Anna sen sataa mun ylleeee

22 syyskuun, 2011

 

Tämä päivä alko ihanasti, vietin taas vaihteeksi rauhallisen aamupäivä yksin kotona (aamupäivät on mulle ehkä paras aika vuorokaudesta). Iltapäivästä kävin Amarillossa Ernon kanssa (HAPPY BIRTHDAY) ja hain Siljan koulusta. Ennen jumppaan menoa näin äitiä H&M:llä ja oli jotenkin mukavaa kun äiti vaikutti iloiselta, mie oon iloinen jos se on iloinen. Pilateksessa olin vähän ulkona koko hommasta, olin ekaa kertaa enkä meinannu saada liikkeitä tuntumaan oikeissa paikoissa (koita siinä sitte esittää mukana kun liikesarjan jälkeen kaikki taivastelee kuinka yläselässä tuntuu ja itellä polttelee vaan lonkankoukistajia). Mutta oi se kohta kun laitettiin kaksi nyrkinkokoista piikkipalloa selän alle ja rullailtiin lattialla niiden päällä! Lapaluiden välissä olevat jumit helpotti hetkeksi, tuntu hullun hyvältä.Jumpan jälkeen ajelin kotiin. Hassua kun radiosta huomaa selvästi sen miten artistit ajoittaa biisejä, tai siis kaikki tietää että kesää varten tehään kesäbiisejä mutta että syksyllekin on omat biisit (esimerkiksi Chisun Sabotage, Pitbullin ja Marc Anthonin Rain over me sekä Stellan Tästä syksy vasta alkaa). Ja nyt tuntuu jotenkin ankealta kun NRJ soittaa vieläkin sitä Reckless loven Hot-kappaletta, alakaa olla liian kesäinen! Hei muuten, kattokaa kuinka lahjakas Pitbull on tekemään sanoja biiseihin:

Teach me or better yet,
Freak me baby, yes, yes
I’m freaky, i’mma make sure that your peach feels peachy baby
No bullshit rods, I like my women sexy classy sassy
Powerful yes, they love to get the middle, nasty ow

Yes yes yes nasty ow, huomenna olis taas viikonloppu. Naurattaa jos valmiiksi, oon tämän viikon ajan pystyny jotenkin ihmeellisesti syömään terveellisesti ja säännöllisesti mutta jotenkin arvaan että viikonlopun alkaessa mulla lähtee taas käsistä homma. Haluttais mm. käydä maistaan Scanissa ne Aamupoikien suunnittelemat hampparit, Keisari ja Sikaosasto, vaikka ne kummatkin kuulostaa kyllä oudoilta. Esimerkiksi, en ehkä halua ranskalaisia mun hampparin sisään..

No mutta, mie lopetan nyt. Sori randomit puheenaiheet. Heippa.

 

8 Kommenttia

 • Reply Peppi 22 syyskuun, 2011 at 8:57 pm

  oioi. mun on nyt pakko kertoa, että oon täydellisen ihastunut sun blogiin! oon koko päivän vaan odottanu ja toivonut että postaisit! ::)

  IHANA asu!

 • Reply Sita 22 syyskuun, 2011 at 9:04 pm

  Naw kiitos ihana, senki piristäjä.

 • Reply appledark 23 syyskuun, 2011 at 5:12 am

  Aamupäivät on aika parhautta, hyvää kirjottamisaikaa ja muutenkin tuntuu siltä, että on helppo saada asioita aikaseksi.

 • Reply Sita 23 syyskuun, 2011 at 7:02 am

  Niinpä! Ja yllättävänkin hyvää aikaa kirjoittaa, ennen oon luullu että vaan myöhään illalla slash yöllä saa tekstiä aikaiseksi mutta ehkä siihen vaikutti että itellä oli alakuloisempi vaihe elämässä ja nyt kun ei oo niin on kivempi kirjoittaa valossa.

 • Reply Belsissa 24 syyskuun, 2011 at 6:29 am

  Söpö kuva! Mutta joo, itsekin kuulin noista hampurilaisista ja tuo rankalaisjuttu kuullostaa kyllä erittäin oudolta. :D Tämä merkintä oli kokonaisuudessaan erittäin piristävä hieman ankeahkoon aamuun. :)

 • Reply Sita 24 syyskuun, 2011 at 2:11 pm

  Ehkä ne ranskalaiset vois napsaista omin käsin sieltä välistä pois? :D Haha. Mutta kiitos paljon, myös sinun kommentti piristi kovasti.

 • Reply venelala 24 syyskuun, 2011 at 2:55 pm

  MIEKI OLISIN HALUNNU PILATEKSEEN, mut tulin palestraa aika myöhään nii se oli jo täynä :( noooo enskerral sit!

 • Reply Nukkis 24 syyskuun, 2011 at 7:02 pm

  mitä, tääl ei oo mun kommenttia _O

  hävinny bittiavaruutee… kehuin vaa söpöliinei ja snaoin alemman kuvan söpöliinin näyttävän vähän Pikku Myyltä

 • Jätä vastaus