Arkipäivän höpöt

24 syyskuun, 2014

image

Tänään satoi lunta. Mie en oikeastaan jaksanut edes miettiä koko asiaa, sillä haluan puhua ensilumesta vasta silloin, kun herää aamulla ja ikkunan takana on taianomainen tunnelma ja valkoinen maa. (Siitä on taianomaisuus kaukana, kun pyöräilee opiskelijaletkassa kohti Linnanmaata naama täynnä räntää.)

Mulla oli luento kymmenestä kahteentoista, jonka jälkeen kävin syömässä salaatibaarissa. Lohta, salaattia, oliiveja, tomaattia ja melonia sekä sämpylää. Mulla tulee nykyään tosi usein mieleen Lihaton lokakuu -kampanja ja mietin, pitäisikö oikeasti osallistua – ainakin yliopistolla olisi niin helppo jättää liha, kana ja possu pois aterioista. Äiti olisi kyllä ylpeä! Eihän se oo kuin jonkun viisi vuotta jankannut mulle kasvisruokaan panostamisesta, haha. Musta tuntuu, että sillä on sellainen mielikuva, että mie täällä Oulussakin vaan istun kotona telkkarin ääressä pellillinen kanankoipia iltapalana ja vedän aamupalaksi jauhelihaa – mikä ei kyllä pidä paikkaansa lähellekään.

Lounaan jälkeen mulla oli neljän tunnin tauko ennen seuraavaa luentoa. Lyllersin ympäri yliopistoa (peppu perkele ihan jumissa eilisestä salista), kävin tietokonesalissa lukemassa linkitä blogisi -postaukseen tulleita sivuja, kertailin muka viroa ja söin yliopiston humanistipäädyn kahvilassa parit keksit kahvin kanssa. Tänään oli jostain syystä tärkeää nähdä kaikkea söpön väristä: pinkkiä huulipunaa, violetti kahvikuppi, muistiinpanot vaaleanpunaisella tussilla… Neljästä kuuteen istuin kirjallisuuden luennolla ja sitten lähdin polkemaan kotiin turvautuen aikuismaiseen tapaan kohdata räntäsade ja kylmyys: kiroilin sydämeni kyllyydestä jokaisella polkaisulla.

Onneksi kotona odotti lämpö ja Heisa ja Maija ja kuumaa kaakaota telkkarin ääressä. Pakko myös kertoa tyhmä salaisuus: huomenna olisi Oulussa Harry Potter -leffojen musiikkeihin perustuva konsertti ja mie en kehtaa mennä, koska se on tarkoitettu lapsiperheille… Haha, on mulla siinä kyllä myös Maijan Combat-tunti päällekkäin – jos ei olisi, niin saattaisin vaikka mennäkin fiilistelemään niitä tunnareita. Ostan tosiaan huomenna Teknopalatsille kymmenen kerran kortin niin pääsee vähän jumppailemaankin välissä :) Mulla ei olekaan mitään koulujuttuja huomenna, vaan käyn ennen Combattia keskustassa blogiyhteistyöhön liittyen pikku lounaspalaverissa ja sitten olisi vielä kahvittelu- ja asukuvatreffit päälle. Palaillaan niissä merkeissä!

Ps. Nyt on viimeiset hetket käsillä, vielä ehtii osallistua Footway-nettikaupan lahjakortin arvontaan.

16 Kommenttia

 • Reply iina 24 syyskuun, 2014 at 7:01 pm

  haha ihana mua alko naurattaan ku kuvittelin sut sinne pienten lasten joukkoon fiilistelemään harry potter -musiikkia :D tänää oli muute aika karu ilma mutta toisaalta sisältä kattoessa ne valkoset hiutaleet oli aika tunnelmallisia! vaikka en kyllä vielä ottas talvea….
  ps. kasvissyönti +++

  pps. ♥♥♥

  • Reply Sita 25 syyskuun, 2014 at 7:22 am

   Haha mullaki, ja miehän varmaan itkisin jonku Hedwig's themen kohdalla.. Joo mulla kävi sama mielessä yliopistolla sillon ku vaan vilkas ikkunasta ulos eikä nähny maata, pelkästään valkosia hiutaleita :) Ps. <3

 • Reply Anonyymi 24 syyskuun, 2014 at 7:18 pm

  Ah voin niin samaistua tuohon tekstin alkuun.. Ei paljon naurata ko tätä kaikkien facebookissa/instagrammissa hehkuttamaa lunta (lue; räntää) sataa joka ikisestä suunnasta päin näköä ja sitten muistat että autossa muuten edelleen kesärenkaat alla.. Odottelen sellaista aamua kun lunta on niin paljon että se on peittäny maan ja se on siinä jäädäkseen ja voi juosta ulos tekemään lumienkeleitä :d hehe, terkkuja vaan rovaniemeltä!

  • Reply Sita 25 syyskuun, 2014 at 7:21 am

   Niimpääää ja jep sillon pitää tulla jouluinen olo!! Oi miepä tuun sinne taas ens viikon keskiviikkona käymään :)

 • Reply Tiia Mäkelä 24 syyskuun, 2014 at 9:04 pm

  Haha oon niin samaa mieltä tosta lumijutusta! En jaksanu yhtään innostua nyt ja oon ensilumesta ihan fiiliksissä aina! Ei. Tuo ei ollu mulle ensilumi. Piste. :D

  • Reply Sita 25 syyskuun, 2014 at 7:21 am

   Haha hyvä etten oo ainoa joka ottaa tän asian vakavasti :D

 • Reply Veera @ Feeniks 25 syyskuun, 2014 at 5:43 am

  Herranjumala onko täällä Harry Potter-konsertti?!?!?!?!?!?!?! Poikaystävän kaverikin kuulemma just nyt kun kysyin niin menee sinne, eli ei pelkkiä lapsia!

  • Reply Sita 25 syyskuun, 2014 at 7:21 am

   ONNNNN mutta liput on vissiin loppu :(((((

 • Reply Snow Princess Bella 25 syyskuun, 2014 at 10:00 am

  Ihana toi pinkki keep calm and carry on-muki!! ♥

  • Reply Sita 25 syyskuun, 2014 at 6:25 pm

   Eikö oo! Taitaa olla Lontoosta, isä toi tuliaisiksi :)

 • Reply Anonyymi 25 syyskuun, 2014 at 3:27 pm

  Voi kuule, se oli aikaa sitten loppuunmyyty. Itsekkin olisin halunnut.

 • Reply Elisa 25 syyskuun, 2014 at 7:48 pm

  Ite olin viime vuonna poikaystävän "tukena" lihattomassa eli aina kun yhessä kokkailtiin tehtiin kasvisruokaa. :) Tuon jälkeen huomasin selkeen muutoksen omassa syömisessä, lihaa tulee käytettyä paljon harvemmin!

  • Reply Sita 25 syyskuun, 2014 at 8:44 pm

   Vitsi olis niin kiva kokeilla oikeasti!

 • Reply Kristiina 27 syyskuun, 2014 at 9:24 am

  Senki keksimonsteri! (kirjotin eka et seksimonsteri :dddaDD) Mä keitin teetä ja laitoin sinne varmaa enemmän hunajaa ku ite vettä MmMm m M Mm

  • Reply Sita 30 syyskuun, 2014 at 10:11 am

   Haha no sekin?!?! Voi eii eikö löytyny keksejä <3

  Jätä vastaus