Tuupparolloon

22 heinäkuun, 2018

Tällä kertaa terkkuja Rovaniemeltä! Pysyttekö perässä?

Ruisrockin loputtua käytiin tosiaan mökillä Uudessakaupungissa ja sen jälkeen oltiin viikonloppu Joensuussa (Ilosaarirock oli samaan aikaan, mutta me oltiin siellä festaroinnin sijaan hautajaisissa ja näkemässä Jussin sukulaisia). Joensuun jälkeen pyörähdettiin pari päivää Helsingissä, kunnes nyt torstaina lähdettiin yöjunalla Rovaniemelle, jossa ollaan oltu viikonloppu.

Ja millainen viikonloppu! Ei oo pitkään aikaan ollut näin hauskaa Rovaniemellä. Jos joku ei tiennyt, oon kotoisin täältä ja muuttanut 20-vuotiaana Ouluun opiskelemaan. Tultiin Rovaniemelle mun kahden kaverin yhteissynttäreille, jotka pidettiin Kesärafla Saunassa perjantaina – ja jotka venähti kaksipäiväisiksi. Perjantaina paikalle saapui varmaan 50 ihmistä, sää oli täydellinen ja oli niin kiva nähdä kaikkia Rovaniemi-tuttuja samassa paikassa.

Tuolta Raflalta lähdettiin keskustaan, jossa käytiin Cafe & Bar 21:n terassilla, Halfmoonissa ja Oliver’s cornerissa. Halffari (entisen Onnelan tilalle avattu yökerho) oli kyllä yhtä järkky paikka kuin viime käynnilläkin, haha. Tulee ikävä vanhoja aikoja, kun Tinke oli vielä voimissaan ja Doriksessakin pystyi käymään tuntematta oloaan eläkeläiseksi.

Lauantaina mentiin uudelleen Kesäraflaan saunomaan ja uimaan, ja illalla päädyttiin vielä 21:een ja OC:hen. Parasta oli se, että oltiin samalla porukalla kuin millä ollaan joskus teininäkin hengattu – ihanan huonoa darraläppää ja vanhojen muistelua. Milloin pyörittiin Pöykkölän kotibileissä, milloin Levillä tai Simerockissa.

Tänään sunnuntaina oltiin mun äitipuolen luona ja käytiin 21:ssä lounaalla (postauksen ekassa kuvassa näkyy niiden suolainen vohveliannos).

Tällä hetkellä istun junassa menossa kohti Oulua, jossa vietetään tämä tuleva viikko (biitsiä! Kaarle! Qstock!). Sen jälkeen palataan Helsinkiin, sillä Jusanderilla loppuu lomat.

Mie oon aika kova kotihiiri ja tietyissä asioissa kontrollifriikki, joten tällainen reissailu ei oo yleensä ollut mulle kovin miellyttävä ajatus. On ollut ihana huomata, että lähtöpaniikin jälkeen oon pystynyt rentoutumaan ja nauttimaan tästä, ettei oo koko ajan ns. tilanteen herra. Oon päästänyt töidenkin suhteen ohjaksista irti ja päässyt lomafiilikseen; en oo ollut täysin offline, mutta oon asettanut ystävät ja kokemukset videoiden edelle.

On kyllä hyvä fiilis. Toivottavasti teilläkin!

 

4 Kommenttia

 • Reply Ida 23 heinäkuun, 2018 at 9:03 am

  Haha vähän järkytyin eka että miten te mooniin ootte eksyny :D Mutta kiva kuulla että oli huippu Rollon viikonloppu!

  • Reply Sita Salminen 23 heinäkuun, 2018 at 11:48 am

   Haha en oo varma kenen idea se ili, mutta onpahan nähty sekin paikka ??

 • Reply Kata 24 heinäkuun, 2018 at 8:18 pm

  Hei!
  Saanko kysyä, että mistä se musta mekko oli, josta sinulla oli instagramstoriessa kuva Joensuu-viikonloppuna? Tykkään sinun tyylistä ja kuvista :)

 • Jätä vastaus