+28 ℃

8 heinäkuun, 2014

image
 

Kello on yhdeksän, ja ulkona on vielä yli kaksikymmentä lämmintä.Nämä kesäpäivät. Siis ihan oikeasti, kuinka siistiä? Ja koko viikko tällaista hellettä, ihan parasta. Ei tunnu periaatteessa yhtään pahalta palata huomenna töihin loman jälkeen, sillä tietää, että voi pyöräillä shortsit päällä auringonpaisteessa sinne Zeppeliniin. Vaikka toki sitä mielellään olisi vielä vapaallakin, ei sillä. Mutta, kyllä tuo ketopela-putki menee! Tänään on kyllä ollut rento päivä. Heräilin kymmenen jälkeen, söin aamupalaksi vanukkaan, pakkasin biksut ja kamppeet mukaan ja menin Pauliinan kanssa Tuiran rannalle. Löllöteltiin auringossa, kuunneltiin musiikkia (mietittiin muuten sitä, miksi meni niin monta vuotta selvittää, mitä The Kooksin Naive-biisin kertsissä sanotaan), syötiin vähän eväitä ja pulahdettiin veteenkin vähän viilentymään. Oli ihan älyttömän lämmin – tai no, ei nyt ihan Turkki-meininkiä, mutta silti! Paukkuhan se oli jo polttanut itsensä eilen, katotaan oonko miekin tämän päivän takia pinkki pikku shrimp huomenna. Saatiin myös Redbull-tytöiltä kylmät tölkilliset, ja fiilisteltiin niiden kanssa sitä, kuinka helle tekee ihmisistä avoimempia ja rennompia. Mietittiin myöhemmin Paukun kanssa, kuinka mukavaa olisi tehdä tuollaista työtä: antaa ilmaisjuttuja ihmisille ja piristää niiden päivää. Mie haluaisin ehdottomasti jakaa Mäkkärin juustohamppareita.

 
image
 

Joskus kolmen aikaan haettiin jätskit kaupasta ja pyöräiltiin Nallikariin, jossa oli meän seuraava leiriytymispaikka. Biitsipelit pyöri ja uitiin taas. Nallikarissa on muuten paljon lämpimämpää vettä kuin Tuirassa, oon vahvasti sitä mieltä.

Olin vasta ennen seitsemää kotona ja voin kertoa, että oli ehkä elämäni paras suihku tuon rantapäivän jälkeen! Nyt pitäisi malttaa aikaisin nukkumaan, että jaksaa huomenna herätä aikaisin touhuamaan. Pitää lähteä polkemaan töihin kahdelta, ja sitä ennen haluaisin käydä salilla, siivota kämppää ja hakea postista yhden paketin (sekä ehkä ottaa vähän aurinkoa, eihän sitä malta olla ottamattakaan näillä keleillä). Niin ja tehdä teille postauskin! Olisi vähän asiaa niistä Tritaniumin kompressiohihoista.

Tuntuipa tämä pikku postaukselta tuon edellisen romaanin jälkeen, haha. Nautiskelkaahan lämmöstä, maistakaa Kismet-jäätelöä jos ette oo vielä niin tehneet ja ladatkaa niitä akkuja talvea varten, niin jaksaa sitten sitä pimeää ja kylmää. Moikka :)

 

13 Kommenttia

 • Reply Anonyymi 8 heinäkuun, 2014 at 7:46 pm

  Pakko kysyä tälläsenä ei-oululaisena mutta siellä vierailevana, että mikä on lähin ranta keskustaa?

  • Reply Sita 8 heinäkuun, 2014 at 8:04 pm

   Ehkä Tuira! Melkein yhtä pitkä matka kumpaankin :)

  • Reply Hertta 9 heinäkuun, 2014 at 6:04 am

   Keskustassa oli ainaki vielä joitain vuosia sitten myös uimaranta, siellä kirjaston takana (muistaakseni?) mutta se oli aika huonossa kunnossa kun mäkin sain sieltä lasinsirun jalkaani. :(

  • Reply Sita 9 heinäkuun, 2014 at 6:59 am

   Aa no joo Kiikelissä! Mutta jep miekään en ehkä ekana sinne lähtis rämpimään :S

 • Reply iina 8 heinäkuun, 2014 at 7:58 pm

  ihanaa nautiskelua! <3 ihan parasta että aurinko paistaa edelleen ja lämpöö riittää iltaan asti, varsinki jos on seittemään asti töissä! ja huomenna taas, höh. mutta jokainen vapaahetki auringossa tuntuu entistä ihanammalta näin ♥ puss!

  • Reply Sita 8 heinäkuun, 2014 at 8:04 pm

   Siekö oot heti palannu työhommiin täällä! Tsemppii :)

 • Reply Ninni 8 heinäkuun, 2014 at 8:23 pm

  niin ihana tämä suomen kesä juuri nyt! pysyispä loppu kesä kokonaan tällasena :-D

  • Reply Sita 9 heinäkuun, 2014 at 6:58 am

   Niimpäää! Olis aika makia :)

 • Reply Annu. 9 heinäkuun, 2014 at 8:23 am

  Ehkä Tuirassa on kylmempi vesi, koska joessa se vesi virtaa koko ajan! Eräoppaan lapsi, minkäs teet.. :-DD Ainakin kommentoin pitkästä aikaa, haha! Ps. Julkaisetko pian niitä Annin ottamia kuvia? :) Valokuvvaaja-harrastelija innolla odottelee.

  • Reply Sita 9 heinäkuun, 2014 at 10:18 am

   Joo ja Nallikarissa vielä niin matalaa että lämpenee siitä ihan rannasta :) hei tänään luultavasti laitan ekan satsin tulemaan! Ja kiva että kommentoit, aina piristää :)

 • Reply Anonyymi 9 heinäkuun, 2014 at 4:34 pm

  Sitaa!:) Voisitko tehdä "Linkkaa blogisi"-hommelin syksyllä?:)

  • Reply Sita 9 heinäkuun, 2014 at 7:23 pm

   No voin toki :) Oon miettinykki! Ja tästä lähtien perkele myös toteutan kaikki toiveet, ärsyttää ku yleensä aina jääny kesken :D

  • Reply Anonyymi 14 heinäkuun, 2014 at 6:01 pm

   Haha.:D Kiva homma!:)

  Jätä vastaus