koulussa kiltisti istua!

  Ihanan piristävä postaus jälleen kerran<3

 • Jätä vastaus