Blogin comeback

30 joulukuun, 2017

Hei.

Mun nimi on Sita. Oon 25 vuotta, kotoisin Rovaniemeltä, mutta oon opiskellut useamman vuoden Oulussa suomen kieltä. Muutin Helsinkiin syksyllä 2017 mun poikaystävän kanssa, jonka löysin neljä vuotta sitten eräänä kesäisenä sunnuntai-iltana Oulun Torinrannasta. Tykkään kauramaito-kahvista, treenaamisesta sekä mun ystävien kanssa nauramisesta. Osa teistä saattaa tuntea mut jo blogiajoilta, sillä mie kirjoitin mun Starry eyes -nimistä blogia vuosina 2011-2016. Suurin osa taas on tutustunut muhun ehkä vasta Youtuben kautta, sillä siellä mun sisältöä on katsottu eniten: yli 12 miljoonan näyttökerran verran.

Ehkä kirjoitan paremman esittelyn joskus myöhemmin, sillä nyt tuntuu tosi epätodelliselta kirjoittaa tätä tekstiä. Syitä on kaksi; ensinnäkin siitä tulee keväällä kaksi vuotta, kun aloitin Youtube-videoiden tekemisen, enkä oo sen vuoksi päivittänyt mun blogia yli vuoteen. Suurempi syy on se, että kuvittelin tämän mun bloggaamisen aloittamisen vähän erilaiseksi, hohdokkaaksi ja hienoksi. Kiva uudistettu ulkoasu, uusi osoite, paljon suunnitelmia ja hirveä into luoda jotain uutta. Menetin kuitenkin joulupäivän yönä erään ihmisen elämästäni. Me pysyttiin hänen lähellään koko se päivä, valvottiin vierellä loppuun saakka, kunnes yöllä viimeinen hengenveto muuttui hiljaisuudeksi, jota en olisi koskaan halunnut kuulla. Kaikki tuntuu nyt surun vuoksi oudolta ja hiljaiselta – hiukan vääristyneeltä. Kuin kello kävisi vastapäivään ja ulkona olisi turkoosi pakkastaivas keskellä kesäistä aamua. Mutta ehkä se juuri muistuttaa siitä, millaista elämä on. Niin ihmeellistä, sekä hyvässä että pahassa. Ja miten jokaisen some-päivityksen ja huolitellun kuvan takana on aina oikea ihminen, oikea tarina – ja mie haluan pitää myös siitä pinnan alla olevasta kiinni.

Jos kuitenkin keskitytään niihin vähän kivempiin juttuihin (se helpottaa muakin tässä surutyössä), voisin kertoa siitä, miksi halusin palata bloggaamisen pariin ja mistä aion täällä blogin parissa kirjoitella.

Oon nyt tehnyt Youtube-videoita aktiivisesti yli 1,5 vuotta, ja tässä ajassa on ehtinyt tapahtua ihan hirveästi. Oon rakastunut videoiden tekemiseen, opetellut editoimaan, kasvattanut mun kanavaa lähes 100 000:een tilaajaan saakka ja luonut tästä tekemisestä itselleni ammatin. Videoiden tekeminen oli neljän vuoden bloggaamisen jälkeen ihanaa vaihtelua, ja mulla on ollut sellainen olo, että oon löytänyt siitä oman juttuni – tai ainakin yhden niistä. Oon kuitenkin viime kuukausien aikana alkanut kaivata kirjoittamista, joka taas on ollut lapsuudesta asti mulle rakas harrastus. Halusin aloittaa bloggaamisen uudelleen, sillä tämä on loppujen lopuksi aika erilaista sisällön luomista kuin videoiden tekeminen. Tai ainakin sellaiseksi oon sen suunnitellut, eli ei tarvitse pelätä postausten olevan Youtube-videoiden suoraa toistoa. Haluan nimenomaan hyödyntää sen, mitä teksti puhumisen muotona tarjoaa verrattuna videoihin – en tykkää siitä, että joitain asioita jää sanomatta, koska niistä ei saa rakennettua järkevää tai katsojia houkuttelevaa videota.

Ainakin tällä hetkellä suunnitelmissa olisi luoda lifestyle-sisältöä (ärsyttävä termi, mie tiiän) eli kertoa postauksissa omista ajatuksista ja kuulumisista. Lisäksi haluaisin jakaa kokemuksia eri asioista (niin syvällisistä kuin pinnallisistakin) sekä ehkä antaa jotain vinkkejä, jos sellaisia tulee joskus mieleen. Muotibloggaajaa musta ei varmaan saisi tekemälläkään, sillä en oo koskaan kokenut olevani mitenkään erityisen tyylikäs tai inspiroiva pukeutuja, mutta jotain asukuvia tuun varmasti välillä jakamaan ihan vaan siksi, että niitä on mun mielestä kiva katsella.

Jos joku muuten miettii, miten mun videoiden käy, niin niitä tulee kyllä vielä aktiivisesti. Valitettavasti mun ulkoinen kovalevy hajosi jouluna, eikä sen sisältöä saatu pelastettua huollossa, minkä vuoksi en esimerkiksi saanut tehtyä koostevideota mun vuodesta 2017. Harmittaa kyllä ihan älyttömästi, että menetin kaikki mun videot, kuvat, editointiprojektit ja muut tärkeät tiedostot, mutta harkitsen lähettäväni kovon sellaiseen kalliimpaan huoltoon, jonka avulla mun viime vuoden sisällöt voisi vielä saada takaisin. Homma on vaan niin kallis, etten edes kehtaa sanoa teille hintaa. Pitää harkita.

 

Koska tämän tauon takia musta tuntuu kuin aloittaisin kaiken alusta, toivoisin ihan su-per paljon, että jaksaisitte kommentoida jotain ajatuksia ja toiveita tulevien postausten suhteen.

 1. Haluaisitteko jonkinlaisen esittelyn minusta, onko siellä monia ihmisiä, jotka ei mua tunne? Entä olisiko elämäntilapäivitys kiva?
 2. Mikä blogeissa ärsyttää, ja mitä asioita taas arvostatte?
 3. Onko jotain tiettyä aihetta, josta toivoisitte mun kirjoittavan?
 4. Kuinka usein postauksia kannattaisi tehdä: yksi, kaksi vai neljä viikossa?
 5. Ootko lukenut aikoinaan mun Starry eyes –blogia, ja jos oot, mikä siinä kiinnosti tai oli parasta?

Syy siihen, miksi en läheisen poismenosta huolimatta siirtänyt blogin julkaisua myöhemmäksi, on se että oon luvannut sekä mun videolla että Snapchatissa tehdä teille ”Tammikuun hyvinvointikalenterin” ennen vuoden vaihtumista. Ideana olisi siis se, että julkaisen täällä blogissa 31. kohdan listan, jossa on tammikuun jokaiselle päivälle jokin kiva tehtävä tai vinkki hyvinvointiin liittyen. Päivän tehtävä voisi liittyä esimerkiksi treenaamiseen, syömiseen, lepoon tai itsensä hyväksymiseen. Halusin pitää mun lupauksesta kiinni, vaikka blogikirjoitusten luominen ei ehkä nyt ole ollut päällimmäisenä mielessä. Toisaalta nämä pienet asiat ja niiden tekeminen auttavat lähtemään liikkeelle. Teki oikeastaan aika hyvää purkaa ajatuksia tähän, ja mie haluan kiittää sua, että jaksoit lukea tätä tänne asti.

Ennen lopetusta pitää vielä kiittää super paljon markkinointitoimisto Delwig Digitalia, joka auttoi mut alkuun tämän bloggaamisen kanssa. Helsinkiläinen Delwig Digital tarjosi mulle vanhan blogin siirtämisen ja tämän blogin ulkoasun säädöt yhteistyönä, mutta käytännössä yritys tarjoaa vaikka minkälaisia palveluja; brändäystä ja markkinointia, www-suunnittelua ja domainpalvelut, opetusta ja konsultaatiota. Oon kyllä niin onnellinen että sain tämän blogin toteutumaan monen kuukauden haaveilun jälkeen. Me luultavasti tehdään vielä pieniä säätöjä ulkoasuun seuraavien päivien aikana (yritän myös saada järkättyä vanhat postaukset kategorioihin), mutta oon jo nyt erittäin tyytyväinen siihen, miltä täällä näyttää.

Lopuksi haluan vielä sanoa, että ihan mahtavaa että eksyit lukemaan mun ekaa postausta! Toivon ihan koko sydämeni pohjasta, että lähdet mukaan tälle uudelle polulle, jota mie lähden mun Niken tennareissa ja kamera kädessä talsimaan. Tehdään tästä sellainen polku, jota sun on kiva seurailla ❤ Kiitos vielä ja nähdään pian Hyvinvointikalenterin parissa.

Heipa.

Ps. Video blogibannerin kuvauspäivältä katsottavissa täällä.

Postauksen kuvat: Svante Gullichsen

60 Kommenttia

 • Reply Helka 31 joulukuun, 2017 at 12:05 pm

  Ois kiva jos tulis ainakin pari postausta viikossa :) ja ihan kaikenlainen sisältö kiinnostaa mut ehkä semmoset mielen hyvinvointi- ja itsensäkehittämisaiheiset kiinnostaa mua henkilökohtasesti eniten! Ps. Tsemppiä kovasti surutyöhön ja menetyksestä selviämiseen (jos semmosesta voi ees kokonaan selvitä, mut ainakin ehkä opetella hyväksymään menetys) <3

  • Reply Sita Salminen 31 joulukuun, 2017 at 3:24 pm

   Uuden blogin ensimmäinen kommentti, onpas tää jännittävää tauon jälkeen :) Kiitos ihan hirveästi, sekä toiveista että kommentista ylipäätään.

 • Reply Essi 31 joulukuun, 2017 at 12:14 pm

  Moikka Sita!

  Olipa mukava lukea sun tekstiä, sillä siitä näkyy hyvin sun taito kirjottaa. Oon kattonu sun youtube videoita ja tykänny paljon, mutta varmasti aion lukea myös blogia!

  Paljon voimia surun keskellä! Oot huippu tyyppi<3

  • Reply Sita Salminen 31 joulukuun, 2017 at 3:25 pm

   Moikka Essi!

   Ihana kuulla, kiitos ihan hirveästi ❤

 • Reply Melissa K. 31 joulukuun, 2017 at 12:46 pm

  Itse tykkään siitä, että postauksia tulee useamman kerran viikossa mutta kuitenkin vähintään kahdesti viikossa.
  Vaikka olenkin seurannut sinua jo muutaman kuukauden ajan, silti olisi kiva lukaista sinusta jonkinlainen esittelyteksti, joka syventäisi uusille katsojille ja/tai lukijoille hyvin käsitystä siitä, kuka on Sita.

  En ole lukenut vanhaa blogiasi, mutta koska näyttää siltä, että vanhan blogisi tekstit kaikki on siirtyneet tänne, voisinkin lukaista ne läpi puhtaasta mielenkiinnosta.

  Blogeissa arvostan sitä, että postaus on pitkä, ja yhtä paljon ja esteettisen kauniita kuvia kuin tässä postauksessa.

  • Reply Sita Salminen 31 joulukuun, 2017 at 3:26 pm

   Hei Melissa,

   Kiitos tosi paljon kommentista ja toiveista! Katsotaan, jos saisin kirjoitettua tuollaisen esittelytekstin :)

 • Reply Ella 31 joulukuun, 2017 at 12:51 pm

  Moikka Sita!
  Oon löytänyt sut Youtuben kautta ja oon tosi innoissani, ett alat bloggaamaan. Tää teksti oli jotenki todella aito ja siks just tosi mukavaa luettavaa, ainakin mun mielestä. Ja postauksia vois tulla niin usein, ku jaksat ja haluat tehä. Ja paljon voimia sulle!❤

  • Reply Sita Salminen 31 joulukuun, 2017 at 3:26 pm

   Moi Ella,

   Oi mahtavaa kuulla. Kiitos tosi paljon ❤

 • Reply Iiris 31 joulukuun, 2017 at 12:51 pm

  Moi! Olen seurannut sua videoiden kautta sekä muutaman hassun postauksen vanhasta blogista :-).

  Tykkään siitä, että puhut myös syvällisemmistä asioista ja silti omaat hauskan, iloisen puolen. Itseäni, myöskin reilu parikymppisenä naisena, kiinnostaisi ainakin kehopositiivisuuteen ja itsensä hyväksymiseen liittyvät, sekä aidon arkiset kuulumis -postaukset. Sellaiset, joihin voisi tällainen tavallinen tallaaja samaistua. Ainakin tähän asti olet mielestäni vaikuttanut juurikin sellaiselta, ihanalta, tyypiltä :-). Myös mainitsemasi elämäntilapäivitys voisi olla kiva!

  Kiva kun aloitit myös kirjoittelemaan ja sydämelliset tsempit surutyöhön sekä ihanaa uutta vuotta sulle Sita! <3

  • Reply Sita Salminen 31 joulukuun, 2017 at 3:28 pm

   Hei Iiris!

   Tässähän tulee melkein itku lukiessa, kiitos niin paljon ihanista sanoista. Tuli hyvä mieli ❤ Ja palaute otettu ylös, kiitos ajatuksista ja toiveista!

 • Reply Minttu 31 joulukuun, 2017 at 12:54 pm

  Hei sita!
  Ihanaa, että sait aloitettua blogin pitämisen uudestaan. Arvostan todella paljon, että jaksat viihdyttää meitä sinun videoilla ja nyt täällä blogissa. Minun mielestä 2 postausta viikossa olisi hyvä. Kyllähän neljäkin kelpaa mutta sinun kannalta kaksi. Mutta osan otaa paljon ja voimia sinulle Sita❤

 • Reply Jasu 31 joulukuun, 2017 at 1:06 pm

 • Reply Roosa Mononen 31 joulukuun, 2017 at 1:19 pm

  Jee Sita ihanaa nähdä sut taas täällä blogimaailman parissa! ❤️ Mun mielestä olisi kiva lukea juuri vaikka hyvinvointiin liittyviä vinkkipostauksia, esim reseptejä tai treenejä. Ja perus kuulumiset ja juttelut toimii tietty myös aina! Hirveesti tsemppiä ja haleja tähän hetkeen. Aika auttaa ja sä oot vahva nainen ❤️

  • Reply Sita Salminen 31 joulukuun, 2017 at 3:31 pm

   Hei Roosa,

   Olipa ihana nähdä sulta kommentti! Kiitos tosi tosi paljon ❤

 • Reply Wilma 31 joulukuun, 2017 at 1:46 pm

  Tosi ihanaa Sita, että aloitit uudelleen bloggaamisen, en oo ite lukenut sun aiempaa blogia! Tykkään lukea blogeja ja viimeaikoina oon halunnut uutta luettavaa, joten tää on täydellistä, kun oon jo sun fani Tuben puolella :) musta on ihana lukea ja seurata samanikäisen ja -tyylisen tyypin juttuja, joten oikeestaan mitkä vaan aiheet kaunilla kuvilla kiinnostaa! aiheita laidasta laitaan ja ihan sellaista perusarkea, oot niin symppis videoillakin, kun niissä ei oo mitään päälleliimattua hienostelua! Ihanaa uutta vuotta sulle Sita ja tsemppiä kaikkeen ❤️

  • Reply Sita Salminen 31 joulukuun, 2017 at 3:32 pm

   Hei Wilma,

   Vitsi näitä teän kommentteja on kiva lukea, hymyilyttää täällä. Kiitos toiveista, kiva että perus arkikin kiinnostaa :)

   Ihanaa uutta vuotta sinne myös ❤

 • Reply Jenna 31 joulukuun, 2017 at 1:56 pm

  Oi jee Sita!! Ihanaa ihanaa ihanaa, että palasit takas blogin pariin! Lueskelin Starry Eyesia aikoinaan pitkään ja olin harmissani kun lopetit. Oon niin huono seuramaan vloggaajia, mulle todellakin sopii blogit paremmin. Joten vielä kerran, ihanaa kun oot taas täällä. Rakastan sun tapaa kirjottaa, sun sellasra maanläheisyyttäs sekä aitoutta. Pari kertaa viikkoon on ihan ok määrä, mutta toki sitä useemminkin mielellään lukee jos tekstiä tulee :)

  • Reply Sita Salminen 31 joulukuun, 2017 at 3:34 pm

   Heippa Jenna,

   Apua onpa huippua että oot sieltä saakka löytänyt tiesi tähän postaukseen! Jotenkin niin siistiä. Ja just kiva kuulla että osa vielä tykkää enemmän blogeista, mietitytti että jaksaakohan kukaan lukea jos aloitan taas tämän homman :)

   Kiitos vielä kaikesta ❤

 • Reply Emma 31 joulukuun, 2017 at 2:29 pm

  I-HA-NAA!! Luin aikoinaan sun Starry Eyes-blogia varmaan alusta asti. Muistelisin blogin nimen saaneen inspiraation Ellie Gouldingin Starry Eyed-biisistä? Pitikö paikkansa? :D Kuitenkin, ihana, että oot tehny comebackin! Eniten sussa kiinnostaa se, että oot niin aito, rehellinen ja oma ittes. Vaikka en tunne sua, niin tuntuu, kuin tuntisin sut. Oon saanu susta niin kokonaisvaltaisen kuvan ja arvostan ihan älyttömästi, että oot uskaltanu kertoa myös asioista siellä ”pinnan alla”.

  Eniten postauksissa kiinnostaa sun mielipiteet, omat kokemukset, jonkinlainen selviytymistarina masennuksesta, ahdistuksesta, surusta tmv. vois olla mielenkiintonen? Ja siitä, mistä hakea apua mt-ongelmiin ja miten vastaanottaa apua.

  Paljon voimia surutyön keskelle. Olet ihana❤️

  • Reply Sita Salminen 31 joulukuun, 2017 at 5:41 pm

   Hei Emma,

   Ei hitto miten ihana kommentti, kiitos! Ja kyllä, juuri siitä biisistä – hymyilyttää että joku muistaa tuollaisen jutun :) Kiitos tosi paljon ideoista ja toiveista, sekä vielä lopuksi samat sanat sinne ❤ Ja hyvää uutta vuotta!

 • Reply Alisa 31 joulukuun, 2017 at 2:43 pm

  Moi Sita!
  Löysin sut ja sun youtube kanavan reilu vuos sitte ja ihan sika kiva et nyt alat kirjottaa blogia. Semmonen esittely ois kiva vaikka sillain tiiänki sut jo mut tsemppiä suruajalle<3

  • Reply Sita Salminen 31 joulukuun, 2017 at 5:41 pm

   Hei Alisa!

   Kiitos tosi paljon kommentista ja tsempeistä ❤

 • Reply tiia 31 joulukuun, 2017 at 3:14 pm

  Otan osaa suruusi ja tsemppiä jatkoon! <3 Luin entistä blogiasi ja oon myös seuraillut videoitasi silloin tällöin. Kaikista eniten ikävä mulla on ollut liikuntapäiväkirjoja!

  • Reply Sita Salminen 31 joulukuun, 2017 at 5:42 pm

   Hei Tiia,

   Kiitos paljon ❤ Oi niitä pitää kyllä tehdä! Kiitos toiveesta :)

 • Reply Lilli 31 joulukuun, 2017 at 3:44 pm

  Moikka! Oon katellu sun videoita ja nyt tätä! Tosi kiva postaus ja suuri osanotto enkelistäsi taivaassa❤ Blogin puolella tykkäisin lukee vinkkejä ja storytimeja. Oisko niitä kiva kirjotella? Oon myös pienestä pitäen tykänny tarinoiden kirjottamisesta ja ylipäätään kirjottamisesta, mut lukeminen kyllä tökkii välillä. Siks haluisin alottaa vähä ees kirjottaa blogii ja koittaa oisko se miun juttu. Kauhee toi murre tarttuu! No mut siks pyytäisin sulta neuvoja aloittamiseen. Ihanaa uutta vuotta !!❤

  • Reply Sita Salminen 31 joulukuun, 2017 at 5:43 pm

   Heippa Lilli,

   Kiitos tosi paljon kommentista ❤ Otetaan toiveet talteen! Ja ihanaa uutta vuotta sinne myös :)

 • Reply Annika 31 joulukuun, 2017 at 5:14 pm

  Aaa onpa ihanaa, että alat taas bloggaamaan! Luin sun blogiasi ennen vanhaan ihan ekasta tai tokasta postauksesta lähtien ja videoitakin oon katsellut, mutta saahan teksteistä ihan eri fiilistä! Etenkin kun oot niin hyvä kirjoittamaan :) Mua kiinnostaisi eniten lukea sun ajatuksiasi — sekä arkisemmista että syvällisemmistä jutuista. Yhteistyösisältö on tietty sun tulojesi kannalta varmasti oleellista, mutta olisi silti kiva, jos ei ihan kaikki olisi kaupallista. Tai jos olisikin, niin olisi edes harkittu, mitä/millaisia yhteistöitä on. En tiedä, onko tämä kauhean oleellinen toive, koska sun tube-kanavallasikin on ollut ihan sopivissa määrin (ja kivoja) kampanjajuttuja, mutta aattelin silti sanoa :D Postaustahdista ei oo kauheammin toiveita. Ei se määrä vaan laatu, ihan sun omien aikataulujesi mukaan :)

  Mutta joo, tosi kiva kun taas jatkat bloggaamista! <3

  • Reply Sita Salminen 31 joulukuun, 2017 at 5:39 pm

   Moikka Annika,

   Ihan uskomattoman siistiä että oot seurannut mun juttuja jo noin kauan! Oon otettu ❤ Ihana kuulla toiveita, ja pakko sanoa noihin yhteistyöjuttuihin; tällä hetkellä lähitulevaisuuden suunnitelmissa ei ole tehdä niitä tänne yhtään, mutta toki voi olla että joskus myöhemmin saatan ottaa vastaan jotain kivoja, jos sellaisia tarjoutuu. Saan kuitenkin sen verran tuloja Youtubesta, että en periaatteessa tarvitse lisätienestejä blogin kautta – mikä on musta kiva juttu, niin voi tehdä tätä oikeasti fiiliksen mukaan :)

   Kiitos vielä ihan hirveästi, haleja sinne ja hyvää uutta vuotta ❤

 • Reply Veera 31 joulukuun, 2017 at 7:26 pm

  Ihanaa uutta vuotta sita oon kattonu sun videoita jo vuosia oot hyvä.

 • Reply Janskuliini 31 joulukuun, 2017 at 11:21 pm

  1.Haluaisitteko jonkinlaisen esittelyn minusta, onko siellä monia ihmisiä, jotka ei mua tunne? Entä olisiko elämäntilapäivitys kiva?
  Tuntuu että varmaan aika moni joka sun blogiin ”eksyy” tuntee sut jo edes jotenkin youtuben tai vanhan blogin kautta joten ehkä mikään kovin pitkä esittely ei ole tarpeen. Elämäntilapäivitys taas sitten olisi kyllä kiva kuulla. :)

  2.Mikä blogeissa ärsyttää, ja mitä asioita taas arvostatte?
  Sama asia ärsyttää mikä youtubessa ja elämässä ylipäätään, se tavallisen elämän päälle liimattu kiiltokuva jonka alta ei paljasteta mitään aitoa. Kaikki on niin ihanaa hattaraa ja karamellia ja ties mitä höttöä vaikka oikeasti ei menisi kovin hyvin. Toki kaikkea itsestään ei todellakaan tarvitse paljastaa mutta jos on huono päivä tai on sattunut jotakin niin miksi pitäisi väkisin keksiä siihen päälle jotakin epätodellista hienoutta. Eli aitoutta arvostan ja sitä että uskaltaa tehdä sellasia juttuja mistä ite tykkää.

  3. Onko jotain tiettyä aihetta, josta toivoisitte mun kirjoittavan?
  Mielipide postauksen joihinkin ajankohtaisiin aiheisiin voisi olla kivoja, samaten sellaset kehopositiivisuus ja hyvä itsetunto jutut, se elämäntilanne päivitys, ihan arkisetkin kuulumispostaukset kiinnostaa myös. Vähiten kiinnostaa mitkään asu ja meikkijutut mutta toki niitäkin voi sillon tällöin tulla.

  4. Kuinka usein postauksia kannattaisi tehdä: yksi, kaksi vai neljä viikossa?
  Ehdottomasti oman kirjoitusfiiliksen mukaan, turhaan lähtee tavoittelemaan mitään neljää kertaa viikossa kun aina ei vain juttua synny ja se välittyy kyllä sitten lukijalle. Joku 2 voisi ehkä olla ihan hyvä tahti mutta tosiaan, fiiliksen mukaan! :)

  5. Ootko lukenut aikoinaan mun Starry eyes –blogia, ja jos oot, mikä siinä kiinnosti tai oli parasta?
  En ole valitettavasti lukenut kun löysin sut ihan sattumalta youtubesta mutta toki olen vanhaa blogiasi joskus käynyt vilkaisemassa.

  Hyvää uutta vuotta Sita, toivottavasti se tuo sulle paljon hyvä asioita. <3

  • Reply Sita Salminen 2 tammikuun, 2018 at 11:12 am

   Heippa,

   Kiitos ihan hirveästi kun jaksoit vastata kaikkiin kysymyksiin! Ihan huippua ❤

 • Reply Anna 1 tammikuun, 2018 at 7:00 am

  Heippa Sita!

  Ihanaa, että päätit palata myös blogimaailmaan, tervetuloa:). Itse löysin blogisi, kun Laura sitä suositteli postauksessaan ja siitä tulikin yks mun lemppareista! Monipuolisuus ja aitous oli ne asiat mistä pidin. Sun tekstejä on miellyttävää lukea ja niistä on helppo inspiroitua. Tykkäsin myös siitä, että sun blogissa mentiin myös pintaa syvemmälle.

  Huippua päästä taas lueskeleen sun juttuja! En malta odottaa:)

  Otan osaa suruusi!

  • Reply Sita Salminen 2 tammikuun, 2018 at 11:13 am

   Hei Anna,

   Kuinka siistiä että oot eksynyt jo silloin mun blogiin, mieti siitäkin on jo viisi vuotta! Kiitos tosi paljon kommentista ja ajatuksista, tuli niin hyvä mieli ❤

 • Reply Jutta Paju 1 tammikuun, 2018 at 11:12 am

  Hiphei ja tervetuloa takaisin blogimaailmaan, Jutta täällä sua taas tsemppaamassa. :D
  Itsehän siis olin seurannut sun vanhaa blogia jo vuosia, ja sen jälkeen heti youtubekanavan julkaisemisesta lähtien oon seurannut ja tukenut sua myös sillä puolen. :-) Tulee jopa vähän nostalginen fiilis kun kahtoo, et sulta on taas tullut blogiin uutta tekstiä. :D
  Henkilökohtaisesti mulle ei oo väliä, että kuinka usein blogeihin tulee uutta – kerran viikossa on parempi, jos postaus on sisällöltään aidompi. Useita kertoja viikossa on siis liikaa, jos osa postauksista on pakkopullaa ja sellaisia väkisin keksittyjä, ja uskoisin että sillä taktiikalla myös itse bloggaaja väsyy alta aikayksikön. :D
  Ja mä haluan, että sä kirjotat just siitä, mikä sua, Sita, sillä hetkellä kiinnostaa, inspiroi tai on osana sun omaa elämää.
  Ihanaa uutta vuotta 2018 ja mä tiedän, et tästä blogista tulee mahtijuttu, just niinkun sun youtubekanavastakin tuli! Haleja, heipa ♥

  • Reply Sita Salminen 2 tammikuun, 2018 at 11:14 am

   Jee hei Jutta ❤

   Kiitos kaikista ajatuksista ja tsempeistä, oon kyllä samaa mieltä tuon kanssa; en aio ottaa tästä mitään stressiä, vaan haluan oikeasti kirjoitella silloin kun kiinnostaa ja asioista jotka kiinnostaa. Ihana kuulla, että sie oot samalla kannalla :) Haleja ja ihanaa uutta vuotta!

 • Reply Emmi 1 tammikuun, 2018 at 5:39 pm

  Jes, musta tää sun blogin jatkaminen on ihana asia! Syksystä 2012 asti oon seurannut sun juttuja ensin Starry Eyesin ja sitten youtuben puolella. (Yli 5 vuotta? Apua :D) Mua viehättää erityisesti sun kirjoitustyyli ja jotenki vaan se tapa ilmaista itteäs. Tuntuu, että siellä on todellaki ihan tavallinen Sita ruudun toisella puolella. Samaistuttavuus on ihanaa ja ihailtavaa. Elämäntilapäivitys ois joo kiva, eli lifestyle-henkiset postaukset kiinnostaa kyllä :D My day:t on aina huippuja ja deepimpi shittiki mahtavaa. Mutta kaikki ajallaan, sitten kun siltä tuntuu. Älä päästä luovan työn paineita kasvamaan liika suuriksi, täällä odotellaan, vaikka joka viikko ei postausta tulisikaan ? Kaikkea hyvää uuteen vuoteen!

  • Reply Sita Salminen 2 tammikuun, 2018 at 11:16 am

   Heippa Emmi,

   Äää kiitos, ihana kuulla että siellä on myös blogeista kiinnostuneita ihmisiä – kovasti mietitytti, että onkohan tässä aloittamisessa mitään järkeä, mutta nyt on tosi onnellinen olo että se tuli tehtyä. Kiitos kaikista ajatuksista ja toivotuksista, mie lupaan tehdä tätä silleen hyvällä fiiliksellä ❤ Hyvää uutta vuotta sinnekin!

 • Reply Noora 1 tammikuun, 2018 at 9:34 pm

  Moikka!! Täällä vihdoin, aamulla en päässyt tänne blogiin vaikka yritin. Oon seurannut sun Starry eyes -blogia silloin aikanaan, varmaan jostain 2012/2013 vuodesta :) oot ihanan aito ja sitä kautta mielenkiintoinen persoona <3 Oon pari vuotta nuorempi, mutta monessa asiassa hyvin samanlaisessa elämäntilanteessa (ja toisaalta en taas yhtään :D), joten kiinnostaa paljon "ihan normi arki" ja semmoset elämänmakuiset postaukset aidolla otteella tehtynä :)
  Vuosien ahdistuksen jälkeen oon päättänyt hakea oikeasti itselleni apua, joten mielenterveys ja ennenkaikkea mielen hyvivointiin liittyvät asiat ovat mielenkiintoisia minulle.
  Tulee kauheen pitkä viesti, joten sanon vaan että sää osaat tehdä sitä mitä teet ja osaatkin ihan helvetin hyvin!
  <3
  Voimia uuteen vuoteen.

  • Reply Sita Salminen 2 tammikuun, 2018 at 11:17 am

   Hei Noora,

   Siis voi ei, harmittaa kyllä niin paljon että sivut kaatui eilen jatkuvasti. Tänään saadaan luultavasti ongelma korjattua :)

   Ei vitsi siekin oot lukenut niin kauan sitten mun juttuja, jotenkin vaikea käsittää. Niin siistiä. Kiitos ajatuksista ja toiveista, otin ne ylös ❤ Ja hyvää uutta vuotta sinne :)

 • Reply Nadjastrange 2 tammikuun, 2018 at 3:43 pm

  Jeee, tervetuloa takasin blogimaailmaan! ❤️ Itselleni blogeissa tärkeintä on aitous ja se persoona. Huomaa, että jo näiden kahden blogipostauksen perusteella tästä tulee blogi jota jään innolla seuraamaan.

  Voimia ja onnellisuutta vuodelle 2018!

  • Reply Sita Salminen 2 tammikuun, 2018 at 11:26 pm

   Apua pakko sanoa että niin hassua saada sulta kommentti – fanitin sun blogia jo joskus kun aloitin bloggaamisen, eli oisko 2011-2012! Tuntuu kuin ympyrä ois sulkeutunut, haha. Kiitos tosi paljon kommentista, tuli kyllä niin hyvä mieli tästä ❤️

 • Reply Milja 2 tammikuun, 2018 at 11:44 pm

  Oon niin ilonen että jatkat bloggailua!!!! (Tää tilanne vaati nyt monta huutomerkkiä). Luin sun blogia jo sillon Starry eyes aikoina ja se oli sillon mun lempiblogeja. Oon seurannut sua myös youtubessa, mutta tykkään blogeista enemmän joten oon tosi iloinen että oot tullu takaisin :)
  Tykkäsin sun blogista koska se ei ollu sellanen kiiltokuvamaisen siloteltu vaan lämmin, positiivinen, rehellinen ja aito. Nykyään tuntuu että tosi monet blogit on sellasta samanlaisten merkkilaukkujen, beigejen värien ja ylipolvensaappaiden huttua, jossa bloggaajan persoona ei tuu yhtään esille. Mua kiinnostaa erityisesti iha perus arkijutut, esim mydayt ja vastaavat ja sit ruokajutut ja kaikki sellaset mietiskelypostaukset. Mutta uskon että tuun tykkäämään sun blogista edelleen, koska oot youtubessa vaikuttanu ihan yhtä symppikseltä kuin bloginkin :)

  • Reply Sita Salminen 3 tammikuun, 2018 at 2:30 pm

   Hei Milja, ootpa ihana!! En kestä, haha. Kiitos ihan valtavasti tästä, nuo sun ajatukset menee aika yks yhteen mun ajatuksien kanssa :) Kiva siis kuulla, että sellainen vähän ”arkisempi” sisältö kiinnostaa myös. Haleja, tää kommentti oli ihan paras ❤

 • Reply Judi 3 tammikuun, 2018 at 3:35 pm

  Äääihan huippua että oot alkanu taas kirjottelee blogia. Rakastan sun tyyliä kirjottaa, jos ikinä intoa riittää kirjan kirjottamiseen ni täällä innokas lukija! Sää todellaki oot sellanen inspiroiva tyyppi, ihan joka tasolla. Älä ota mittään paineita postausten tekemisestä, kyllä me jaksetaan oottaa:) (puhun kyllä vaan omasta puolesta:D)

  • Reply Sita Salminen 3 tammikuun, 2018 at 11:17 pm

   Hei Judi, kiitos niin paljon tästä! Tää teän into ja palaute on ihan uskomattoman motivoivaa, tuntuu että teki oikean päätöksen kun aloitti tämän taas. Oot ihana, kiitos!! ❤

 • Reply Mari 3 tammikuun, 2018 at 6:34 pm

  Oi ihanaa, mielenkiinnolla jään odottamaan sun tulevia blogipostauksia. Bloggaaminen on ihan parasta♥️ Ja blogeissa parasta on se aitous ja että on oma ihana itsensä! Ja paljon voimia sulle Sita♥️

  • Reply Sita Salminen 3 tammikuun, 2018 at 11:17 pm

   Ihana Mari, kiitos ihan hirveästi ❤ :)

 • Reply E 3 tammikuun, 2018 at 11:13 pm

  Valokuvaajan sukunimi on kirjoitettu väärin :)

 • Reply Vilhelmiina 4 tammikuun, 2018 at 12:44 am

  Hei onpa ihanaa, että sinulla on nyt myös blogi! Olen katsonut videoitasi, ja nyt on ihana päästä lukemaan ajatuksiasi tekstin muodossa. Olet todella hyvä kirjoittaja!

  Olen hyvin kiitollinen siitä armollisuudesta, joka näistä teksteistä ja myös videoistasi huokuu. Olet monesti muistuttanut minua tärkeistä asioista, jotka pääni kyllä tietää, mutta joihin se ei aina muista uskoa. Kiitos siitä työstä, mitä teet. <3 Jään seurailemaan blogin jatkoa!

  • Reply Sita Salminen 4 tammikuun, 2018 at 9:53 am

   Hei Vilhelmiina, et tiiä kuinka ihana oli aloittaa aamu tämän kommentin lukemisella. Kiitos ihan hirveästi kaikesta ❤ :)

 • Reply Inka 4 tammikuun, 2018 at 12:57 am

  Moikka moi! Pitkästä aikaa blogi josta oikeasti kiinnostuin. Luin blogeja viimeksi niiden kulta-aikana olisko ollut joskus 2012-2014? :D Jotenkin blogien lukeminen on tyssännyt juuri siihen mitä sanasta lifestyle tulee mieleen! Tuntu että kaikki ”lifestyle” -blogit vaan alkoi muistuttamaan niin paljon toisiaan ja kaikki blogit olivat täynnä asukuvia tms. toisiaan muistuttavaa sisältöä. On ollut vaikea löytää mielenkiintoista luettavaa, jota jaksaa seurata. Mutta luin sun ekat postaukset nyt ja taisin jo jäädä koukkuun :) Odotan innolla mitä kaikkea kivaa keksit! Itse pidän postausten vaihtelevuudesta ja uusista ideoista ja jutuista, ja toi tammikuun ”kalenteri” oli just sitä! Kaikkee hyvää jatkoon ❤️

  • Reply Sita Salminen 4 tammikuun, 2018 at 9:56 am

   Oi hei Inka! Tää oli kyllä niin aamun piristys – kiva lukea sun ajatuksia bloggaamisesta :) Ja saatan tietää mitä tarkoitat, ehkä tuon 2014 jälkeen mullakin väheni sekä oma innostus että kiinnostus lukea muiden blogeja. Silloin 2011- 2013 luin niitä ihan valtavasti, oli tosi monta lempiblogia!

   Kiitos vielä kommentista ja samoin, hyvää uutta vuotta ❤ :)

 • Reply Lotta 4 tammikuun, 2018 at 10:26 pm

  Ois kiva saada tänne aina välillä jotain sun ruokaohjeita tai muuta vastaavaa kun itellä vähän hakusessa hyvät kasvisruokaohjeet, haluaisin ite muuttaa ruokailua enemmän kasvispainotteiseksi ?

  • Reply Sita Salminen 4 tammikuun, 2018 at 11:24 pm

   Kiitos paljon toiveesta, katsotaan jos saan toteutettua :)

 • Reply A 5 tammikuun, 2018 at 9:04 am

  Kyllä meidän muiden fennistien mieltä niin lämmittää, kun joku jaksaa vielä kirjoittaa – ja hyvin kirjoitatkin!
  Valitettavasti mitään mielipidettä postauksista tai muista en osaa antaa, sillä itselle tärkeintä on blogimaailmassakin sisällöntuottajan persoona eikä niinkään se, mitä sisältöä tämä ulos suoltaa. Hyvä siitä tulee!

  • Reply Sita Salminen 5 tammikuun, 2018 at 3:32 pm

   Oi että, ihana kommentti :D Kiitos tosi tosi paljon tästä, tuli hyvä mieli!

  Jätä vastaus